הקפצת שרשור

I am a freak

New member
תגובה לך ולבטי

לך- באמת שאני לא מנסה להצחיק. אני מתייחס אליך ואל דניאל כבן אדם אחד. הרי- הסיבה היחידה שאתם כאן היא בטי (ואולי גם דנה).... אתם לא תורמים לפורום ולא הייתה לכם, עד היום, תגובה אחת עיניינית הקשורה לנושא הפורום. נכון
אם תגידו שלא.... אתם תשקרו... אני עוקב אחרי זה
(אבל... אולי תקחו את זה ברצינות ותשתנו... ואז אני אשיג את מה שאני רוצה להשיג... למרות שאין לכם שום ידע בנושא... ככה ש.... סורי). כשאני אומר שימי, דניאל או מורן- אני מתכוון או לשימיאו לדניאל או למורן (שעד כמה שיידוע לי... זה בעצם שימי
)
אל תקח ללב.... פשוט... אני לא מתעסק בדברים לא חשובים ושוליים. לבטי- בדקתי. ס"ך כל ההודעות שהיו בשרשור הן משהו כמו 6-7 הודעות. לא בטוח, אני אבדוק שוב (שכחתי...
). מחיקת הודעה הראשונה, של דניאל (שמצאתי כמעליבה), או שימי, גרמה למחיקה של כל ההודעות. מה שגרם שמתוך השרשור הזה, נשארה רק ההודעה הפותחת (של דנה). הודעות אחת לא נחשבת שרשור והיא סתם עשתה בלאגן ואי סדר. לא יודע- אם תיהי אי פעם מנהלת, נקווה שהפורום שלך יהיה מסודר כמו כיום. ואם לא- זו בעיה שלך ושל מי שיהיה בפורום- כי את המנהלת
יום נעים,

A lost angel

New member
בפעם הבה שמישהו ירצה לקרא לך הומו,

אני אדאג לכך שזה יכתב עם ע' במקום ה',כדי שלא תתבלבל במשמעות.

I am a freak

New member
*אני מתדרדר......*

אם את חושבת שאת מצחיקה... את לא
להומו יש רק משמעות אחת (לפחות שאני מכיר). והומו זה לא קללה. זו נטייה מינית של בן אדם. אם אתם חושבים אחרת- אני מצטער בשבילכם. עצם השימוש במילה "הומו" כקללה.... מוטעה לגמרי. לא משנה מה. כי אם במקרה יעלה לפורום "הומו" אחד ויראה את זה. הוא ייעלב- ודבר כזה, כל עוד זה באחריותי, לא יקרה בפורום הזה
חוץ מזה שהומו, יכול לקלל אותך- יא סטרייטית ואת לא תעלבי. נכון- כי זו לא קללה
גם הומו זה לא. אבל... אני לא יכול להרגיש את ההרגשה הזו כי אני לא הומו, אבל- אני בטוח שזה מעליב
הומו עם "ה" ועומו עם "ע".... לא משנה. דבילי. יום נעים,

A lost angel

New member
לא ניסיתי להצחיק.

כמו שאמרתי בפרטי, זו משמעות אחרת. חחח.. בטח שאני לא אעלב, אולי כי אני לא. וגם כי זו לא קללה.

I am a freak

New member
אני שמח שאת מסכימה איתי.

וזה שאת אולי לא סטרייטית... זו כבר בעיה שלך. ולא- ברצינות שאני לא מנסה להעליב

Gum Cigarettes

New member
הכוונה ב"הומו"

זה מטומטם, אידיוט, חסר מוח, רפה שכל, טיפש, חסר ידע, חריוני יונים. ואכן המילה המדוייקת לכל המשמעויות האלה היא "עומו", אני אשתדל להקפיד על זה מעכשיו, למרות שאני לא אוהבת את האות ע'. הסליחה מופנת לכל ההומואים בעלי הנטיה המינית הומוסקסואליות אשר קראו את ההודעה הזאת ונעלבו, באשר הם. דרך אגב, אני דו. אז אל תספר לי על מה הומואים נעלבים או לא נעלבים מהם. אם הומו היה פה, גם הוא היה קורא לך הומו, או עומו.

I am a freak

New member
דעותינו מנוגדות

אני חושב שאת ט-ו-ע-ה ואת מחמיצה את הפואנטה בכל הקטע. גם אם היית רושמת הומו-עומו-עהומו-העומו או כל דבר אחר- עדיין הייתי מוחק את זה. לא משנה כלפי מי זה נכתב. ואני מצהיר בזאת- כל מי שלא נעלב כשקוראים לו הומו-עומו-עהומו-העומו או כל דבר אחר, במקרה וייכתבו לו שהוא הומו-עומו-עהומו-העומו או כל דבר אחר- אני לא אמחק את ההודעה. וחוץ מזה... תפסיקו לבלב לי במוח ולהשפריץ שטויות לכל עבר כי- בטי, כעורכת דין לעתיד, הפסדת במשפט
כי אני יכול להוכיח לך בלפחות דרך אחד שלפחות אחד מכם (דנה, דניאל, בטי ומורן) התכוון למילה הומו במשמעות של "נטיות מיניות שונות מהנורמה"
ובטי- אם את מתכוונת להגיב בהודעה "נו... אז תוכיח" אני דורש שליד תגובה זו תרשמי מה את הולכת להפסיד כשאני אוכיח זאת. כאילו... על מה את מהמרת- כיוון שכשאני אוכיח לך את זה... כמילה של מכשפת שמכבדת את עצמה, למכשף שמכבד את עצמו- את תמלאי אחר ההתחייבות. או אפילו יותר מזה- מילה של בן אדם עם כבוד למילה של בת אדם עם כבוד. (חיחי... אני ממש דוחק אותך לצד... מצטער... את חייבת להמר... *צחוק מרושע*) אני רציני מאוד. לא כדאי לך. תחשבי על זה. יום נעים ומהנה,

A lost angel

New member
לא טענתי שאתה הומו, מבחינת נטיה.

לך תפיל תיקים על אנשים שלא זוכרים למה הם מתכוונים.

I am a freak

New member
אמממ....

וואי.... בטבעיות אני כבר מדבר עליכם בקבוצה אחת. אני ממש מצטער.... לא שולט בזה. *אני ממש רציני
סורי...
*

Nizzan Cohen

New member
הומו', הומופוביה, וציד מכשפות

פירוש המילה "הומו" הינו "זהה" כמו במונח "הומוזיגוטה". הומוסאקסואל - הומו=זהה סקס=מין, מין = יחסי-מין, וזכר ונקבה. אים כן הומוסקסואל הוא אדם שמעדיף את בני המין הזהה לשלו. כניראה שאת המיל הארוכה קיצרו להומו' ואז כשאומרים את זה, אין הבדל בין כל המילים בעלי הצליל "הומו". בכל מיקרא, אם את רוצה לדייק בכתב וליקרוא לו הומו' - אז תוסיפי את ה-"'" כי אחרת את פשוט קוראת לו זהה, ואם כל הכבוד - זה מגוחך. לשלב הבא - האם הומו' זה קללה ?! בתקופה בה היו שורפים הומו'אים על המוקד, היו שורפים אף כל אדם שאינו מונותאיסט (קוסם, מאג, פגאני ומה שלא תירצו), ובעצם גם יהודים. היות ואנחנו בפורום של "רוחות רפאים" - רבים מהאנשים פה היו מועלים על המוקד בהאשמת "עבודת שטן" (בלי קשר לאיזה טכס, סיבה או מטרה היו לכם - זה נישמא טוב יותר כשיש שטן), ולעיתים קרובות גם היה מעונה ע"י האינקוויזיציה. אף אחד מהאנשים כאן, לא אמור - וגם לא יכול מבחינה מוסרית להישתמש במוזג הומו' כקללה. ההמופוביה (פחד\שינאה כלפי הומוסאקסואלים) היא דיעה חשוכה, שמתאימה לימי הביניים האפלים. לא לתקופה הנאורה בהרבה שלנו. Nizzan "Tembel" Cohen

מה עובר עליכם??

זאת בדיוק הסיבה שעזבתי את הפורומים של תפוז. כי שורצים כאן אנשים הומופובים בהכחשה שמתנשאים מעל אנשים שיודעים טוב מהם! אאוטינג זה הדבר הכי נורא שאפשר לעשות למישהו!!! ואם הבנתי נכון זה מה שעשו פה! זאת דרגת השפל הנמוכה ביותר. ואף אדם לא ראוי לה!!! אני לא יודעת מה עובר לכם בראש כשאתם משתתפים בדיון כמו זה שעליו אני מגיבה עכשיו, אבל זה פשוט עצוב שיש אנשים כל כך... אנוכיים. זאת פעם ראשונה שלי פה, וכבר קיבלתי את הטראומה מהאנשים פה, ואולי אני אשאר, רק בשביל להראות לכם שאפשר אחרת. נגיני-עוד לא התפטרה...(המבין יבין)

Nizzan Cohen

New member
מה לא מצא חן בעניה. [ת"ק]

בדיוק מה שלא מצא חן בעיניי. גילויי ההומופביה.

A lost angel

New member
חחח.. זה דיי מטומטם.

אני ובטי לא הומופוביות. שתינו דו, לי אישית יש הרבה ידידים ומכרים הומואים ולסביות, ואין לי שום סיבה שבעולם להיות הומופובית. השימוש של המילה הומו, כפי שהיא שגורה בפי, היא כמו שבטי הסבירה כאן. אני מהאנשים הכי פחות הומופוביים שיש בעולם. באמת. דנה

Nizzan Cohen

New member
תירוץ חביב. אהבתי.

כלומר, אתן לא רוצות להסיר קללה נפוצה כל כך כמו "הומו'" מהלקסיקון שלכן - אז אתן אומרות את זה אותו דבר ומשנות אות בכתיבה. מרשים ביותר. תינוקי לא פחות. אזש את לא הומופובית - סתם חסרת אופי. לא נורא, זה עדיף.

A lost angel

New member
אני בכלל לא משתמשת בזה בחיי היום

יום. אני הקללה המועדפת עלי, לשם הצורך, היא 'אידיוט'. "חסרת אופי" - הוצאת דיבה. אין לך שום זכות לומר זאת עלי, אתה לא מכיר אותי בכלל.

Nizzan Cohen

New member
שטויות.

לא חשפתי פרטים נכונים\לא נכונים מחייך - אלה הבעתי דיעה אישית (אם כי בוטה למדי) עלייך. אני מניח שזה עוד בתחום של חופש הדיבור. את רוצה ללכת על זה לשופט ? פרט לכך, היות והפורום "שייך" למנהל הפורום, ולכן הוא הקובע את החוקים כאן. עצם העובדה שהודעה נותרה ולא נימחקה - מאשר אותה. אם היא תימחק - סבבה. דבר שני, את היית זו שהצדיקה את השימוש במילה (כן כן, עים "ע" ולא "ה". 'בנתי). ואני עניתי לך. למען תרבות הדיון אני אפילו אטרח לצטט אותך למענך. "השימוש של המילה הומו, כפי שהיא שגורה בפי" . בנוסף לכך אני אעיין במילון אבן שושן, ( "המילון החדש" מאת אברהם אבן שושן - הוצאת קירית ספר) אחר המונח "עומו" *מעיין* לא. יש כאן אמונח "עומד" ולאחריו המונח "עומם". את מוזמנת ליבדוק בעצמיך במילון שלך. או שמה זו מילה לועזית ?! תוכלי להביא לי הגדרה מילונית בבקשה ?

I am a freak

New member
ניצן.....

עוד לא הספקתי לקרוא את ההודעה שלך כדי למחוק או לאשר. אנא, בפעם הבאה- אל תהיה יותר מדי בוטה- כי בכל זאת, זה מעליב. חשבתי שתוכן ההודעה שלך ראוי להישאר בפורום לכן, הודעתך לא תימחק
אך, אנא היזהר לפעם הבאה. תודה על תגובתך, יום נעים,

למעלה