הרצה לאופנוע חדש

shlomi_e

New member
והיום אתה בן 26....

שקורא לעצמו "devil man" , עם תמונה של 2 מקלעים בכרטיס..... מי פה המתלהב???? כפי שדוד אמר, כשיהיה לך, תבין.

C O L T

New member
יפה, אפשר גם לזרוק עליו קקי מהארגז חול!

דבר לגופו של עניין ולא לגופו של אדם. הכל עניין של טעם, יש כאלה שהנינג'ה עושה להם את זה וחזק ויש כאלה שלא, מה לעשות, כל אחד זכאי לדעה משלו, עדיין, כל עוד החרדים עוד לא לגמרי בשלטון.

T u l l a

New member
../images/Emo5.gif

מילים כדורבנות

Agent5

New member
תחלוק למא לא? רק אני אבהיר

אני היום מתחיל נסיעה רגועה ב50 מעלות בערך ואחרי כמה דקות נותן למנוע להפתח בצורה מלאה. בזמן הרצה גם הספר טיפולים (שלי לפחות) ממליץ על המתנה של 3 דקות לפני התחלת נסיעה.

Chersky

New member
ממה שאני יודע

גם טמפ' של 40-50 מעלות נחשבת טמפ' עבודה סבירה של המנוע... (בספר אופנוע שלי כתוב שאפשר לנסוע רגיל) מה שלדעתי יותר חשוב, זה לחכות כמה שניות שהשמן יעלה ויווצר לחץ שמן סביר.. ולא לצאת מיד ב 15,000 סל"ד... זה מה שיהרוס את המנוע. לגבי הרצה - אמרו לי שכדי לא להשאר בטורים קבועים במשך ההרצה.. (כלומר, אם צריך להשאר בסביבות 7000, אז כדאי להגיע מדי פעם ל 8000-8500, ואז לרדת ל 6000 וחוזר חלילה)

Rossi46 ®

New member
../images/Emo128.gif שאלתי בזמנו את סטפן לגבי זה,

וגם הוא לא דוגל בלהגיע לטמפ' עבודה ורק אז להתחיל נסיעה.

הרצה היא תורה בפני עצמה

אבל לרוב בני האדם מספיק לבצע אותה ככתוב בספר. אל תנסה לעגל פינות, תן למנוע את מה שמגיע לו. יהיה לך עוד זמן לתת בגז.

iceq22

New member
שאלה

יש פה חברה שנוסעים באופן רציני עם האופנועים? אופן רציני? אני מתכוון שממש מרביצים בכל אפשרות, נסיעה לחיפה על מהירויות מטורפות 200+....? אתם מארגנים מפגשים כאלה?

OldDRZ

New member
מנסיון אישי - Hard Breakin

שווה לקרוא: http://www.mototuneusa.com/break_in_secrets.htm

Dresdner

New member
היה לי הרגשה שנחזור לאותו ויכוח

על הרצה חזקה, כן או לא

למעלה