האמת שרציתי לענות...
אבל תפוז היום רק נתקע לי,רציתי שרשור תמונות של העונה השלישית וזה לא מוכן לשלוח אלא רק להיתקע(וניסיתי כמה תמונות שונות),אני כותבת הודעות והן לא עולות!בשלב מסויים חטפתי קריזה ויצאתי(זה אחרי ש40 דקות לקח לי לשרשר ארבע הודעות ולמחוק שני דברים,מה שבדרך כלל לוקח גג שתי שניות פחות או יותר). אני אענה עכשיו(וחסר להודעה הזאת שהיא לא מופיעה) ספרים אהובים:בעיקרון אני אוהבת לקרוא ספרי מדע בדיוני,אימה,דרמה,מתח,הרפתקאות ובקיצור כול דבר כמעט... ספרים שנואים:ללא ספק "בעל זבוב" איככככססססססססססססס(כאלה סיוטים יש לי ממנו וזאת בטח הפעם המיליון שאני מזכירה את שנאתי אליו,טוב נו לומדים אותו בביה"ס...
) מקצועות אהובים בלימודים:תלוי- אם אני אוהבת את המורה ואת הכיתה אז אני מסתדרת עם המקצוע, אני אוהבת בערך מתמטיקה(תלוי מה במתמטיקה),ספרות(כשלא קוראים "בעל זבוב" או שירת ימי הביניים והיה גם עוד סיפור על ילד מטומטם שמאוהב במיונז שלו ובביצה קשה- שטויות),תקשורת(כשהמורה לא מרגיזה ואני לא צריכה לשדר ברדיו),מדעי החברה(אומנם עברתי רק לא מזמן והייתי אולי בחמישה שיעורים אבל אני אוהבת את זה לאללה) מקצועות שנואים:הכול בעיקרון!בעיקר אנגלית,תנ"ך,ביולוגיה,פיזיקה וכימיה(שאני לא לומדת לשמחתי),תולדות ויסודות האומנות(טפו!הייתי צריכה ללמוד את זה בגרפיקה ממוחשבת בלי מחשבים,איזה שיעמום!)ובאמת קשה לי למצוא משהו שאני יותר מידיי אוהבת אני שונאת את המקצועות ובכלל בביה"ס חסרה לי ההתקדמות האישית(טוב,אם תירצו אני אביא לכאן משהו שכתבתי על השיפורים הדחופים שצריכים לעשות בבתי הספר,זה דווקא קטע דיי נחמד),מה גם שזה באמת תלוי במורה ובקבוצת(כיתה/מגמה)לימוד. דברים שאני לא אראה:טלנובלות ודברים בשפה הספרדית- אני לא מסוגלת עם השפה הזאת(אלא אם אין ברירה ומכריחים אותי לנתח את זה בתקשורת),אופרות סבון אמיריקאיות,בטח יש עוד דברים שלא עולים לי כרגע... דברים שאף פעם אם זה תלוי בי אני לא אעשה:אנהג לפי מה שמישהו אחר אומר,אשנה את עצמי בשביל להתקבל לאנשהו(זאת בערך אחת הבעיות הגדולות שלי מאז ומתמיד- אני לא מוכנה להיות צבועה ולהתנהג לא לפי מה שאני מאמינה בו וזה מביא המון צרות,בעיקר בביה"ס),אתחנף בלי סיבה,אגנוב,אוכל בשר,ארצח,אתעלם ממישהו שבצרה(אם זה יקרה אני פשוט לא אישן בלילה מרוב יסורי מצפון),אלך לפי אופנות ואהיה חלק מהעדר(זה עושה לי רע)... חלומות ושאיפות:שלא יהיה בית ספר(לא במתכונת הנוכחית בכול אופן),שכול מי שאני שונאת יחטוף,להצליח במה שאני אוהבת בדרך שלי,שיתמעטו האנשים רעים וסכסכנים... מאכלים שנואים:בשר בעיקרון,חצילים(איכס!),שוקולד לבן,פטריות... מאכלים אהובים:שוקולד חום(רצוי של קדבורי). אני אשלים את שאר השאלות אחר כך...