הקפצת שרשור

Nizzan Cohen

New member
כן.

... אתה חושב שהביטוי מראה על חוכמה רבה ? אצילות ? אולי הוא מצחיק ?! ולמה שזה ישנה לי ? מרגע שאתה נותן לביטוי שכזה להיתרבות לרמת תופעה - אתה בבעיה (בישביל מי שמיתעקש לקבל הגדרה ל"אתה" אז, הכוונה היא לחברה). גם הביטויים "שיפחת שטן" ואף "בכורת שטן" היה רווח בימי ציד המכשפות. "יהודון" ו"יהודי מסריח", בגרמניה בתקופה שליפני השואה, ובתקופת השואה. זה שקללה נהוגה בפי ההמון - לא הופך אותה לטובה יותר. והבהרת כוונות - אני פה "מיתווכח" לא רוצה לריב אם אף אחד. ולכן, אם אין לך טענות משלך, שמצדיקות את הביטוי. או דרך ליסתור את דברי - תעשה טובה ותימנע מלענות לי תשובה שתרד לפסים אישיים. תודה.

Nizzan Cohen

New member
אני ? גידענות ? חס וחלילה.

אני הצגתי את הטענה שהשימו שמילה "הומו" (אומו, עומו, ת'הומו, אבגדוזחטיהומו וכו') כירידה - שקולה בשימוש במילה "יהודון". את מיתבקשת ליקרוא את ההודעה שלי מחדש, ביתר תשומת לב. מקווה שהבהרתי את כוונתי. ניצן.

I am a freak

New member
וואי... זה ממש לא לרמה שלכם.

בייחוד לא לרמה שלך, ניצן. אתה לא שם לב שחבל להתווכח איתו
הרי, בכל מקרה, אין לו הברקות. פשוט-חבל על האנרגיות. יום נעים ושבתם שלום,

I am a freak

New member
חיחיחי... לא ייצא לך.

לפי האתר בבילון (אין לי מושג ברוסית) כתבת בהודעה שלך- "אתה עץ זיתים" אני לא יודע מה זה אמור להביע. אבל- טוב. שיהיה. יום נעים,

danihell7734

New member
*יצא. וזה סלנג ברוסית,ככה שאי אפשר

לתרגם בבאבילון. לולים איתך מה אני אגיד ך...

I am a freak

New member
טוב....

אפשר להבין שאם הייתי יודע מה זה.זה לא היה מוצא חן בעיניי. אני משער שזה "ת'הומו" או "ת'עומו". אבל- באמת שזה לא משנה לי. תמשיך להוריד מהרמה של עצמך (לדניאל)- ואת דנה, תמשיכי להוריד מהרמה של עצמך כשאת מגיבה לו
זה העיקר יום נעים ושבוע טוב,

A lost angel

New member
בבית שלי לא אומרים מילים גסות,

ואם אבא שלי אמר לי את המשמעות של הביטוי, תבין מזה שזה לא כ"כ נורא. הרמה שלי יציבה ביותר, אל תדאג..

I am a freak

New member
אני שמח בשבילך.....

בעיקר בגלל שאת מודעת למה שאת עושה ואת לא נגררת כמו אנשים אחרים. למרות- שזה לא אומר שאני מסכים עם מה שאת עושה
(
) יום טוב,

A lost angel

New member
אף פעם לא הייתי נגררת.

אתה גם לא יודע מה אני עושה, אבל זה לא מפתיע..

Nizzan Cohen

New member
~-*דורש הסבר*-~ *מטיל כפפה בפרצוף*

המממממממפ, זה לא ממש וויכוח, אני סתם רוצה להבין - אם אפשר בשילוב של ציטוט מההודעה המקורית שלי - למה לעזאזל אני ניראה לה גיזעני ? אני, שמגן על הקהילה ההומוסקסואלית בכל וויכוח, שמיתנדב בנוער בונה חברה אחרת, שמעיר על כל הערה גיזאנית --- איך בשם האלים א-נ-י גיזען ?! ניצן, תוהה.

A lost angel

New member
ת'הומו - לא מיוחס להומוסקסואל.

זה שונה, מצטערת לבשר לך, עצם העובדה שאתה מיחס תכונות כמו טיפש, מפגר, מטומטם וכו' ל'יהודון', זה אומר שאתה גזען. אין צורך להגן על הקהילה ההומו-לסבית, תאמין לי שנאי מכירה אותם טוב מאוד, והם יודעים שהשימוש ב'הומו' לא תמיד מדבר על נטיות מיניות.

Nizzan Cohen

New member
איי. כאב.

תגידו, אתם רק משחקים אותה שלא הבנתם ? או שאתם באמת פיזית מאמינים בשטויות שאתם אומרים ? אתם הוצאתם את ההודעה שלי מהקשרה. אז מ-ח-ד-ש. בגרמניה הנאצית למילה יהודון היו המשמעויות הנ"ל : מסריח, מגעיל, שפל, מכוער. בארץ ישראל של העם היהודי, המילה "הומו" (לצורותיה) מסמלת דברים רעים. *אוקי ? אם לא ברור לכם תיקראו שוב, ולחסכו לעצמיכם תגובה מטומטמת.* עכשיו, בגרמניה אם היו אומרים על מישו "יהודון" - בלי קשר לכמות הדם היהודי שזרמה בעורקיו - זו היתה השפלה. בארץ אם אומרים למישהו "הומו" - זו נחשבת השפלה. *דומה לא ?! * - אז בעצם מה שאני אומר לכם זה ל-א שיש לי בעיה עם יהודים, אלה שאנשים כאן מיתנהגים בצורה דומה לצורה בה היתנהגו בתקופות אפלות של תת-תרבות. בתקופות של ליפני רדיפה המונית אחרי מיעוט. *את הההודעה הזו נא ליקרוא פעמיים, כדי לא להשאיר ספק בתוכן שלה* ניצן, שמאוד מנסה להיות עדין.

A lost angel

New member
אבל אנחנו לא. חבל שאתה מבין את זה

ככה. 'עומו' זה סלנג. חלק מהשפה. לא ניכנס לזה. המילה הזו מהווה אנלוגיה לאידיוט, מטומטם, רפה שכל, טיפש וכו'. זו לא רדיפה אחרי מיעוט. אין כן בכלל עיסוק בהומוסקסואלים..

למעלה