הקהל ב nba כל כך עלוב

OrEl74

Well-known member
מנהל
יוסטון זה כנראה הקבוצה הכי לא מאומנת שיצא לי לראות

מרוב יאוש פרשתי באמצע הרבע השני, פשוט אי אפשר לצפות בקבוצה הזאת משחקת.
&nbsp

footballguy90

New member
יש שם בעיית משמעת רצינית

ורואים שחסר שם איש מקצוע רציני על הקווים שיעשה סדר.
ג'ף ואן גנדי הוא אופציה טובה.

BeniTaz

New member
חחח זה אנדרסטייטמנט

אפשר לפתוח מחלקה בגהה עם הקבוצה הזאת. הארדן, בוורלי, הווארד, ג'וש סמית', ביסלי.. וזה עוד אחרי ששלחו את לאוסון האלכוהליסט. מעניין אם בתכנית אימונים יש גם סדנאות שליטה בכעסים, משמעת עצמית וכו.. או רק כדורסל.

לגבי הווארד

אני חושב שלמרות שהוא ממזמן כבר לא המפלצת מאורלנדו, הוא עדיין יכול לשחק הרבה יותר טוב ממה שהוא משחק כרגע.(ואגב מסכים עם JVG שאמר שיש סנטרים בליגה שהיו מאוד רוצים לתת מספרים כמו שלו כיום).
אני חושב שהוא פשוט נורא סובל לשחק עם הארדן.. בכלל הארדן מרעיל את הקבוצה.
אמנם הוא הפרנצ'ייז פלייר אבל מספיק לראות את התגובה של הספסל לסל ניצחון שלו לפני כמה ימים ולהבין שיש שם הרבה שנאה בחדר ההלבשה.

liron1311

New member
דווקא היה דיבור

צריך לזכור שזה LA ויש שם המון סלבריטיז במשחק והכרטיסים יקרים יותר משמעותי, בטח לפלייאוף. בגלל הפציעות הייתה ירידה רצינית בביקוש למשחק ואתמול היה אפשר למצוא כרטיסים ב15-20 דולר, ראיתי ספקולציה שאולי זו דווקא הזדמנות לאוהדי הNBA האמיתיים שלא יכולים להרשות לעצמם בדרך כלל משחק פלייאוף בסטייפלס להגיע ולעודד באמת. לא ראיתי את רוב המשחק אאבל אני מבין שזה לא כל כך קרה/בלט.

סליחה לואיס, אבל לא מובן לי הזלזול באותן "קבוצות אוהדים"

קבוצות בשליטת אוהדים זה הדבר הכי טהור ונכון שקרה לספורט המודרני
&nbsp
קבוצות אשר לוקחות את גורלן בידן, ולא תלויות בגחמות של בעלים קפריזיים במקרה הטוב, ומנותקים מהמציאות והזויים במקרה הרע.
&nbsp
ורק שתדע, שבקבוצות כאלה יש קהל הרבה יותר תומך, הרבה יותר אכפתי, והרבה פחות מקלל.
אל תיקח לי את הפועל תל אביב ואוסישקין כדוגמה, מדובר בקבוצת אוהדים שמורכבת ברובה מקומיניסטים אנרכיסטים שחיפשו מקום לפרוק בו את התסכולים שלהם כנגד הממסד, ומצאו בית חם בבלומפילד ובדרייב אין.
&nbsp
אבל לך פעם אחת למשחק של הפועל קטמון ירושלים, או רובי שפירא חיפה, או אחת מהאשדודיות(עירוני או הפועל)
ותראה מה זה שמחה, מה זה משפחות עם ילדים, אווירה ספורטיבית נהדרת, ומינימום של קללות.
&nbsp
רוצה דוגמה מהמציאות?
ביום שני נסעתי עם הפועל קטמון ירושלים לרמת גן למשחק נגד הפועל המקומית
למרות שהם כבר איבדו סיכוי לעליה לליגת העל, והפועל קטמון הייתה מרוחקת 5 נקודות מהמקום ממנו עולים לשם, הרמת גנים הביסו והשפילו אותנו 0-5
&nbsp
אתה יודע מה עשה הקהל שלנו?
החל מהדקה ה75 שהיה כבר 0-3 פשוט כולם עמדו על הרגליים ושרו בטירוף
וכל גול שספגנו מאז, רק הגביל את הווליום ואת השירה
בסיום המשחק המשכנו לעודד ומחאנו כפיים לשחקנים על עונה נהדרת
ותתפלא לשמוע, אפילו עמדנו ומחאנו כפיים לשחקני רמת גן על תצוגת כדורגל מרהיבה, והם מחאו לנו כפיים חזרה
&nbsp
וישבנו יחד עם אוהדי רמת גן, בלי גדרות ובלי מחיצות
ומחאנו גם להם כפיים בסיום
ושני מחנות האוהדים יצאו מאותה יציאה, צחקו והתחבקו בסיום
&nbsp
אז אם זה לא הערכים שאתה רוצה להקנות לילדים שלך, אז עדיף שלא תוציא אותם מהבית בכלל.
&nbsp
לא כל מקום זה קללות ויריקות ומכות
במשחקים של קטמון תמצא אווירה יותר תרבותית וערכית מחוף הים, מרכזי קניות ועוד הרבה מקומות אחרים.
&nbsp
בקיצור, חבל שדווקא הכנסת את עניין "קבוצות האוהדים" לטייטל הבעייתי
אנחנו הדוגמה שאפשר לייצר מציאות אחרת במגרשי הכדורגל.
&nbsp
בוא פעם אחת למשחק של קטמון, על חשבוני, ותיווכך בעצמך

למעלה