הקפצה פעם אחרונה...

טיקיי

New member
הוא לא עובד רוב הזמן.

כמעט תמיד. ואפילו אם הוא עובד, זה רק במצב שלא רואים, כמו אצלך.

ריינמון

New member
הנה שלי

שם-דניאל(דנה) או מישל גיל-13 תאריך לידה-24.8.89 תחביבים-להחליק על הקרח,ליקראו,לדבר בטלפון,לעשות קניות(של בגדים כמובן),לשחק D&D,ולעשוף את כל סוגי הקלפים שבעולם (בינתיים יש לי 6 סוגים ומג'ק בינהם). שירם-bring me to life,for you,ואת כל השירים של the calling להקה-the calling ו-evanscence זמר/ת-אין מישו מיוחד טלויזיה-אין אף תוכנית מעניינת כרגע והשאלה שלי היא-האם מישו לא נולד בארץ? תשובה-שיקגו אלינוי ארצות הברית

DiGiHiLa

New member
..

שם- הילה זולונץ.. גיל-14 וחצי..בערך תאריך לידה- 26.9.88 תחביבים-לשחק במחשב לראות טלוויזיה לשיר לצייר לרקוד ...לבלות עם חברים...לשמוע מוזיקה. שירים- אמ...dilemma. של נלי וקלי..שירים של סאב והצל..השירComplicated של אבריל.והשירים של דיג'ימון ביפנית... זמרת- נטליה אוריירו ואבריל... ומה בדיוק סאב והצל?צמד..לא להקה..בע... תוכנית אהובה- דיג'ימון.בייבלייד דרגון בול ויוגי הו! ממש תוכנית
תוכניות...
אני נולדתי בארץ.... והשאלה היא מה המזל שלכם? המזל שלי -מאזניים...

טיקיי

New member
אין לי מושג מה המזל שלי.

אף פעם לא בדקתי, וזה גם לא ממש מעניין אותי.

אני נולדתי בארץ

והמזל שלי הוא דלי. השאלה שלי: בכמה ארצות ביקרתם עד עכשיו?: לצערי ביקרתי רק בארץ אחת, וזאת צרפת. הייתי בפאריז. אבל אם אני רוצה אני יכול להגיע ללבנון כי בני-דודים שלי גרים בערך מאה מטר מהגבול.

Kenny Girl

New member
אני דלי וגדי

אני ביקרתי בספרד, בלגיה (נחשב?), אמריקה, כשהייתי קטנה ההורים שלי לקחו אותי להודו ^_^ (כנראה רצו לצלות אותי ולהפוך אותי לתינוקות הודו)

Digi Lista

New member
היא על הגבול בין שני המזלות

למרות שלפי ההיכרות שלי איתה היא יותר מתאימה למזל גדי. ואגב רייסטלין וטלי(סטאר פאמל) נולדתם בתאריך של אחי(החמוד) ויובל נולד בתאריך של אימא שלי
(סתם ציון עובדות לגמרי לא חשובות)

Digi Lista

New member
כואבת לי כבר היד מלהשתתף!

מה לא ראית איזה תשובות ארוכות כתבתי?הוספתי גם עוד שאלות...

victoria555

New member
טוב ..

שם : ויקה .. משפחה : קון .. גיל : 11 תאריך לידה : 8.12.1991 תחביבים : לרקוד לשיר לשבת בבית ..

למעלה