הרי את מקודשת לי?

SupermanZW

Well-known member
בקיצור - אתה פרנואיד

אתה מפחד ולא יודע ממה, עצם המחשבה על שינוי שיטת המשטר במדינה לשיטה שאינה אוליגארכיה תיאוקראטית (ובמקרה זה הכוונה היא להפוך את ישראל למדינה דמוקראטית) מעוררת בך צמרמורת ופחד, אם לפחות היית יודע ממה אתה מפחד ומסוגל לנמק ניחא, אבל אתה מפחד ולא יודע ממה, אני לא רוצה לכתוב מה היו אומרים על כך אנשי מקצוע.

E K O

New member
כן, אני פארנואיד ורק אתה צודק

סיימת להגזים להיום או שיש לך מוכן בצד ניתוח מעמיק של "מה שאנשי מקצוע היו אומרים"? זו הדעה שלי, מופרכת ככל שתהיה וללא צידוד ככל שתהיה, אני לא רוצה להמשיך ולפרט כי אני כבר רואה מקילומטר את טחינת המים שתהיה.... לא תודה....

אין קשר לדת ונהיגה

וזה דברים שונים כשה לא שומרים על החוקים של הנהיגה וכשה לא שומרים על המסורת... פעם הבאה תעשה השווה יותר מוצלחת...

גם לא צריך להיות בעד דברים

שלא מאמינים בהם! וגם לא תמיד צריך לעשות דברים כי צריך וגם לא צריך לפעול לפי הזרם

SupermanZW

Well-known member
נראה לי שעל השאלה הזו היא לא מסוגלת

לענות, התקלת אותה.

GallaxY

New member
אני אישית לא חושבת על זה כרגע

אני לא יודעת עם מי אני ארצה להתחתן ואיך ומה ומו ומי, כשנגיע לגשר נחצה אותו

E K O

New member
../images/Emo45.gif מסכים איתך

יתר על כך שאת לא יודעת עם מי תרצי וכו', זה חסר טעם להתחיל לחשוב על זה כעת.... למרות שלהבין דעה כללית של אנשים זה גם טוב, אם הם בעד או נגד חתונה הלכתית.... אני לדוגמא בעד....

GallaxY

New member
לך תדע עם מי תתחתן

ואם יהיה לך איכפת.. אני אישית מעדיפה לא לחפור על זה לפני הזמן

אנטוליו

New member
מרוב עצים לא רואים את היער.

למרות שפע תגובות של המשתמשים, נשכח כאן דבר עקרוני אחד חשוב: למה, בעצם, אין בארץ, בניגוד לארצות אחרות, נישואין אזרחיים? התשובה היא: הדת היהודית היא דת גזענית שלא הופרדה משום מה מהמדינה. היא רואה בכל הלא יהודי, גוי, (וזה כולל בנים לאבות יהודיים) מישהו נחות, תת-אדם, בהמה. האם היהודי שמכבד את עצמו ירצה להתחתן או, לסירוגין, להיקבר עם הבהמה? שיזכרו את זאת אלה שלא נחשבים יהודים לפי ההלכה: כשיהודי דתי, ובמיוחד רב, קולט שאתם לא יהודים בעיניו, הוא רואה בכם משהו מפלצתי,חצי- אדם וחצי בהמה, מה שברוסית קוראים "אובליודוק".

M a r U s k A

New member
שאלה רטורית לגביי..

ברור שנישואים אזרחיים, אין לי ברירה אחרת! האמת היא שהייתה תקופה בחיי, מלפני שנתיים שבהחלט חשבתי להתגייר ולהקל על עצמי את החיים בארץ, עד הרגע שהבנתי כמה קשה התהליך עצמו נפשית , וכמה צביעות ושקרים יש בהחלטות המגיירים! באותה התקופה היה עליי לבחור או גיור או לימודים ועתיד באוניברסיטה, בחרתי בבית הספר להנדסאים ובסיכויי טוב להתקבל ללימודים גבוהים ואני לא מצטערת על כך לרגע... כי אילו הייתי ממשיכה עם עניין הגיור והיו סוגרים אותי באולפנה לבנות... היו דופקים לי את הראש מבחינה נפשית ופסיכולית.. אומנם הייתי יוצאת משם יהודייה אבל חסרת כל השכלה, עתיד ונפש! ועכשיו שוב עולה עניין הגיור פה ושם, גורם לי לחשוב ולתהות... מצד אחד בשבילי בשביל עצמי אני לא מרגישה בצורך להתגייר... אבל מצד שני אני מאורסת כרגע לבחור יהודי ולמרות שהמשפחה שלו אוהבת אותי ומקבלת אותי כמו שאני עניין הדת שלי תמיד יהווה מן מחיצה ביננו.. כבר יצא לי לשמוע הערות מאביו ושאלות חודרניות מה אני מתכוונת לעשות עם העניין, אבל לא הייתה לי תשובה ברורה בשבילו, הדבר היחיד שמרגיע אותי זה שאביו של עומר חרדי כך ש... בשושלת פרבר תמיד יהיו יהודים

למעלה