עוד תשובות 2 ^_^
מה בדרך כלל אומרים עליכם?(משפחה,חברים,שכנים...): אממ, לא יודעת, שאני שקטה? כמה זה דומה למה שאתם חושבים על עצמכם? זה נכון חוץ מאשר כשאני עם חברות ^^ איפה הייתם רוצים לגור? לגור- בארץ. ^^ איפה הייתם רוצים לבקר? ביפן!! ובארה"ב. מה התכונות הרצויות לבני/בנות הזוג מבחינתכם? אממ, לא יודעת, שיהיה נחמד.. אירוע מפדח שקרה לכם: לא יכולה לחשוב על אחד כרגע. דמויות אהובות בדיג'ימון? קן-צ'אן *-* דאי-צ'אן *-* אמ, קארי (לא להתנפל עלי), יולי.. זה בערך כולם (אולי כשאני אראה את העונה הרביעית יהיו עוד...). דמויות אהובות בכלל(טלוויזיה,קולנוע,ספרים,מנגות וכו'...): אקירה, היקארו וסאי מהיקאגו, *חושבת* אמ, יוקי וטוהרו מפורובה, רוב הדמויות מגראוי (הירו, קיי, שואיצ'י, יוקי, סאקאנו, טוהמה, טאטסוהה וכו'), היסוקה וטסוזוקי מיאמי נו מטסואי, אממ, אם אני אזכר בעוד אני אוסיף ^^;; דמויות שנואות: אין לי ממש. מה הייתם לוקחים לאי בודד? מחשב ^^ אם הייתם חיה איזו חיה הייתם ולמה? חתול כי הם מגניבים *-* מה אתם עושים ביום העצמאות? בערב יום העצמאות לא עשיתי כלום (טוב, גלשתי באינטרנט אבל זה לא מיוחד), אבל היום (ביום העצמאות) הלכתי למפגש פורום של פורום אנימה ומנגה *-* היה כל כך כיף!! ודברים שנזכרתי בהם- זמרים ולהקות אהובים: Wada Kouji, AiM, Dream, Sakamoto Maaya, HAL, Bad Luck & Nittle Grasper (Kotani Kinya, Iceman, Yamaguchi Kappei etc).. נראה לי שזה כולם ^^;;