תשובות לחלק הזה
דיבוב אהוב ביותר (יפנית, אנגלית, עברית): באופן אישי אני מעדיף את היפנית, אבל גם העברי והאנגלי די בסדר בחלק מהאנימות שירים אהובים מאנימה ומנגה: כל השירים של היקארו נו גו, השירים של אינויאשה, שירים של שאמן קינג (לא הסדרה, השירים) ושירים של נארוטו הם די יפים. אוספים שקשורים לאנימה ומנגה: יש לי אוסף של פתיחות וסיומות, ועכשיו אני גם מוסיף לו פרקים ו OST, אוסף ענק ששוקל עכשיו כ-5 ג'יגה. אנימות אהובות: היקארו נו גו, נארוטו, פוקימון, דרגון בול, יויו האקאשו, יוגי-הו!, בייבלייד. דמויות אהובות: היקארו, אקירה וסאי מהיקארו נו גו, נארוטו מנארוטו, אש, מיי, מיסטי, ברוק מפוקימון, גוקו מדרגון בול, אינויאשה מאינויאשה, יוגי וג'ואי מיוגי-הו! וטייסון מבייבלייד. סוג אנימות אהוב (קודומו וכו'): בעיקר קודומו אנימה אהובה ביותר: אין, כולם אהובות מאוד אנימות שנואות: גם אין, כולם אהובות מאוד סוג שני של אנימות אהובות יותר (אנימות שלא יצאו מיפן, אנימות שיצאו ישר מיפן לישראל, אנימות שיצאו מיפן לארה"ב/בריטניה ומשם לישראל): אנימות שלא יצאו מיפן ואנימות שיצאו מיפן ישר לישראל, כי מארה"ב/בריטניה משנים מילים וזה לא יפה בכלל, משנים גם שיר פתיחה וכל זה ערוץ אנימות מועדף (פוקס קידס, ערוץ הילדים, ערוץ האנימות החדש של יס [יוצא בסוך החודש]): אני מעדיף את שלושתם! מהי האנימה הראשונה שראיתי (ששודרה בארץ, לא דרך המחשב!)?: פוקימון מנגות שקראתם (אם קראתם): לא יצא לי לקרוא עדיין סוג מנגות מועדפות (יפני מקורי או אמריקאי מתורגם)?: יפני מקורי! מה דעתכם על המנגה של סאקורה בעברית שיצאה (אם קראתם כמובן)?: לא קראתי מוצרי אנימה מועדפים (מנגות, ART BOOK, חוברות צביעה, מגילות קיר, חזיקי מפתחות וכו'): מנגות, ART BOOK ומגילות קיר. מהי האנימה ראשונה שראיתי דרך המחשב (שלא הגיעו לארץ)?: היקארו נו גו מה דעתכם על שילוב קטעי האנימה בסרטים אמריקאים (להרוג את ביל 2)?: זה לא מתאים בכלל, זה אל מתאים לשלב קטע מציאותי (עם בני אדם) וקטע מצוייר, זה לא טוב ולא יפה בכלל! מה דעתכם על האנימות הוותיקות צ'וביטס ואנגווליון?: לא ראיתי אתם חברים בעוד פורומי שקשורים לאנימה ומנגה בתפוז ומחוץ לתפוז?: אני חבר גם בפורום פוקימון, פורום אנימה ומנגה בתפוז ובפורום של פוקימון, האתר הישראלי. עוד עליי ואנימות ומנגות: היום אני צופה עדיין בהיקארו (הגעתי עד פרק 6 בצפייה, אבל אז התחילו הלימודים ולא היה לי זמן לצפות, עכשיו אני יחזור לצפות בזה בחופשה), אני מוריד גם נארוטו ואחר-כך אני יוריד אינויאשה ועוד אנימות נראה לי