הקליפ של JWYTK

efratushh

New member
../images/Emo45.gif

אני מרגישה ממש כמוך, כאילו אני נסחפת.. אבל עד היום הדבר הכי גרוע שראינו בקליפים היה נשיקונת קטנטונת של איגיי בthe call וזה דיי מאכזב לראות פיתאום את הקליפ הזה, הרעיון ממש יפה ומצחיק, אבל כמו שהדר אמרה הסצינה במגרש המכוניות הייתה בוטה מידיי, אני חושבת שרק בריאן היה מושלם בקליפ הזה
(בנות ניסו להוריד לו את החולצה והוא לא הסכים
) ציפיתי למשו אחר...

Gali Azoulay

New member
אני לא מסכימה איתך

אני לא חושבת שזה נכון... קודם כל קליפ שמצליח לא נמדד לפי TRL ואם אני לא טועה אינקומליט הופיע בין 5-10 פעמים ביום באמטיו והשיר ברדיו כבש את המצעדים כך ש... דבר שני, אולי הם רצו לחדש קצת? לצאת מכל הקטע המתוק של להקת בנים שהם היו בה עד היום? (שאני אהבתי ותמיד אוהב) אני לא מאמינה שכל שאר הקליפים שלהם יהיו מהסגנון אני מאמינה ובטוחה שזה משהו חד פעמים. בדיחה. פראודיה. שהם עושים בשביל להראות שהם מסוגלים לדברים אחרים שהם אל מפחדים לנסות ולראות מה קורה. אנשים יכולים בקלות לפסול את הקליפ ולהגיד שהוא לא יפה ואולי אפילו דוחה. נכון. אבל איך שלא תהפכו את זה כל קליפ שמגמה שלו היא בדיחה מצליח לגרום לאנשים לדבר עליו. אני מתה על השיר ואוהבת אותם מאד!! כך שלא אכפת לי מה יקרה ואיך אנשים יגיבו אני אוהבת את זה וזה הצחיק אותי!! ובכלל... זה לא כזה נורא!!

lovenickcarter

New member
אצתן מגזימות!!

ראיתן את הקליפ ass like that של אמינם? זה הדבר הכי מגעיל שראיתי!!! אז הקליפ של הבויז עוד בסדר...

עטר9

New member
מה זה אמור להיות?!

אני כבר לא יודעת אם לצחוק או לבכות...... זה כל כך דפוק!!!!!! לפי דעתי הקליפ הזה יצליח באמטיוי יותר מאינקומפליט, האמת שזה די מצחיק.... גם להם מותר לצחוק קצת.... אין מה לומר על זה.... אני מאוד אהבתי את השיר, ועכשיו לא נראה לי שאני אשמע אותו יותר כי אז אני אזכר בקליפ... ! קיצר- צריך להעריך אותם על האומץ שלהם לעשות מעצמם צחוק.... וברור שזה יהיה יותר מוצלח מאינקומפליט, ואי אפשר להאשים אותם שהם עשו קליפ שמלא בדברים דוחים, הם ניסו קודם את ההפך עם אינקומפליט ואפילו שזה היה קליפ יפה לא אהבו אותו ממש, אז עכשיו הם שינו את הדרך ולכו תדעו- אולי זה יעבוד......

elinor carter

New member
לדעתי אתם סתם מגזימים!

קליפ פצצה! מצחיק ולדעתי הוא מאוד מאוד יצליח! הם רצו לשנות קצת מותר להם לא? ולדעתי זה לא סוטה למה מה הם עושים! קליפ של שנות השמונים ורוקיסטי ומגניב! ואת האמת אני יואב כל דבר שהם יעשו! אני מעריצה כזאת שחולה עליהם וכל דבר שהם יעשו אני ימות על זה!

את כבר מקרה חריג../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif

זה שאני מעריצה אותם זה לא אומר שאני צריכה לתמוך בכל מה שהם עושים. הם ממש הגזימו ולדעתי גם התמסחרו קצת...

elinor carter

New member
אני מודה שאני משוגעת עליהם!

ואני לא סתם מעריצה אני אוהבת את כל מה שהם עושים ותמיד יתמוך בהם בכל מה שהם יעשו לטוב ולרע! טוב ועזבו את כל הקטע הזה כי אין לי כל כוונה לריב עם אף אחד! אני פשוט אהבתי את הקליפ וזהו!

Blank Smile

New member
חחחחחחח התמסחרו קצת?!

הם להקת בנים
וכמה שהם ינסו להכחיש את זה בזה שהם אומרים שהם להקה ווקאלית, הם עדיין להקת בנים. הם היו ממוסחרים מהשניה הראשונה שהם הוקמו! והרבה זמן לא ראיתי כזה מסחור! אפילו פאקינג מסטיקים היו להם! לגמרי הגזמתן פה. זה קליפ משעשע. כן, אולי קצת בוטה, אבל אפילו לא מתקרב לכל הקליפים של ראפרים למשל, שמסביב יש רק כוסיות חצי ערומות. להזכיר לכם שבלינק 182 עשו קליפ דומה? של שנות ה80' כזה? והיו שם סמים, ומישהו מהם השתין. ואתן אומרות שהקליפ הזה מוגזם? זה רק כי אתן רגילות לראות אותם "ילדים טובים" בקליפים, מסודרים, נקיים ושרים מהלב. וחוצמזה, מי אמר שהם פירשו את השיר כמו שאתן מפרשות אותו? מי אמר שמדובר פה בבחורה וצריך להיות מרגש? מישהי כתבה משהו בDLS שמה זה נראה לי נכון. I just want you to know, that I've been fighting to let you go... Some days I make it through and then there's nights that never end... I wish that I could believe, that there's a day you'll come back to me, but still I have to say, that I would do it all again... just want you to know. תקראו שוב את הפזמון. אולי בכלל מדובר בחבורה של חברים שנזכרת בימים הכיפיים שלה, בתור טינאייג'רים מטורפים שהולכים להופעות רוק? שעם השנים כל אחד פנה לדרכו שלו, והם נלחמים לעזוב את העבר, אבל הם לא מצליחים?.. אולי זה מה שהם ניסו להעביר לנו בקליפ ההזוי הזה? זה סה"כ קליפ. קחו את זה בקלות.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif וזה לא "חצי ערומות", זה ערומות, נקודה../images/Emo27.gif.../images/Emo3.gif פשוט בMTV הם מצנזרים את זה../images/Emo3.gif וזה באמת סה"כ קליפ, ובאמת יש קליפים הרבה יותר גרועים מזה אפילו בלי קשר לבחורות ערומות.

../images/Emo13.gif

אני יודעת שהם היו ממוסחרים בהתחלה, אבל אז הם לקחו את השליטה לידיים, ועזבו את כל המסחור הזה. אבל עכשיו הם חוזרים עליו? זה כאילו הם סותרים את עצמם. וזה לא קליפ משעשע כי אין בו שום קונספטי. ולעזאזל, לא אכפת לי מבלינק 182!! וגם אל תשווי בין בלינק לבין ראפרים כי זה שני דברים שונים לגמרי ובקשר למה שאמרת בסוף, לבויז לא היה זמן בכלל בגיל הזה, לפחות לניק ולאלכס. אולי זה בסה"כ קליפ, אבל בדר"כ קליפ מביע עמדה. וזאת העמדה שבקסטריט רוצים להביע.

Shiri from the block

Active member
לא כל קליפ מביע עמדה. יש קליפים שעושים סתם בשביל הכיף והצחוק, וזה בדיוק מה שהם ניסו לעשות.

נו סבבה../images/Emo3.gif

אבל בפעם הבא, שיתריאו מראש, כי אני קיבלתי את זה בבום
אין לי בעיות בקשר אל הצחוק, אבל הדבר הכי שמפריע לי בקליפ זה החוסר העלילה, הם פשוט הרסו את השיר. אין קשר בין המילים לקליפ.

Blank Smile

New member
../images/Emo4.gif

לא השוותי בין בלינק לראפרים. השוותי את הקליפ החדש לשניהם. והם אף פעם לא הפסיקו להיות ממסוחרים.
איך את יכולה להגיד שאין לו קונספט? ראית את הקליפ מעבר לפעם אחת?
ובקשר למה שאמרתי בסוף.. לא התכוונתי שהם-בתור אנשים- עשו את זה, הלכו להופעות. אבל יש אנשים שכן עשו את זה. ואולי זה מה שהם ניסו להגיד פה. שזה לא קשור לאיזו בחורה מפגרת שהם מנסים להתגבר עליה. שלא הכל קשור לאהבה.

אה אופס!!!!! התבלבלתי במשהו....

התכוונתי שאל תשווי בין לינקין וראפרים לבין בקסטריט
וראיתי אותו פעמיים!!!
אפשר להגיד אפילו יותר מדי
ואם זה לא קשור לבחורה, אז למה הם התכוונו כשהם הקליטו את השיר??

למעלה