I am a freak
New member
תגובה לך ולבטי
לך- באמת שאני לא מנסה להצחיק. אני מתייחס אליך ואל דניאל כבן אדם אחד. הרי- הסיבה היחידה שאתם כאן היא בטי (ואולי גם דנה).... אתם לא תורמים לפורום ולא הייתה לכם, עד היום, תגובה אחת עיניינית הקשורה לנושא הפורום. נכון
אם תגידו שלא.... אתם תשקרו... אני עוקב אחרי זה
(אבל... אולי תקחו את זה ברצינות ותשתנו... ואז אני אשיג את מה שאני רוצה להשיג... למרות שאין לכם שום ידע בנושא... ככה ש.... סורי). כשאני אומר שימי, דניאל או מורן- אני מתכוון או לשימיאו לדניאל או למורן (שעד כמה שיידוע לי... זה בעצם שימי
)
אל תקח ללב.... פשוט... אני לא מתעסק בדברים לא חשובים ושוליים. לבטי- בדקתי. ס"ך כל ההודעות שהיו בשרשור הן משהו כמו 6-7 הודעות. לא בטוח, אני אבדוק שוב (שכחתי...
). מחיקת הודעה הראשונה, של דניאל (שמצאתי כמעליבה), או שימי, גרמה למחיקה של כל ההודעות. מה שגרם שמתוך השרשור הזה, נשארה רק ההודעה הפותחת (של דנה). הודעות אחת לא נחשבת שרשור והיא סתם עשתה בלאגן ואי סדר. לא יודע- אם תיהי אי פעם מנהלת, נקווה שהפורום שלך יהיה מסודר כמו כיום. ואם לא- זו בעיה שלך ושל מי שיהיה בפורום- כי את המנהלת
יום נעים,
לך- באמת שאני לא מנסה להצחיק. אני מתייחס אליך ואל דניאל כבן אדם אחד. הרי- הסיבה היחידה שאתם כאן היא בטי (ואולי גם דנה).... אתם לא תורמים לפורום ולא הייתה לכם, עד היום, תגובה אחת עיניינית הקשורה לנושא הפורום. נכון