הקורונה

אפרת10512

Well-known member
מרימה ראש בישראל אתמול: 340 חולים קשים, שיעור הבדיקות החיוביות 9.65%, מקדם ההדבקה עלה ל-0.91.

מרימה ראש בישראל אתמול: 340 חולים קשים, שיעור הבדיקות החיוביות 9.65%, מקדם ההדבקה עלה ל-0.91.
וזה עוד לפני פורים.
יש עכשיו את הזן המשלב של הדלתא עם האומיקרון ובשמו דלתאקרון:

שמלת תחרה1

Well-known member
וזה עוד לפני פורים.
וואייי וואייי שוב לשבת בבית

מ ש ה 53

Well-known member
וזה עוד לפני פורים.
הייתה לי בכיתה נערה בשם נעמי קרון. האם זה קשור?

Harrington

Well-known member
מנהל
למה שלא תרים ראש כשהאזרחים לא מקפידים על שמירת מרחק ועטיית מסכות כראוי?
בהחלט שאלה טובה. רק שאין לה כמובן כל קשר מיוחד לדברי עליהם התתיימרת להגיב :). כלומר, מזוהה עקיצונת או אולי נכון יותר לומר, נסיון לעקיצונת סרקסטית, אבל לא הרבה מעבר לכך :).

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בהחלט שאלה טובה. רק שאין לה כמובן כל קשר מיוחד לדברי עליהם התתיימרת להגיב :). כלומר, מזוהה עקיצונת או אולי נכון יותר לומר, נסיון לעקיצונת סרקסטית, אבל לא הרבה מעבר לכך :).
זה גם אצלי התחיל מעקיצונת ותראה לאן היגעתי.
זאת תגובה אופיינית לאחת שהיא אובססיבית בתוקפנותה כלפי כל אדם באשר הוא.
כנראה שהיא לא שכחה לך על כך שבזמנו כתבת את זה. |שמאל| תמונה מצ"ב.
הרינגטון, קבל טיפ לחיים. השתדל פחות להגיב לה ואז היא תניח לך.
אני נותן לך את הטיפ הזה בכאב לב ובידיעה ברורה שאם היא "תתלבש" עליך היא מין הסתם תרפה ממני
אבל בגלל שאתה אדם טוב אני בכל זאת מזהיר אותך ומצייד אותך בכלים הנכונים אשר צברתי מתוך נסיון חיים ארוך ומר. |חיוךרחב|

קבצים מצורפים

• כרובית &הרינגטון.jpg
    כרובית &הרינגטון.jpg
    KB 90.8 · צפיות: 2
נערך לאחרונה ב:

כוכבית מצויה

Well-known member
אני נותן לך את הטיפ הזה בכאב לב ובידיעה ברורה שאם היא "תתלבש" עליך היא מין הסתם תרפה ממני
אבל בגלל שאתה אדם טוב אני בכל זאת מזהיר אותך ומצייד אותך בכלים הנכונים אשר צברתי מתוך נסיון חיים מר. |חיוךרחב|
תגובה אופיינית לטיפש הזוי שמגיב בהתאם למציאות האלטרנטיבית בה הוא חי

Harrington

Well-known member
מנהל
אבל בגלל שאתה אדם טוב אני בכל זאת מזהיר אותך ומצייד אותך בכלים הנכונים אשר צברתי מתוך נסיון חיים ארוך ומר. |חיוךרחב|
תנוח דעתך. מורגל מזמן בתגובות פבלוביות של חלק מהגולשות והגולשים כאן. אולם אני מאמין גדול באנשים וחסיד גדול של אי-קיבוע דעות עליהם. הרי כפי ששנינו יודעים, אילו הייתי מקובע נגד כל מי שאי-פעם הגיב באופן בלתי ראוי כלפי (לפחות להשקפתי אך לא רק), גם איתך לא הייתי מדבר בנעימים. מה לעשות, דוקרטינת משאית הזבל חיה ובועטת :) ואני לא מחזיק זאת נגד איש/ה. אמנם אצל חלקם כבר מזמן התברר שזה לא משהו שקשור אלי דווקא וגם לא משהו שהם מתגברים עליו בקלות. שוין, דרכו של עולם. עוד לא אבדה תקוותנו, גם לגביהן/ם.

Harrington

Well-known member
מנהל
ראש ממשלה שני חשב שהוא יודע.
ככה זה מוצג. היום. ההתחלה למי שלא זוכר (והממשלה ביחד עם התקשורת הצליחו להעלים עובדה זו), אי-המעשה נבע נטו מחוסר יכולת של הקואליציה להגיע להסכמות בשאלה מה צריך לעשות.

nothing but the truth

Well-known member
אם היינו ראשי ממשלה היינו יודעים.
ראש ממשלה אחד ידע, ראש ממשלה שני חשב שהוא יודע.

ראש ממשלה אחד הטיל סגר הדוק (פעולה שלדעתי הייתה נכונה לשעתה, אם כי יש כאלה שיחלקו עלי) ורכש חיסונים עם יעילות שהייתה לזמן מוגבל.
את חושבת שיש פטנטים אחרים?

למעלה