הקהל ב nba כל כך עלוב

OrEl74

Well-known member
מנהל
הקהל ב nba כל כך עלוב

הסדרה בין הקליפרס לפורטלנד חזרה ללוס אנגלס והיציעים ריקים לחלוטין.
נכון שהקבוצה איבדה את 2 הכוכבים שלה והסיכוי שלהם לעבור אפילי את פורטלנד נראה די קטן אבל אם הקהל היה טורח להגיע ולעודד עת הקבוצה שלו אולי זה היה נותן דחיפה ומכניס אנרגיות לשחקנים.

בקיצור, יאק!

liron1311

New member
ההורנטס גונבים את החמישי!

איזה סיום דרמטי, משחק צמוד הגיע לדקות האחרונות, דנג העלה את מיאמי ליתרון, וויליאמס שם שלשה ענקית וג'רמי לין קלע ג'אמפר עם קצות האצבעות על הקו והוריד לנק' הפרש בדקה האחרונה. מיאמי הלכו לקמבה ווקר, הוא פספס סטפ-באק ג'אמפר אבל קורטני לי שוב עם ריבאונד התקפה ענק, מקבל חזרה ועולה לשלשה! שארלוט ביתרון 2 עם 25 שניות לסוף.

מיאמי ניסתה ללכת לג'ונסון, החזיר לוויד שחדר והוציא לשלשה של דראגיץ' בפינה והוא נחסם ע"י קמבה(!). הכדור הגיע לוויד מתחת לסל והוא ניסה להוציא עבירה מזלר/לי ולא קיבל את השריקה לשם שינוי! קמבה על הריבאונד ואחרי עוד התקף לב בהכנסת כדור....ההורנטס לוקחים את המשחק החמישי ויחפשו לסגור עניין במשחק 6 בבית.

footballguy90

New member
מיאמי אכזבה

כל המחמאות להורנטס, אבל זה כישלון לא לעבור אפילו לא את שארלוט.
לא הגיע הזמן שריילי יבין שיש לו מאמן בינוני מינוס שנסחב על הגב לגמרים ואליפויות ע"י לברון?

picki23

New member
אני לא מסכים

שארלוט קבוצה שמאומנת בצורה מצוינת. יש שם תנועות בין שחקנים שקליבלנד עם לברון לא חולמת לעשות. אמנם במאצ'אפ עם קליבלנד לשארלוט אין סיכוי לעשות משהו בעל משמעות אך מול כל קבוצה אחרת במזרח היא יכולה לנצח בשבעה משחקים.

ספולסטרה הוא מאמן מצוין לטעמי, אני חושב שלמיאמי חסרים חלקים רציניים בשביל להביס קבוצות בפלייאוף אבל בסה"כ לצד בוסטון היא יכולה להגיע למאצ'אפ מול קליבלנד ולעשות צרות צרורות.

ווייד חטף שם עבירה שלא נשרקה מקודי זלר ופה המשחק באמת נגמר אבל בסה"כ ההיט היו עדיפים רוב המשחק.

footballguy90

New member
למיאמי יש מספיק חלקים כדי לעבור את שארלוט

אין ספק שהחיסרון של בוש מכריע, אבל זה לא תירוץ ליפול מול שארלוט הורנטס!
לא מבין על סמך מה ההסקה שספולסטרה מאמן מצוין. בלי לברון הוא לא עשה שום דבר שמוכיח את זה.

picki23

New member
תראה לי מאמן

שמשנה סגנון בכזו הצלחה תוך שבועות ספורים באמצע העונה...
&nbsp
אין הרבה שמסוגלים לפתיחות כזו.
&nbsp
שארלוט לא פריירים, אל תסתכל על הסטאר קוואליטי, זה לא משחק חזק במזרח כמו שזה במערב או בקליבלנד.

ספו עשה שינוי קיצוני במיאמי השנה תוך כדי ריצה

עבר מלשחק כדורסל איטי שהתאים לדווין וויד אבל סירס את דראגיץ' למשחק הרבה יותר זורם. החליף 3 רכזים מחליפים עד שמצא את ריצ'ארדסון שנראה הטוב מביניהם העונה (צ'אלמרס שעבר בטרייד, אודריך שהגיע במקומו וגמר את העונה וטיילר ג'ונסון שנפצע). התגבר על סיום עונה שני של כריס בוש ושילוב של ג'וג'ו באמצע העונה. עשה עבודה נהדרת, הביקורת לא ברורה לי.

footballguy90

New member
כל זה נלקח בחשבון

אבל ההישגים מדברים. על פיהם נמדדים מאמנים ובכלל ספורטאים.
&nbsp
לספולטרה עמד סגל מעולה בפתיחת הפלייאוף, בטח טוב משל שארלוט ועדיין הוא על סף הדחה. חוץ מזה שבכל קריירת האימון שלו עד כה לא ראיתי עבודה יוצאת דופן של מאמן. לטעמי מדובר במאמן יורוליג ותו לא.

billc

New member
מקומות 3-6 כולל שרלוט ומיאמי סיימו עם אותו מאזן

rapgamer4ever

New member
איזה גברים שארלוט

הם הצליחו לעשות בדיוק את מה שאינדי נכשלו בו וזה לקחת משחק חוץ בזכות ערב קליעה מוצלח משלוש.
כבר שלושה משחקים שמיאמי לא מצליחה להגיע ל-90 נקודות וזה בעיקר בזכות משמעת מעולה של שארלוט בהגנה. כולם נלחמים בחסימות, כולם סוגרים מהר את השחקן הפנוי ולא עושים שטויות. את ווינסלו לא טורחים לשמר בכל הסדרה, כבר הצבעתי עליו כחוליה חלשה. עכשיו אני בודק ולא מאמין לנתון הבא: בשלושת המשחקים האחרונים מיאמי הפסידה ב-56 הפרש!!! בדקות שווינסלו על המגרש. כשהוא לא משחק ההיט ניצחו ב-34 הפרש שזה גם המון. אני מאוכזב מספולסטרה שלא מגיב.
&nbsp
ג'רמי לין ממשיך להיות הג'וקר של שארלוט. הוא כל-כך השתפר בקבלת ההחלטות שלו שזה מרשים. מרווין וויליאמס סופסוף הופיע לסדרה.
&nbsp
במיאמי רק וויד התבלט לטובה למרות שהיו לו הרבה איבודים ועוד כמה מסירות לא מדויקות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ההורנטס מנצחים במיאמי 90:88 ועולים ל 3:2 בסדרה

כמה קבוצות היו בפיגור 2:0 וניצחו את הסדרה בסוף?
&nbsp

Anfield

New member
כשאני רואה את מיאמי בדקות הסיום אני חושב אולי אני קשה עם

אוקלהומה.
שכונה נוראית. איומים.
&nbsp
אוקלהומה הייתה בפיגור 2-0 נגד ספרס ב2012 וניצחה 4-2. אני מניח שאין הרבה דוגמאות כאלה.

footballguy90

New member
טרייד הווארד-בלייק

לדעתי זה יכול להיות טרייד טוב לקליפרס וליוסטון.
הווארד עבור בלייק, כמובן שיוסטון תצטרך להוסיף עוד משהו אבל דווייט וג'ורדן בצבע נשמע מפחיד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני מנסה לדמיין לעצמי לראות משחק של קבוצה כזאת

ברבע הרביעי בממוצע כל 15 שניות יש עבירה על אחד מהצמד הזה האוורד/דיאנדרה
הרבע הארוך והמתסכל בהיסטוריה

footballguy90

New member
מצד שני 2 מפלצות הגנה

לכל דבר יש יתרון וגם חיסרון.
&nbsp
בעיניי ללא ספק הקליפרס ישתדרגו. ובלייק נראה לי יותר מתאים לשחק עם הארדן.

billc

New member
לפי מה שהבנתי שונאים אותו בלוס אנג'לס, אז הוא לא יגיע לאזור

למרות שזה הלייקרס, עדיין הוא צריך לגור שם ולראות אותם כל יום, בקיצר הוא שרף את עצמו באזור

footballguy90

New member
שחקן מקצוען לא צריך לעשות חישובים כאלה

מה שטוב לו הוא יעשה. לשחק עם פול וג'ורדן ותחת מאמן רציני (מאז ואן גנדי לא היה לו אחד כזה) בקונטנדרית זה שיקול נכון לשחקן בן 30+.

למעלה