הקפצת שרשור

I am a freak

New member
כמה תגובות

1. המאמרים והכול, בול שיט אחד גדול. אם רציתי לחסום אותה, הייתי עושה את זה כבר ממזמן
אין שום מאמר חדש בפורום ככה ש- אם זה היה בגלל הידע והמאמרים, למה לא חסמתי אותה קודם
תשובה- כי זו לא הסיבה
אתה חייב להבין שעשיתי את זה מתוך חוסר ברירה. והיא יודעת. ואני כבר שלחתי לה שאני מצטער במסר אישי ובאייסיקיו. זה לא היה אמור להגיע למצב כזה. למרות שאני האדם האחרון
שצריך לבקש כאן סליחה...
2. ידע מאגי בלה בלה- תעשה חיפוש כרצונך
לא כתבתי שאין לך ידע מאגי. פשוט אמרתי שלא היו לך יותר ממקסימום 2 הודעות עינייניות הקשורות לנושא הפורום מהרגע שאתה כאן. יש הבדל. חוץ מזה- כל כך הרבה ידע מאגי... אההה... חבל שאתה לא מראה את זה...
יום נעים, עד כמה שהוא יכול להיות,

אני אגיד בגלוי

שאני מאוד שמחה שחסמת את בטי ומקווה שזה ישארנ ככה כדי שהפורום יוכל לחזור לשפיותו. שלך חנה גונן

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

שמח שאת מסכימה עם החלטתי. אני עדיין אשאיר את המצב כפי שהוא. ישנם עד כמה תהליכים שאמורים להסתיים ורק אז אתחיל בתהליך מתמיד לשיקום הפורום (פירסום הפורום בקהילות השונות והעלאת מאמרים וכאלה...) תודה על תגובתך, יום נעים,

kingshimmy

New member
אין לי כוח לחפש הוכחות למה שאמרת.

ודרך אגב, אתה האחרון שההודעה הזאת הייתה מופנת אליו. ובקשר לידע המאגי, וול, אולי אני אתחיל להראות אותו מעכשיו.

I am a freak

New member
אמממ...

אם זה לא היה מופנה אלי... אז למי כן
*מעניין* חוץ מזה- זה פורום. כל אחד יכול לראות את כל השיחות של כולם- במטרה שאם יש לו משהו להגיב, הוא יגיב. בלי קשר אם השרשור נפתח בשבילו או לא. בקשר לידע המאגי- אתה מוזמן להתחיל להראות אותו. אפילו- יותר ממוזמן. אולי ככה תתחיל לתרום לפורום ביותר מקללות ועלבונות. יום נעים,

Flame

New member
../images/Emo42.gif

למה תמיד חייבים לעלות ויכוחים מכוערים כאלה בפורום..?
אני מסכימה עם ניצן
.. אני מצטערת אם בטי מרגישה שהחסימה הייתה בלתי ראויה.. but..she had it coming! המנהלים הזהירו אותה אין ספור פעמים... והיא התייחסה בבוז, למען האמת בכלל לא התייחסה והמשיכה בשלה..
אני באמת מצטערת שזה היה צריך להגיע לתוצאה כזו... אבל מה לעשות? בנוסף לכך, מהות הפורום אינה "כיצד לבצע סיאנסים"... ואנחנו כחברי הפורום שמבינים בזה מעט.. אמורים להזהיר את הגולשים ואת המבקשים פרטים לגבי עשיית הסיאנס! זה מתוך דאגה להם בלבד.. הם בסופו של דבר נפגעים מן הדבר
... ואם אני אתן למישהו מידע על הסיאנס (כלומר דרך הביצוע) אני ארגיש ממש אשמה אם יקרה לו משהו! ועכשיו... שתהיה לנו שבת שלום ומבורכת

Nizzan Cohen

New member
אכן כך.

נכון. ולכן יש לימנוע מהם את אפשרות הבחירה שעלולה ליגרום להם סכנה. כפי שהחוק הישראלי לא מתיר לאדם "ליבחור" למות (היתאבדות). וכפי שהיה רצוי אם כמה ממציאים דגולים היו שומרים את המצאותיהם לעצמם ולא נותנים לאנושות את האפשרות "ליבחור" שימושים (ע"ע איינשטיין, אנרגיה וחומר. ופצצות אטום - סיפור עצוב מאוד).

peter Wi

New member
אז למעשה,

כולנו עוברים על החוק הישראלי, אם כבר ערבת אותו בעיניין, שכן העיסוק במאגיה ובכישוף אסור ע"פ חוק. זכותם של אנשים לעשות את הבחירות שלהם, את המידע הם יקבלו, אני חושב שעדיף שהם יקבלו הדרכה נכונה שתצמצם טעויות מאשר הדרכה מוטעת שתהרוס להם את החיים. בשילוב עם אזהרות, כמובן. עברתי על המאמר של "גאם סיגארטס" בנוגע לסיאנסים, ויש לי כמה הערות, אני אעביר אותם למנהל. אך המאמר מנוסח וכתוב בצורה טובה, והמידע בו נכון. הערות מתייחסות לאזהרות שצריכות להופיע שם, אולי במאמר שיצורף למאמר הזה. אתה לא אלוהים, אדון ניצן כהן. וכל עוד אלוהים נתן לאנשים את הזכות לבחור, ואף הפציר בהם להשתמש בה, אין לך זכות למנוע מהם את זה. הבחירות והדעה שלך הן לאו דווקא הנכונות.

I am a freak

New member
אממממ.....

את כל ההערות האלה. תשלח אליי. למנהל יש בעיה להיכנס לפורום- ואני מחליף אותו. תודה על התגובה, יום נעים,

Nizzan Cohen

New member
וואי ?! מעצבן מאודמאוד !

קיים חוק האוסר על מאגיה
???????!!!!!!! בארץ הזו ?! אתה בטוח בזה ?! אים יש לך איזשהוא ציטוט מהחוק (לא כדי להוכיח לי, סתם כי מעניין אותי), אשמח לישמוע אותו. גרררררררר !

Flame

New member
שמעתי על זה איפשהו..

אבל זה היה לפני איזה ארבע שנים או משהו כזה..
בעבר עסקתי במאגיה, ואני מתנגדת מאוד לחוק שכזה.. כאילו שמישהו בכלל ממלא אחריו
(אם בכלל קיים חוק שכזה) אגב, פיטר.. ניק יפה..
המשחק של אנדר.. אחד הספרים האהובים עליי! המשך יום מואר

Nizzan Cohen

New member
הממממפ !

מהצד השני, אם מישהוא יקום וימרר לי את החיים בקללות - אני מניח ישנה כאן בעיה מישפטית כל שהיא..... הממממממפ ! אבל הרעיון שחוק כזה קיים מעצבן אותי. יכול להיות שהניסוח של החוק שונה ?! יש כאן בעיה. כיוון שבחוק הישראלי אי אפשר להאשים על "רצון", וקראולי מגדיר מאגיה כשינוי המציאות בכוח הרצון בילבד (עד כמה שזכור לי). על כן ישנה כאן בעיה מישפטית מסויימת.

I am a freak

New member
חיחי

מעניין איך בכלל אוכפים חוק כזה. יציבו "שוטרים-מכשפים" שיהיו בהדיקה תמידית מפני התפרצויות של אנרגיות ושובלי אנרגיה. חיחי.... עכשיו, שאנחנו יודעים שיש חוק נגד זה, נראה מה אנשים יגידו... הרי- למה שימציאו חוק בנוגע למשהו שלא קיים
יום נעים,

peter Wi

New member
לא הבנתם.

אי אפשר לאכוף את החוק הזה בקלות, אך זה ניתן. ואני אסביר, למשל, אם יראו כתובת גרפיטי של אנטי קרוס, ניתן לברר מי כתב אותה ולעכב אותו לחקירה על עיסוק במאגיה, במקרה אחד, או פגיעה ברכוש ציבורי, במקרה אחר. עוד דוגמא, אם יראו מקבץ אנשים עם נרות המבצעים תפילות בשפה כלשהי, ניתן לעכב אותם לחקירה על עיסוק במאגיה. אין כאן שום התייחסות לאם הדבר קיים או לא. זה ברור שישנן קבוצות המתייחסות למאגיה, והתכנסויות והעיסוק של אותם אנשים במאגיה הוא אסור ע"פ החוק.

Flame

New member
המממ...../images/Emo13.gif

אני קוראת לזה קרמה..
.. זה כמו "חוק".. כך שאם מישהו פוגע בך באיזושהי צורה וגם בתור קללה.. מתישהו הפוגע "יכפר" על כך..
אז עזוב חוקים גישמיים.. קיימים חוקים מסוג אחר למרות שאני לא אוהבת את המילה "חוק" לילה טוף

Flame

New member
התכוונתי שאני לא אתן הוראות

לעשיית סיאנסים.. לא כולם מבינים את חומרת העיניין
אז אני לא בדיוק מונעת מידע..

peter Wi

New member
את כן.

מכיוון שבהנחה שאת יודעת כיצד לבצע סיאנס, ושואלים אותך כיצד לבצע סיאנס ואת בוחרת שלא לתת להם את ההוראות, את מונעת מהם מידע שיש ברשותך.

Nizzan Cohen

New member
נכון, אבל.... [ת"ק]

... ובכך מונעת מהם את הבחירה. אבל האין זו זכותה ליבחור כיצד להישתמש בידע שבירשותה ?!

למעלה