הקפצת שרשור

danihell7734

New member
אני לא רוסי,אני פשוט מחובר לתרבות

הרוסית,וגם עובד עם רוסים(יהודים,לפחות רובם.../:)

I am a freak

New member
תשובותיי

השעה שהתחלת לענות על השאלון- 19:36 שם: שי גיל: 15 ניק ניים: shooshoogoogoo ספר אהוב- באדולינה, מען לא יידוע סרט אהוב- לא רק בלונדינית, מאטריקס 2 הדבר השנוא ביותר: שנאה
הדבר האהוב ביותר: אהבה (איזה שטחי אני היום
) צבעים אהובים: כחול, ירוק להקה אהובה: רוק כבד, לא משנה איזה. סרט דיסני אהוב: בת הים הקטנה
חיית מחמד: חתולה- כתם
מקצוע אהוב: אזרחות מקצוע שנוא: מתמטיקה שיר אהוב: beautiful שיר שנוא: מ-ז-ר-ח-י-ת המילה הכי ארוכה שאני מכיר: אינציקלופדיה (מוסופוטמיה.... כאלה...) מה אתה עושה כשמשעמם לך: מתכתב פורומים: רוחות רפאים
זהו. איך הגעתי
: מתוך שיעמום... החברים: כל מי שלא שונא אותי, חבר שלי (חוץ מכמה יוצאי מן הכלל) משקה אהוב: שוקו, נס קפה טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: שוקולד פרה עם עוגיה למטה....חיחי... שפה אהובה: ארמית הספר האחרון שקראתי: הכול כתוב, אילון בן יוסף. נושא העבודה האחרונה
: גטו ורשה. ציטוט נבחר: make love. not war חמין, משהו או משהו אחר: חמין
השלם: בלי שכל אין דאגות (אין שכל אין דאגות... בלע!) כינוי לאדם שאני דלוק עליו כרגע
: אין לה, אני ממציא לה כרגע- בלעם! (אל שאלו....) נגן ב: כלי נגינה אייקון אהוב:
קור או חום: חום
גשם או שמש: שמש
תמונה נוכחית של שולחן העבודה: לינקין פארק. כשאהיה גדול אני אהיה: רופא/ עורך דין/ וטרינר. שם שהייתי רוצה להיקרא בו
: טאופיק (
) הביצה שלי: מקושקשת מצב נורמלי באייסייקיו: Online הסרט האחרון שראיתי בקולנוע: מאטריקס 2, פצצה
נלחץ ממבחנים: תלוי איזה, לרוב- כן
ספרים באנגלית: מוות לספרים
בכל השפות
מילה אהובה: גורנישט סדרת טלויזיה חינוכית: דפנה ודודידו (חינוכי
) הרגל מגונה: (רק אחרי מקלחת) לקצוץ ציפורניים ברגליים.... עם הפה. עובדה לא מעניינת: זו הפעם השמינית שאני עושה שאלון כזה... נמוך או גבוה
: גבוה! בחיים לא הייתצי לובש: חוטיני (
) המורדים: לא
דג: באקווריום סטיגמות- אוהב
אני
: i am a freak ... לא מספיק? מספר מזל: 2, קמתי יום אחד בבוקר והחלטתי
קמיע: מרכבת המחומש (שרשרת) פלאפון: שונא, אבל אי אפשר בלעדיו
כמה שעות ביום במחשב: מינימום שעה מקסימום 3 חג אהוב: פסח הקלדה עיוורת: אפשר לכתוב בלעדיה
ברור שכן... השלם שוב: נ.מ זה השטן התחלה או סוף: התחלה
אני שונא פרידות
שעה שסיימתי: 19:54 סליחה על שגיאות וכאלה.... אין לי כוח לבדוק (זה יותר מדי ארוך...)

A lost angel

New member
אוקייז:)

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 19:40 שם: דנה גיל: 14.8 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: A,Lost angel ספר אהוב: סד' חפצי הכח, הארי פוטר השלישי. סרט אהוב: משחקי פיתוי. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שקרנים, בוגדנים וסוציופטים. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: אהבה, רגשות, אושר, חיוך אמיתי. צבעים אהובים: כחול, שחור. להקה אהובה: טריסטניה, סיסטם. סרט דיסני אהוב: פוקהונטס. חיות מחמד: אחי הקטן. מקצוע אהוב: כימיה. מקצוע שנוא: מתמטיקה, מדעי המחשב. שיר אהוב: the verve - bittersweat simphoney. שיר שנוא: חמסה-אתה חייב למות עלי. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: ישנה, כותבת(לחשים, שירים). פורומים שאתה משתתף בהם: סקס לנוער, מאגיה וכישוף, זה, ועוד כל מיני. איך הגעת לפורום הזה? נראה לי שעקבתי אחרי מורן. החברים שלך בפורום הזה: בטי, דניאל, מורן(?). המשקה אהוב: קוקטיילים שאני מכינה. טוסט או לחם: טוסט. ממתק אהוב: סוכריה על מקל. שפה אהובה: אנגלית. הספר האחרון שקראת: ההוביט(הגרסה השחורה), הארי פוטר 3. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: "תיק ליווי לפרוייקט באקסס". ציטוט נבחר: יהיה טוב, ואם לא, חבל. חמין, טשועלנט או סחנה: חמין. השלם/השלימי: "בלי רגשות" השלם/השלימי: "אין לי שום מטרה\רצון לחיות"(פלצני ככל שזה נשמע) כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: כרגע? אממ.. אין כינוי. מנגן ב: פסנתר, באס(חוזרת לנגן בקרוב). אייקון אהוב:
קור או חום: קור. גשם או שמש: תלוי מתי ועם מי. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): משפיל מכדי לשים אותה כאן(תמונה שצילמתי בשברולט..) כשאהיה גדול אני אהיה...: פסיכולוגית קלינית עם התמחות בילדים ונוער. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: להחליף את השם האמצעי שלי בשם הפרטי אולי, אבל גם לא. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? עין. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? און ליין. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? לא זוכרת כבר.. אתה נלחץ ממבחנים ? רק במתמטיקה. ספרים באנגלית - כן או לא? תלוי אילו. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): לאידעת... סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: נילס הולגרסון. הרגל מגונה: עישון, שתיה, נימפומניות. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: יש לי שיערה לבנה על הירך. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? באמצע. מה בחיים לא היית לובש/ת? חצאית מיני. המורדים, כן או לא? ל-א. חד, חלק ואלגנטי. דג - באקווריום או בצלחת? בים. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? רוסיה. מה מספר המזל שלך, ולמה ? 1,7,13. 13-נולדתי בו, 7, לא יודעת ו1 זה היסוד. יש לך קמיע? מהו? שרשרואת עם תליונים - פנטאגרם, מגן דוד ופיל. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? גם וגם. כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מדי, באמת. חג אהוב- יום האהבה. הקלדה עיוורת - יודע? כן. השלם: "אלוהים זה השטן~!" התחלה או סוף? התחלה. השעה שסיימת לענות על השאלון:20:00, אבל הלכתי להביא אוכל באמצע.

kingshimmy

New member
חחחח...

איזה לולים הולכים פה. טוב, גם אני אענה, והתשובות עלולות לא להפתיע. השעה שהתחלת לענות על השאלון: 1:03 שם: מורן גיל: 16 על פי תעודת הלידה. זה הגיל האמיתי שלי, אבל הוא כתוב גם בתעודת לידה, אז בעצם מה שכתבתי הוא נכון, אז זהו, ו... טוב, זהו. 16. ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: המלך שימי של גרוזיה ספר אהוב: מה אני זוכר... בטח "הגאוגרפיה של סוף העולם". סרט אהוב: "מועדון קרב", ככל הנראה. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: ששני מבוגרים נשואים לא צריכים היתר מהממשלה או מרשות אחראית אחרת להביא ילדים לעולם. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: בטיייי! צבעים אהובים: כחול, שחור, מה שבא. להקה אהובה: NOFX. יפ. סרט דיסני אהוב: אמממ... ובכן... טוב... אמממ... משהו מצוייר, כנראה. חיות מחמד: ברנדה, הקציצה המהלכת. מקצוע אהוב: מקצוע שלא צריך להשקיע בו. הרוב, בעצם. מקצוע שנוא: מה ההבדל? הכל אותו הדבר. שיר אהוב: NOFX - Linoleum שיר שנוא: אממ... כן. משהו מזרחי אולי. או נו מטאל. או פאנק מטאל. או פופ. אולי אר אנ בי. אולי לא. אפשר לחשוב שאני יודע בכלל מה אני שומע. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : כתובתוכנית. מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: משתעמם. פורומים שאתה משתתף בהם: פוגרומים??? אה, פורומים. אני לא רואה טוב. רוחות רפאים ו... מה שיוצא. סקס לנוער, חולון אזור (כן, כן, תמשיכו להיות אופטימים. פריקים זה חרא.) איך הגעת לפורום הזה? בטי, נו אלא איך? החברים שלך בפורום הזה: בטי, דניאל, ודנה (יהיה טוב, למרות שאת רוסייה)המשקה אהוב: קולה? שוקו? שילוב אולי... אולי סודה עם שקדי מרק. אני אחשוב על זה. טוסט או לחם: טוסט. ממתק אהוב: מה שדניאל מוצא בסופר. שפה אהובה: גרמנית. הספר האחרון שקראת: קסנוסייד/אורסון סקוט קארד נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: "תיק ליווי לפרוייקט באקסס". או, דרך אגב, זה מקום לציין שאקסס זה חרא. ציטוט נבחר: "Will good... will perfect!" חמין, טשועלנט או סחנה: מה...? איקרה, איקרה. יהיה טוב. השלם/השלימי: "בלי איקרה השלם/השלימי: אין לי איקרה." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: בטי. מנגן ב: אורגן, גיטרה. אייקון אהוב: אני לא הומו. קור או חום: עדיין לא הומו. גשם או שמש: עדיין. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): ירוק סטנדרטי (או אפור, לא יודע, עיוור צבעים). ככה זה הגיע אחרי הפירמוט, ולהחליף זה ליים. כשאהיה גדול אני אהיה...: גדול, מן הסתם. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: פרידריך ברברוסה. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? אוו... קשה. יפ... קשה. בדיוק. ככה אני אוהב את הביצה שלי. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אונליין, כנראה. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? נו, הזה עם הבחורה והבחור שמתאהבים... נו, הקומדיה הרומנטית הלא מצחיקה הזו... "איך להיפרד מבחור בעשרה ימים" או משהו כזה. זה היה... קומדיה רומנטית. לא מצחיק, והרומנטיקה הזכירה לי את השואה (בלי להעליב את השואה). אתה נלחץ ממבחנים? מה זה? ספרים באנגלית - כן או לא? בסדר. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): להנפיק. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: אמממ... זה בטלוויזיה? הרגל מגונה: לרצוח יהודים. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: בחנות של השני שקל יש דברים שעולים יותר משני שקל. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה, כנראה. חבל שאני לא. מה בחיים לא היית לובש/ת? אחרי פורים... לא נראה לי שיש משהו כזה. אה, כן, את ויקי! המורדים, כן או לא? כנראה שלא. דג - באקווריום או בצלחת? מה זה משנה? אני אוכל אותו גם מהאקווריום. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? נאצי. מה מספר המזל שלך, ולמה ? אני לא בטוח שיש לי מזל גם ככה. מספר מזל לא ישנה את זה. יש לך קמיע? מהו? לא, אני לא רעב. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מה זה משנה? מצרך, שיהיה. כמה שעות אתה במחשב ביום? תלוי איזה יום, מן הסתם. חג אהוב- חופש. הקלדה עיוורת - יודע? יודע. אז מה? זה עזר לי במשהו? זה הפך את מה שאני כותב לדברים בעלי משמעות? הוסיף תוכן לכתיבה שלי? אולי פן ענייני? אולי סתם הואיל לי איכשהו בחיים? לא. אז זהו. השלם: "פריקים זה השטן~!" התחלה או סוף? בסדר. השעה שסיימת לענות על השאלון: 1:30 נוק יורסלף אאוט.

A lost angel

New member
העובדה מאוד משמעותית!!

ושתדע שהמוכר לא החלטי, וכל פעם שאני קונה אצלו מצית(מצת
) הוא משנה מחיר, חצי שקל יותר חצי שקל פחות, אבל עדיין יותר מ2! הונאה.

kingshimmy

New member
תיקון טעות:

לא באמת קראתי את קסנוסייד. חשבתי שקראתי אותו, אבל מסתבר שלא שמתי לב שלא קראתי אותו. עמכם הסליחה. אני לא מאמין שהצלחתי לטעות בצורה כזו...

Nizzan Cohen

New member
שאלון מאגניף ../images/Emo13.gif

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 12:11 בלילה שם: ניצן כהן - Nizzan Cohen גיל: 15 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: Tembel ספר אהוב: "מר אל, כאן אנה". סרט אהוב: המממממ.... הממממ...... אה...... אהבתי את "הדיקטטור הגדול" של צ'אפלין הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שינאה. הפליה. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: אהבה 3> צבעים אהובים: ירוק, כתום, תכלת. להקה אהובה: להקות צבאיות. סרט דיסני אהוב: "מלך האריות" חיות מחמד: כלב חצי-נכה - טוש. חתול אלים - קרשנדו. זוג גרבילים - LOL, איינשטין. וכמובן..... עובר מת של אפרוח בשם אפי. מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: ערבית שיר אהוב: שירים של אלטרמן. שיר שנוא: הממממממ.... אני לא ממש שונא, אבל אני ממש לא מסכים - "כי האדם עץ-השדה" המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : טטרהידרוקנבינול. באנגלית... Tetrahydrocannabinol מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מצייר סמיילים על היד
פורומים שאתה משתתף בהם: רוחות רפאים. שדים מתחת לכיור. איך הגעת לפורום הזה?: *מקורות* המשקה אהוב: מים, רצוי עם קרח טוסט או לחם: לחם ממתק אהוב: הממממממ.... המממממ... כאלה קליפות תפוזים מסוכרות. שפה אהובה: עיברית. - בעיברית זה נישמע יותר טוב
הספר האחרון שקראת: ...ועדיין קורא. "שיר של אש ושל קרח" סידרה. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: "אייכמן". גררררר... זה היה כיף. האוזנר המלך !
ציטוט נבחר: "Do Tembels dream on electric shawarma ?" חמין, טשועלנט או סחנה: פסטה. הכי טוב. השלם/השלימי: "בליסיבה ליהיות עצוב" השלם/השלימי: "אני שמח" מנגן על : העצבים אייקון אהוב: "
" קור או חום: קוררררררררררר גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כרגע התמונה של שולחן הכתיבה האמיתי שלי
כשאהיה גדול אני אהיה...: פשששששששש... אין לי מושג
שם שהייתי רוצה להיקרא בו: ניצן טוב מספיק
איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מקושקשת באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אונליין כשאני אונליין ואופליין כשאני אופליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? לא זוכר אתה נלחץ ממבחנים ? רק במטמתיקה ספרים באנגלית - כן או לא? תלוי מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סמיילי
סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: שאלתיאל קוואק ! (דולף הוא הצדק !) הרגל מגונה: מכור לקפאין ולאינטרנט ולסמיילים. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: Tetrahydrocannabinol = THC = הסם שבקנביס (מריחואנה). וגם גמ"ש (גמל שלמה) הוא החרק היחיד שיכול לסובב את הראש אחורה. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? ממוצע מה בחיים לא היית לובש/ת? עור אדם המורדים, כן או לא? *מבט זדוני* *אגודל למאתה* <הגלדיאטור נועץ את חרבו> דג - באקווריום או בצלחת? באקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? טמבל :-q מה מספר המזל שלך, ולמה ? 5. אין לי מושג יש לך קמיע? מהו? הממממממממ.... אני מצייר כימעט תמיד סמיילי על היד. זה מעיין קמיע. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? זבל. כמה שעות אתה במחשב ביום? המון. חג אהוב- חופש. הקלדה עיוורת - יודע? *מסמיק* לא.... השלם: "..... זה השטן~!" - גרררררררר..... לא מצחיק ! השטן לא מצחיק אותי. התחלה או סוף? סוף זה תמיד התחלה
השעה שסיימת לענות על השאלון: 12:32 בלילה

black buttercup

New member
היי!! אני חדשה פה!!

אז אני מנצלת את ההזדמנות להציג את עצמי. השעה: 16:42 שם: נורית גיל: 17 ניקניים: בתפוז, הנוכחי, באיי סי קיו ~ButterCup~ ספר אהוב: עליסה בארץ הפלאות. יותר ספר פולחן. סרט אהוב: חומות של תקווה. הדבר השנוא: התנשאות. אני לא מסוגלת לנשום ליד מנשאים. הדבר האהוב: שמיים והים. אין מה להסביר. צבעים: סגול, אדום, שחור, כחול. (אני אוהבת צבעים) להקה אהובה: היהודים. דפנטלי! סרט דיסני אהוב: אממ, מלך האריות. חיית מחמד: חתולה לבנה ומתוקה (בת 8) שקוראים לה קיסקה. מקצוע אהוב: ספרות, תנ"ך (אני אוהבת להתווכח עם המורה). מקצוע שנוא: אוי, מתמטיקה! וכימיה! וזה עוד המורחב שלי...אררר... שיר אהוב: זה משתנה כל הזמן. אבל השיר של חיי הוא לעוף של היהודים. שיר שנוא: אין דבר כזה. אבל שיר הקטשופ עיצבן אותי מהשניה הראשונה ששמעתי אותו. מילה ארוכה: אה? אממ... בעיברית? מיקרוביולוגיה. (13 אותיות) כשמשעמם בשיעור: בשיעור אני מציקה למורה עם שאלות מתחכמות כאלו. או מציירת או כותבת משו או סתם חולמת בהקיץ או מדברת עם מישו.לא חסר מה לעשות בכיתה מלאה תלמידים משועממים. פרומים אחרים: פיות ושדונים, קעקועים, טולקין (הרבה זמן לא הייתי שם), אממ, גאווה, שכחתי משו? הגעתי לפורום הזה: טוב האמת שנראה לי שראיתי שני רוחות בחוף בלילה לפני שבוע. אבל אני לא בטוחה. בכל מקרה כל הנושא מעיניין אותי. החברים בפורום: אני לא מכירה א אחד, אני חדשה. משקה אהוב: מים. טוסט או לחם: בטח טוסט! עם גבינה! ממתק אהוב: ?! איזה מין שאלה זאת? לא יודעת. אני אוהבת שוקולד. שפה אהובה: עיברית. ואנגלית. הספר האחרון שקראתי: שרה"ט! שוב! :) נושא עבודה אחרון: המדבר. בשנה שעברה בגאוגרפיה. אני כבר לא כותבת עבודות לצערי. רק בגרויות. ציטוט נבחר: הוא ארוך, והוא בכרטיס שלי. אני רק אגיד שזה קטע מהספר עליסה בארץ הפלאות. חמין, צכעתמנט, או סחנה: את השתיים האחרונים לא הבנתי. אבל אני לא אוהבת חמין. להשלים: בלי מוזיקה הנשמה מתה. להשלים: אין לי ארץ אחרת. כינוי למישו שאני דלוקה עליו: אני לא דלוקה על אף אחד. מצב מחורבן! מנגנת ב:קצת פסנתר, קצת גיטרה, קצת מפוחית, קצת חליל. קצת קצת קצת. אייקון אהוב:האייקון שלי נפטר. זיכרונה לברכה של הפיטריה! קור או חום: קור. אני ממש סובלת בקיץ. גשם או שמש: אני חולה על ריח של גשם, אבל האפור הזה מדכא אותי. אם כן. שמש מיד אחרי גשם! :) תמונה בדאסקטופ: צירפתי. כשאהיה גדולה: קודם שאני אהיה גדולה. אבל בטח אני יעסוק בחום הכתיבה. ספרים או עיתונאות. שם שהייתי רוצה: לא יודעת, אני דיי מרוצה מהשם שלי. אולי תום. אני חולה על השם הזה לבנות. איך אני אוהבת את הביצה שלי: חביתת עין. או ביציה בעיברית. כשהחלבון קשה והחלמון לא. במצב במסנג'ר ואייס יק יו: אממ.. אופליין. אני מחוברת איזה 4 שעות ביממה. סרט אחרון שראיתי בקולנוע: נראה לי שר הטבעות-שני צריחים. אני בקושי הולכת לקולנוע. סתם יקר לפנים. איך היה: היה סבבה. רק התעצבנתי ששינו את העלילה וקיצצו את הספר. לחץ במבחנים: לא נלחצת. אבל לפני בגרויות אני אוכלת כדורים לייתר ביטחון. ספרים באנגלית: בהחלט. עדיף מתרגומים. מילה אהובה: ואללה, לא יודעת. נראה לי אפתיה! ונקרופיל, אני אפילו לא יודעת מה זה. סדרת הטלויזיה החינוכית: אה, יעני ערוץ 1? השבט. הרגל מגונה: לחפש קצוות מפוצלים בשיער. אובססיה. עובדה לא מעיניינת: הידעת? מה שבזול עולה פחות! נמוך או גבוה: באמצע. בחיים לא הייתי לובשת: אממ, שלייקס. או משו עם פייטים. המורדים: דיי,זה מצחיק. באמת. תנסו! דג: בים. יש לאבא שלי אקווריום שאני שונאת. ורוב הדגים לא טעימים לי. סטיגמות: סטיגמה על עצמי? אי אפשר לעשות דבר כזה. סטיגמה זה שלילי, למה שאני אגיד משו רע על עצמי? אני אימפולסיבית לפעמים. מספר מזל: אף פעם לא עצרתי לחשוב על זה. נראה לי 7. סתם כזה. קמיע: יש לי פיסלון של שדון שקיבלתי מידיד והוא קצת קמיע. יש לי שרשרת עם אבן סגולה שאני לוקחת למבחנים. פלאפון: נזק נוראי לאנושות. אבל אני כבר לא יודעת איך לחיות בלעדיו. כמה שעות במחשב: אמרתי כבר מקודם. 4 ביממה בערך. חג אהוב:ל"ג בעומר. פירומנית שכמותי. הקלדה עיוורית: לא, פעם ידעתי. אבל אני כותבת מהר עם הסתכלות על המקלדת. להשלים: דודידו זה השטן! התחלה או סוף: תלוי של מה. אבל התחלות הם תמיד הזדמנויות להשתפר. וסוף זה תמיד הזדמנות לנוח. השעה שסיימתי: 17:26

I am a freak

New member
חיחי... את חמודה... אבל...../images/Emo26.gif

לא מצא חן בעיניי דבר אחד- דודידו זה השטן
WTF
חיחיחי.... אני יכול לראות את זה שעות
(אבל זה כשאני במצב כפית ואין לי שום דבר אחר לעשות
) חיחיחי....
חבל(
)- העיקר... את דפנה את אוהבת
יום נעים,

black buttercup

New member
לדעתי כי ה"גיבורי" טף האלו הם רק

מקלקלים את הילדים וגורמים להם לגדול תבעים. אני מהדור האחרון שגדלו נורמלים. על הבית של פיסטוק, רכבת ההפתעות. ולא ברני, וטלטביז ובעעע...כל מיני דברים כאלו. והאמת שסתם כתבתי את זה..כי לא היה לי מה לכתוב, מאיפה לי מי זה השטן.

I am a freak

New member
חחחח

מה רע בלהפוך את החיים לקצת (יותר מדי) ורודים
חיחיחיחי..... מטאפורה- אני בכלל לא חושב שהוא קיים... ככה שזה משתלב איכשהו... שבת שלום.

A lost angel

New member
הנה אחד.

ביום שחור מאוד, אני זוכרת אותו כאילו הוא היה לפני שבוע ו4 ימים, זה היה השני ליוני, שנת 2003. בשעה 14:15, התיישבתי בכיסאי שבחדר 314 והתחלתי... לכתוב את הבגרות במתמטיקה.

למעלה