הקפצה פעם אחרונה...

victoria555

New member
וכן ... לא נולדתי בארץ

נולדתי ברוסיה.. וכן הזמרת האוהבה עליי בריטני ספירס...דא! .. שיר אהובה .. blow your mind של ניק קרטר
.. להקה אוהבה . לא יודעת .. בקסטריט בויז .. המזל שלי קשת .. המזל הכי הכי ..חחח

Kenny Girl

New member
השאלון במילואו:

שם: גיל: תאריך לידה: מזל: תחביבים: שיר אהוב: זמר\ת אהוב\ה: להקה: מה אני הכי אוהב לראות בטלוויזיה: שירים שנואים: תכונות בולטות אצלכם(לטוב ולרע): ספרים אהובים: מקצועות אהובים בלימודים: דברים שאף פעם לא תיראו(סרטים,תוכניות טלוויזיה): דברים שאף פעם לא תעשו: חלומות ושאיפות: מאכלים אהובים ושנואים: מה אתם חושבים על הפורום: מה אתם שונאים שעושים לכם: מה גורם לכם לצחוק:

Kenny Girl

New member
והתשובות שלי במילואן

שם: כריסטינה (^_^) גיל: 12 תאריך לידה: 20.1.91 מזל: גדי ודלי תחביבים: טלביזיה, ספרוט, מחשב, לישון ו... זה מה שמסכם את הכל... שיר אהוב: ביוטיפול, יור דה וואן ועוד כמה ששכחתי ^_^* זמר\ת אהוב\ה: שאקירה, אנסטסיה, כריסטינה אגילרה להקה: אס קלאב 7, אי טיינס מה אני הכי אוהב לראות בטלוויזיה: דיג'ימון, יוגי הו, בייבלייד, ו... אה כן, חברים, עולם אחד, מת אחרון, אס קלאב 7 במיאמי\לאס וגאס (נראה לי)\לוס אנג'לס שירים שנואים: כל המורדיכסים למיניהם, וכל השקטנטפוץ, תכונות בולטות אצלכם(לטוב ולרע): רגזנית, לפעמים (^_^), לא כל כך מצחיקה, מתלהבת, עקשנית ספרים אהובים: רגעי אור, הארי פוטר מקצועות אהובים בלימודים: שיעור חופשי דברים שאף פעם לא תיראו(סרטים,תוכניות טלוויזיה): המורדים, קטנטנות, הופ, ועוד כמה דברים שאף פעם לא תעשו: אגרר אחרי סנפיר הכלבה מהכיתה שלי חלומות ושאיפות: להיות שחקנית\זמרת\רקדנית\שחקנית בייסבול מאכלים אהובים ושנואים: שנוא-ירקות, אהוב-קרקרים מה אתם חושבים על הפורום: 1000000% אחוז ויותר!!! מה אתם שונאים שעושים לכם: ווג'י, שבוגדים ומשקרים לי מה גורם לכם לצחוק: הבדיחות של קאזו וקנטה, ג'ואי וריי ומאט

Goggle Girl

New member
ושוב באית לביקור קצר ../images/Emo23.gif

שם: עדי גיל: 16.5 מזל: אריה תחביבים: אינטרנט, אנימה, מנגה, וצייד תמונות באתרים יפניים. תתפלאו עד כמה זה קשה *מרביצה לאתר כי התמונה היחידה של הדמות האהובה עלי לא משהו* שיר אהוב: Duvet של Boa, שי הנושא של Serial Experiments Lain זמר\ת: לא יודעת, אלאניס מוריסט להקה: Bad Luck, או איך שהם ניקראים באמת ^^ מה בטלוויזיה: כלום, כי אין אנימות טובות (וטובות = לא מדובב) שירים שנואים: אין ממש o.o טוב, אני לא ממש אוהבת מזרחית... *טראומות מהטיול לפולין עולות x_x* תכונות בולטות: o.o ידידותית לסביבה ידידותית לי ספרים: הארי פוטר ומנגה מקצועות אהובים: מתמטיקה. כי סיימתי עם זה שנה שעברה D< דברים שאני אף פעם לא אראה... הנטאי. דברים שאני לא אעשה... לא יודעת. ארצח מישהו. חלומות ושאיפות: לכתוב סיפור ושאיזה מנגקה יעשה מזה קומיקס מאכלים אהובים: נקניקיות ופיצה (לא ביחד!) לא אהובים: ....... לא יודעת מה אני חושבת על הפורום: הבית השני שלי (רק שעברתי דירה >.>) מה אני שונאת שעושים לי: שלא מתייחסים אלי כמו שמגיע לי מה גורם לי לצחוק: הרבה דברים. אבל הכי כיף לצחוק עם החברים ^^

victoria555

New member
הכול .. דא!

שם:ויקי גיל:11 תאריך לידה:8.12.1991 מזל:קשת תחביבים:לרקוד לשיר .. לשבת סתם בבית שיר אהוב:Devochka s severa וDva brillianta זמר\ת אהוב\ה: המון .. להקה: המון ... מה אני הכי אוהב לראות בטלוויזיה: ריקי לייק mtv שירים שנואים:אין .. תכונות בולטות אצלכם(לטוב ולרע): אני מעצבנת .. אני מתוקה חח.. ספרים אהובים:נשים קטנות מקצועות אהובים בלימודים:שונאת לימודים
דברים שאף פעם לא תיראו(סרטים,תוכניות טלוויזיה): לא יודעת דברים שאף פעם לא תעשו: אני אף פעם לא הקפוץ מהחלון .. חח חלומות ושאיפות: לראות את Premer_Ministr שזאת להקה מדהימה . מאכלים אהובים ושנואים:אני אוהבת לאכול הכול חוץ מפיצה והבמורגר .. מה אתם חושבים על הפורום:פורום מדהים מה אתם שונאים שעושים לכם:מקללים מה גורם לכם לצחוק: הכול ..חחחחחחחחחחחחחחח

מוסיף עוד שאלה:

אילו אוספים יש לכם וכמה פריטים יש בהם?: אממ...זה לא ממש אוסף אבל יש לי את זה ואני בהחלט מתכוון לקנות עוד ברגע שאני אמצא, אז אולי זה בעצם כן אוסף. בכל אופן, יש לי דברים מסדרת האנימה "דרגון בול זי". קלפים, תשע חוברות המנגה הראשונות בשחור לבן (עד שגוקו מגיע למלך קאי ווג'יטה ונאפה מגיעים לכדור-הארץ) ובובת טראנקס מסאגת סל שעדיין באריזה. יחד עם הבובה הגיעו שלושה דרגון בולז (שני כוכבים, שלושה כוכבים ושישה כוכבים) ופוג מתכת כזה שרואים בו את גוקו נותן לאנדרואיד 19 אגרוף. כמובן שמי שלא מכיר את הסדרה זה יישמע לו כמו בלבול מוח מוחלט, אבל לא נורא, אני אקח את הסיכון.

טיקיי

New member
לי יש אוסף של כדורים קופצניים.

כאלה קטנים מגומי, שכשזורקים אותם לרצפה, הם קופצים בכל הבית ושוברים דברים. יש לי 298 כדורים, וזה אוסף שהתחלתי בכיתה ד'.

star_female

New member
אוסף...

יש לי קלסר מלא בתמונות וכתבות על מנגה/אנימה (בכלליות או סדרות ספציפיות (בסדרות הספציפיות זה בעיקר פוקמון כי על זה התפרסם הכי הרבה))... וכמה מגזינים על פוקמון (אחד חצי DBZ ואחד על דיג'ימון ^^). הדברים בקלסר הם מעיתונים ועיתוני נוער וכל פעם שמישהו רואה אותם בפעם הראשונה הוא שואל מאיפה יש לי כל כך הרבה (כוחה של האובססייה ^^;;; ). התחלתי לאסוף בערך לפני 3 שנים, כשהתחלתי לראות פוקמון. לא ספרתי כמה פריטים יש אבל זה די הרבה ^_^

Goggle Girl

New member
האוספים שלי... יש לי אוסף אוספים...

יש לי... אוסף גדל של מנגה ^_^ רבעה ספרים וחוברת במציאות, וככה שתי סדרות שלמות על המחשב ועוד סדרות מתווספות למשחב, וברגע שיהיה משהו שרוצים אז עוד בחיים האמיתיים. יש לי מלא תמונות גם על המחשב, ככה... כמה אלפים @.@ אני חולה על זה. אבל האוסף החשוב ביותר והקרוב ביותר לליבי, הוא אוסף האנשים הקטנים שמתרוצצים לי בראז. המוזות שלי שעועות לי את המוות. כמה אני אוהבת אותן. בספירת מלאי האחרונה נכחו קרוב ל-70 מוזות, לא כולל M.I.A והפילים... והעכברים... והאוגרים... והסנאים... והצ'יבים... אלה בכלל הקימו שבט... *יושבת עם אקדח ומחכה לאנשים הנחמדים עם החלוקים הלבנים לבוא לאסוף אותי* אוי! ואיך יכולתי לשכוח! אוסף הסיפורים שלי! ^_^_^_^_^_^_^ פוקימון, דיג'ימון, דרגון בול זי, הכל כמעט! (כולל משחקים שאני אוהבת וקצת סתם). הכל תודות למוזות שלי ^^ תודה מיוחדת לפילים הוורודים ^_^

star_female

New member
הפילים בסדר

זה המוזות הראנדומליות שיותר מטרידות אצלה ^^;;;

Kenny Girl

New member
האוסף שלי הוא... (עם לא אמרתי כבר?)

ממ... עיתונים? X_X לא ... דיסקים?

מצטער על ההודעה החדשה

אבל לא רציתי להרוס אף-אחד מהטופיקים ולשרשר אליהם. ליסטה, יש לי משהו להגיד לך: שלחתי לך מסר ומשום מה את לא עונה, לא בפורום ולא באימייל שלי, שכתבתי לך אותו שם. אז בלית-ברירה אני אכתוב לך כאן, כי כנראה את לא מקבלת את המסר שלי: מה האימייל שלך? שלי זה [email protected] מצפה לתגובה בקרוב.

ומי יראה אותו בדיוק?

אגב, אם עושים מזה שרשור אימיילים אז אפשר לשרשר את ההודעה הזאת לשרשור היכרות.

טיקיי

New member
אולי נשאל בשאלות שם איך אפשר...

לתקשר עם אנשים מעבר לפורום, ואז הם יכתבו מסרים, אייסיקיו, אימיילים או משהו אחר...

למעלה