הרגשת הכישלון

עניתי לאחותך התאומה את רוב הדברים ...

כי היא מעצבנת בזה שהיא לא נותנת לעובדות לבלבל אותה .. :) ולך אגיד, שאנחנו מסכימים .. בלי רבעים, שישיות ושלישים - פרטנר/ית שאיתו אפשר לחלוק חלקים כאלה או אחרים מהחיים - זה לעיתים קרובות בונוס.. וזה בלי ספק, כיף גדול להיות יחד ולחלוק את המחשבות האינטימיות ביותר, הרגשות הכי עמוקים, הרצונות הכי קסומים, האהבות המתוקות של כל אחד לחוד ושל שניהם יחד, גם אם זה לפרק זמן מוגדר כמו שכתב אייבורי ... זה רק לא סותר את האמירה שלי שבבסיסו של אדם, במחשבותיו האינטימיות ביותר, ברגשותיו הבסיסיים ביותר, ברצונותיו הקמאיים ביותר - האדם שלם עם עצמו ועם עצמו בלבד. וגם לא את העובדה, שלרוב, מה שאת/ן רואות כזוגיות, גברים (כהכללה ..), רואים כסוג של עונש .... וזה כאמור ... מעצים, מקצין ומחדד את הפערים בין המינים...

ובכן

את אלו שרואים את זה כעונש (כהכללה . . .) אני משאירה להישאר עם העונש של עצמם. האדם שלם עם עצמו לפני הכל, הסכמנו כבר על זה וזה גם לא סותר את העובדה שאנשים שנפגעו בעבר זורקים תירוצים לכל עבר בשביל לא להיפגע שוב . . . וזה כמובן מעצים, מקצין ומחדד את חוסר התקשורת בין האנשים לעיתים קרובות

יש את ההוא ..

בפורום השני .. שכל הזמן היה מציק לי - שאסתום .. כי אני חושף סודות גבריים :) אני חושב שאחרי שתקזזי את אלו שרואים את זה כעונש (כהכללה ... :) - את נשארת עם אחוזים של גבינה רזה מתוך האוכלוסיה .. וזה בהחלט לא סותר את העובדה שפגיעות עבר הובילו רבים מהם להבנה .. שאת שהיה - לא יהיה עוד .. בעיקר אגב .. כי ... איך אגיד את זה בעדינות ? את המוצר ש"אתן" מציעות ... "הם" .. פשוט .. לא צריכים ..

ישנם את ההם . . .

אשר בטוחים שבגלל שהם מתייחסים לנשים כאל "מוצר" במקרה הטוב וכ"חפץ" במקרה הפחות טוב זה הופך אותם לגברים, באופן מקרי בהחלט איך אגיד את זה בעדינות? גברים הם ממש לא אפילו די רחוקים מההגדרה ואני אפילו די בטוחה שאותן "מוצרים" לא ממש זקוקות לאותם "גברים" ולכן עדיף להישאר עם גבינה רזה מרוחה על הלחם מאשר עם גבינה שמנה מרוסקת על הרצפה

בובה

ענית לו כמו שצריך! הלאה השוביניזם הגס! באמת פמיניסטי- אתה צריך לשבת כאן בפינה הרבה זמן ולהתנצל על ההערות הלא ממש מחכימות שלך! פחחחחחחחחחח עכשיו הסתבכת!

ודווקא השתדלתי לכתוב מעט וקצר ...

ובכל זאת, הכעס הצליח לעוור עיני חכמות ... חבל :)

הופה הופה

אתה כבר מתחיל להתחנף ולקרוא לי חכמה??? טוב...תמשיך תמשיך.... ו...תנוח, הלאה הסרקזם, בוקר אור לאהבה.

גם אני לא בעדם ..

אלה שמתייחסים לנשים כאל "מוצר" במקרה הטוב וכ"חפץ" במקרה הפחות טוב מפנה רק את תשומת ליבך, שזה שונה מהותית ממה שכתבתי .. התייחסתי, ואני מצטט שוב : את המוצר ש"אתן" מציעות ... "הם" .. פשוט .. לא צריכים .. אתן = נשים המוצר = הזוגיות המדוברת בפוסט הזה .. והם = רוב רובה המכריע של אוכלוסיית הגברים ... הם פשוט (וזה מפתיע כמה שזה פשוט, ובאותה מידה פשוט כמה שזה מפתיע) לא רוצים ולא צריכים ... אבל .. היות ואני יודע שסטטיסטיקה לא מעניינת אותך :) אז החדשות הטובות הן, שסביר שיש אחד שכן רוצה ... :)

תסביר בבקשה

את הדיפרנציאציה שאתה יוצר בין "הם" לבינך? איפה אתה בכל הסיפור? (אתה יודע כדי שהכעס לא יעוור את עינינו שוב....)

אני

לא העניין פה מזכיר שאנחנו בפוסט שפתח אייבורי, על אי היכולת לקיים קשר זוגי לאורך זמן. ההסבר (שלי) .. נרשם מעלה... אני .. ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים להבין בפוסטים שונים ומשונים - what's in it 4 us .... טרם הצליחותי :)

לא יפה

לא לעמוד מאחורי הדברים שאתה חושב/מתכוון/כותב ופולט
ולא ידעתי שזוגיות זה סוג של מוצר שאנחנו הנשים מנסות למכור לכם הגברים חשבתי שזה משהו שמגיע משני הצדדים רצון שקיים שם ואם הוא לא קיים בטח שבטח אין אפילו מה לנסות וליצור דבר כזה עם הצד השני צודק סטטיסטיקה כלל לא מעניינת אותי ובוודאי שלא במקרה הזה אני לגמרי נמצאת מחוץ לתקן
אני מניחה שאתה מקטלג את עצמך ואותך (סוג של זוגיות מודרנית) עם רוב רובם של הגברים? <איך נפלו גיבורים
)

הממממ ..

את כבר צריכה לדעת שאני לא מתפתל ולא מתפלפל סביב הדברים שאני כותב/אומר/מאמין ... :) זה שלא ידעת שזוגיות זה סוג של "מוצר" שנשים מקדמות - זה תמוה משהו :) אבל בסדר... זכותך ... להיתמם קצת ... נניח שאני מקבל את זה, ומנצל הזדמנות זו כדי לפתוח את עיניך לרווחה בעיניין ... וביחס לדברים שכתבתי - חידדתי לך שוב את אשר אמרתי .. משום שנראה שלקחת אותו אחרת ממה שנכתב .. וכפי שאמרתי לאחותך המאומצת מעליך .. :) אני לא העניין פה ... הפוסט נפתח על ידי אייבורי, כדי לדון בלמה זוגיות לא מתקיימת לאורך זמן ... אני רק נתתי הסבר פשוט וברור למה זה כך .. וכפי שעוד כתבתי לאחותך המאומצת לעיל, ניסיתי לברר כבר כמה וכמה פעמים - what's in it 4 us (הגברים) .. טרם הגעתי לתשובה ברורה ומספקת ... אולי את תגאלי אותי מייסורי ??

אתה עדיין

מציג את זה כ"מוצר" שנשים מקדמות . . . צ'טערת עדיין לא חושבת ומסתכלת על זה בצורה הזו נשארת באותה דעה שזוגיות זו בחירה של שני אנשים כדרך חיים על כל המשתמע מכך אתה יכול להשאר תמוה משהו <למרות שבאמת לא יודעת על מה ולמה> מן הסתם ההסבר שאתה נתת, איך לומר בעדינות? אתה בהחלט מאמין בו לפי הדברים שכתבת: מי אמר סודות של גברים ולא קיבל? אם זו לא היתה דעתך לא היית מביא אותה לכאן ונלחם עליה בגופך :)) ואשמח אם תשאל את השאלה שלך בצורה שתהיה ברורה לי ויותר מאשמח לנסות ולענות לך עליה, אתה אפילו מוזמן לפתוח פוסט חדש בנושא

אני מבין ומכבד את איך שאת מסתכלת על זה.

זה באמת חינני, ורומנטי .. וכבר אמרתי לך שאני מת על הגישה הרומנטית שלך .. :) אני חושב שהדרך שבה בחרתי להציג את הדברים, אכן לא מייצגת אופן חשיבה או דיבור של זכר מצוי (גם לא שלי אגב), אבל היא נועדה כדי להדגיש את הנקודה. ועובדתית, ממדגם בלתי מייצג, אך גדול מספיק לטעמי .. נשים לרוב רוצות קשר זוגי רציני. לא נפרוט לפרוטות כאן ועכשיו למה ומה זה כולל - אבל ככותרת .. גברים לרוב רוצים קשר מיני .. גם כאן נראה לי שאין הרבה מה לפרוט לפרוטות :) הוא יכול להיות קבוע (עדיף), והוא יכול להיות מזדמן. הוא יכול להיות קבוע-מזדמן .. אבל זו העדפתם של רוב הגברים. יש אנומליות .. נשים שרוצות רק סקס .. יש פה דוגמאות גם בפורום ובפורום השכן .. גברים שרוצים קשר כולל מגורים, שרותי בישול ואחזקה .. גם כאלה יש פה בפורום ובפורום השכן .. הכל לוקח .. אבל ככלל, בהכללה ... נדמה לי שבעולם המיגדרי - האנלוגיה שלי - טובה ונכונה :) אולי סוג של מראה מגדילה בפרצופך .. אבל איכשהו, נדמה לי שאני לא מחדש לך הרבה :(

תגיד

לרגע הבליחה לי מחשבה מוזרה ולא הגיונית למוחי הייתכן שאתה בעצמך רומנטי וקיטשי לעיתים עד כדי איבוד שליטה?

../images/Emo214.gif אני כל כך איתך! איך אפשר להגיד שזה

כישלון, כשבעצם אנחנו חכמים יותר ובעלי נסיון, לדעת יותר טוב מה מסתתר מאחורי ה- "זוגיות", אולי אפילו לשים דברים ביותר פרופורציות (אצלי לפחות..), לדעת איך כל העניינים האלו "עובדים"... ואני חייבת לציין, שבהתחלה (לפני שבועיים) היה לי כל כך קשה. הרגשתי שאין מה לאהוב בי. שאני חתיכת חרא. שהכל גרוע ושחור (את זה הרגשתי עוד אתמול). שהחיים נגמרו. אבל בתוך תוכי, אני יודעת שאני לא מרגישה שהמשמעות של כל זה היא כשלון, להפך - היא צמיחה. לא לכל אחד יש הזדמנות נוספת להתחיל מהתחלה את החיים, וככה אני בעצם מרגישה, חכמה הרבה יותר, ואפילו - נחושה עוד יותר למצוא את האחד שלי. יכול להיות, וסביר להניח, שאם היו ילדים בתמונה - הייתה לי תחושת כישלון עצומה. אחרי הכל, אני ילדה שלא הכירה מעולם את אבא שלה. והדבר שביקשתי ממנו כשרק חשבנו על חתונה, היא שאם נהיה ביחד ונתחתן- שלא נתגרש ונעשה את ה"אבל" הזה לילדים שלנו... אי אפשר להסביר את ההרגשה הזאת, הוא כל כך הרבה זמן רצה שנתקדם לכיוון הזה, ואני פשוט אמרתי שאני לא מרגישה בטוחה שהגיע הזמן. זה המזל שלי. |פטיש" יואו, אני ממש גאה בעצמי על מה שיצא ממני עכשיו.

היי גאה בעצמך, תלמדי להכיר את עצמך

את נקודת החוזק והחולשה וכך תוכלי להתמודד עם כל מצב שיקרה לך.

למעלה