טוב אממ....
זה הולך להיות יחסית ארוך: אפרת צודקת. העולם המוזיקה היום מאוד ממוסחר ובכולו יש רמזים מיניים. מלא זמרות שהיו מילדות טובות [ואני לא מדברת דווקא על כריס ובריטני] נהיו ממש זונות. ולמה?? כי סקס מוכר. זה קשור לקליפ בגלל שהבויז יודעים שזה מוכר. הקליפ של אינקומפליט לא הצליח, ואפשר לראות את זה ב-TRL, כי רוב הקליפים שהולך להם טוב שם, הם קליפים מושקעים. אבל הבויז לא השקיעו באינקומפליט כי הם רצו שהשיר יצליח בזכות המילים והתוכן ולא בגלל הקליפ המושקע. אבל הם כנראה ראו שהיום מעדיפים קליפים מושקעים מאשר מילים עם עומק, אז הם בחרו את JWYTK ולא את CRBTY [שלדעתי הרבה יותר], כי JWYTK לא מרגש ואין בו עומק כמו שיש בקרולינג. אז בשביל שהשיר ממש יצליח הם שמו בקליפ מין, אלימות והרבה גועל נפש. אין קשר בין המילים של השיר לקליפ. אני ממש לא מבינה איפה הקשר שניק מללק לבחורה את הלחי, שקוו יורק, שעל אלכס נמרחת איזו פריחה, ואפילו אהווי יצא סרסור בקליפ. הכי נורמלי היה בריאן עם השיער
וד"א לאלכס יפה מאוד חולצת בטן, אבל זאת רק אני או שפתאום נעלמו לאלכס כמה קעקועים [כמו הקעקוע שבפופיק
]. בקיצור, אני הזדעזעתי, נגעלתי, והלוואי שהקליפהזה לא יצליח. והלוואי שאמטיוי יצנזר אותו למרות שהוא לא גס בשביל אמטיוי [בעע
]. טוב זהו... אממ אולי נחסחפתי, אבל זה מה שאני חושבת