לא, אין להם זכות.
המדינה שייכת לכל אזרחיה ואמורה לשרת את כל אזרחיה, לא רק את הדתיים, המדינה אמורה לאפשר לכל אזרחיה לחיות ע"פ אמונתם וודאי שלא לכפות על רוב האזרחים לחיות ע"פ אמונה של מיעוט האזרחים. חתונה היא עניין אישי ופרטי, אין חוק שמחייב אנשים להתחתן, המדינה אינה אמורה להתערב באופן בו בוחר אדם להתחתן או למנוע ממנו להתחתן ע"פ השקפתו בשטחה. אין מקום להשוואה בין חוקי התנועה לבין הכרת המדינה בסוגי חתונה או האפשרויות שהיא מקנה לאזרחיה להתחתן בשטחה. אני בכל מקרה לא רואה את עצמי חי בישראל בעוד מספר שנים, בין היתר בגלל הסיבה הדתית, אך יש גם סיבות רבות נוספות, לי אין שום סיבה בעולם להתחתן בחתונה דתית, אבל גם לו הייתי מתכנן להמשיך לחיות בישראל לא הייתי מתחתן בחתונה דתית, אני לא אהיה צבוע ולא אפעל נגד עקרונותי, אני פועל ע"פ אמונתי ולא ע"פ אמונתם של אחרים (בה איני מאמין). לידיעתך, ילדים של זוג שנישא בנישואין אזרחיים אינם ממזרים ואין שום עניין של בעיות, קרע חברתי או אי קליטה, אם היית לומד קצת הלכה היית יודע שממזרים הם ילדים שנולדו מחוץ לנישואין, כלומר ילדים שנולדו לגבר נשוי מאישה שאינה אשתו או לאישה נשואה מגבר שאינו בעלה. בגלל שאתה לא מבין בדת ובהלכה (וגם לא בחוק יסוד חופש דת ומצפון ולא במשמעות הביטוי "מדינה יהודית" המצוי במגילת העצמאות אותו פירשת באופן מעוות) אתה מרשה לעצמך לכתוב דברים שכל קשר בינם לבין המציאות מקרי בהחלט.