הרצה לאופנוע חדש

Agent5

New member
הממ..אז אולי אני אחדד את המושג עומס

לא מדובר רק על אנרגיה ומהירות תנועה אם כי התנגדות, לא אמור להיות מצב של התחממות יתר כל עוד מערכת הקירור עובדת. עומס הוא לא בהכרח אנרגיה של חום אם כי ברוב הפעמים זהו תוצר נלווה, עומס הוא למשל אם תריץ מנוע בהילוך שישי ל260 קמ"ש יש עומס עצום על המנוע (התנגדות) וזה המתכון לנזק במנוע קר לחלוטין. הקצנתי עכשיו כדי להסביר. כאשר המנוע עומד ללא עומס מהסוג הזה ובסל"ד של IDLE הוא לא מעמיס על שום מכלול, אתה צודק שהוא מתחמם יותר לאט אבל מנוע מוזרק יודע לפצות על זה בתערובת יותר עשירה ובקרבורטור יש צ'וק, למה אתה חושב שקשה למנוע לעבוד שמדליקים אותו בהתחלה? אם חימום מנוע לא היה חשוב אז לא היו ממציאים את כל המכלולים האלה ובהחלט חשוב טמפרטורת עבודה נכונה לפני שאתה מעמיס על המנוע.

motorcycle boy

New member
עם הדוגמא הקיצונית אני מסכים,אך שים לב שאני

מדבר על התחלת נסיעה רגועה אשר העומס במקרה זה הוא נמוך מאוד. בנוגע ל"פיצוי"-העשרת התערובת נותנת עבודה סדירה יותר ובלעדיה ברוב המקרים לא תהיה עבודה כלל אך היא אינה נותנת פיצוי כלשהו לבעיית העבודה על קר מבחינת שחיקה מכנית.

Agent5

New member
צודק.. בסך הכל אנחנו בהסכמה

לגבי הנושא של מעמסה על מנוע קר לפני תחילת נסיעה, אתה מסכים איתי שמנוע בהרצה יותר רגיש? הרי כל נסיעה משמעותה התחלה של מעמסה על מנוע אז יש הגיון בלתת למנוע להגיע לטמפרטורת עבודה לפני התחלת נסיעה. לגבי הנושא של שחיקה יתרה כאשר המנוע מתחמם אל מול התחלת נסיעה (רגועה כלשונך) אין לי נתונים אבל כמו שכבר אמרתי, כל נסיעה זה עומס.. אולי יש מישהו כמו DR XR שיכול לתת לנו קצת מידע.. לגבי הנושא של תערובת, צודק, זה מנגנון פיצוי ולא חימום, פשוט ניסיתי להדגים שהמנוע לא פועל בצורה אופטימלית כאשר הוא קר.

malganis

New member
../images/Emo45.gif 40-50 מעלות

ולא לפוצץ גאזים/טורים עד שמגיע לטמפרטורת עבודה

yarivos

New member
../images/Emo45.gifאצלי השעון מתחיל ב35 מעלות

לפני כן אני לא נוגע באופנוע. אם יש זמן אני נותן לו לטפס עוד טיפה ומתחיל נסיעה רגוע. הגיע ל60-65 מעלות ? באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאנננננננננננננננננג, באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאננננגגגגג, באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאננננננננננננננננגגג.... גיליתי שאופנוע מתחמם יותר מהר בווילי

Bearing

New member
תגיד למה אצלי זה לא ככה?

למה האופנוע שלי לא עושה בבאאאננגג? צריך לשים לו קססה בפילטר אוויר?

Agent5

New member
לא- צריך לדים כחולים כמו כמה בטיול מצדה.. ../images/Emo3.gif

malganis

New member
נו, אז הטיפ הכי חשוב זה לחמם לטמפרטורת עבודה

מותר לחלוק עליך מיסטר אייג'נט?

Agent5

New member
על טעם וריח.. היה לך אחד?

כי גם לי הייתה דיעה מסויימת על קאסטומים עד שקצת טעמתי.

DevilMan

New member
כשהייתי בן 15 אז התלהבתי נינג'ה נינג'ה

בלה בלה, אבל זה עבר לי כשהתבגרתי... לך כנראה לא

Agent5

New member
אז שוב... היה לך אחד?

לקחת לרכיבה של קצת יותר מסיבוב בצ'כונה? בסופו של דבר זה עניין של טעם וריח וגם שנתונים שונים נתנו חוויות שונות למרות שהמנוע של קוואסקי שמר תמיד על המאפיינים המוכרים. אתה מוזמן להמשיך להתבגר.

Agent5

New member
המנוע של קוואסאקי למשל?

המנוע 4 צילינדרים שלהם בעל מאפיינים מזוהים עם המותג החל מהסאונד באגזוז, הקליקים של השסתומים, ההרגשה. איך אומרים? תרכב תבין. (לדעתי) מכל היפניות הקוואסקי הכי קרוב לאישיות במנוע. ראה את דעתו של Fungas לגבי ZX6 2003 (אותו "בציר" כמו שלי) או את דעתם של motorcycle.com. אם אתה רוצה עוד ללמוד על המאפיינים האלה אתה יכול ללמוד מהפיתוח של הZX-RR לפני 5 שנים בפליקס המצורף. חג שמח.

M a x

New member
../images/Emo45.gif

האמת , זה הולך מצויין עם ה"אישיות" שיש להם בשילדות.

Shredingerscat

New member
גם בER6

יש שמועות על שילדות (תושבות מנוע אם לדייק) לפי מייטב המסורת: "Worry continues to grow in the UK about frame cracks on the Kawasaki ER-6 frame. The apparent problem lies with the engine mounting bracket on the right side of the engine on 2006 models. Kawasaki have dismissed the problem that they say is caused by the incorrect fitting of after-market crash bungs, although a leaked internal document acknowledges it happens with genuine Kawasaki bungs. It also now appears that later frames have been beefed up around this area, so draw your own conclusions!" מקור

למעלה