הקפצה פעם אחרונה...

Digi Lista

New member
בכלל לא כתבת שטויות../images/Emo13.gif

אני אשמח לשמוע על מה שכתבת,בכלל כול דבר שמרגישים הוא לא שטויות,פחדים הם דבר לגיטימי. אוקיי,אני מקפיצה ומשרשרת

טיקיי

New member
והתשובות שלי...

שם: יובל. גיל: 14. מה אתם מעדיפים: קיץ או חורף? קיץ. שחור או לבן? שחור. מראה אלגנטי או זרוק? מה שבא לי באותו רגע... שיער מכורזל תלתלים או חלק וגולש? חלק. חופשה במלון 5 כוכבים או מחנה עם אוהל וחברים על הים? לא משנה לי. ים או בריכה? בשביל לשחות, בריכה. בשביל לטייל, ים. היפ הופ או רוק? אני שומע מוזיקה לפעמים, אבל אני לא יודע איזה סוג כל דבר. בנים או בנות? מאיזה בחינה? מאט או טאי? טאי. סורה או מימי? מימי. טיקיי או דיויס? טיקיי. קארי או יולי? אני שונא את שתיהן. איזי או קודי? קודי. העונה האהובה ביותר בדיג'ימון: העונה הראשונה. הסדרה האהובה ביותר? דיג'ימון. במבה או ביסלי? ביסלי. אוכל אשכנזי או מזרחי? מאיפה אני אמור לדעת לאיזה עדה שייך כל אוכל? גלידה או קרמבו? גלידה, אני שונא קרמבו (חוץ מהלמטה שלו). פו הדב או מיקי מאוס? אף אחד. אמא או אבא? אמא. "חברים" או "המורדים"? אני לא רואה אף אחד מהם. ה"סימפסונים" או "גרפילד"? אני לא רואה אף אחד מהם. סניף או סנופקין? מוכר, אבל אני לא זוכר מאיפה... נענע או וואלה? אף אחד מהם. "הצעקה" או "הצלצול"? את הצלצול לא ראיתי, אז הצעקה. מדונה או סלין דיון? אף אחת מהן.

טיקיי

New member
ובקשר לשאלה של מילי...

אין לי פוביות. הדבר היחידי שמפחיד אותי, זה שיקרה משהו לאנשים שקרובים אלי. אני לא בטוח אם זה סוג של פוביה, אבל אם כן, אני לא יודע איך קוראים לזה.

טוב, אז אני אכתוב כמה שאלות

וכל אחד יוסיף שאלה שמעניינת אותו לגבי חברי הפורום, כמו שליסטה אמרה. אז: שם (ממש מעצבן לקרוא לכל אחד בכינוי שלו ואתם כל הזמן קוראים לי "רייסטלין", שם שתופס מקום די נכבד בכותרת): מילי (כן, זה שם קצת מוזר לבן, אבל זה קשור לסבא שלי. אני לא אכנס לזה עכשיו כי זה די מסובך). גיל: 14 תאריך לידה: 17/2/89 תחביבים: אנא אערף (מה זה בכלל?). אני אוהב לשחק במחשב, לראות טלוויזיה, לשחק מג'יק (משחק קלפים. מישהו מכיר?), לצייר מנגה. אני חושב שזהו.

אלונה X

New member
חחח

אלונה- מיסטי ושם מישפחה... אני לא אכנס לפירטיי השם ה2 כי זה קשור לסבתא שלי... 15 31.12.1987 אני אוהבת ליראות אנימה ועכשיו אני רואה את ד.נ.אנג'ל, לצייר מנגה ולימכור מנגות שיש לי בבית... ליגלוש כמובן ולעצבן אנשים תמימים בטלפון!

אלונה X

New member
למה מירשעת? כל מה שניכתב נכון...

ואין לי בעיה להוסיף שאלה... ויש לי סבתא ביפן ששולחת לי מנגות כל 4 חודשים. ולכם?

Kenny Girl

New member
הנה שלי

שם: כריסטינה (זה לא השם האמיתי שלי, כי השם האמיתי שלי בדוי, סורי) גיל: 12 תאריך לידה: 20.1.91 תחביבים: לישון, להיות על המחשב, לרקוד, לרוץ, לראות טלויזיה, לרקוד, ולהיות במסיבות עד הבוקר (למרות שזה לא מזדמן הרבה)

Kenny Girl

New member
אה כן ו

מה השיר האהוב עליכם: ביוטיפול, דירטי, יול נבר בי אלון, יור דה וון זמר\ת אהוב\ה: כריסטינה אגילרה, אנסטסיה, שאקירה, אלניס מוריסט להקה: אס קלאב 7, אי טיינס, ארוסמית', רד הוט צ'ילי פפרס

בקשר לשתי השאלות החדשות:

השיר האהוב עלי: לוידע. אם אני שומע שיר והוא יפה, אז אני אוהב אותו. זה יכול להיות כל שיר ולא משנה הזמר. זמר/ת אהוב/ה: כל מי שיש לו שיר טוב אני אוהב. אין אצלי הערצה למישהו מסויים. להקה: אני לא מעריץ אף להקה. אם יש לה שיר טוב, אז...(אני חושב שהבהרתי את הנקודה בשתי השאלות הקודמות, לא?) מה אני הכי אוהב לראות בטלוויזיה: יוגי-או! (עוגיוווות! בדיחה פיראטית...
) ודיג'ימון, שכרגע אין בשום ערוץ שאני יודע עליו. בדרך-כלל אני רואה מה שיש.

טיקיי

New member
והינה שלי

שם: יובל. גיל: 14. תאריך לידה: 5.12.88 תחביבים: להשתמש במחשב, להקשיב לאנשים, לקרוא וגם סתם לחלום, לדמיין ולחשוב על כל מיני דברים... בקשר לשאלה שנייקו הוסיפה, אני לא ממש שומע מוזיקה. והשאלה שאני מוסיף: מה אתם הכי אוהבים לראות בטלוויזיה? (אם זה לא דיג'ימון. פשוט לא מצאתי שאלה אחרת...) והתשובה שלי: בעקרון אני לא ממש רואה טלוויזיה, אבל אם אני כבר רואה אז דיג'ימון זה בין הדברים היחידים... אגב נייקו, אם את לא רוצה לומר את השם האמיתי שלך (למרות שאני חושב שכבר אמרת פעם...), את יכולה פשוט לומר שהוא חסוי במקום להמציא אחד. אני לא חושב שצריך להמציא אם את מראש אומרת שהמצאת אותו. (הודעה ראשונה שאני מוסיף סימני פיסוק... אני מנסה להתרגל להשתמש בהם...)

star_female

New member
אני

שם: טלי גיל: 18 תאריך לידה: 17/02/1985 תחביבים: (לראות) אנימה, (לקרוא) מנגה, אממ, לקרוא (מד"ב ופנטזיה!), לגלוש באינטרנט, לצייר, (קצת) לשחק גו... כל דבר שקשור לאנימה ומנגה בעיקרון. בקשר למוזיקה, אני שומעת רק מוזיקה יפנית והשירים הכי אהובים עלי הם בד"כ מסדרות שאני רואה/אוהבת באותה תקופה, אז כרגע זה שירים מדיג'ימון, היקארו נו גו, פרוטס באסקט, אנג'ליק לייר, אווה וגראוויטישן. הזמר הכי אהוב עלי (בעיקר כי הוא בין היחידים שאני מכירה בשם ^^; ) זה גאקט *-*, והלהקה מאליס מייזר (בתקופה שגאקט עדיין היה שם ^^; ). בקיצור, אני אוהבת ג'יי-פופ וג'יי-רוק וכמה שיותר. טלויזייה אני ממש בקושי רואה (דיג'ימון כשיש, ופרקים רנדומליים של אנימות אחרות) אז אין לי מה להגיד על זה ^^

Digi Lista

New member
...

שם:ליסטה או סטטה(האמיתי חסוי, אם כי שני אלה בעיקר סטטה הם שמות חיבה שלי מאז שאני קטנה) תאריך לידה:17.11.1986 תחביבים:לקרוא,לכתוב,לראות דיג'ימון(ועוד תוכניות, כמובן),לדבר בטלפון,(אלא אם אין לי עצבים כמו ביום רביעי השבוע,שמרוב כאבי ראש כול מי שהתקשר פשוט שיעמם אותי אז קטעתי את השיחות),להיות חולה
,לחלום,להקשיב ולקלוט דברים נסתרים(לא יודעת איך להגדיר את זה),לפוצץ את ירוחם בתמונות ואנימציות על כול דבר(בעיקר על דיג'ימון אם כי גם התיקיות האחרות תופסות מ-ל-א מקום),לגלוש באינטרנט,לשחק עם אחי הקטן בן השש(הוא מתוק וחוץ מיזה שאני מחנכת אותו לא להיות דביל כמו השני
)ולהסביר לו דברים(בעיקר "לדבב" לו תוכניות כמו המעבדה של דקסטר,פאוור ריינג'רס וכו'...),יש עוד תחביבים כמובן. שירים אהובים:כמו נייקו אני אוהבת את אס קלאב 7(לא מעריצה,סתם אוהבת),שירים מדיג'ימון ובכלל מסרטים(עם דגש על מצויירים),באופן כללי אין לי בעיה עם כול סוגי המוזיקה ואני שומעת מה שיוצא,אין לי את הקטע הזה של "אני רק שומעת רוק/פופ..." למעשה רוב הזמן אני בכלל לא מבדילה בין הסגנונות. שירים שנואים:בוניטה דה מאס- הוא יצא לי מכול החורים,שירים מזרחיים וטראנסים(רובם לפחות) נולדתי בארץ(ראיתי שכולם מגיבים כאן על זה). תוכניות טלוויזיה אהובות:דיג'ימון,מכושפות,סמולוויל(שבגלל הסכסוך המטופש אין לי אפשרות לראות),סרטים מצויירים(כן,כן!) ועוד... אוקיי,אני אוסיף שאלות... תכונות בולטות אצלכם(לטוב ולרע): ספרים אהובים: מקצועות אהובים בלימודים: דברים שאף פעם לא תיראו(סרטים,תוכניות טלוויזיה): דברים שאף פעם לא תעשו: חלומות ושאיפות: מאכלים אהובים ושנואים: מה אתם חושבים על הפורום(סורי,הייתי חייבת...): מה אתם שונאים שעושים לכם: מה גורם לכם לצחוק: יהיו לי עוד לא לדאוג...

טיקיי

New member
התשובות שלי לשאלות של ליסטה.

ליסטה, למה לא ענית על השאלות בעצמך? תכונות בולטות אצלכם(לטוב ולרע): סקרנות. ספרים אהובים: רק ספרי אימה. מקצועות אהובים בלימודים: אין אפילו אחד. דברים שאף פעם לא תיראו(סרטים,תוכניות טלוויזיה): המורדים וקטנטנות. דברים שאף פעם לא תעשו: ללכת לבית ספר שבוע ברציפות, לגנוב, לרצוח, לגעת בחרקים, לאכול דברים שחיו פעם, להתחיל שיחה בשאלה "מה המצב?" ולקלל אנשים. חלומות ושאיפות: שלא יהיה בית ספר, ושיהיה כיף לחיות. מאכלים אהובים ושנואים: אני אוהב פיצה,ושונא לאכול כל דבר שחי פעם. מה אתם חושבים על הפורום: מכל הפורומים שהייתי, פה הכי כיף. מה אתם שונאים שעושים לכם: אומרים לי מה לעשות או מתחילים שיחות איתי ב"מה קורה?" או יותר גרוע, ב"מה המצב?" או הכי גרוע, ב"ממצב?". זה הדבר שהכי מעצבן אותי. מה גורם לכם לצחוק: בעיקר מבוכה, אבל בעקרון אין משהו מסוים, אני צוחק כל הזמן, ובכל זאת אני לא יודע על סיבה מסוימת שגורמת לי לצחוק.

Digi Lista

New member
האמת שרציתי לענות...

אבל תפוז היום רק נתקע לי,רציתי שרשור תמונות של העונה השלישית וזה לא מוכן לשלוח אלא רק להיתקע(וניסיתי כמה תמונות שונות),אני כותבת הודעות והן לא עולות!בשלב מסויים חטפתי קריזה ויצאתי(זה אחרי ש40 דקות לקח לי לשרשר ארבע הודעות ולמחוק שני דברים,מה שבדרך כלל לוקח גג שתי שניות פחות או יותר). אני אענה עכשיו(וחסר להודעה הזאת שהיא לא מופיעה) ספרים אהובים:בעיקרון אני אוהבת לקרוא ספרי מדע בדיוני,אימה,דרמה,מתח,הרפתקאות ובקיצור כול דבר כמעט... ספרים שנואים:ללא ספק "בעל זבוב" איככככססססססססססססס(כאלה סיוטים יש לי ממנו וזאת בטח הפעם המיליון שאני מזכירה את שנאתי אליו,טוב נו לומדים אותו בביה"ס...
) מקצועות אהובים בלימודים:תלוי- אם אני אוהבת את המורה ואת הכיתה אז אני מסתדרת עם המקצוע, אני אוהבת בערך מתמטיקה(תלוי מה במתמטיקה),ספרות(כשלא קוראים "בעל זבוב" או שירת ימי הביניים והיה גם עוד סיפור על ילד מטומטם שמאוהב במיונז שלו ובביצה קשה- שטויות),תקשורת(כשהמורה לא מרגיזה ואני לא צריכה לשדר ברדיו),מדעי החברה(אומנם עברתי רק לא מזמן והייתי אולי בחמישה שיעורים אבל אני אוהבת את זה לאללה) מקצועות שנואים:הכול בעיקרון!בעיקר אנגלית,תנ"ך,ביולוגיה,פיזיקה וכימיה(שאני לא לומדת לשמחתי),תולדות ויסודות האומנות(טפו!הייתי צריכה ללמוד את זה בגרפיקה ממוחשבת בלי מחשבים,איזה שיעמום!)ובאמת קשה לי למצוא משהו שאני יותר מידיי אוהבת אני שונאת את המקצועות ובכלל בביה"ס חסרה לי ההתקדמות האישית(טוב,אם תירצו אני אביא לכאן משהו שכתבתי על השיפורים הדחופים שצריכים לעשות בבתי הספר,זה דווקא קטע דיי נחמד),מה גם שזה באמת תלוי במורה ובקבוצת(כיתה/מגמה)לימוד. דברים שאני לא אראה:טלנובלות ודברים בשפה הספרדית- אני לא מסוגלת עם השפה הזאת(אלא אם אין ברירה ומכריחים אותי לנתח את זה בתקשורת),אופרות סבון אמיריקאיות,בטח יש עוד דברים שלא עולים לי כרגע... דברים שאף פעם אם זה תלוי בי אני לא אעשה:אנהג לפי מה שמישהו אחר אומר,אשנה את עצמי בשביל להתקבל לאנשהו(זאת בערך אחת הבעיות הגדולות שלי מאז ומתמיד- אני לא מוכנה להיות צבועה ולהתנהג לא לפי מה שאני מאמינה בו וזה מביא המון צרות,בעיקר בביה"ס),אתחנף בלי סיבה,אגנוב,אוכל בשר,ארצח,אתעלם ממישהו שבצרה(אם זה יקרה אני פשוט לא אישן בלילה מרוב יסורי מצפון),אלך לפי אופנות ואהיה חלק מהעדר(זה עושה לי רע)... חלומות ושאיפות:שלא יהיה בית ספר(לא במתכונת הנוכחית בכול אופן),שכול מי שאני שונאת יחטוף,להצליח במה שאני אוהבת בדרך שלי,שיתמעטו האנשים רעים וסכסכנים... מאכלים שנואים:בשר בעיקרון,חצילים(איכס!),שוקולד לבן,פטריות... מאכלים אהובים:שוקולד חום(רצוי של קדבורי). אני אשלים את שאר השאלות אחר כך...

למעלה