הקהל ב nba כל כך עלוב

rapgamer4ever

New member
בתור אוהד ליברפול הייתי מצפה שתגלה יותר רגישות

כלפי מוות של אנשים בגלל אלימות בספורט. אבל אם זה טוב בעיניך כדי למנוע מעבר של עיר אני לא מתכוון להתווכח.
&nbsp
לגבי ונדליזם והתפרעויות בשנים האחרונות אתה פשוט לא מעודכן.

Anfield

New member
אני משאיר לך את ענייני הNBA

תשאיר לי ענייני כדורגל אנגלי. לא תמצא מישהו מעודכן יותר ממני.
&nbsp
אני אתעלם מהשורה ה-1. ממילא חרגנו פה לגמרי מהנושא המקורי.

rapgamer4ever

New member
אני לא מבין יותר ממך בכדורגל אנגלי אבל זה לא עניין של הבנה

אני מסתמך על נתונים. בין 2,000 ל-3,000 מעצרים מדי שנה- זו עובדה. התפרעויות, מקרי גזענות וונדליזם שקורים כל עונה- זו עובדה. אנשים שנפצעים או מתים אחת לכמה שנים- זו עובדה.
הדברים האלה קורים וימשיכו לקרות באנגליה ועל אחת כמה וכמה במקומות שמאמצים את הערכים האנגליים של אהדה אבל יש שם פחות אכיפה.
&nbsp
אין סיבה שתתעלם מהשורה הראשונה כי זה תוצר ישיר של אותה אהדה ותשוקה. למה זה מקרה חד פעמי שאנשים מתים במשחק כדורגל? אוהדים נמחצו למוות אפילו פה בארץ. שלא לדבר על מה שקורה בדרום אמריקה ששופטים נרצחים.
&nbsp
אם פה בישראל היינו מאמצים את המודל האמריקאי לאהדה ולא את האירופאי היינו יכולים לחסוך פגיעה בחיים של הרבה אנשים. בעיני זה לא חריגה מהנושא אלא מהות הדיון.

DRORIKO8

New member
כל עוד זה לא מגיע לחוליגניזם זה לגיטימי

יצא לי להיות במשחק או שניים ב-NBA ואמנם נהנתי מהמשחק(בכל זאת NBA) אבל היה חסר לי הטירוף ביציעים.

וזו הסיבה בגינה אני לא הולך למשחקים בארץ

כל אותם קבוצות "אוהדים"!
אני מקווה שאצליח לא להביא את הבנים שלי למשחקי כדורגל בארץ. כמות הקללות והטינופת שיש שם עולה על כל דמיון. אפילו יותר מהכנרת בימים אילו.
כדורסל יותר נורמאלי, אבל לא בהרבה.
האמריקאים יודעים ליהנות מספורט לכל המשפחה. אין לך שמץ של מושג מה זה ספורט לכל המשפחה. זה פאן והנאה, ומשפחות שלמות, אלפי בחורות יפות, אוכל טוב ואווירה טובה.
רק לראות את הטיילגייט לפני משחקי NFL ...

Anfield

New member
ברור שבישראל יש בעייה

החומר האנושי פה הוא פח אשפה ורואים את זה בכל הזדמנות שקיימת, לא רק בספורט.

קופמן......

החומר האנושי פה לא שונה מהמון מקומות בעולם המערבי.
לדאבוני לא עושים כלום עם החומר הגרוע ואף מעניקים להם במה אם בתקשורת ואם עסקנים.
הבעייה נעוצה בנו בצופים.
גילוי נאות, אני כבר שנים מדיר את עיניי ממשחקי הליגה בכדורסל, וכמובן מכדורגל. לא מבין את הבזבוז זמן הזה על החומר הירוד הזה.
יש לי ליג פאס לNBA ו ל NFL. ומרוצה עד השמיים.

Anfield

New member
גם לי יש ליג פאס לNBA NFL

זה יחסית לא מעט כסף, אבל שווה את זה.

לא זול

ואפילו די יקר. אבל אשתי כל הזמן אומרת שזה שווה לראות אותי מחייך

דיברנו על הקהל אבל הפרשנים והשדרנים שלנו בארץ גרועים אף יותר.
עד שנה שעברה כל משחק פלייאוף בNBA שראיתי, וששודר עי' ערוץ הספורט גרם לי לרצות לחתוך את הוורידים ולהזרים חומצה לדם.
פשוט בלתי נסבלים וזה בלשון המעטה.אולי חוץ מרסקין, וגם הוא משדר מעליסה בארץ הפלאות לעומת השידור האמריקאי.
בסוף נמאס לי, ובעצה אחת עם אשתי התנתקתנו מיס, שעד היום מנסים להחזיר אותי ואני מסביר להם חזור והסבר שהניתוק שלי לא היה בגלל מחיר או אי שביעות רצון מהם. נהפוך הוא הם נהדרים והשירות שלהם מעולה וגם איכות השידור. עד שזה מגיע לערוץ הספורט.
&nbsp
התנתקתי, התחברתי לליס פאס לNFK NBA, משלם חבילת פרימיום משהו כמו 1500 ש"ח לכל העונה לשניהם ומחייך מאוזן לאוזן.
&nbsp
חברים תתנתקו מהכבלים או מיס תעשו ליג פאס . הרבה יותר זול וכמובן יותר איכותי.

Ori L88

New member
תלוי בקהל.

סלטיקס , הורנטס , גולדן סטייט וטורונטו לארבעתן יש קהל אדיר שדוחף את הקבוצה.
גם אוקלהומה , ספרס ,פורטלנד שלא פרייארים .
כמובן שיש לך גם אטלנטה ומיאמי.
תלוי בקבוצה בכל אופן.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ברור שזה תלוי בקהל ובקבוצה

אבל שים לב כמה קבוצות מנית מתוך 30 שיש בליגה
&nbsp
ואגב, גולדן סטייט? באמת?
חכמה גדולה לעודד קבוצה אלופה, קהל אמיתי נמדד בזמנים הפחות מוצלחים של הקבוצה שלו ולא כשיש לו את הקבוצה הטובה בעולם.
&nbsp

Reutk

Active member
תהיה הוגן. הקהל של ג"ס תמיד היה נהדר גם שהם היו קבוצת לוטרי.

rapgamer4ever

New member
האורקל נחשב לאולם הרועש בליגה הרבה לפני שגולדן אלופה

למעשה ההצלחה המסחררת של הווריורס העלתה את מחירי הכרטיסים וגרמה לכך שחלק מגרעין האוהדים הקשה לא יכול להרשות לעצמו להמשיך להגיע למשחקים. בכל אופן יש להם קהל מעולה כבר הרבה שנים.

Anfield

New member
אני זוכר את הקהל של גולדן בסדרה נגד דאלאס

שהעיפו את דאלאס המדורגת 1. בארון דיוויס להט, הרבה בזכותם.

הוצאת לי את המילים מהפה.

ניסיתי להיזכר בשם..בארון דייויס. כלכ כך כאבה לי ההדחה הזו, בעיקר משום שהייתי משוכנע שהם לא יעברו שלב נוסף. בעוד שכל כך ציפיתי מדאלס שתגיע עד הסוף.
בכל מקרה הקהל של GS משך את תשומת ליבי לראשונה אליו. עד אז היא הייתה קבוצה לא כל כך מובנת בעיניי ולאחר הסדרה הזו בהחלט התחלתי לבחון אותם.

rapgamer4ever

New member
גולדן זורקת את יוסטון הביתה

יוסטון פאתטית. שחקנים לא יורדים להגנה. אריזה נתקע בחסימות כמו רוקי. הארדן במשחק הגנה מביך. דוויט עבד בריבאונד אבל לא סתם חורים בהגנה. אף אחד חוץ מהארדן לא פגע.
זה כבר משחק שלישי שיוסטון חוטפת 30 הפרש. דוויט יעזוב בקיץ והקבוצה הזאת צריכה לחשוב מסלול מחדש.
&nbsp

למעלה