נו, טוב.
השעה שהתחלת לענות על השאלון: 16:55 שם: בטי שפני גיל: 16 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו:miss. shafani ספר אהוב: "קאיטוש המכשף" ו-"קסם שימושי". סרט אהוב: חנות קטנה ומטריפה. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שקרנים. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לחשוב. צבעים אהובים: שחור, אדום, ולילך. להקה אהובה: פרל ג'אם. סרט דיסני אהוב: "מלך האריות" ו"היפה והחיה". חיות מחמד: שני חתולים - צ'רלי ו-ריצ'בק, שני כלבים - ויקי וג'וני, 20 צבים - או משהו כזה. מקצוע אהוב: ערך החיים. מקצוע שנוא: מתמטיקה. שיר אהוב: ג'רמי-פרל ג'אם. שיר שנוא: כל דבר שנכנס תחת הקטגוריה של "נו מטאל". המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אגוצנטריות, אני חושבת. מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: כותבת. פורומים שאתה משתתף בהם: רוחות רפאים, שוקולד, סקס לנוער, א"א. איך הגעת לפורום הזה? בטעות מרה. החברים שלך בפורום הזה: מורן, דניאל ודנה. המשקה אהוב: לימונדה. טוסט או לחם: טוסט. ממתק אהוב: שוקולד. שפה אהובה: אנגלית מדעית. הספר האחרון שקראת: הצל של ההגמון. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: משהו על בית דגן בכיתה ז, אני חושבת. מתכוונים כאן לעבודה שבאמת כתבתי, ולא ביקשתי ממישהו אחר שיכתוב, נכון? ציטוט נבחר: "Are you feeling lucky, punk?" חמין, טשועלנט או סחנה: חמין. השלם/השלימי: "בלי מורן השלם/השלימי: "אין לי חבר". (?) כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: דובי. מנגן ב: תופים. אייקון אהוב:
קור או חום: קור. גשם או שמש: שמש. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): סתם רקע שחור. כשאהיה גדול אני אהיה...: אנתרופולוגית עם נטייה לפילוסופיה קיומית. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: ג'סי. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מקושקשת. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אינביזיבל. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? חושבים שאני זוכרת? אתה נלחץ ממבחנים ? לא. ספרים באנגלית - כן או לא? לא. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): ממומחש. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: המומינים. הרגל מגונה: לא להתלבש (?). עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: הקול שמשמיע ברווז לא משמיע הד, ואף אחד לא יודע למה. (
). מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? נמוך. מה בחיים לא היית לובש/ת? את הג'ינסים שמורן לובש. המורדים, כן או לא? לא. דג - באקווריום או בצלחת? באקווריום. אבל לא כאלה עם מחושים. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? בת אדם. מה מספר המזל שלך, ולמה ? 2. ככה. יש לך קמיע? מהו? הכלב שלי. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? גם וגם. כמה שעות אתה במחשב ביום? 3-5. חג אהוב- פורים. הקלדה עיוורת - יודע? כן. השלם: "יעל זה השטן~!" -ושיקפצו לי. התחלה או סוף? התחלה. השעה שסיימת לענות על השאלון:17:10.