הקליפ של JWYTK

Blank Smile

New member
הם אפילו לא כתבו את השיר.. ../images/Emo3.gif

הם יכולים לפרש אותו איך שהם רוצים. וכמו שכבר כתבתי בהודעה הראשונה - "אולי בכלל מדובר בחבורה של חברים שנזכרת בימים הכיפיים שלה, בתור טינאייג'רים מטורפים שהולכים להופעות רוק? שעם השנים כל אחד פנה לדרכו שלו, והם נלחמים לעזוב את העבר, אבל הם לא מצליחים?.." ואני לא מתכוונת אליהם אישית, אלא לאנשים שיכולים להזדהות עם הקליפ הזה. ושוב, זה רק רעיון. ככה מישהי בDLS פירשה את זה וזה נראה לי מתאים. כל אחד יכול לפרש את זה איך שבא לו, איך שמתקשר לו. ואם קווין עזר לבמאי עם הקונספט של הקליפ, כנראה שהיה להם משהו להעביר פה.. ובכלל, מתי בזמן האחרון היה קליפ של מישהו שכן שקשור למילים?!

טוב כל אחת והדעה שלה...

אנחנו יכולות להתווכח אפילו בעוד שנתיים על זה ולא נגיע להסכמה
לכל אחת אחת יש השקפה שונה משלה
אז כדאי שנעצור את הויכוח הזה עכשיו וזהו

לא נראה לי שהבנתן אותי:-8

ואני לא הבנתי את עצמי [וד"א לא מצאתי לאן לשרשר...]. אממ הדבר הכי הפריע לי זה חוסר העלילה. כאילו, אני מאוד אהבתי את הקטע של שנות ה-80, וכל הקטע של הירידה על להקות רוק, זה מאוד מגניב, כאילו הם מנסים לעשות פורים לעצמם. אבל אם היה העלילה אני ההייתי יותר אוהבת את הקליפ. אז אחרי שראיתי עוד כמה פעמים את הקליפ, ניסיתי יותר לאהוב את הקליפ... אממ אני מקווה שהבנתי את עצמי

efratushh

New member
אני לא חושבת שהם ממוסחרים!

בזה הם שונים, שהם לא ממוסחרים. וזה שיש קליפים עם נשים ערומות לא אומר שהם צריכים לחקות אותם, זה בכלל לא קשור! ואת צודקת, הקליפ משעשע, ומעט בוטה, זה בדיוק מה שאני חושבת!

../images/Emo10.gif

לא אמרתי שהם ממוחסרים, הם מנסים להיות ממוחסרים, ולצערי זה הולך להם

ברור שהם ממוסחרים.. ../images/Emo3.gif

לא שאני בקיאה במרצ'נדייז שלהם, אבל בטח יצאו להם בובות, חולצות, וכו'.. וזה מסחור, באופן כלשהו.

sivanick

New member
וואי באמת לא חשבתי על זה ככה..

זה יותר מגניב לחשוב על זה ככה נמאס כבר משירי אהבה דביקים
הקליפ בהורדה:| אני מקווה שאני אוהב..נראה לי שאני אוהב
חח זוכרות במפגש פורום שאמרתי שאני רוצה שהם יהיו קצת יותר סקסיים ויראו לנו אותם עם בחורות..זה התגשם:| יש
חח טוב תגובה בהמשך..

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ממוסחרים? הם להקת בנים. הם תמיד היו ותמיד יהיו ממוסחרים. הם לקחו את הדברים לידיים שלהם? לפי מיטב הבנתי הם עשו את זה בגלל יחס גרוע ובגלל משכורת עוד יותר גרועה
. אם הם היו רוצים לצאת מנישת להקת הבנים, הם לא היו ממשיכים לשיר שירים שנכתבו והולחנו ע"י מישהו אחר, אלא לוקחים לעצמם יותר חופש יצירתי. לדעתי, הקליפ בכלל לא בוטה. הם התבגרו וכך גם הקהל שלהם, אין שום סיבה שהם ימשיכו לעשות קליפים נקיים ויפים שמיועדים לבנות 12. אמ..אפשר לשאול משהו ברצינות, בנות כמה אתן? יש שם נשיקה וכמה בנות חצי ערומות, ביג פאקינג(
אמרתי ת'F וורד) דיל. זה כלום לעומת מה שרואים כיום בטלוויזיה. אתן בכלל פותחות לפעמים טלוויזיה? כמות הסקס בקליפ בכלל לא משתווה לכמות הסקס שיש בכל תוכנית שניה. סך הכל נשיקה קטנה... יצא להם קליפ נחמד, מושקע ומשעשע

Eti No Name

New member
בדיוק../images/Emo45.gif ../images/Emo14.gif

זה כולה קליפ.
אז פאקינג פעם אחת הם לא היו הילדים הטובים שכולם מצפים שהם יהיו, סו?

לא קשור לילדים טובים.

לא אכפת לי בשיט שיהיו 'ילדים רעים', זה אפילו יותר מגניב. הקטע הוא שהם הלכו פה על קו מאוד.. בוטה. למה אני צריכה לראות גברתן מרים בחורה על זרועותיו כאילו היא משקולת, ולאחר מכן אותה מקיאה? זו בוטות. זה מגעיל. דווקא הבחורות והנשיקה לא הפריעו לי, אבל יאק.. כל היחס הזה שהגברים הפגינו כלפי הנשים בקטע של רחבת המכוניות. טוב, אני עייפה ואני לא מוצאת מילים. אז אני אעצור כאן

עטר9

New member
אני גם חושבת ככה....

כשראיתי בפעם הראשונה חשבתי שהם ממש השתגעו.... אבל מה שאת אומרת נשמע הגיוני בגלל שלא כל שיר חייב להיות שיר אהבה שהם דרמטיים ורוצים לחזור לאיזה חברה לשעבר..... חוץ מזה- ולדעתי הכי חשוב: הם אחרי הכל, עשו הפסקה 5 שנים, עכשיו-כולם יודעים שהרבה מהמעריצים שהיו להם- כבר לא מעריצים... ומה הם יכולים לעשות? הם חייבים לעשות קליפ משוגע- שיראו שהם עדיין כאן, שהם חזרו!!! אחרי הכל- הם ניסו את הדרמטיות וזה עם אינקומפליט, ראו שזה לא הלך- ועכשיו, אם הם רוצים שידעו מי הם, הם חייבים לעשות משהו שיביא להם רייטינג.... בקיצור- אני חושבת שהם היו זקוקים בדחיפות לניעור מהתדמית הישנה, לבוא עם משהו שהם אף פעם לא עשו לפני כן, משהו שיביא קהל חדש שלא מתעניין בשירי אהבה דביקים וכל זה, למרות שאני- באופן אישי הרבה יותר התחברתי לקליפ של אינקופליט, כי הוא היה יותר פשוט והתמקדו בתוכן השיר, עדיין אני מנסה לעכל את העובדה שהבקסטריט בויז ה-ש-ת-נ-ו, קשה לעכל את זה אבל אין מה לעשות. ובקשר לבוטות- הם אנשים מבוגרים, ואם זה מה שימשוך קהל ויתן להם פופולריות, הם חייבים לעשות את זה! ככה זה בשואוביזנס....

poster girl

New member
../images/Emo45.gif אני ממש אהבתי את הקליפ כי...

הגיע הזמן שהם יעשו שינוי מסוים אתם לא חושבים?.. אני חושבת שהקליפ מקורי, חמוד, שרוט לחלוטין!, ה-ז-ו-י, ומצחיק ביותר!!! ואני חושבת שהגיע הזמן שהם קצת ישתחררו ויעשו משהו משוגע..! אני אישית מאוד אהבתי את הקליפ!!!

למעלה