הקפצת שרשור

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

העולם שייך לנשים, פתיחה מחודשת לפורםו נשים וקריירה
עוד מעולם המד"ב - פורום לסידרה סטארגייט
לומדים נהיגה? עוד לא עברתם תיאוריה?
גם לאנשים ששומרים עלינו יש מקום - פורום מאבטחים ושומרים
לחובבי המכונפים - נפתח פורום תוכים
אדרנלין וכיף - פורום פארקים ורכבות הרים גלישה נעימה לכולם!

בבקשה!!

מישו יכול בבקשה לכתוב לי פה צ'יזבטים ?! או סתם סיפורים מפחידים .. זה ממש ממש דחווף תודה.

סיפור מהחיים (?)- תפוז Live

היום ב-19:00 נארח Live בפורום סיפורים מהחיים והאינטרנט את הסופרת אדיבה גפן, לקראת צאת ספרה החדש "אהבה בסיבוב שני". אז... בואו לקרוא את הפרק הראשון בספר ולבוא לשאול בפורום כבר עכשיו!
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

גיבושון :)

סתם בכדי שנכיר אחד את השני מעט יותר טוב, וסתם שיהיה לעשות משהו כשמשעמם... שאלון שהעתקתי מפורום אגדות אורבניות (גם הם העתיקו אותו ממקום אחר, ככה שזה בסדר): השעה שהתחלת לענות על השאלון: שם: גיל: ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: ספר אהוב: סרט אהוב: הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: צבעים אהובים: להקה אהובה: סרט דיסני אהוב: חיות מחמד: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: שיר אהוב: שיר שנוא: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פורומים שאתה משתתף בהם: איך הגעת לפורום הזה? החברים שלך בפורום הזה: המשקה אהוב: טוסט או לחם: ממתק אהוב: שפה אהובה: הספר האחרון שקראת: נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: ציטוט נבחר: חמין, טשועלנט או סחנה: השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי..." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מנגן ב: אייקון אהוב: קור או חום: גשם או שמש: תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...: שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אתה נלחץ ממבחנים ? ספרים באנגלית - כן או לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מה בחיים לא היית לובש/ת? המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? כמה שעות אתה במחשב ביום? חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? השלם: "..... זה השטן~!" התחלה או סוף? השעה שסיימת לענות על השאלון: תהנו :)

A lost angel

New member
שרשור../images/Emo32.gif

למה פתחתי שרשור אוף טופיק?כי יש לי כמה דברים שאני רוצה לשתף! ואתם הזוכים המאושרים. קודם כל, הציור של בטי.. סורי מותק..

Gum Cigarettes

New member
אני לא מאמינה

שמחקת את השירשור מזל טוב שלך. איזו כפיות טובה. דנה פתחה את זה באמת כדי לעשות לך קצת טוב.. וככה את עושה? בושה, פשוט בושה.

I am a freak

New member
סקר חדש לפורום

מה גרם לכם להתעניין בנושא "רוחות רפאים"
תודה לדנה שהביאה לי את הרעיון...
נוו.... לענות....
עוד 24 שעות שרשור זה יעבור לשרשור
יום נעים,

A lost angel

New member
נכון, גנבתי מ337, אבל חפיף..

שאלון שאומר לכם לאיזו דת אתם הכי מתאימים
וזה נכון! הנה שלי
דנה

../images/Emo79.gif בלבלי אותו ../images/Emo43.gif תפוז Live

קובי פרץ, הלהיט החם בסצינת המוזיקה המזרחית, מתארח היום בפורום, ועונה לשאלות הגולשים בכל הנוגע ללהיט "בלבלי אותו", ללהיטים אחרים, ותכניות לעתיד. היום ב 19:00 בפורום מוזיקה מזרחית

danihell7734

New member
../images/Emo58.gif

איקרה!!! איקרה!!!! מפחיד לא? אה וגם: סביחחחחחחחחחחחחחחחחח

Gum Cigarettes

New member
נו, טוב.

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 16:55 שם: בטי שפני גיל: 16 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו:miss. shafani ספר אהוב: "קאיטוש המכשף" ו-"קסם שימושי". סרט אהוב: חנות קטנה ומטריפה. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שקרנים. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לחשוב. צבעים אהובים: שחור, אדום, ולילך. להקה אהובה: פרל ג'אם. סרט דיסני אהוב: "מלך האריות" ו"היפה והחיה". חיות מחמד: שני חתולים - צ'רלי ו-ריצ'בק, שני כלבים - ויקי וג'וני, 20 צבים - או משהו כזה. מקצוע אהוב: ערך החיים. מקצוע שנוא: מתמטיקה. שיר אהוב: ג'רמי-פרל ג'אם. שיר שנוא: כל דבר שנכנס תחת הקטגוריה של "נו מטאל". המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אגוצנטריות, אני חושבת. מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: כותבת. פורומים שאתה משתתף בהם: רוחות רפאים, שוקולד, סקס לנוער, א"א. איך הגעת לפורום הזה? בטעות מרה. החברים שלך בפורום הזה: מורן, דניאל ודנה. המשקה אהוב: לימונדה. טוסט או לחם: טוסט. ממתק אהוב: שוקולד. שפה אהובה: אנגלית מדעית. הספר האחרון שקראת: הצל של ההגמון. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: משהו על בית דגן בכיתה ז, אני חושבת. מתכוונים כאן לעבודה שבאמת כתבתי, ולא ביקשתי ממישהו אחר שיכתוב, נכון? ציטוט נבחר: "Are you feeling lucky, punk?" חמין, טשועלנט או סחנה: חמין. השלם/השלימי: "בלי מורן השלם/השלימי: "אין לי חבר". (?) כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: דובי. מנגן ב: תופים. אייקון אהוב:
קור או חום: קור. גשם או שמש: שמש. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): סתם רקע שחור. כשאהיה גדול אני אהיה...: אנתרופולוגית עם נטייה לפילוסופיה קיומית. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: ג'סי. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מקושקשת. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אינביזיבל. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? חושבים שאני זוכרת? אתה נלחץ ממבחנים ? לא. ספרים באנגלית - כן או לא? לא. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): ממומחש. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: המומינים. הרגל מגונה: לא להתלבש (?). עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: הקול שמשמיע ברווז לא משמיע הד, ואף אחד לא יודע למה. (
). מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? נמוך. מה בחיים לא היית לובש/ת? את הג'ינסים שמורן לובש. המורדים, כן או לא? לא. דג - באקווריום או בצלחת? באקווריום. אבל לא כאלה עם מחושים. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? בת אדם. מה מספר המזל שלך, ולמה ? 2. ככה. יש לך קמיע? מהו? הכלב שלי. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? גם וגם. כמה שעות אתה במחשב ביום? 3-5. חג אהוב- פורים. הקלדה עיוורת - יודע? כן. השלם: "יעל זה השטן~!" -ושיקפצו לי. התחלה או סוף? התחלה. השעה שסיימת לענות על השאלון:17:10.

I am a freak

New member
אמממ....

על הסקר הקודם ענו יותר אנשים... אז רציתי להשאיר אותו עוד קצת.... אולי כולם יענו. אבל- אם יש למישהו רעיון לסקר, שיגיב
אני אחשוב על משהו יום טוב,

A lost angel

New member
ועכשיו תמונות שלי, וכן, אני קצת

פסיכית, ועשיתי את עצמי מכוכוערת במיוחד בתמונות האלה, להנאתכם הבידורית בלבד.

למעלה