אנסה להסביר.
לא כל כך הבנתי למה התכוונת ב"חוסר סובלנות" של היהדות כלפי השונה. לא הייתי קוראת לזה חוסר סובלנות, ומיד אסביר. בעיקרון- אין ליהדות בעיה עם גויים, כל עוד הם מקיימים את שבע מצוות בני נח, לפי ציווי הבורא. יתר על כן- לגויים אסור להתנהג כמו יהודים- שזה אומר לשמור שבת ולקיים מצוות. פריבילגיה זו ניתנת רק ליהודים, שיחד איתה מקבלים עוד איסורים והתרים שונים. אודות הומוסקסואלים- האיסור הוא לא נגדם אישית, אלא נגד הפעולה של משכב עם גבר, האסורה על פי התורה, בין השאר בגלל הוצאת זרע לבטלה. אני מתארת לעצמי, שגם מייסדי דת בודהה לא יתייחסו בסלחנות כלפי אלה שעוברים על מצוות הדת. בואי נאמר- האם את מבינה את כעסה של התורה על יהודים שלא שומרים שבת? ודאי, הרי זה חלק מהצווי, זה חלק מהתורה. אני לא מדברת כרגע אם זה נכון או לא, אלא על הבנת הכעס. כמו כן, תופעת ההומוסקסואליזם הינה אסורה על פי התורה, ומכאן נובע ה"חוסר סובלנות" כמו שאת קוראת לזה. האיסור, הוא אותו איסור. וכמו כל כעס רגיל שיש למוחמד כשנתיניו לא מצייתים לו, להבדיל, ככה זה גם כאן. אודות לסביות אין איסור- מאחר ואין כאן את העניין של איבוד זרע לבטלה, שנחשב להשחתה על פי התורה, ונאסר. אמנם, ישנם שמגנים את חוסר הצניעות שבעניין, אבל זה כבר נושא אחר. שמרנות מינית נוצרה על מנת שלא יבואו להוצאת זרע לבטלה- כדי לא למשוך גברים, ובין השאר גברים נשואים- מה שיכול לגרום לאי שלום בית, גירושים, ועוד. , על הבנות ללכת בלבוש צנוע. לפי התורה נשים הן לא אובייקט. האישה אינה נמדדת בגופה או במראה, וגבר שמסתכל על אישה בגלל גופה, משפיל אותה, מאחר והוא חושק בה בצורה די בהמית וגשמית, חושק בגופה בלבד. לגברים יש מעין חולשה מסויימת- יש להם יצרים מאוד גדולים, ועל הבנות להבין את חולשתם הזו ולא לגרום להם לחוסר יכולת להתמודד עימה, על ידי לבוש שאינו מתאים.