שוב חוזר הניגון...מרימה ראש בישראל אתמול: 340 חולים קשים, שיעור הבדיקות החיוביות 9.65%, מקדם ההדבקה עלה ל-0.91.
וזה עוד לפני פורים.מרימה ראש בישראל אתמול: 340 חולים קשים, שיעור הבדיקות החיוביות 9.65%, מקדם ההדבקה עלה ל-0.91.
וואייי וואייי שוב לשבת בביתוזה עוד לפני פורים.
יש עכשיו את הזן המשלב של הדלתא עם האומיקרון ובשמו דלתאקרון:
![]()
ווריאנט חדש מתפשט? הכירו את דלתאקרון
מספר החולים בקורונה נמצא במגמת ירידה מובהקת, אולם פרט אחד עלול לשנות את המצב ולהחזיר את הקורונה לקידמת הבמה: הכירו את ווריאנט ה'דלתאקרון' (קורונה, עולם)www.kikar.co.il
הייתה לי בכיתה נערה בשם נעמי קרון. האם זה קשור?וזה עוד לפני פורים.
יש עכשיו את הזן המשלב של הדלתא עם האומיקרון ובשמו דלתאקרון:
![]()
ווריאנט חדש מתפשט? הכירו את דלתאקרון
מספר החולים בקורונה נמצא במגמת ירידה מובהקת, אולם פרט אחד עלול לשנות את המצב ולהחזיר את הקורונה לקידמת הבמה: הכירו את ווריאנט ה'דלתאקרון' (קורונה, עולם)www.kikar.co.il
אולי אם הזן הבא ייקרא נעמיקרון או שמא אולי היא הכניסה את האומיקרון לארץ?הייתה לי בכיתה נערה בשם נעמי קרון. האם זה קשור?
למה שלא תרים ראש כשהמדינה לא עושה שום דבר נגד?מרימה ראש בישראל אתמול: 340 חולים קשים, שיעור הבדיקות החיוביות 9.65%, מקדם ההדבקה עלה ל-0.91.
למה שלא תרים ראש כשהאזרחים לא מקפידים על שמירת מרחק ועטיית מסכות כראוי?למה שלא תרים ראש כשהמדינה לא עושה שום דבר נגד?
בהחלט שאלה טובה. רק שאין לה כמובן כל קשר מיוחד לדברי עליהם התתיימרת להגיבלמה שלא תרים ראש כשהאזרחים לא מקפידים על שמירת מרחק ועטיית מסכות כראוי?
זה גם אצלי התחיל מעקיצונת ותראה לאן היגעתי.בהחלט שאלה טובה. רק שאין לה כמובן כל קשר מיוחד לדברי עליהם התתיימרת להגיב. כלומר, מזוהה עקיצונת או אולי נכון יותר לומר, נסיון לעקיצונת סרקסטית, אבל לא הרבה מעבר לכך
.
תגובה אופיינית לטיפש הזוי שמגיב בהתאם למציאות האלטרנטיבית בה הוא חיזה גם אצלי התחיל מעקיצונת ותראה לאן היגעתי.
זאת תגובה אופיינית לאחת שהיא אובססיבית בתוקפנותה כלפי כל אדם באשר הוא.
כנראה שהיא לא שכחה לך על כך שבזמנו כתבת את זה.תמונה מצ"ב.
הרינגטון, קבל טיפ לחיים. השתדל פחות להגיב לה ואז היא תניח לך.
אני נותן לך את הטיפ הזה בכאב לב ובידיעה ברורה שאם היא "תתלבש" עליך היא מין הסתם תרפה ממני
אבל בגלל שאתה אדם טוב אני בכל זאת מזהיר אותך ומצייד אותך בכלים הנכונים אשר צברתי מתוך נסיון חיים מר.![]()
מה? את לא מסכימה איתי?תגובה אופיינית לטיפש הזוי שמגיב בהתאם למציאות האלטרנטיבית בה הוא חי
כבר הסברתי לך אגיב למי שאני בוחרת להגיב ואיך שאני בוחרת להגיב.מה? את לא מסכימה איתי?
לא חשוב.
העיקר שתרפי מהרינגטון.
הוא איש יקר וטוב.![]()
ברגע שעושים שימוש בהרינגטון, זה אומר שהמצב שלך גרוע.מה? את לא מסכימה איתי?
לא חשוב.
העיקר שתרפי מהרינגטון.
הוא איש יקר וטוב.![]()
כוכבית את עדיין מתיחסת אליותגובה אופיינית לטיפש הזוי שמגיב בהתאם למציאות האלטרנטיבית בה הוא חי
תנוח דעתך. מורגל מזמן בתגובות פבלוביות של חלק מהגולשות והגולשים כאן. אולם אני מאמין גדול באנשים וחסיד גדול של אי-קיבוע דעות עליהם. הרי כפי ששנינו יודעים, אילו הייתי מקובע נגד כל מי שאי-פעם הגיב באופן בלתי ראוי כלפי (לפחות להשקפתי אך לא רק), גם איתך לא הייתי מדבר בנעימים. מה לעשות, דוקרטינת משאית הזבל חיה ובועטתזה גם אצלי התחיל מעקיצונת ותראה לאן היגעתי.
זאת תגובה אופיינית לאחת שהיא אובססיבית בתוקפנותה כלפי כל אדם באשר הוא.
כנראה שהיא לא שכחה לך על כך שבזמנו כתבת את זה.תמונה מצ"ב.
הרינגטון, קבל טיפ לחיים. השתדל פחות להגיב לה ואז היא תניח לך.
אני נותן לך את הטיפ הזה בכאב לב ובידיעה ברורה שאם היא "תתלבש" עליך היא מין הסתם תרפה ממני
אבל בגלל שאתה אדם טוב אני בכל זאת מזהיר אותך ומצייד אותך בכלים הנכונים אשר צברתי מתוך נסיון חיים ארוך ומר.![]()
למה שלא תרים ראש כשהמדינה לא עושה שום דבר נגד?
אם היינו ראשי ממשלה היינו יודעים.מה לדעתך המדינה אמורה לעשות? (ואני מתכוון למשהו קונקרטי, ולא ברמת הסיסמאות).
ככה זה מוצג. היום. ההתחלה למי שלא זוכר (והממשלה ביחד עם התקשורת הצליחו להעלים עובדה זו), אי-המעשה נבע נטו מחוסר יכולת של הקואליציה להגיע להסכמות בשאלה מה צריך לעשות.ראש ממשלה שני חשב שהוא יודע.
אם היינו ראשי ממשלה היינו יודעים.
ראש ממשלה אחד ידע, ראש ממשלה שני חשב שהוא יודע.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.