השאלון של הפורום:

gill142

New member
3 דברים ששכחתי לרשום פה:

1) לא לקשר כלום פה לדיג'ימון, לזה יש חלק משלו!, לא שירים, אוספים וכלום פה! 2) *השאלון רשום בלשון זכר אך מתייחס לזכר וגם לנקבה* 3) תיקון, אני לא בטוח שאנגווליון היא אנימה כל כך וותיקה, אז תרשמו רק מה דעתכם על צ'וביטס (אם צפיתם בה).

gill142

New member
תשובות לחלק הזה

דיבוב אהוב ביותר (יפנית, אנגלית, עברית): באופן אישי אני מעדיף את היפנית, אבל גם העברי והאנגלי די בסדר בחלק מהאנימות שירים אהובים מאנימה ומנגה: כל השירים של היקארו נו גו, השירים של אינויאשה, שירים של שאמן קינג (לא הסדרה, השירים) ושירים של נארוטו הם די יפים. אוספים שקשורים לאנימה ומנגה: יש לי אוסף של פתיחות וסיומות, ועכשיו אני גם מוסיף לו פרקים ו OST, אוסף ענק ששוקל עכשיו כ-5 ג'יגה. אנימות אהובות: היקארו נו גו, נארוטו, פוקימון, דרגון בול, יויו האקאשו, יוגי-הו!, בייבלייד. דמויות אהובות: היקארו, אקירה וסאי מהיקארו נו גו, נארוטו מנארוטו, אש, מיי, מיסטי, ברוק מפוקימון, גוקו מדרגון בול, אינויאשה מאינויאשה, יוגי וג'ואי מיוגי-הו! וטייסון מבייבלייד. סוג אנימות אהוב (קודומו וכו'): בעיקר קודומו אנימה אהובה ביותר: אין, כולם אהובות מאוד אנימות שנואות: גם אין, כולם אהובות מאוד סוג שני של אנימות אהובות יותר (אנימות שלא יצאו מיפן, אנימות שיצאו ישר מיפן לישראל, אנימות שיצאו מיפן לארה"ב/בריטניה ומשם לישראל): אנימות שלא יצאו מיפן ואנימות שיצאו מיפן ישר לישראל, כי מארה"ב/בריטניה משנים מילים וזה לא יפה בכלל, משנים גם שיר פתיחה וכל זה ערוץ אנימות מועדף (פוקס קידס, ערוץ הילדים, ערוץ האנימות החדש של יס [יוצא בסוך החודש]): אני מעדיף את שלושתם! מהי האנימה הראשונה שראיתי (ששודרה בארץ, לא דרך המחשב!)?: פוקימון מנגות שקראתם (אם קראתם): לא יצא לי לקרוא עדיין סוג מנגות מועדפות (יפני מקורי או אמריקאי מתורגם)?: יפני מקורי! מה דעתכם על המנגה של סאקורה בעברית שיצאה (אם קראתם כמובן)?: לא קראתי מוצרי אנימה מועדפים (מנגות, ART BOOK, חוברות צביעה, מגילות קיר, חזיקי מפתחות וכו'): מנגות, ART BOOK ומגילות קיר. מהי האנימה ראשונה שראיתי דרך המחשב (שלא הגיעו לארץ)?: היקארו נו גו מה דעתכם על שילוב קטעי האנימה בסרטים אמריקאים (להרוג את ביל 2)?: זה לא מתאים בכלל, זה אל מתאים לשלב קטע מציאותי (עם בני אדם) וקטע מצוייר, זה לא טוב ולא יפה בכלל! מה דעתכם על האנימות הוותיקות צ'וביטס ואנגווליון?: לא ראיתי אתם חברים בעוד פורומי שקשורים לאנימה ומנגה בתפוז ומחוץ לתפוז?: אני חבר גם בפורום פוקימון, פורום אנימה ומנגה בתפוז ובפורום של פוקימון, האתר הישראלי. עוד עליי ואנימות ומנגות: היום אני צופה עדיין בהיקארו (הגעתי עד פרק 6 בצפייה, אבל אז התחילו הלימודים ולא היה לי זמן לצפות, עכשיו אני יחזור לצפות בזה בחופשה), אני מוריד גם נארוטו ואחר-כך אני יוריד אינויאשה ועוד אנימות נראה לי

star_female

New member
תשובות לחלק ג'

דיבוב אהוב ביותר (יפנית, אנגלית, עברית): יפנית
אנגלית הכי פחות. שירים אהובים מאנימה ומנגה: חייב מאנימה ומנגה? כי אני אוהבת נורא להקות ג'יי רוק... :X כרגע השיר הכי האהוב עלי זה Northern Lights ואחריו Omokage, שניהם משאמאן קינג. (הפתיחה והסיום האחרונים) אוספים שקשורים לאנימה ומנגה: כתבתי כבר, לא? סדרות ומרצ'נדייז
אנימות אהובות: דיג'ימון, היקאגו, שאמאן קינג, פרינסס טוטו, אקס, ועוד... דמויות אהובות: קן-צ'אן!! ודאי-צ'אן... ויו. ואקירה והיקארו וסאי *-* אממ, ורן. סוג אנימה אהוב (קודומו וכו'): שונן... ושוג'ו... (אי אפשר להחליט >.> זה תלוי בסדרה) אנימה אהובה ביותר: היה את זה כבר o.o אנימות שנואות: אר... אני מניחה ש"האיש השמיני" שהיה לפני שנים בביפ. לא שנאתי אף אנימה אחרת... סוג שני של אנימות אהובות יותר (אנימות שלא יצאו מיפן, אנימות שיצאו ישר מיפן לישראל, אנימות שיצאו מיפן לארה"ב/בריטניה ומשם לישראל): אנימות מיפן, מה השאלה? ואם לא, אז כאלה שלא עברו דרך ארה"ב באמצע. ערוץ אנימות מועדף (פוקס קידס, ערוץ הילדים, ערוץ האנימות החדש של יס [יוצא בסוך החודש]): לא אכפת לי באיזה ערוץ כל עוד זה אנימה >.> באיזה גיל התחלתם לצפות באנימות: אממ, בסביבות ט'-י'... סרטי אנימה אהובים: צ'יהירו, סרטים של סדרות... סוג שלישי של אנימות אהובות (רומנטיות, אומנויות לחימה, מפלצות וכו'): לא עניתי על זה כבר? @_@ מהי האנימה הראשונה שראיתי (ששודרה בארץ, לא דרך המחשב!)?: פוקמון... מנגות שקראתם (אם קראתם): הרבה... אבל אלה שאני עדיין קוראת זה X, (טוקיו באבילון שסיימתי אבל אני חייבת להזכיר), death note *-*, evangelion - iron maiden 2 (...), lawful drug, עוד דברים של קלאמפ, שאמאן קינג (אוקיי, אז עוד לא התחלתי ממש >.>; ), Haru yo Koi, וקראתי היקאגו, קארדקפטור סאקורה ועוד... ויאוי למיניהם... אין לי כוח לפרט יותר ^^; סוג מנגות מועדפות (יפני מקורי או אמריקאי מתורגם)?: יפני עם תרגום לאנגלית
(עדיף תרגום מעריצים) מה דעתכם על המנגה של סאקורה בעברית שיצאה (אם קראתם כמובן)?: משעשעת. (אהבתי את ה"הו, יוקי" ^_^; ) מוצרי אנימה מועדפים (מנגות, ART BOOK, חוברות צביעה, מגילות קיר, מחזיקי מפתחות וכו'): art books הכי יפים, אבל אני אוהבת הכל ^^ (אם היה לי כסף לקנות אותם... :X) מהי האנימה ראשונה שראיתי דרך המחשב (שלא הגיעו לארץ)?: ראנמה. העונה הראשונה. מה דעתכם על שילוב קטעי האנימה בסרטים אמריקאים (להרוג את ביל 2)?: לא ראיתי, אבל זה נשמע נחמד... מה דעתכם על האנימות הוותיקות צ'וביטס ואנגווליון?: לא ראיתי צ'וביטס, אווה זה מעולה, אבל יש אנימות הרבה יותר ותיקות... אתם חברים בעוד פורומי שקשורים לאנימה ומנגה בתפוז ומחוץ לתפוז? מנגה ואנימה, קומונות למיניהן *שיעול*, go luv שזה על שונן-איי בהיקארו נו גו. עוד עליי ואנימות ומנגות: אממ... אין ^^;

קורורו

New member
חלק ג'...

אני לא ראיתי שום דבר חוץ מעברית ככה שיש רק אפשרות אחת (ועשרות סדרות
). דיבוב אהוב ביותר (יפנית, אנגלית, עברית): סאקורה. אומנם שינו המון דברים, אבל לא החמירו מאוד. שירים אהובים מאנימה ומנגה: אתה שלי, שירי הפתיחה של סאקורה, השיר החדש של פוקימון, כמה שירים ביפנית (בעיקר של סאקורה), ואיזה שיר שמתיימר להיות קשור לסאקורה, אבל אני לא בטוחה - ולא אכפת לי!!!! הוא שיר יפפהה!!!! אוספים שקשורים לאנימה ומנגה: תמונות כמובן. לא חשוב איזה - העיקר שתהיה יפה!!! אנימות אהובות: דיג'ימון, פוקימון, דיביזי, שינזו, שאמן קינג,יוגיהו... אני חושבת שכמעט כל אנימה שהייתה פה! דמויות אהובות: המון!!!! אני לא רוצה להתחיל אפילו!!! סוג אנימה אהוב (קודומו וכו'): אממ... אני לא מבינה בזה... אבל איך קוראים לסוג של ה"מג'יקל-גירל"? (נראה לכם שיש לי כוח להעביר את זה לאנגלית?) אנימה אהובה ביותר: ....... אנימות שנואות: בייבלייד. סוג שני של אנימות אהובות יותר (אנימות שלא יצאו מיפן, אנימות שיצאו ישר מיפן לישראל, אנימות שיצאו מיפן לארה"ב/בריטניה ומשם לישראל): !? ערוץ אנימות מועדף (פוקס קידס, ערוץ הילדים, ערוץ האנימות החדש של יס [יוצא בסוך החודש]): ערוץ אנימה!!!!!!!!!!!!!! *מבט מטורף* באיזה גיל התחלתם לצפות באנימות: אממ... ממש ממש מוקדם. אם מחשיבים את המומינים. לא סתם.. ב' אולי? סרטי אנימה אהובים: אוו!!! לזה חיכיתי (למרות שלא ראיתי הרבה
) *מכחכחת בגרון*: הנסיכה מונונוקי, אינטרסטלה 5555, שירות המשלוחים של קיקי, רד הוק, ספיריטד אוואי. סוג שלישי של אנימות אהובות (רומנטיות, אומנויות לחימה, מפלצות וכו'): לא יודעת... מהי האנימה הראשונה שראיתי (ששודרה בארץ, לא דרך המחשב!)?: לא זוכרת... אני חושבת שדיגי'מון. מנגות שקראתם (אם קראתם): לא קראתי... דפדפתי במנגה העברית של סאקורה והזדעזעתי... סוג מנגות מועדפות (יפני מקורי או אמריקאי מתורגם)?: >.< מה דעתכם על המנגה של סאקורה בעברית שיצאה (אם קראתם כמובן)?: אאאיייכככססס!!!!! מוצרי אנימה מועדפים (מנגות, ART BOOK, חוברות צביעה, מגילות קיר, מחזיקי מפתחות וכו'): הכל!!!!! חוץ ממנגות *חוטפת מכות מפאנגירלס* מהי האנימה ראשונה שראיתי דרך המחשב (שלא הגיעו לארץ)?: לא ראיתי... שקלתי לראות... אבל לא. מה דעתכם על שילוב קטעי האנימה בסרטים אמריקאים (להרוג את ביל 2)?: ממש לא!!!!! ויש כאלה קטעים!? מה דעתכם על האנימות הוותיקות צ'וביטס ואנגווליון?: לא ראיתי... חחח... אתם חברים בעוד פורומי שקשורים לאנימה ומנגה בתפוז ומחוץ לתפוז? שאמאן קינג. זה קומונה, אבל... עוד עליי ואנימות ומנגות: עליך!?

gill142

New member
שאלון - חלק ד' ואחרון - דיג'ימון

גם לנושא הפורום מגיע חלק משלו! איזה עונה הכי אהבת?: לאיזו עונה הכי התחברת?: לאיזה דמות הכי התחברת?: איזה דמות אתה הכי אוהב?: מה דעתך על סגנון הציור של סרטים 1-4?: איזה סרט הכי אהבת?: איזה גוגל-בוי אתה הכי מעדיף?: איזו גוגל-גירל אתה הכי מעדיף?: איזה דיג'ימון הכי מצחיק אותך?: משפט אהוב מהסדרה?: לאיזה דמות אתה חושב שאתה הכי דומה?: לאיזה דיג'ימון אתה חושב שאתה הכי דומה?: איזה שירים מהסדרה אתה הכי אוהב?: אוספים שיש לך שקשורים לדיג'ימון: מהו המדובב המועדף עליך?: איזה דיבוב אתם הכי מעדיפים (עברי, אמריקאי, יפני)?: מדובב וזמר אהוב מדיג'ימון (כמו קוג'י וואדה וכו'?)?: מתי בערך ראית פעם ראשונה דיג'ימון?: באיזה ערוץ ראית פעם ראשונה דיג'ימון (ערוץ 11, פוקס קידס, MBC [ערוץ ערבי ששדרו בו דיג'ימון בערבית] או אחר?)?: לו היית יכול להיות בסדרה בתפקיד אורח יום אחד, באיזה תפקיד היית רוצה להיות?: אם היית כתב בעולם הדיגיטלי, על מה היית כותב?: מה דעתך על הדיבוב העברי?: היית רוצה שהסרטים של דיג'ימון ישודרו בארץ, בדיבוב עברי, אמריקאי או יפני?: עוד עליי ועל דיג'ימון: *השאלון כתוב בלשון זכר אך מתייחס לזכר וגם לנקבה*

gill142

New member
למה להצטער, זה לא כזה ביג-דיל,

אז את לא רואה אנימה ומנגה, יש לי הרבה חברים שלא רואים, לא נורא! לפחות ענית על חצי מהשאלון!

טיקיי

New member
...

על השלישי אני לא עונה, כי אני לא רואה אנימות... איזה עונה הכי אהבת?: ראשונה. לאיזו עונה הכי התחברת?: לא יודע. נראה לי שהראשונה. לאיזה דמות הכי התחברת?: אני לא זוכר כמעט כלום... איזה דמות אתה הכי אוהב?: אימפמון. מה דעתך על סגנון הציור של סרטים 1-4?: חסר צל. של הסדרה יותר טוב. איזה סרט הכי אהבת?: שני, אני חושב. או שלישי. איזה גוגל-בוי אתה הכי מעדיף?: מנהיג? טאי... ואם כל אחד מהילדים, אז קאזו... איזו גוגל-גירל אתה הכי מעדיף?: אולי זואי, כי היא די נטרלית... או ריקה... איזה דיג'ימון הכי מצחיק אותך?: אף אחד. משפט אהוב מהסדרה?: לא זוכר. לאיזה דמות אתה חושב שאתה הכי דומה?: פעם אמרו לי שאני דומה לטיקיי. בעיקרון אני די בכיין ופסימי ומתבודד. זה יותר מדמות אחת. לאיזה דיג'ימון אתה חושב שאתה הכי דומה?: לא יודע. איזה שירים מהסדרה אתה הכי אוהב?: אני לא מכיר חוץ מהשירי פתיחה... אז הפתיחה של העונה הרביעית... אוספים שיש לך שקשורים לדיג'ימון: יש לי קצת קלפים, אבל לא אספתי אותם. זה היה בתקופה ששנאתי דיג'ימון. מהו המדובב המועדף עליך?: לא יודע. אני אוהב את הקולות של אימפמון וקאזו. איזה דיבוב אתם הכי מעדיפים (עברי, אמריקאי, יפני)?: עברי זה היחיד שאני מבין... מדובב וזמר אהוב מדיג'ימון (כמו קוג'י וואדה וכו'?)?: לא יודע... מתי בערך ראית פעם ראשונה דיג'ימון?: כשהעונה הראשונה הייתה בפוקס קידס בפעם הראשונה, אני חושב, התחלתי ממש לצפות... באיזה ערוץ ראית פעם ראשונה דיג'ימון (ערוץ 11, פוקס קידס, MBC [ערוץ ערבי ששדרו בו דיג'ימון בערבית] או אחר?)?: ערוץ 11, את הפרק הראשון, אבל לא אהבתי את זה... לו היית יכול להיות בסדרה בתפקיד אורח יום אחד, באיזה תפקיד היית רוצה להיות?: לא רוצה להיות. רק חסר לי שיראו אותי בטלוויזיה. אם היית כתב בעולם הדיגיטלי, על מה היית כותב?: על אימפמון. מה דעתך על הדיבוב העברי?: זה היחיד שראיתי, אז אין לי איך להשוות... אבל הוא בסדר... היית רוצה שהסרטים של דיג'ימון ישודרו בארץ, בדיבוב עברי, אמריקאי או יפני?: עברי... עוד עליי ועל דיג'ימון: כלום.

gill142

New member
תשובות לחלק האחרון

איזו עונה הכי אהבתי?: ראשונה ושנייה לאיזו עונה הכי התחברת?: ראשונה ושנייה לאיזו דמות הכי התחברת?: לכל הגוגל-בוי (טאיצ'י, דאיסקה, טאקאטו וטאקויה) איזו דמות אתה הכי אוהב?: כל הגוגל בוי, אין אחד מה דעתך על סגנון הציור של סרטים 1-4?: לא אהבתי, אני מעדיף את הרגיל של הסדרה איזה סרט הכי אהבת?: נראה לי שהשני, השלישי והרביעי. הראשון היה כל כך משעמם, שכמעט נרדמתי באמצע, ובאחרים לא יצא לי לצפות. איזה גוגל-בוי אתה הכי מעדיף?: כולם איזה גוגל-גירל אתה הכי מעדיף?: כולם, אך בעיקר יולי וסורה איזה דיג'ימון הכי מצחיק אותך?: טנטומון, אגומון וגילמון משפט אהוב מהסדרה: "גילמון, תזכיר לי ללמד אותך את משמעות המילה טאקט", "אני מתפלאת שהם לא אכלו גם את היד שלי" לאיזו דמות אתה חושב שאתה הכי דומה?: לא יודע לאיזה דיג'ימון אתה חושב שאתה הכי דומה? לא יודע איזה שירים מהסדרה אתה הכי אוהב?: את כל שירי הפתיחה היפניים, את השיר DayBreak מהעונה הרביעית, את השיר Holy Light של המדובבת של קארי ואת השירי סיום היפניים. אוספים שיש לך שקשורים לדיג'ימון: באוסף האנימה והמנגה שלי יש תיקיית דיג'ימונים שכוללת שירי פתיחה וסיום בכל מיני שפות של זה, את כל הדיג'יגדילות עד עונה 3 ומלא שירים של דיג'ימון (כל האלה שהוזכרו למעלה הם גם באוסף) מיהו המדובב המועדף עליך?: כל המדובבים ובעיקר ההמדובב של גילמון, דאיסקה, טאקאטו, טאיצ'י, סורה, ריקה, מיאקו, היקארו, קושירו וטי.קיי (כן, אני יודע, אני קורא לחלק בשמות היפניים ולחלק באמריקאים, אבל ככה אני!) איזה דיבוב אתם הכי מעדיפים? (עברי, אמריקאי, יפני)?: עברי ויפני מדובב וזמר אהוב מדיג'ימון (כמו קוג'י וואדה וכו')?: קוג'י וואדהף המדובבת של היקארי, המדובבים של כל הגוגל בוי ובקיצור, כל המדובבים. מתי בערך ראית פעם ראשונה דיג'ימון? כשזה שודר פעם ראשונה בערוץ 1 לו היית יכול להיות בסדרה בתפקיד אורח יום אחד, באיזה תפקיד היית רוצה להיות? לא יודע אם היית כתב בעולם הדיגיטלי, על מה היית כותב? על החיים בעולם הדיגיטלי (אגב, זה העלה לי רעיון ענק!, רעיון סודי!, שתגלו מתישהו!) מה דעתך על הדיבוב העברי? בסדר, אבל אין כמו היפני הטוב, היית רוצה שהסרטים של דיג'ימון ישודרו בארת, בדיבוב עברי, אמריקאי או יפני? הייתי רוצה בדיבוב יפני, רק חסר שיהרסו גם את הסרטים בדיבוב אמריקאי או שיורידו את איכותם בדיבוב עברי עוד עליי ועל דיג'ימון: נראה לי שאפשר לראות בפורום

star_female

New member
תשובות לחלק ד'

איזה עונה הכי אהבת?: 02 ואחריה פרונטיר. לאיזו עונה הכי התחברת?: 02... לאיזה דמות הכי התחברת?: קן-צ'אן. איזה דמות אתה הכי אוהב?: קן-צ'אן... מה דעתך על סגנון הציור של סרטים 1-4?: של 3 שונה... אבל יותר אהבתי את של הסדרה ברוב הפרקים מאשר של 1/2/4. איזה סרט הכי אהבת?: 4. איזה גוגל-בוי אתה הכי מעדיף?: דאיסקה~ איזו גוגל-גירל אתה הכי מעדיף?: יש כזאת? >.> איזה דיג'ימון הכי מצחיק אותך?: וימון *-* משפט אהוב מהסדרה?: מהסרט הרביעי: "אם תמשיך ככה, בחיים לא תוכל להביס אותי בכדורגל" קן לדאיסקה ^^ לאיזה דמות אתה חושב שאתה הכי דומה?: לא יודעת. אולי קארי או סורה. לאיזה דיג'ימון אתה חושב שאתה הכי דומה?: o_O לא יודעת. איזה שירים מהסדרה אתה הכי אוהב?: יש הרבה... רוב השירים של Maeda Ai ו-Wada Kouji, השירים של קן, השירים של דאיסקה, השיר של קוג'י, השירים של קואיצ'י, השיר של קן ודאיסקה XD, השיר של טאקויה וקוג'י XD... אוספים שיש לך שקשורים לדיג'ימון: כנראה שתמונות... מהו המדובב המועדף עליך?: פאקו רומי-סאמה *__* (קן-צ'אן) איזה דיבוב אתם הכי מעדיפים (עברי, אמריקאי, יפני)?: יפני... אחרי זה עברית. מדובב וזמר אהוב מדיג'ימון (כמו קוג'י וואדה וכו'?)?: פאקו רומי-סאמה... מתי בערך ראית פעם ראשונה דיג'ימון?: נראה לי בפעם הראשונה או השנייה ששידרו את זה בערוץ 11. באיזה ערוץ ראית פעם ראשונה דיג'ימון (ערוץ 11, פוקס קידס, MBC [ערוץ ערבי ששדרו בו דיג'ימון בערבית] או אחר?)?: 11 לו היית יכול להיות בסדרה בתפקיד אורח יום אחד, באיזה תפקיד היית רוצה להיות?: לא יודעת :X אם היית כתב בעולם הדיגיטלי, על מה היית כותב?: לא יודעת... מה דעתך על הדיבוב העברי?: חוץ מההתחלה של העונה הראשונה, הוא טוב. היית רוצה שהסרטים של דיג'ימון ישודרו בארץ, בדיבוב עברי, אמריקאי או יפני?: יפני אבל זה לא יקרה... עוד עליי ועל דיג'ימון: אין.

קורורו

New member
חלק ד'...

זה היה כיף ^.^ איזה עונה הכי אהבת?: האדוונצ'רס לאיזו עונה הכי התחברת?: ראו תשובה למעלה... לאיזה דמות הכי התחברת?: אממ.. אני לא חושבת שיש אחת. אולי שילוב של יולי וקארי... איזה דמות אתה הכי אוהב?: משקפתיים, וכמה זאבים... ו... אוי נעזוב את זה...
מה דעתך על סגנון הציור של סרטים 1-4?: *שותקת* >.<. איזה סרט הכי אהבת?: השלישי. והשני. איזה גוגל-בוי אתה הכי מעדיף?: דיוויס וטאי. איזו גוגל-גירל אתה הכי מעדיף?: ריקה איזה דיג'ימון הכי מצחיק אותך?: גילמון. ווימון. טריירמון. גוממון.. חחח... משפט אהוב מהסדרה?: יש בעיקר מהעונה השנייה והשלישית... אבל יש המון ככה ש... לאיזה דמות אתה חושב שאתה הכי דומה?: שוב: שילוב של יולי וקארי. לאיזה דיג'ימון אתה חושב שאתה הכי דומה?: אממ... טריירמון. של הנרי. איזה שירים מהסדרה אתה הכי אוהב?: של העונה הרביעית. ואם מתייחסים גם לשירים שלא הגיעו - השיר סיום של טיימרס (אם אני לא טועה!) - מיי טומורו... אוספים שיש לך שקשורים לדיג'ימון: אין לי... מהו המדובב המועדף עליך?: הרבה X_X איזה דיבוב אתם הכי מעדיפים (עברי, אמריקאי, יפני)?: אני חושבת שעברי. מדובב וזמר אהוב מדיג'ימון (כמו קוג'י וואדה וכו'?)?: לא מכירה X_X מתי בערך ראית פעם ראשונה דיג'ימון?: בסביבות כיתה ב' באיזה ערוץ ראית פעם ראשונה דיג'ימון (ערוץ 11, פוקס קידס, MBC [ערוץ ערבי ששדרו בו דיג'ימון בערבית] או אחר?)?: ערוץ 1. לו היית יכול להיות בסדרה בתפקיד אורח יום אחד, באיזה תפקיד היית רוצה להיות?: אני לא חושבת שהייתי רוצה להיות מישהו. אלא עצמי... אם היית כתב בעולם הדיגיטלי, על מה היית כותב?: חחחח... מי היה כותב?! הייתי עסוקה בלרדוף אחרי כולם! מה דעתך על הדיבוב העברי?: לא משהו, לפי מה שסיפרו פה למשל על הפרק ההוא עם דיג'יביצת החברות, הרסו את דיוויס! (או שפה מתאים להגיד דאייסקה?) היית רוצה שהסרטים של דיג'ימון ישודרו בארץ, בדיבוב עברי, אמריקאי או יפני?: עברי. עוד עליי ועל דיג'ימון: אמממ... האנימה הראשונה שלי!

gill142

New member
אחרי שתכתבו את התשובות לשאלון,

אתם מוזמנים לשחק: "מצא את ההבדלים" לחצו פה, ותבינו, אבל לשחק אחרי שמגיבים לכל החלקים ולכל השאלות שאתם יכולים לענות עליהם אגב, אני תכף יגיב, אני רק הולך להוריד כביסה.

חח איזה נחמד זה....

מצחיק לראות את זה עכשיו.... אמנם לא הייתי באותה תקופה אבל זה עדיין משעשע....

Wolf GiRL™

New member
תשובות...

שמות וכינויים (לא חייבים אמיתי!): לורי, וולף גירל וסתם וולף. גיל:15 כיתה:י' היכן אני גר:חסוי תאריך לידה:18/8 מה הייתי רוצה לקבל מהמשפחה והחברים (לא מהפורום!) השנה ליומולדת:קיבלתי מה שרציתי! צבעים אהובים:שחור, כסף ואדום. צבעים שנואים:ורוד, צהוב, כתום. תכונות אופי חיוביות: מזה שיעור חינוך?! תכונות אופי שליליות:כנ"ל מוטו לחיים: "Imagination is intelligence having fun" סמל (מדיג'ימון: אומץ, חברות, אהבה, ידע, כנות, אמינות, תקווה, אור, וזה כאן כי זה יותר אישי מאשר קשור לחלק ג' [אנימה ומנגה], אז זה פה באישי):חברות, ידע. מזל:אריה קמע (אם יש): אמממ...אין. תחביבים:לקרוא ספרים, פאנפקים, לגלוש באינטרנט, טלוויזה, לכתוב שירים. הערצה למישהו/משהו (חוץ מאנימה ומנגה, לזה יש חלק משלו!):השחקניות קייט מולגרו וג'יליאן אנדרסון. מקצועות אהובים (לא רק בלימודים):המקצועות ההומנים. מקצועות שנואים (לא רק בלימודים):מתמטיקה ולשון. מאכלים שנואים:כבד. מאכלים אהובים:שוקולד!!! בחיים לא תראו אותי (עושה, לובש, אומר, כותב):יש הרבה דברים. נקודות חיוביות: ראה שאלה "תכונות חיוביות" נקודות שליליות:כנ"ל חלומות:יש לי די הרבה. אייקון אהוב:זה קל
הרגל מוזר לכתוב (סוגריים, פסיקים, נקודות וכו'): אני בדרך כלל לא משתמשת בפיסקאות. הרגלים משונים:לדבר לעצמי שאני לבד. כשאני במצב רוח רע במיוחד איך להחזיר לי את המצב רוח? להיות בצד שלי ולא להטיף לי. דברים שמשמחים אותי:חיבוק ממישהו שאני אוהבת. הדבר שאני הכי שונא בתפוז:העובדה שהם פותחים פורום חדשים על ימין ןעל שמאל. אם הייתם שמפו איזה שמפו הייתם ולמה?:לשיער יבש ומתולתל. אם הייתם חיות איזה חיות הייתם ולמה?:זאבה...מה חשבת? אם הייתם גלידה באיזה טעם הייתם ולמה?:וניל עם עוגיות...יאמ! אם היו נותנים לכם שלוש משאלות מה הייתם מבקשים ולמה?:לקלב אינסוף משאלות. אם הייתם יכולים להוריד דברים מהעולם(ושכולם ידעו שאתם הוצאתם אותו)מה הייתם מוציאים ולמה?:זיהום סביבתי. מה הייתם מוסיפים לעולם?:אושר. מה הספרים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!):רומח הדרקון, הספרים של קיילב קאסר, קוני ויילס "מעבר","פארק היורה". מה הסרטים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!):הנסיכה מונונוקי, ופארק היורה. מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תחמיצו? (לא כולל אנימה ומנגה!):מסע בין כוכבים ותיקים באפלה. מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תיראו? (לא כולל אנימה ומנגה!):טלנובלות. אם הייתם דמויות מצוירות מי הייתם ולמה? (לא כולל אנימה ומנגה!):לא יודעת. מי אתם הכי שונאים בעולם?:אנשים שמציקים לי. את מי אתם הכי אוהבים?:את המשפחה שלי. מה המקום בו הייתם גרים אם זה היה תלוי בכם ולמה?(אפשר להמציא מקומות...):ארצות הברית או אוסטרליה. מה אתם שונאים בו:אמממ...רשימה? תכונות מועדפות אצל חברים(מה אני מחפש בחברים גם רגילים וגם רומנטים):ראש פתוח והבנה לאובססיות שלי. משפטים או מילים שאתם להגיד:whatever. מוזיקה מועדפת:אין מוזיקה ספציפית, מה שאני אוהבת אני שומעת. שירים מועדפים:כרגע Alex C. feat. Yasmin K - Angel of Darkness אוספים: אין. אתם שונאים אנשים ש..:מציקים לי. אתם שונאים ש...:יורדים על דברים שלא מכירים. העולם עומד על שלושה דברים והם:דת,כסף ומוות. כשאני משתגע אני מוציא את העצבים שלי על:כול הסביבה שלי. משפטים אהובים (לא מוטואים, משפטים אהובים!):לא רוצה. שפות שאני יודע:עברית ואנגלית כשאני אהיה גדול אני ארצה לעשות טיול ב (דרום-אמריקה, המזרח, אוסטרליה וכו'):אוסטרליה, אמריקה הצפונית. כלי נגינה אהוב:לא מנגנת אבל גיטרה.

Wolf GiRL™

New member
חלק ב'...

מי החבר הכי טוב שלך בפורום?: הכי טוב? סטטה. מתי הגעת בערך לפורום?:שהוא נפתח, עזבתי ואז חזרתי לפני שנתיים. מה דעתך על הפיקים?:מעריצה את הכישרון לא קוראת בדרך כלל. מה דעתך על הציירים בפורום?:מעריצה את הכישרון ומקנאה. האם אתה מגיע למפגש?:נופ. אם הפורום לא היה בתפוז איפה היית מעדיף שהוא יהיה:בשום מקום. האם אתה חושב שכדאי לעשות שוב פורוםפיק?:בטח, זה תמיד כיף. כיצד הגעת לפורום?:סטטה, סטטה ושוב סטטה. האם לדעתך כדאי שיהיה לפורום אתר?:כן. מה אתה הכי אוהב בפורום?:את האנשים. מה לדעתך הכי כיף בשרשורים הליליים?:הכל. מה דעתך על הגלרייה של הפורום?:ענקית, אף פעם לא ניסיתי להתמודד איתה. אם היית יכול לחזור לתקופה מהעבר של הפורום, לאיזו תקופה היית חוזר?:לקיץ שבו שודרה העונה הרביעית. האם אתה אוהב או שונא שרשורי תמונות?:אוהבת רק של פאנארטים. מה היית רוצה ביום הולדתך מהפורום, אילו תמונות?:קואיצ'י, סורה, ריקה. מה חשיבות הפורום בעיניך?:הוא חשוב שלי. עוד להוסיף בקשר לפורום:זה פורום נהדר והאנשים שבו עוד יותר.

למעלה