חחחח...
איזה לולים הולכים פה. טוב, גם אני אענה, והתשובות עלולות לא להפתיע. השעה שהתחלת לענות על השאלון: 1:03 שם: מורן גיל: 16 על פי תעודת הלידה. זה הגיל האמיתי שלי, אבל הוא כתוב גם בתעודת לידה, אז בעצם מה שכתבתי הוא נכון, אז זהו, ו... טוב, זהו. 16. ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: המלך שימי של גרוזיה ספר אהוב: מה אני זוכר... בטח "הגאוגרפיה של סוף העולם". סרט אהוב: "מועדון קרב", ככל הנראה. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: ששני מבוגרים נשואים לא צריכים היתר מהממשלה או מרשות אחראית אחרת להביא ילדים לעולם. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: בטיייי! צבעים אהובים: כחול, שחור, מה שבא. להקה אהובה: NOFX. יפ. סרט דיסני אהוב: אמממ... ובכן... טוב... אמממ... משהו מצוייר, כנראה. חיות מחמד: ברנדה, הקציצה המהלכת. מקצוע אהוב: מקצוע שלא צריך להשקיע בו. הרוב, בעצם. מקצוע שנוא: מה ההבדל? הכל אותו הדבר. שיר אהוב: NOFX - Linoleum שיר שנוא: אממ... כן. משהו מזרחי אולי. או נו מטאל. או פאנק מטאל. או פופ. אולי אר אנ בי. אולי לא. אפשר לחשוב שאני יודע בכלל מה אני שומע. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : כתובתוכנית. מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: משתעמם. פורומים שאתה משתתף בהם: פוגרומים??? אה, פורומים. אני לא רואה טוב. רוחות רפאים ו... מה שיוצא. סקס לנוער, חולון אזור (כן, כן, תמשיכו להיות אופטימים. פריקים זה חרא.) איך הגעת לפורום הזה? בטי, נו אלא איך? החברים שלך בפורום הזה: בטי, דניאל, ודנה (יהיה טוב, למרות שאת רוסייה)המשקה אהוב: קולה? שוקו? שילוב אולי... אולי סודה עם שקדי מרק. אני אחשוב על זה. טוסט או לחם: טוסט. ממתק אהוב: מה שדניאל מוצא בסופר. שפה אהובה: גרמנית. הספר האחרון שקראת: קסנוסייד/אורסון סקוט קארד נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: "תיק ליווי לפרוייקט באקסס". או, דרך אגב, זה מקום לציין שאקסס זה חרא. ציטוט נבחר: "Will good... will perfect!" חמין, טשועלנט או סחנה: מה...? איקרה, איקרה. יהיה טוב. השלם/השלימי: "בלי איקרה השלם/השלימי: אין לי איקרה." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: בטי. מנגן ב: אורגן, גיטרה. אייקון אהוב: אני לא הומו. קור או חום: עדיין לא הומו. גשם או שמש: עדיין. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): ירוק סטנדרטי (או אפור, לא יודע, עיוור צבעים). ככה זה הגיע אחרי הפירמוט, ולהחליף זה ליים. כשאהיה גדול אני אהיה...: גדול, מן הסתם. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: פרידריך ברברוסה. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? אוו... קשה. יפ... קשה. בדיוק. ככה אני אוהב את הביצה שלי. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אונליין, כנראה. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? נו, הזה עם הבחורה והבחור שמתאהבים... נו, הקומדיה הרומנטית הלא מצחיקה הזו... "איך להיפרד מבחור בעשרה ימים" או משהו כזה. זה היה... קומדיה רומנטית. לא מצחיק, והרומנטיקה הזכירה לי את השואה (בלי להעליב את השואה). אתה נלחץ ממבחנים? מה זה? ספרים באנגלית - כן או לא? בסדר. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): להנפיק. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: אמממ... זה בטלוויזיה? הרגל מגונה: לרצוח יהודים. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: בחנות של השני שקל יש דברים שעולים יותר משני שקל. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה, כנראה. חבל שאני לא. מה בחיים לא היית לובש/ת? אחרי פורים... לא נראה לי שיש משהו כזה. אה, כן, את ויקי! המורדים, כן או לא? כנראה שלא. דג - באקווריום או בצלחת? מה זה משנה? אני אוכל אותו גם מהאקווריום. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? נאצי. מה מספר המזל שלך, ולמה ? אני לא בטוח שיש לי מזל גם ככה. מספר מזל לא ישנה את זה. יש לך קמיע? מהו? לא, אני לא רעב. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מה זה משנה? מצרך, שיהיה. כמה שעות אתה במחשב ביום? תלוי איזה יום, מן הסתם. חג אהוב- חופש. הקלדה עיוורת - יודע? יודע. אז מה? זה עזר לי במשהו? זה הפך את מה שאני כותב לדברים בעלי משמעות? הוסיף תוכן לכתיבה שלי? אולי פן ענייני? אולי סתם הואיל לי איכשהו בחיים? לא. אז זהו. השלם: "פריקים זה השטן~!" התחלה או סוף? בסדר. השעה שסיימת לענות על השאלון: 1:30 נוק יורסלף אאוט.