זה ביטוי שהשתרש בשפה.
זה ביטוי שעבר פה בין הפורומים בתפוז, והפך ל"קללה" בפורומים בתפוז. למה זה במרכאות? כי מנהלי הפורומים שבהם זה השתרש הבינו למה הכוונה בביטוי, ולכן הם לא מחקו את ההודעות. בחתימה שלך, לפי מה שאני זוכר, היה כתוב השם שלך בהקשר למילה "טמבל". אני לא יודע מה הכוונה בחתימה שלך, וכאן ישנו הבדל ביני לבינך, שאני לא מתיימר לייחס לזה משמעות כלשהי. אני לוקח את המילה הזו כדוגמא, שהמילה "טמבל" אמורה לשמש כעלבון, אבל בהרבה מאוד מקרים זה לא תפקידה. אני לא יודע מה התפקיד שלה בהקשר אליך, אבל המשמעות המקורית שלה שונה מהמשמעות שלה במקרים רבים. הבעיה שלי עם ההודעות שלך פה, היא שאתה מתערב בלי להבין את המשמעות של העניין, ומסבך פה הכל. נכון שזה שהביטוי נהוג בפי ההמון לא הופך אותו לטוב יותר. אבל די ברור שזה שאתה לא מבין אותו לא הופך אותך לצודק יותר. אתה מוחה נגד הפיכת הביטוי "הומו" לקללה - יפה מאוד. אבל אין לך מושג מה הפירוש של "עומו", ואתה מתערב בכל זאת. ויש בפורום הזה בדיחות אישיות או ביטויי סלנג שהם נפוצים רק בין חלק מחברי הפורום, ואחרים לא מבינים את כוונתם. אם הם יבקשו הסבר, נסביר מה זה "עומו". אם הם ישר יתקפו, זו כבר בעיה. העיוות של האותיות אומר דברים, אתה יודע. יש סיבה לעיוות הזה. ותאמין או לא, שמעתי איך הוא נהגה, ומבדילים מאוד בין "הומו" ל"עומו". אני זוכר שאמרתי פעם "הומו", ומישהו תיקן אותי ל"עומו, עם ע' הידיעה". אל תתקוף את מה שאתה לא מבין. פשוט חבל. ולא התכוונתי לרדת לפסים אישיים, התקשורת הלקוייה בפורום הזה מעצבנת אותי. כולם פה מתווכחים כי אף אחד לא מבין אחד את השני, וזה די נמאס.