הקפצה פעם אחרונה...

אלונה X

New member
לשאלותייך ליסטה...

1. עצבנית וטובת לב... (לא מיסתדר ביחד) 2. הארי פוטר 3. שיעור חופשי 4. טלנובלות 5. אשיר בציבור 6. לילמוד יפנית ולטוס שוב ליפן 7. מרק בשרי... יאק... 8. הפורום דיי יבש בזמן האחרון ואני רוצה מיפגש!!!!!!!!!!!! 9. שונאת כשבוגדים בי 10. אנימה מצחיקה וטובה...

Digi Lista

New member
וואלה שכחתי בגידות!

אני ממש שונאת בוגדים,בתור בנאדם מופנם וסגור שקשה לו לסמוך על אחרים אם כבר אני סומכת על מישהו רצוי מאוד שיהיה נאמן ובדרך כלל אנשים מתגלים לצערי כלא נאמנים(לפחות לא כמו שאני מגדירה ומצפה מהמילה נאמנות)זה רק עניין של זמן עד שנריב טוטאלית

אוף איתך ועם נייקו! למה אתן לא

אומרות (אין מקום בכותרת!
) את השם שלכן? מעצבן. הנה התשובות שלי: 1. ראיתי שכתבת גם איזה שיר את הכי שונאת: אז אני גם שונא את בוניטה דה מאס ואת כל שירי המורדים. האמת שפעם אפילו רציתי ללמוד את המילים של בוניטה דה מאס כי זה שיר יפה למרות שאני בחיים לא אראה את הסדרה, אבל אחרי חודש שלם שהערסים בבית-ספר משמיעים את השיר הזה ואת שרית חדד, זה באמת נמאס עלי לגמרי. 2. אני די עצבני, וציני. אני לא יודע מה טוב אצלי
3. בדרך-כלל פנטזיה. סדרת רומח הדרקון. קראתי את "רשומות רומח הדרקון" בערך חמש פעם והן עדיין לא נמאסו עלי. 4. אלקטרוניקה. 5. טלנובלבלות בספרדית ובמיוחד המורדים וקטנטנות. 6. אתחזה למישהו שאני לא, אלך אחרי העדר, אתלבש לפי צו האופנה. 7. לשפר את העולם. 8. אוהב: כמעט הכל. שונא: כמעט הכל 9. הוא טוב מאוד, והכל בזכותך ליסטה!
אבל מה עם מפגש? 10. שונא שבוגדים בי, שמסיטים נגדי, שצוחקים על הדברים שאני אוהב רק כי בעיני מישהו אחר הם נראים "תינוקיים" (אנימות). 11. לוידע. בדיחות מצחיקות. וליסטה, למה לא כתבת את המזל שלך?

star_female

New member
עוד תשובות ^^

נולדתי בארץ והייתי ב..אמ... כל מיני ארצות באירופה. אין לי כוח לפרט. עכשיו לשאלות של ליסטה: תכונות: אממ, עצלנית.. ואה.. זה תלוי, בד"כ אני מאוד שקטה אבל עם חברות אני יכולה להגיע לטונים גבוהים XD ספרים: מדע בדיוני ופנטזייה (כמובן), אנימורפס *-*, everworld וכו', מדריך הטרמפיסט לגלקסייה, נבואות טובות (בדיוק סיימתי אותו לפני כמה שבועות. מאוד מומלץ *-*). מנגה נחשב בספרים? ^^;; אם כן אז יאמי נו מטסואיי, היקארו נו גו (כמובן), קארדקפטור סאקורה, ועוד דברים שאין לי כוח לזכור כרגע ^^; מקצועות אהובים: מדעי המחשב וכימיה (אחרת לא הייתי בוחרת אותם
). דברים שאני לא אראה: טלנובלות/אופרות סבון למיניהן, כדורגל וספורט באופן כללי (אם היה גו בטלויזייה זה היה משתנה *-*). דברים שאני לא אעשה: בעיקרון אני משתדלת לא לפגוע באף אחד אף פעם (לא לגנוב, לא לשקר, להיות נחמדה...). אני גם לא אשיר אף פעם שירים בספרדית o_O וקרוב לוודאי שאני לא אספר להורים שלי על האובססייה הקלה (באמת!) שלי ליאוי ^^;;; חלומות ושאיפות: ארר... אין לי מושג. מאכלים: אכלתי סושי פעם, זה טעים. אוכל סיני גם. יותר מזה אין שום דבר מיוחד ^^; אני לא אוהבת מלפפונים, זה נחשב? על הפורום: אני אוהבת את הפורום *-* מאוד מאוד מאוד! זה הפורום הכי נחמד שהייתי בו אי פעם (וראייה לכך זה כמה שאני משתתפת... בד"כ אני בקושי כותבת הודעה בחודש, במקרה הטוב, בכל פורום אחר!) שונאת: שיורדים על אנימה שאני אוהבת, שיורדים על הומואים, ששונאים או פוסלים משהו בלי לנסות. מה גורם לי לצחוק: סאי!! מהיקארו נו גו ^_^ בעיקרון כל דבר מצחיק (אבל באמת מצחיק, לא ההומור הירוד של סדרות טלויזייה ישראליות ואמריקאיות - באופן כללי, לפעמים יש שם דברים טובים, בד"כ לא, ואני גם לא אוהבת בדיחות ישנות לא מצחיקות (זה ברור מאליו אבל יש אנשים שלא קולטים את זה x.x)).

star_female

New member
או או!

עוד משהו שמצחיק אותי: ציטוטים שיכולים להתפרש אחרת ממש שהם אמורים להיות (היקאגו זה מכרה זהב לכאלה XD ויש גם כמה טובים מדיג'ימון!), למשל: seeing you squirm is *so* delicious (הקייזר אוהב שדאי משתחווה לו ^_^) יולי לדיווויס: "אל תשכח לחבק את קן!" טאי: "ולתת לו נשיקה!" XD (אני לא זוכרת אם זה הציטוט המדוייק ^^; אבל זה היה משהו קרוב) היקאגו (סורי, אני חייבת ^^;; ): akira to hikaru: no matter who i play i always think about you. how you would respond to each of my moves. hikaru: he is mine and i am his rival (כן, יריב, בטח XD) sai: hikaru! let's play!! play! waya to isumi: let's go play in my place (או משהו כזה XD) טוב נראה לי שמספיק ^^;;

Digi Lista

New member
אוף נו שישלח כבר!!!

אני משתגעת כאן. אני מגיבה תשובה ארוכה זה טוען שהכול בסדר אבל ההודעה לא מופיעה,אני חוזרת אחורה ומנסה שוב ועדיין כלום,אני כותבת בשרשור אחר וזה לא מופיע איזה עצבים. ננסה שוב. גם אני כמו טלי אוהבת את "האנימורפס","הצד האחר". מה גורם לי לצחוק:בעיקר קטעים שלא מתוכננים מראש,למשל פיספוסים בתוכניות טלוויזיה(מאחורי הקלעים הכוונה),הודעות שלכם,ציניות(המון פעמים זה ממש מצחיק),הרקע של המחשב של יובל(הוא פירסם אותו בפורום "סרטים מצוירים ודיסני"),ציטוטים חסרי טאקט(זה מצחיק כשזה לא זו שחסרת הטאקט וכשזה לא מופנה כלפייך...),ובכלל בדיחות רגילות שאנשים מספרים או שכתוב בעיתונים לא מצחיקות אותי,כמה שפחות מתוכנן יותר מצחיק...וכמובן ציטוטים מסדרות טלוויזיה(דגש חזק על דיג'ימון),אירועים מצחיקים שקרו לאנשים.... אוספים:שאלה טובה אני אוספת כול דבר,זה התחיל עוד מהגן אספתי בובות של חיות ובכלל בובות(אבל לא רגילות,לא ברביות למשל בהן התעללתי דווקא),אחר כך אספתי מדבקות,פוגים,עיתונים,בובות קטנות(ביצות הפתעה...יש לי אוסף ע-נ-ק-י!!! אני לא יכולה לזרוק!)ופיצ'פקס,אחר כך הייתה תקופה של חרסינות,אבנים,חובזות(שהסריחו לי אחר כך בתיק...סיפור אחר...),ג'וקים וחרקים(ביסודי הייתי בהפסקות עם כמה בנים והיינו מחפשים חרקים) בטח היו לי עוד אוספים...כרגע הבערך אוספים שלי הם מכתבים וברכות שכתבו לי בחגים,בימי הולדת וסתם בלי סיבה(מאז שאני קטנה,נוסטלגיה...),תמונות ואנימציות במחשב ובדיסקטים(וזה המממממממוווווןןןןןןןןן),פריטים של דיג'ימון(כתבות מעיתונים ולצערי בארץ אין הרבה כאלה,בובות שגם אותן אין לי בשפע,קלטות,מדבקות...)דברים שכתבתי אי פעם(אותם סיפורים שלא סיימתי...),הודעות מרגשות מכאן ומפורומים אחרים,מאמרים וקטעים חמודים(חלק גם מרגשים ומשפיעים עליי-מייצגים אותי הכוונה) ובטח יש עוד...אני טיפוס שאוהב לאסוף דברים... אני מזל עקרב(סופר עקרב,למעשה אני מייצגת כמעט לחלוטין את כול תכונות העקרב,טוב נו גם חצי מפת לידה עם כוכבים בעקרב...). מה אני שונאת שעושים לי:הרבה, בעיקר שבוגדים באמון שלי,שפוגעים באחרים(וגם בי) בלי סיבה,שלא מקשיבים לי...(יש עוד אבל נעזוב...) מה אני חושבת על הפורום:שאני נורא שמחה שכיף לכם כאן ותמיד יש מקום לשיפורים,אני מקווה שתמשיכו להיכנס ולחשוב רק דברים טובים על הפורום,על האווירה והחברים המקסימים שבו(אתם)...(הפרפקציוניזם מכה שוב...
)למרות מה שאמרה אלונה לא היה כול כך יבש בשבועיים האחרונים יחסית לזה שאנחנו פורום קטנטן ואין פרקים חדשים,ולגביי מפגש פורום סיכמנו שזאת האחריות שלכם-אתם רוצים מפגש תיפתחו הודעה חדשה בנושא,תקבעו תאריך,תגידו מקום והכי חשוב מה הפעילות(כי כאמור זה רחוק לי ואם כבר...אם כי מפגש אפשר לעשות גם בלי מנהלת הפורום,אחרי הכול מנהל הוא חבר רגיל בראש ובראשונה) מוסיפה שאלות... מה בדרך כלל אומרים עליכם?(משפחה,חברים,שכנים...) כמה זה דומה למה שאתם חושבים על עצמכם? איפה הייתם רוצים לגור? איפה הייתם רוצים לבקר? מה התכונות הרצויות לבני/בנות הזוג מבחינתכם? אירוע מפדח שקרה לכם: דמויות אהובות בדיג'ימון? דמויות אהובות בכלל(טלוויזיה,קולנוע,ספרים,מנגות וכו'...): דמויות שנואות("): מה הייתם לוקחים לאי בודד? אם הייתם חיה איזו חיה הייתם ולמה? מה אתם עושים ביום העצמאות? (יש לי עוד אינספור שאלות אבל אני מפחדת ששוב זה לא ישלח).

טיקיי

New member
תשובות...

וליסטה זה לא קופץ יותר... ושוב, תעני גם את. מה בדרך כלל אומרים עליכם?(משפחה,חברים,שכנים...) שאני ממציא הכל, שאני מדמיין הכל, שכל מה שאני אומר שקרה אני רק חושב והוא לא באמת קרה, ועוד דברים כאלה... כמה זה דומה למה שאתם חושבים על עצמכם? זה לא דומה בכלל, אבל ככה כולם אומרים, אז אולי זה נכון. איפה הייתם רוצים לגור? על אי בודד. איפה הייתם רוצים לבקר? בפארקים של דיסני, ובעולם הדיגיטלי. מה התכונות הרצויות לבני/בנות הזוג מבחינתכם? אני לא יודע להגדיר תכונות מסויימות... אירוע מפדח שקרה לכם: אני לא זוכר משהו, אבל אני בטוח שיש. דמויות אהובות בדיג'ימון? אימפמון. דמויות אהובות בכלל(טלוויזיה,קולנוע,ספרים,מנגות וכו'...): אין ממש... דמויות שנואות("): גם אין ממש... מה הייתם לוקחים לאי בודד? אותי, את המחשב, ואת טומי (אל תשאלו מי זה, כי זה לא חשוב כרגע). אם הייתם חיה איזו חיה הייתם ולמה? סוג של ציפור, כי אני רוצה לעוף. מה אתם עושים ביום העצמאות? אני לא יודע אפילו מה אני הולך לעשות מחר...

תשובות:

מצטער שלא הגבתי קודם, פשוט לא ראיתי את זה כי זה באמצע השרשור ולא בסופו. מה בדרך כלל אומרים עליכם?(משפחה,חברים,שכנים...): לוידע, לא אומרים עלי. כמה זה דומה למה שאתם חושבים על עצמכם? אין לי מושג איפה הייתם רוצים לגור? בכפר הדרדסים!!!!! סתם, בכפר קטן ושליו עם אוכלוסייה של אולי מאה איש. איפה הייתם רוצים לבקר? בעולם הדיגיטלי ובאוסטרליה, יפן, סקנדינביה מה התכונות הרצויות לבני/בנות הזוג מבחינתכם? חוכמה, יופי פנימי. אירוע מפדח שקרה לכם: אם אני אגיד אני אצטרך להרוג אתכם. דמויות אהובות בדיג'ימון? דיג'יגורלים אין הרבה, אבל בדרך-כלל הדיג'יגורלים של הדיג'ימונים שאני אוהב, שאלה: פאטאמון, אנג'מון, קאבוטרימון, הדיג'יגדל של גרורומון (שכחתי את השם, סורי), טריירמון, רפידמון, רנאמון, קיובימון, טאומון, ארמדילומון, דיגמון, סטינגמון (חרק!), גאטומון, אנג'וומון, גרורומון, גארודמון, הדיג'יגדל של וימון עם ביצת החברות (הגיל עושה את שלו), הנרי, איזי וזהו. כל הכבוד למי שהגיע עד כאן!
דמויות אהובות בכלל(טלוויזיה,קולנוע,ספרים,מנגות וכו'...): טין, טראנקס, גוטן, פיקולו, איקאו מהסרט "באו הנוקם" (מומלץ), רייסטלין מאג'ר, גדילן קוץ-רגל, תניס חצי-אלף, לגולאס, ארגורן וכל הדמויות מדיג'ימון שהזכרתי למעלה. דמויות שנואות: אין, יש כאלה שאני פחות אוהב. מה הייתם לוקחים לאי בודד? סירה, כדי לחזור הביתה. אם הייתם חיה איזו חיה הייתם ולמה? זאב. לא יודע למה, הוא תמיד נראה לי כל-כך מגניב. וגם הוא אחד משלושת החיות המקודשות לדרואידים: דוב, זאב ועורב. הזאב הוא עצמאי כזה ויכול לעשות מה שוהא רוצה ובכלל בגלל שאני "זאב בודד" אז זה מתאים לי. והוא גם מורח את "הפרשתו הריחנית" על עצים כדי לסמן טריטוריה! למדתי את זה בבית-ספר
מה אתם עושים ביום העצמאות? מה שבא לי. בגלל שיום העצמאות היה כבר אני יכול להגיד מה עשיתי: בהתחלה סתם הייתי עם חברים שלי ואז מלא ילדים השפריצו עלינו ולא היה לי קצף וזה עיצבן אותי אז הלכתי וקניתי קצף ואז אני וחברים שלי ריססנו ילדים מסכנים מהבית-ספר ואת אחות של חבר שלי וחברות שלה. וגם קניתי פצצות עשן.

star_female

New member
עוד תשובות 2 ^_^

מה בדרך כלל אומרים עליכם?(משפחה,חברים,שכנים...): אממ, לא יודעת, שאני שקטה? כמה זה דומה למה שאתם חושבים על עצמכם? זה נכון חוץ מאשר כשאני עם חברות ^^ איפה הייתם רוצים לגור? לגור- בארץ. ^^ איפה הייתם רוצים לבקר? ביפן!! ובארה"ב. מה התכונות הרצויות לבני/בנות הזוג מבחינתכם? אממ, לא יודעת, שיהיה נחמד.. אירוע מפדח שקרה לכם: לא יכולה לחשוב על אחד כרגע. דמויות אהובות בדיג'ימון? קן-צ'אן *-* דאי-צ'אן *-* אמ, קארי (לא להתנפל עלי), יולי.. זה בערך כולם (אולי כשאני אראה את העונה הרביעית יהיו עוד...). דמויות אהובות בכלל(טלוויזיה,קולנוע,ספרים,מנגות וכו'...): אקירה, היקארו וסאי מהיקאגו, *חושבת* אמ, יוקי וטוהרו מפורובה, רוב הדמויות מגראוי (הירו, קיי, שואיצ'י, יוקי, סאקאנו, טוהמה, טאטסוהה וכו'), היסוקה וטסוזוקי מיאמי נו מטסואי, אממ, אם אני אזכר בעוד אני אוסיף ^^;; דמויות שנואות: אין לי ממש. מה הייתם לוקחים לאי בודד? מחשב ^^ אם הייתם חיה איזו חיה הייתם ולמה? חתול כי הם מגניבים *-* מה אתם עושים ביום העצמאות? בערב יום העצמאות לא עשיתי כלום (טוב, גלשתי באינטרנט אבל זה לא מיוחד), אבל היום (ביום העצמאות) הלכתי למפגש פורום של פורום אנימה ומנגה *-* היה כל כך כיף!! ודברים שנזכרתי בהם- זמרים ולהקות אהובים: Wada Kouji, AiM, Dream, Sakamoto Maaya, HAL, Bad Luck & Nittle Grasper (Kotani Kinya, Iceman, Yamaguchi Kappei etc).. נראה לי שזה כולם ^^;;

עוד שאלה:

מה אתם חושבים על עצמכם? אני חושב שאני ציני ולפעמים אני עצבני, אבל לפעמים אני גם במצב רוח טוב. אני לא יודע מה עוד.

טיקיי

New member
מה שאני חושב על עצמי...

שאני מאוד סקרן (אני מסוגל לשאול אלף שאלות ביום, בלי לשים לב), שאני בן אדם סגור ולא מדבר על עצמי כמעט בכלל, שאני יודע להקשיב לאנשים, שאני מאוד משועמם בדרך כלל כי רוב הדברים לא מעניינים אותי, שאני די אדיש לפעמים, שאני מעצבן וחודר לאנשים לפרטיות, שיש לי דמיון מפותח, שאני משעמם וזהו בערך...

הזכרת לי כמה דברים ששכחתי

גם אני סגור וכמעט לא מדבר על עצמי, וגם לי יש דמיון מפותח מאוד (מאוד מאוד מאוד).

טיקיי

New member
הרבה אנשים סגורים.

נחמד לגלות שאני לא היחיד עם הדמיון המפותח... אני מקווה שלפחות אצלך, יודעים להבדיל מתי אתה אומר אמת, ומתי זה סתם דמיון...

בסדר...

שם:חופית.. גיל:13 וחצי..עוד מעט 14!איזה כיף!!!!!! תאריך לידה:15.5.89 תחביבים:לצייר,לכתוב,לשיר,להיות במחשב!! אממ..וזהו..

Haruka

New member
טוב, נו...../images/Emo104.gif

שם: הארוקה אוגאטה טנו. פשוט הארוקה. גיל: 13. תאריך לידה: 22.10.89 תחביבים: אממ... לגלוש באינטרנט עד שעות מוזרות, ספורט, לקרוא, ולנגן על פסנתר.

למעלה