הקליפ של JWYTK

ringe lotte

New member
ראיתי...

צחקתי... ועם זאת הקליפ מזעזע!!! אני יודעת שציפיתי ליותר. יחד עם זה שאני מסכימה פה עם הרבה בנות שכתבו על הקטעים האובר... במגרש המכוניות... אני גם חושבת שככל שנראה את הקליפ יותר נתרגל אליו ואפילו נאהב אותו... בקיצור בנות אל תקחו את זה כ"כ קשה... זה רק קליפ... וכל מה שאנחנו יכולות לעשות שהקליפ הבא יהיה יותר טוב.

moshavnikit

New member
אני חושבת ש..

הקליפ חמוד בעקרון אבל חבל שלא ויתרו על החלק הדבילי בהתחלה ועשו את הכל בהופעה.. זה ממש יפה החלק של ההופעה

1מוטי1

New member
הקליפ מעולה!!

אחרי שקראתי את כל התגובות ציפיתי למשהו ממש רע ולדעתי הוא עשוי טוב והכל שם בהומור התחפושות והכל זה מזכיר קצת את להקת קווין אבל לא הבנתי איזה אלימות ואיזה מין יש שם השתוללות אבל בסבבה לדעתי קליפ מקורי אגב - התחפושות הם כדי שלא יזהו שזה בקסטריט? אפילו השם של הלהקה שם היה שונה אולי הם רוצים שלא יזהו אותם בקליפ כדי שגם אנשים שבקסטריט זה שלילי לא ירגישו...

זהבית 1

New member
קליפפפפפפפפפפפ ענק

ואו אני לא יודעת למה רובכן לא אהבתן אבל אני אהבתי מאוד אין כמוש נות ה80 כפרות עליהם שיר ע נ ק וקליפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ מד ה יםםםםםםםםםםםם אמרתי כבר שאני מטורפת עליהם?

1מוטי1

New member
ואגב לכל המעריצות העיוורות =

חבר שלי שהוא עוסק בתחום הקולנוע אמר לי שהקליפ נראה שלא משנה כמה דפוקים הם יראו תמיד יהיו להם המעריצות שילכו אחריהם וזה המסר של הקליפ מה דעתכם?

DarkAngel 05

New member
לא נראה לי שמישהו תפסיק להעריץ

לא נראה לי שמישהו תפסיק להעריץ אותם בגלל זה... אבל יש משהו בדברייך.. בכלל לא חשבתי על זה ככה

sivanick

New member
הקליפ פשוט ע-נ-ק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא מבינה למה לקחתם את זה קשה הוא בכלל לא בוטה, הוא מצחיק
אני אהבתי לראות אותם ככה..אני אוהבת גיוון ולבקסטריט היה חסר את זה.. ועכשיו כבר לא
אני חושבת שהוא יצליח..אני אהבתי כל קטע וקטע ממנו. ניק פשוט ענק
הפרצופים שהוא עושה ה' ישמור
ואני לא יודעת מי נראה יותר מצחיק
נראה לי בריאן
וקווין והנשיקה..חח הייתי קצת בהלם אבל..סבבה
והראו את כולם במידה שווה לא כמו באינקומפליט.. נראה לי שזה הולך להיות הקליפ שלהם שהכי אהוב עליי.

chenush12

New member
חחחחחחחחחחחחחח

וואי מהרגע שראיתי תקליפ לא הפסקתי להתפוצץ מצחוווווווק וואי זה כזה מצחיק...חחחחחח...וואי ניק קרע אותי... אבל לא הראו את אלכס הרבה... וואי ובריאןןןן קרע אותי עם הפאה הזאת... והאווי מזכיר את זה מהסרט של סטרסטקי והאץ'....חחחח

sivanick

New member
ככה:

האווי נראה כמו רמבו קווין נראה כמו אחד מלהקת קווין בריאן נראה כמו בריאן רק עם פיאה ניק נראה כמו אמריקאי מהפרברים-שמן ושתוי ואלכס נראה כמו..וואלה לא יודעת
תנסו לחשוב מה הוא מזכיר

Eti No Name

New member
אלכס כפרעליו ../images/Emo14.gif

מזכיר את האלה שכל הזמן הולכים להופעות רוק וכאלה.

poster girl

New member
קליפ ע-נ-ק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קליפ מגניב!!! אז מה אם הם שינו סגנון...בפעם הראשונה שראיתי את הקליפ הוא נראה לי מזעזע ונוראי!!! וקיוויתי שזה סתם פארודיה וזה לא אמיתי...אבל אחרי כמה זמן הגעתי למסקנה שהקליפ הזה ענק!!! אפילו שהם עשו מעצמם צחוק... אני חושבת שהוא יהיה להיט ענקי!!!והרבה יותר יצליח מאינקומפליט!... תיאור של הקליפ בכמה מילים: הזוי, מגניב ודפוק ביותר... חחחח...

למעלה