הרגשת הכישלון

אייבורי

New member
שמיטה והר סיני

אני מכיר לא מעט זוגות שמעולם לא מיסדו את הקשר הם חיים בהרמוניה שנים רבות מגדלים ילדים יש להם אפילו משכנתא. המיסוד הוא רק סימבול ותו לא. [לא שיש לי משהו נגד הסימבול] גנוב, השאלה לא איך להכנס לפרק ב אלא איך להצליח מבלי לפרק את החבילה [שונא את הביטוי] זוגיות זאת לא חבילה. וטלנובולות בתחת שלי

ye44

New member
ברור שיש

גם לי יש חבר שיש לו 3 ילדים מבלי להתמסד, ברגע שהם החליטו להביא ילדים לעולם נכנס הפאן של המחויבות,ברגע שאין לך מחויבות על כל פיפס אתה לוקח ת'רגליים והולך וזה מה שכנראה קרה לך או שסתם לא אהבת אותה והכל נמשך כמו מסטיק אן להפך היא משכה אותך. להצליח מבלי לפרק ? האמת, אל תחפור לה והיא לא תחפור לך בעיקר אוויר זה שם המשחק כל אחד שיחיה את חייו כמו שהוא אוהב תחייה ותן לחיות זה המתכון

אייבורי

New member
חחחחחחחחחחחחח

נו מה יהיה איתך מילא השלמת את החסר בהמצאות חסרות תכלית שאינן קשורות למציאות. התפיסה שהיא לא תחפור לך ואתה לא תחפור לה ואני שואל אולי באמת תפסיקו לדבר. וחיה ותן לחיות זה קוד רע מאד לחברות.

ye44

New member
אתה יודע

אין חכם כבעל ניסיון,בתור אחד שחווה זוגיות אחרי הגרושין ונמצא כיום בפרק ב באמת מוצלח, זאת לא קלשאה המושג "חייה ותן לחיות " הכל עובד אצלנו על כבוד הדדי,מה לעשות אין מריבות, לא בא לנו דה ז'אוו, שיטת הWIN WIN עובדת מצויין ברגע שאתה קשוב לבן הזוג ומנסה לתת מענה לצרכים שלו ןאתה לא מתבצר כמו בונקר בעמדותייך הכל מסתדר
אם אתה טוען ש"תחייה ותן לחיות " זה קוד רע לזוגיות מישהו מבינכם לא מוכן לאמץ את המשפט מסיבותיו הוא יכול להיות מקנאה או מחוסר פרגון ואם זה כך אז הפרידה טובה לשני הצדדים כמו שכתבתי לא בא לנו דה ז'אוו ! אתה יכול לעשות חחחחחחחחחחח עד מחר, לא תפנים תשאר לבדך כל חייך

היופי

ביחסים מהסוג הזה שהם בוחרים כל יום מחדש להמשיך ולתחזק את הזוגיות הזו מבלי להיות מחויבים דרך הרבנות ו/או הסכם כזה או אחר שניהם נמצאים שם רק כי הם רוצים זה ממש לא נכון שברגע שאין מחויבות על כל פיפס לוקחים את הרגלים ובורחים כשרוצים להיות ביחד זה אפשרי בהחלט בלי טבעות ורבע עוף כשלא רוצים להיות ביחד גם מדרגות הרבנות לא יעצרו אותנו היינו שם כבר . . .

ye44

New member
גיסתנו כבר

חווינו הכל, עשינו דוקטורט בנושא זוגיות וחיים לאחר הגרושין
כשאין מחויבות את על המזוודות אם תרצי או לא
כל מריבה כל ויכוח, המחשבה הראשונה שרצה בראש " מה אני צריך ת'חרא הזה" "אני אגור לבד ויעשה מה שב"זין" שלי" לא רוצים להתמודד עם הבעיות לפעמים הבעיות הן מהותיות ואכן יש בעיה ועוזבים, אבל לרוב חוסר הרצון עקב משחקי אגו התבצרות מטופשת כל אחד בעמדתו הוא גורמים לאנשים לפרק במהרה את הזוגיות . הטבעת היא גורם מאחד לרוב היא מסמלת אהבה אמיתית,את יכולה להתמסד אורתודוקסי רפורמי אזרחי ברגע שאת עונדת אותה יש לה משמעות אחרת וגם מחויבות אחרת, זאת הזווית שלי עזבי אותי מכל החרטטנים שכרגע התגרשו ושוללים נישואים בעתיד אני מבין אותם, אבל תראי לי מישהי בעולם הזה שנמצאת עם מישהו שהיא אוהבת או להפך שתסרב להצעת נישואין ?

אני

ממש לא ארצה להיות עם בן זוג בידיעה שהדבר היחיד שמחייב אותו לקשר זו הטבעת שהוא יענוד לי האצבע, מעדיפה להיות בתוך זוגיות בידיעה שאנחנו בוחרים כל בוקר מחדש להיות ביחד, על דגש של רצון להתמודד עם בעיות דווקא ולמרות חוסר המחוייבות על הנייר. לא שוללת נישואים בעתיד באותה מידה שלא יוצאת בהצהרות שבלי נישואים לא מוכנה לקיים זוגיות כזו או אחרת, למדתי לא פעם אחת את המשפט: never say never

kleo patra

New member
זה לא נכון../images/Emo88.gif ../images/Emo88.gif

לראיה : אני והוא יחד הרבה מאד שנים בלי להתמסד ומבחינתנו אנחנו כמו כל זוג נשוי, כשיש ריבים קשים גם הנשואה וגם הלא נשואה יקומו וילכו כשלא טוב. לראיה פרק א'- חתכתי כי לא היה טוב בלי קשר לנישואין דווקא העובדה שאני איתו ללא נישואין אני בוחרת להיות איתו לא כי אני נשואה לו. יש כאלו שהמושג נישואין כובל אותם פסיכולוגית (כמוני |
וכמוהו
. אז בהחלט הקביעה שלך לא יכולה להיות גורפת.
לחיים ונתראה בשמחות

ye44

New member
" never say never "

הכל עניין של זמן
שיגיעו כבר השמחות הוא הרס לנו ת'בריאות

kleo patra

New member
יש כאלו שנישואין מתאימים להם

והם פורחים בנישואיהם לראיה: יש לנו חבר
שיש לו אישה מדהימה וטוב להם טפו טפו |חמס| ויש כאלו שפורחים בלי נישואין. רק שיצא לנו העשן עד שנפרח באמת
בקרוב
אצלנו על המנגל החדש!!!!

אז אמרה ../images/Emo13.gif

זה לא אומר שהיא צודקת . . . אני חושבת שבכל אחד מאיתנו כאן ישנה ההרגשה או שהיתה של כישלון זוגי בתקופות כאלו או אחרות. החכמה היא לקחת מאותה הרגשת כישלון את התובנות לקשרים הבאים. להשתדל עד כמה שניתן לא לחזור על אותן טעויות ו/או בחירות. באופן אישי לא מצטערת על שום קשר שהיה לי בעבר, יודעת שכל הקשרים שהיו לי הביאו אותי למי שאני היום, מבחינת תובנות, בגרות, מוכנות וכו' וגו'

אייבורי

New member
נכנסת לפינה לא טובה

דודתי אהובה במיוחד צודקת תמיד. עכשיו תשאלי, איך אתה יודע? אז במשך שנה ערכנו תחרות צודקים, קרעה לי את התחת עם 100:11 צודקים. ואני גם עומד להקים אוהל צודקים ברוטשילד. אני לא מצטער על העבר, זה חסר תוחלת בוודאי שלומדים ממנו ועדיין במבט אמיץ אני אומר, כולנו נכשלנו. ותודה להורי שהביאוני עד הלום [זרקת אותי לרגע לבר מצווה]

צדק צדק

תרדוף
בהחלט שכולנו נכשלנו אחרת לא היינו כאן <אלא אם היינו מבצעים סקר לעבודת התזה בנושא גרושים-גרושות והטעויות שבדרך . . .> ויחד עם זאת זה לא אומר שאנחנו הולכים גם לטעות בעתיד ותודה להורי שחינכו אותי להתמיד במטרה

יערית

New member
כולנו נכשלנו במערכות יחסים

אבל לא סוחבים את זה על גבינו מקשר לקשר- משחררים, לפעמים נופלים לבורות שוב, שוב מתעודדים וקמים, שוב בכל הכוח הפועל...סליחה מכבי
את ואני לנצח נצחים?

אני חושבת

שנמתין משהו כמו 3 שנים בשביל לבחון את זה סופית
תזכירי לי בפעם הבאה לכסות את הבור טוב טוב ובכלל רצוי לחשב מסלול מחדש אם כבר אז כבר :))

עם כל הכבוד

זה שלא מצליחים לא אומר שנכשלנו. בפירוש לא. ויש מליון ואחת סיבות שלא תלויות בצד אחד או בצד השני,או בניסיון המיזוג של שניהם, שגורמות לאי ההצלחה. רבים וטובים מאיתנו לא התחתנו עם הפרטנר הראשון אותו הכירו,ואין סיבה שבפרק ב' הדברים יהיו שונים. אמנם אנו מגיעים שרוטים יותר,מצולקים כך או אחרת,ועם כוויות שונות ומשונות מהקשר הדומיננטי בחיינו שכשל, אבל עדיין יש לנו את הפריבילגיה,את הרצון,את היכולת,ואת התובנות שהשכלנו לרכוש בדרך בכדי לתור לחפש ולמצוא את זה\ו שיעשו לנו שוב פרפרים בבטן,ימחקו לנו את הצלקות,או לפחות יעזרו לנו לחיות בשלום איתם,ויגרמו לנו לשוב לאותו מקום ולנסות שוב מהמקום הכי פגיע,בוטח,מאמין,סומך,ואוהב.בעיקר אוהב. ולתת לזה ולנו צ'אנס אמיתי להצליח. אני זוכר את קבלת הפנים שקיבלתי ממך ומעוד כמה בפעם הראשונה שנכנסתי לפורום. אין לי ספק שהדרך והתהליך שעברתי מאז מעמידים אותי היום במקום שהרווחתי בצדק. ועם כל הקושי שבדבר אני יכול להודות בלב שלם,שהרווחתי לא מעט מהכל. לראות את הלימונים ולדעת היום לעשות מהם אחלה לימונדה שבעולם. אני חי בשלום עולמי עם עצמי. תנסו את זה בבית.

אייבורי

New member
מכבסת מילים

אי הצלחה היא כשלון. אבל אם נוח לך עם המכבסה, אז בהצלחה. אין ספק שלמדנו מהכשלון, למדנו בעיקר לא לחזור על אותו כשלון אבל השאלה אם למדנו איך להצליח [אני בספק] לצערי אינני זוכר את קבלת הפנים שקיבלת, אני מניח שלא הייתי קל. אבל לפעמים מה שנראה כמו רישעות נועד בכדי לקצר זמני אבל.

חבל לכולנו על הזמן.

נראה שאתה נעול על עצמך.שיהיה לך לבריאות. מבחינתי גם אם הניירות שלי בבורסה נפלו,כל עוד לא מכרתי ההפסד הוא על הנייר בלבד. לכן,כל עוד אני מנסה עדיין לא נכשלתי. פשוט עוד לא הצלחתי. ככה אני רואה את הדברים. ונתקלתי ברשעים גדולים ממך. זה אף פעם לא הרתיע אותי. תנוח.

למעלה