הקהל ב nba כל כך עלוב

BeniTaz

New member
אני עוד מנסה להבין מה היתרון

אגו, חוסר ריווח, בעיות עונשין בעידן האק א.., דוויט בשלהי הקריירה ושחקן מאכזב. אם הקליפרס רוצה להתאבד סופית אז כן אבל כמובן שאין סיכוי. קבוצות עוברות לשחק סמול בול כי המשחק מהיר יותר ולא הפוך, עם שני ביגמנים גדולים.

rapgamer4ever

New member
אני אוסיף למה שאמרת

מעבר לכך שהם שני ביגמנים גדולים, הם שני שחקנים שיעילים התקפית ברדיוס של 2 מטר מהטבעת. לאף אחד משניהם אין משחק פוסט ששווה ללכת אליו. כלומר הם literally יעמדו באותה משבצת על המגרש ויעשו בדיוק את אותם הדברים, כי אין להם שום אפשרות אחרת. זה אפילו לא עניין של סמול בול, לא קיימת תקופה בכדורסל המודרני שהיה שווה לשקול מהלך כזה.
&nbsp
בהגנה זה דוקא יכול לעבוד אבל ההתקפה תהיה נוראית.

Anfield

New member
הווארד נראה גרוע

מה הקשר בין השחקן הזה לבין המפלצת שהייתה באורלנדו? שום קשר.
זאת מנייה בירידה חדה, למה לתת כל כך הרבה עליו?

footballguy90

New member
להווארד יש משחק פוסט מצוין

והוא הראה את זה רק בסדרה נגד גולדן.
לצערו, כמות הפעמים שמשתמשים בו די מועטה ביחס לשחקן בקליבר הזה, ולכן כלפי חוץ זה אולי נראה שאין לו משחק פוסט אלא שהוא רק שוט בלוקר.
&nbsp
לא חושב שהוא וג'ורדן שחקנים זהים לגמרי, כן יש להם לא מעט במשותף אבל דווייט שחקן התקפה הרבה יותר טוב, ולמרות שמניה שלו בירידה אני עדיין מאמין ביכולות שלו ומהסיבה הפשוטה שלא מנצלים אותו כראוי מאז אורלנדו.

rapgamer4ever

New member
לא ולא

1. לדוויט היו 26 פוזשנים בפוסט נגד גולדן. הוא קלע בהם 6 מ-15 מהשדה, איבד את הכדור 4 פעמים והגיע לעונשין 7 פעמים. האם זה נראה לך כמו תפוקה טובה? סבירה?
2. לאורך העונה דוויט מייצר 0.82 נקודות על כל ניסיון בפוסט. זה מציב אותו קצת מתחת לממוצע בליגה, כאשר גם רוב השחקנים שמעל הממוצע לא מצליחים להפוך פוסט אפ לכלי מאוד יעיל.
&nbsp
לדוויט אין טאץ', אין לו ידיים טובות והוא לא מוסר מבריק. הוא יכול לעשות נקודות בפוסט מול מיסמאץ' אבל שים עליו שחקן בגודל דומה לשלו ואתה תהיה בסדר.
&nbsp
באורלנדו דוויט היה כל-כך חזק ואתלטי שלא היית יכול לשמור עליו באחד על אחד. הימים האלה עברו מזמן.

liron1311

New member
זה לא הגיוני, אבל יש הרבה טריידים של LAC

קודם כל, האוורד וג'ורדן 2 כוכבים על אותה משבצת, אי אפשר באמת לשחק עם שניהם על המגרש - בימים האלו אי אפשר כמעט לשחק רק עם אחד מהם על המגרש.
&nbsp
בנוסף, האוורד ייצא מהחוזה שלו כנראה ויהיה שחקן חופשי בקיץ והוא מועמד למקומות אחרים (פורטלנד/אטלנטה/דאלאס).
&nbsp
אבל אם הקליפרס מקפלים את החבילה או עושים שינוי משמעותי יש הרבה טריידים מעניינים שאפשר לחשוב עליהם, בעיקר עם בלייק. בלייק לשיקגו בשביל באטלר שגם יש שמועות שהוא על המרקט?
&nbsp
ותכלס אם הם באמת רוצים לפוצץ את הכל, ראיתי הצעה מעניינת לטרייד של CP3 בשביל קיירי. בהנחה שקליבלנד שוב לא תזכה, לברון זוכה לשחק עם אחד משלושת הBFFים שלו ורכז אמיתי לראשונה שישדרג את הקבוצה, מהצד השני CP3 כבר בן 31 ואולי הקליפרס ירצו לחתוך ולקבל רכז-סקורר אולסטאר צעיר כמו קיירי.
&nbsp
אבל נשאיר את זה לקיץ, נהנה בינתיים מהפלייאוף.

DRORIKO8

New member
לא מפתיע

הקהל האמריקאי הוא די "לפלפי" ומתייחס לזה כבילוי לכל המשפחה,כאילו זה תיאטרון. אין שם את האולטרס הזה שילך וידחוף את הקבוצה בכל מחיר.

billc

New member
וזה מה שיפה בספורט האמרקאי, שכל המשפחה יכולה ללכת

בסבבה, ולא לשמוע מיליון קללות, ויריקות ואיומים על חייו של השופט/מאמן/ או שחקן כל שהוא

אולי זה קצת פרווה, אבל הם נהנים, לעומת זאת להסתכל על כמה מגרשים בארופה ובישראל זה נראה שלכולם יש איזה עצירות 5 ימים, והם הולכים לחתוך לעצמם את הוורידים

rapgamer4ever

New member
האמריקאים הרבה יותר שפויים בקטע הזה

Anfield

New member
אני זוכר פרסומת למנוי לאוקלהומה

כללה את הקטע שלברון וקובי יגיעו לאולם במהלך העונה.
האמריקאים יותר שפויים זה נכון, ספורט זה לא מקום לשפיות, זה מקום לטירוף וילדותיות.
מי ששפוי שיילך לראות הצגות בתיאטרון.

rapgamer4ever

New member
אף אחד לא יבקש ממך לאהוד יותר בשקט

טירוף וילדותיות של אנשים נורמטיביים זה אחלה. הבעיה היא שבאירועי ספורט אתה צריך לגייס כוחות משטרה כדי למנוע פגיעה באנשים. אין בזה שום דבר חמוד או מובן או מתקבל על הדעת. אני בוחר בעיניים עצומות במודל האמריקאי שמתאים למשפחה מאשר במודל האירופאי שמתאים לחוליגנים. ויש קהלים בארה"ב שמוכיחים שאפשר לעודד בטירוף מבלי לשרוף דברים ולדפוק מכות לאנשים.

Anfield

New member
זה לא חייב לכלול שריפות או מכות אתה יודע

אני אוהב אהדה אמיתית, שכוללת גם שנאה כלפי היריבים הגדולים שלך ולפרסם מנוי לקבוצה בצורה הזאת זה מגוחך לחלוטין בעיני.
המודל האמריקאי הוא לא אהדה בעיני, הוא בדיחה. אני מדמיין לחץ כמו בסדרה של אוקלהומה-ספרס 2012, לעבור את זה עם הילדים שלך ליד? איך זה אפשרי בכלל?
כמובן שיש אמריקאים שהם אוהדים אמיתיים (לפי הספר שלי) ואוהדים אירופאיים שהם לא. זה לא שחור ולבן פה.

rapgamer4ever

New member
למרבה הצער זה קורה בכל מקום

כאשר יוצא הדופן הוא האסכולה האמריקאית, שבה רוב האוהדים יחסית אדישים. בתור עסקת חבילה אני מעדיף ביי פאר אולם קצת יותר שקט מלא באנשים נורמליים, מאשר להיכנס לזירת קרב של יריקות וקללות שלא מדרדרים עוד יותר רק בגלל נוכחות משטרתית עם סוסים בגודל של פיל.
את זה אני אומר בתור גבר בן 25 שמסוגל להתמודד פיזית, תחשוב מה המשמעות של זה עבור כמעט כל אוכלוסייה אחרת.
&nbsp
השורה התחתונה שלי היא שזה אבסורד לבקר את המנטליות האמריקאית, שברמת המאקרו היא פי אלף יותר שפויה מאשר מה שאנחנו רגילים לו באירופה וגם בארץ. כמובן שברמת המיקרו יותר כיף שהאולם רועש וכאמור יש גם קהלים כאלה.
עם כמה שגם אני לא מתחבר לפרסום של היריבה, תסכים איתי שזה עדיף על פני זריקת אבנים על אוטובוסים. לכן אני מעדיף את השיטה האמריקאית על חסרונותיה, מאשר את השיטה האירופאית החוליגנית. האם יש מקום לשפר את השיטה האמריקאית? כמובן.

Anfield

New member
זה עניין של רגש, לא משהו שאתה תוכל לשפר

אוהדים אנגלים בכדורגל שמים את הקבוצה שלהם גם מעל המשפחה לפעמים.
&nbsp
כמעט ואין אלימות בכדורגל האנגלי ועדיין האוהד הממוצע שם בעל תשוקה שגדולה פי כמה וכמה מהאוהד האמריקאי הממוצע. כך זה צריך להיות.
יש שוטרים ויש סוסים והם מונעים את הבלאגן, זה התפקיד שלהם.

rapgamer4ever

New member
אני חושב שזה עניין תרבותי

אוהד אנגלי שם את הכדורגל מעל המשפחה כי ככה אבא שלו חינך אותו. הרגש קיים אבל צורת הביטוי שלו תלויה בחינוך. אני חושב שהחינוך האמריקאי פי אלף יותר טוב מהאירופאי בכל הקשור לספורט.
&nbsp
יש המון אלימות בכדורגל האנגלי. כל-כך הרבה אלימות שהתייחסו אליה כבעיה לאומית. כל-כך הרבה אלימות שיש על זה ערך בויקיפדיה:
https://en.wikipedia.org/wiki/Football_hooliganism_in_the_United_Kingdom
אלימות לא מתבטאת רק במניין ההרוגים (למרות שגם מקרים כאלה יש בשפע). מקרים של גזענות, פיצוצי משחקים, אבוקות, זריקת חפצים למגרש, ונדליזם באצטדיון, מכות- הדברים האלה קורים כל הזמן. אני מצטער אבל זה לא שווה את ה"תשוקה" המוגברת שיש בכדורגל אנגלי.
לא יודע מתי יצא לך לאחרונה להיות במשחק כדורגל בריטי אבל זו סביבה סופר אלימה. זה כמו שתגיד שבית כלא הוא לא מקום אלים כי הסוהרים מונעים את רוב התקריות.
&nbsp
אני חושב שאתה שבוי במציאות בה גיוס כוחות משטרתיים אדירים לרגל משחק ספורט זה דבר נורמלי. זה לא נורמלי בכלל.

Anfield

New member
מיגור האלימות בכדורגל האנגלי זה נושא שכדאי לך לקרוא עליו

מאז שטיפלו בנושא, עוד בימי מרגרט תאצ'ר, כמעט ואין מקרים אלימים.
&nbsp
הייתי בהמון משחקים באנגליה, לא הרגשתי סביבה אלימה בכלל.

rapgamer4ever

New member
כמעט ואין מקרים? אלפי חוליגנים נעצרים בכל עונה

ותהיה בטוח שעל כל אחד שנעצר יש חמישה שלא. המצב השתפר בעיקר מבחינת האכיפה. בכל התמודדות בין קבוצות יריבות יש לך תקריות שהמשטרה לא מצליחה לטפל בהן מספיק מהר. לא כל תגרה בין אוהדים או מקרי ונדליזם מגיעים לחדשות אבל הם קורים כל שבוע. במקרים של מוות, פרעות המוניות או ששחקנים מקבלים איומים על החיים שלהם- אז זה מסוקר תקשורתית.
תשאל את עצמך מה היה קורה אם במשחקי כדורגל טעונים האבטחה הייתה דומה לזו שבמשחקי NBA. אז תענה לעצמך על השאלה האם זו סביבה אלימה או לא אלימה.

Anfield

New member
אתה מגזים לגמרי

אולי בליגות הנמוכות יש דברים, לא יודע.
זה נושא שאנגליה טיפלה בו בצורה יוצאת מן הכלל, המצב כרגע מצויין.
יש תשוקה באירופה/אנגליה, בארה"ב הקבוצה תפסיד משחק קריטי והאוהדים יילכו לזלול אח"כ המבורגר. לא יכול להתחבר לזה. מעבירים קבוצות מהעיר....יותר גרוע מזה? תנסה להעביר קבוצה באנגליה תראה מה תקבל.

rapgamer4ever

New member
אני מסתמך על נתונים

בין 2,000 ל-3,000 אוהדי כדורגל נעצרים באנגליה מדי שנה.
אני לא בא להגן על הגישה האמריקאית, זכותך לא לאכול המבורגר אחרי הפסד מכריע. כל מה שאני אומר הוא שעדיף אוהדים שילכו לאכול המבורגר כאילו שלא קרה כלום מאשר אוהדים שישרפו צמיגים ויעקרו כיסאות. דרך המלך נמצאת באמצע, האבסורד הוא שאתם מלגלגים דוקא על האמריקאים כאילו שהם אלה שירדו מהפסים.
&nbsp
אתה מוזמן לומר מה לדעתך יקרה אם תעביר קבוצה באנגליה. על זה בדיוק אני מדבר.

Anfield

New member
וטוב שזה קורה אחרת כבר היו מעבירים את הקבוצה שלי

אז הספיק לי בNBA שם זה לא באמת משנה כי האוהדים הם בדיחה.
אני חושב שאוהדים בפרמייר ליג לא שרפו צמיגים או עקרו כיסאות כבר לפחות 10 שנים. כשאדביור רץ מגרש שלם כדי לחגוג שער של מנ סיטי נגד ארסנל, זאת כנראה הייתה הפעם האחרונה.

למעלה