הציעו לי לרכוש מגרש עם מבנה

חנן44

Well-known member
חיזבאללה לא ירה ולו טיל אחד קטנטן במשך כל התקופה בה תקפנו את איראן - וזה אומר שחיזבאללה הורד על ברכיו. מה לא הבנת ?

עדיין לא הוכרע....מצבו קשה ואם נשמע לשמאלנים מסוגך הוא באמת לא יוכרע.

נכון מאד....מצב זה טומן בחובו הזדמנויות גדולות עבור תהליכי השלום במזרח התיכון.
סוריה של אסד הוכרעה מפני שחיזבאללה בלבנון הורד על ברכיו.

כל מה שרצינו זה להרחיק אותם מנשק גרעיני ואת זה בהחלט הצלחנו ובענק - אם המשא ומתן לניטרול איראן מנשק גרעיני עתידי לא יוכתר בהצלחה אז האופציה הצבאית תמיד פתוחה.

יחזרו כפרה וזה ונוכח התוצאות זה קרוב מאי פעם.

פתרון לנושא גיוס החרדים לא יושג בעיצומה של מלחמה וגם אם תגייס אותם כעת זה לא יעזור לנו במלחמה הנוכחית הקרובה לידי סיום אז מספיק לזרוע דמורליזציה באמצע מלחמה

בכל מלחמה יש הרוגים - זה לא ימשך לנצח.

משטרת ישראל לא מאפשרת לכם יותר להפוך את נתיבי איילון למדרחוב - יש כאן חוק ואתם תלמדו לכבד אותו.

הדיקטטורה המשפטית שלכם תחת מתקפה ואמון הציבור בה הולך ומתערער - זה טוב לדמוקרטיה.
מה שיקרה אם חלילה וחס הימין המשיחי אוכל המוות ישאר בשלטון זה משהו שישמח אותך,
מאות אלפי אנשים יירדו מהארץ. רופאים מהנדסים אנשי הייטק וכל השכבה הפרוטוקטיבית שמחזיקה את המדינה מעל פני המים.
ועם מי אתם תשארו? עם החרדים חסרי ההשכלה שלא הולכים לצבא, עם המתנחבלים אוכלי המוות ובעיקר עם הבבונים שאתה אוהב. סרטון להמחשה: https://x.com/i/status/1941155479247593857

ועוד אחד https://x.com/i/status/1941204412778807705

שחר 676

Well-known member
מה שיקרה אם חלילה וחס הימין המשיחי אוכל המוות ישאר בשלטון זה משהו שישמח אותך,
הימין הפרגמטי הוכיח עצמו אל מול התבוסתנות שלכם וזו עובדה.
מאות אלפי אנשים יירדו מהארץ. רופאים מהנדסים אנשי הייטק וכל השכבה הפרוטוקטיבית שמחזיקה את המדינה מעל פני המים.
ועם מי אתם תשארו?
אנו מאד רגועים מפני שבסופו של דבר יש לא מעט רופאים מהנדסים ואנשי היי טק שהם אנשי ימין מובהקים וגם בקרב השמאלנים המוצהרים שביניהם יש לא מעט תומכי נתניהו המצביעים עבורו אך מסרבים להצהיר כך מתוך חשש לנידוי חברתי/פגיעה בקידום מקצועי. וגם בקרב השמאלנים המובהקים שביניהם אוכל לומר שאחוז היורדים מביניהם לא יהיה גדול במיוחד כשלוקחים בחשבון את אחוז החוזרים לאחר שנתיים בחו"ל.

תרחישי האימים המגוחכים שלך מזכירים לי את אותם תרחישי אימים מגוכחים של תעמולני השמאל בערוצי אל ג'זירה בעברית 11/12/13 שהוכחו כשגויים לחלוטין.
ועם מי אתם תשארו? עם החרדים חסרי ההשכלה שלא הולכים לצבא
אט אט , בקצב מתון יחסית , בשכל וחכמת חיים הם יגוייסו. כל ילד מבין שלאחר כל הרבה שנים לא ניתן לגייסם בשיטת "זבנג וגמרנו" והכי מצחיק שאילו השמאל היה בשלטון כשהוא נתמך על ידי החרדים אז כל נושא גיוסם לצה"ל כלל לא היה על הפרק. אנו מכירים אתכם , אנו לא פרייארים |יעני|
ובעיקר עם הבבונים שאתה אוהב.
"בבונים" או לא.....זה ממש לא משנה שכן בסופו של דבר כל עוד ההנהגה פרגמטית ומוכיחה את עצמה אז אין משמעות להצבעת "הבבונים" כהגדרתך.

משתמע מדבריך שחטאו היחיד של נתניהו היא מפני שאותם "בבונים" בחרו בו כמנהיגם המועדף או במילים אחרות הצבעתך אינה מתבססת על שיקולים קוהרנטיים , היא מתבססת על שנאה וזה מוכיח עד כמה אתה רדוד מחשבתית.

אתה היית מעדיף שישראל תפסיד לצורריה ובלבד ששנוא נפשך נתניהו יעזוב את הפוליטיקה - יש לך מושג בכלל עד כמה אתה מעוות ?

שאלוהים יעזור לך.

jackie111

Well-known member
המציאות דווקא נהדרת.

חיזבאללה על ברכיו , נסראללה מת , חמאס מתכנס לתוך עצמו , סינוואר מת , סוריה של אסד קרסה , איראן הובסה , מערכת המשפט המושחתת שלנו מעורערת , מערכת היחסים עם ארה"ב טובה מאי פעם.....רוחות שלום נושבות באיזור.

תפיסת המציאות הדיכאונית שלכם מגחיכה אתכם.

אתם שרויים בדיכאון מג'ורי מסוג "רקלאביבי" :) ולי אין כח וחשק לסייע לכם לצאת ממנו.
צר לי לאכזב אותך המציאות לא נהדרת.

בתקופת המלחמה היו התפתחויות חמורות במצבינו
הפוליטי. מדינות רבות מחרימות אותנו גם כאלה שהיו
ידידות שלנו. קהילות שונות באותן מדינות פוגעות בנו.

העם מפוצל לקבוצות שונות ששונאות אחת את השניה.
אבדנו את הסולידריות הפנימית.

מתחזקות קבוצות של פרזיטים שמוצצים את כח האדם
ואת כלכלת המדינה. זה מטריף את דעתם של הצד השני.
וזה יביא לדברים לא טובים.

המלחמה שאני מנהלים במספר חזיתות לא נגמרת. וכשתיגמר
אפילו בניצחון סוחף ולא נחתור להסכם המלחמה הבאה היא
רק עניין של זמן. ואז יהיו אויבים נוספים וחזיתות נוספות.

שחר 676

Well-known member
צר לי לאכזב אותך המציאות לא נהדרת.
מציאות יחסית למה ?
בתקופת המלחמה היו התפתחויות חמורות במצבינו
הפוליטי. מדינות רבות מחרימות אותנו גם כאלה שהיו
ידידות שלנו. קהילות שונות באותן מדינות פוגעות בנו.
טענה נצחית....עוד משהו חדש תחת השמש ?
העם מפוצל לקבוצות שונות ששונאות אחת את השניה.
אבדנו את הסולידריות הפנימית.
מאז ומתמיד אתה ואני ודומיך ודומיי תיעבו אחד את השני - אין חדש תחת השמש.
מתחזקות קבוצות של פרזיטים שמוצצים את כח האדם
ואת כלכלת המדינה. זה מטריף את דעתם של הצד השני.
וזה יביא לדברים לא טובים.
מתחזקות ? לא !

הם מנסים לא להתגייס אולם לראשונה הם מבינים שלא תהיה להם ברירה - בכדי שגיוס חרדים יהפוך לעובדה מוגמרת יש לעשות זאת בפקחות , זהירות והדרגתיות - לא יהיה פתרון של "זבנג וגמרנו". משנה לשנה יהיו יותר מתגייסים חרדים והצבא ידאג לתנאים אשר יאפשרו להם להשתחרר מצה"ל כחרדים שזה למעשה אבן הנגף העיקרית בחוסר הרצון להתגייס.
המלחמה שאני מנהלים במספר חזיתות לא נגמרת. וכשתיגמר
אפילו בניצחון סוחף ולא נחתור להסכם המלחמה הבאה היא
רק עניין של זמן. ואז יהיו אויבים נוספים וחזיתות נוספות.
יקירי - כל בר דעת המודע להיסטוריה המזרח תיכונית ולאיסלאם מבין היטב כי העם היהודי לנצח יחיה על חרבו.

הרתעה נמשכת לזמן מסוים ואנו חיים כאן מהרתעה להרתעה. זו מציאות חיינו.

עם האיסלאם אין ולעולם לא יהיה שלום אמת שימשך לנצח........ יש רק הודנות (הפסקות אש)

"הרוצה שלום ייכון למלחמה"......

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

הציעו לי לרכוש מגרש עם מבנה​

בכפר על החוף בקפריסין. המבנה ישן יש בו כ120 מר בנוי.
המגרש בגודל של כ1.5 דונם.

דורשים רק 250 אלף דולר.

אני מתלבט.
סבא שלי אהב נדל"ן כהשקעה. היה בעלים של מפעלים, מועדונים, דירות.

אני באופן אישי, פחות מתחבר.

כלומר, גם אני חובב נדל"ן, פשוט לא כהשקעה.

אבל אם אתה רוצה ומתאים לאופי שלך כמשקיע, אז לך על זה.

ai27

Well-known member
סבא שלי אהב נדל"ן כהשקעה. היה בעלים של מפעלים, מועדונים, דירות.
אני באופן אישי, פחות מתחבר.
כלומר, גם אני חובב נדל"ן, פשוט לא כהשקעה.
זמנים מאוד השתנו
עכשיו המחירים בארץ מאוד גבוהים
ויש מעט מציאות

הרבה פשוט "תקועים" עם הנדל"ן שנקנה כשהיה זול
ולא רוצים לשלם מיסים מטורפים כשמוכרים
אבל אם אתה רוצה ומתאים לאופי שלך כמשקיע, אז לך על זה.
זה גם נכון. צריך לאהוב התעסקות עם בני אדם

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
זמנים מאוד השתנו
עכשיו המחירים בארץ מאוד גבוהים
ויש מעט מציאות

הרבה פשוט "תקועים" עם הנדל"ן שנקנה כשהיה זול
ולא רוצים לשלם מיסים מטורפים כשמוכרים
מאוד חבל שסבא שלי כבר לא איתנו.

הייתי מדבר איתו על ג'קי והדילמה שלו, ומבקש עבור ג'קי את עצתו.

גאונותי במניות מתעלה אמנם על גאונותו במניות של סבי.

אבל גאונותו של סבי בנדל"ן מתעלה על גאונותי שלי בנדל"ן.
זה גם נכון. צריך לאהוב התעסקות עם בני אדם
אתה מדבר עליי ועל לימודי הפסיכולוגיה שלי? 😅

תקשיב, אני אגיד לך מה.

ככל שמישהו יותר חכם, סף הגירוי שלו יותר גבוה, וככה פחות דברים מצליחים לרגש אותו, אפילו התחומים שדווקא כן יותר מושכים אותו.

אני לא אוהב את תחום הפסיכולוגיה?

זה רחוק מלהיות מדויק.

אני חצוי.

אבל עם כאלו רמות של גאונות, ולכן כזאת רמה של סף גירוי, זה אך טבעי.

תראה את איינשטיין לדוגמה.

אפתיע אותך ואספר לך שהוא לא באמת מאוד-מאוד אהב פיזיקה.

זה היה בסדר בשבילו, אבל הוא לא "השתגע" על זה.

הוא לא כל-כך אהב את הלימודים האוניברסיטאיים, לא אהב את שיטות הלימוד של המורים, בז למתמטיקה (שזאת השפה הטבעית בה מדברים פיזיקה), ונרתע מתורת הקוונטים.

Albert_Einstein_Head.jpeg

ai27

Well-known member
מאוד חבל שסבא שלי כבר לא איתנו.

הייתי מדבר איתו על ג'קי והדילמה שלו, ומבקש עבור ג'קי את עצתו.

גאונותי במניות מתעלה אמנם על גאונותו במניות של סבי.

אבל גאונותו של סבי בנדל"ן מתעלה על גאונותי שלי בנדל"ן.

אתה מדבר עליי ועל לימודי הפסיכולוגיה שלי? 😅

תקשיב, אני אגיד לך מה.

ככל שמישהו יותר חכם, סף הגירוי שלו יותר גבוה, וככה פחות דברים מצליחים לרגש אותו, אפילו התחומים שדווקא כן יותר מושכים אותו.

אני לא אוהב את תחום הפסיכולוגיה?

זה רחוק מלהיות מדויק.

אני חצוי.

אבל עם כאלו רמות של גאונות, ולכן כזאת רמה של סף גירוי, זה אך טבעי.

תראה את איינשטיין לדוגמה.

אפתיע אותך ואספר לך שהוא לא באמת מאוד-מאוד אהב פיזיקה.

זה היה בסדר בשבילו, אבל הוא לא "השתגע" על זה.

הוא לא כל-כך אהב את הלימודים האוניברסיטאיים, לא אהב את שיטות הלימוד של המורים, בז למתמטיקה (שזאת השפה הטבעית בה מדברים פיזיקה), ונרתע מתורת הקוונטים.

צפה בקובץ המצורף 133417
היית צריך ללמוד חינוך
תעשה את התואר השני בזה

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
היית צריך ללמוד חינוך
תעשה את התואר השני בזה
האמת שיש לי תוכנית שכזאת, יכול להיות שעוד אשנה את דעתי אבל נראה, להיות סטודנט נצחי. פשוט לא להפסיק ללמוד. פשוט לעשות עוד ועוד תארים. תחום החינוך בהחלט מעניין ומושך אותי. דרך אגב, האם ידעת שכבר בגיל 17 כתבתי את העבודה החשובה ביותר בהיסטוריה של החינוך? נראה לי שדיברנו על זה. שמה "תוכנית הלימודים הפזית".

באשר לסף הגירוי הגבוה של גאונים, זאת בהחלט בעיה, אבל אף-אחד עוד לא הבין איך לפתור את זה. חוץ ממני כמובן ;)

הפיתרון הוא מחקר, שיקשר בין רמת השכל לרמת הריגוש והסיפוק מפעילויות שונות, מה שיאפשר לקבוע את סף הגירוי ורמת הגירוי הנדרשת עבור כל אדם בכל רמת שכל, מה שיאפשר ליצור "סלים" של עבודות עבור כל קטגוריית שכל.

בכל מקרה, ובאופן כללי, ומה שאני חושב שהיא העבודה בעלת סף הגירוי הגבוה ביותר, כמו גם מה שהייתי ממליץ עבור האנשים באמת החכמים ביותר, לדוגמה אני, האמת שזאת אפילו לא באמת עבודה, זה תחביב, מה שהייתי מציע, זאת הרפתקנות.

גאונים, בוודאי אם אנחנו מדברים על רמה שנייה ומעלה, זה יכול לעזור להם להיות הרפתקנים. זה כבר משהו שבאמת-באמת יעשה להם את זה.

כי כאילו...תחשוב על זה. הרפתקנות היא סף הגירוי הגבוה ביותר שניתן להציע, ולכן הדבר המותאם ביותר, לאנשים החכמים ביותר.

זה בסדר שאנשים כאלו יעבדו בכל מיני עבודות אמיתיות וכל מיני, אבל יכול לעזור להם גם להיות, כתחביב, כי זה פשוט תחביב, זאת לא עבודה, אני רוצה גם להיות הרפתקן, וזה מה שהייתי מציע לכל אדם שהוא גאון מדרגה שנייה ומעלה.

אנשים כאלו רוצים לעשות הרבה דברים, לעבוד בהרבה עבודות ולעשות דברים גדולים למען האנשים ולמען העולם, וזה בסדר.

אבל יכול לעזור להם גם להיות הרפתקנים.

אנשים כאלו צריכים לעשות דברים משוגעים.

הם צריכים לרדוף אחרי קופי הביגפוט ביערות של וושינגטון. לטפס על הר אוורסט. לחקור בתים נטושים, חשוכים ורדופי רוחות באמריקה בלילות קפואים של חודש דצמבר.

רגע...אולי אני צריך להיות יועץ קריירה? ;)

😂 just kidding

אי-אפשר, סף גירוי נמוך מידי עבור גאון ברמתי 🤷‍♂️

מה שכן, הרעיון לעשות תואר בחינוך מעניין, ואף חשבתי עליו לפניך.

גם קיבלתי 100 במבחן סוף הקורס ב"פילוסופיה של החינוך".

דורשים רק 250 אלף דולר.

אני מתלבט.
חומר למחשבה -

דגלמנגל

Well-known member

דורשים רק 250 אלף דולר.

אני מתלבט.
אני לא הייתי עושה את זה. היוונים קרובים בדעותיהם לערבים ה"פלסטיניים", הרבה יותר ממה שנדמה לך.
נכון, זה כיף לבלות חופשה ביוון וגם הרבה יותר זול מישראל, אבל עסקני תיירות, ידועים ביכולתם להידבר עם
בני כל העמים. קח לדוגמה את הבדואים בשארם א-שייח, שמארחים אותנו, כאילו היו אחים שלנו ואת אחיהם,
שמבריחים בגבולותינו סמים ונשק, או את בני שבטם, שמתפרנסים אצלנו ב"כבוד" מ...פרוטקשן. הם לא אוהבים
אותנו. הם אוהבים את הרווחים מאתנו.

ai27

Well-known member
אבא שלי תקוע בבריטניה, אז הוא חוזר לתחביב שלו
אמר לי: מחלקים פה נדל"ן בלי כסף!!!

אז שאלתי אותו: נחמד שם?
אנשים שמחים להגיע לשכונה הזאת, או שהם בורחים ממנה?
אז הוא אמר לי,
באמת שמתי לב שערבים קנו את כל החנויות

המשכתי לשאול:
ראש העיר מוסלמי? ערבי? פקיסטני?
באמת בדיוק החליפו לראש עיר מוסלמי.

אז באמת לא מפתיע שמי שיש לו אופציות - בורח

אבא שלי תקוע בבריטניה, אז הוא חוזר לתחביב שלו
אמר לי: מחלקים פה נדל"ן בלי כסף!!!

אז שאלתי אותו: נחמד שם?
אנשים שמחים להגיע לשכונה הזאת, או שהם בורחים ממנה?
אז הוא אמר לי,
באמת שמתי לב שערבים קנו את כל החנויות

המשכתי לשאול:
ראש העיר מוסלמי? ערבי? פקיסטני?
באמת בדיוק החליפו לראש עיר מוסלמי.

אז באמת לא מפתיע שמי שיש לו אופציות - בורח
ידוע שערבים מורידים את ערך הנדל"ן, היה אף מערכון (פרק) על זה בסדרה עבודה ערבית.
נראה לי שזה בפרק שבקישור -

יש לך גם דוגמא בארץ, תראה את מקום מגוריו של האינפנטיל, דירות שם בגרושים, לכן משפחתו גרה שם.
בעבר היה שם קצת הייטק, היום כבר אין שם כלום, רק פשע וסמים מאז שהערבים השתלטו על העיר.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ידוע שערבים מורידים את ערך הנדל"ן, היה אף מערכון (פרק) על זה בסדרה עבודה ערבית.
נראה לי שזה בפרק שבקישור -

יש לך גם דוגמא בארץ, תראה את מקום מגוריו של האינפנטיל, דירות שם בגרושים, לכן משפחתו גרה שם.
בעבר היה שם קצת הייטק, היום כבר אין שם כלום, רק פשע וסמים מאז שהערבים השתלטו על העיר.
אני מבין שראית את הודעתי בעמוד הקודם והתעצבנת :confused:

כן, אנחנו עשירים. כן, אנחנו גרים בדופלקס מפנק ב-2 מיליון שקל, איפה שבעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 7 לדוגמה ולא 4 בית כזה גם היה עולה 3.5 מיליון שקל. כן, כל הקומה השנייה שייכת לי, כולל השירותים, המקלחת והמרפסת. כן, בדיוק בנו כמה רחובות חדשים ליד הבית שלי וכל בית שם נמכר בבין מינימום של 3.5 מיליון שקל למקסימום של 5 מיליון שקל מרוב הרמה הגבוהה של המקום, כאשר בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי לדוגמה 7, היה עולה אפילו עוד יותר, והבתים האלו היו נמכרים ב-6 מיליון שקל עד 9 מיליון שקל. וכן, לא כל-כך מזמן ביקרנו כל המשפחה באחד הבתים החדשים פה מטר וחצי מאיתנו ב-5 מיליון שקל לאחד (9 מיליון שקל בראשון לציון לדוגמה) בחושבנו לקנות אותו, ולבסוף החלטנו שלא. וכן, כל זה-זה רק דיבורי וענייני הנדל"ן, אני עוד לא מדבר על שאר הדברים.

כן. כן. הכול כן. ואנחנו לא מתביישים. וזכותנו. וסבא ועוד קרובי משפחה היו צריכים לעבוד מאוד קשה בשביל הכסף הזה. ואת לעולם לא תראי עושר ושגשוג בחייך עם כל צרות העין הזאת והקנאה הזאת וכל השקרים שאת מספרת עלינו מתוך צרות עין וקנאה אלו, כמו לדוגמה שאנחנו גרים באזור של ערבים, שהערבים השתלטו על העיר, שיש פה פשע, שיש פה סמים. כנ"ל בנוגע לאתיופי ולנאצי. במקום לקנא, תעשו, ואז גם לכם יהיה. מה נראה לכם שסבא שלי עשה בדיוק, ישב על התחת, הסתכל על אנשים כמוני וקינא?

אני מבין שראית את הודעתי בעמוד הקודם והתעצבנת :confused:

כן, אנחנו עשירים. כן, אנחנו גרים בדופלקס מפנק ב-2 מיליון שקל, איפה שבעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 7 לדוגמה ולא 4 בית כזה גם היה עולה 3.5 מיליון שקל. כן, כל הקומה השנייה שייכת לי, כולל השירותים, המקלחת והמרפסת. כן, בדיוק בנו כמה רחובות חדשים ליד הבית שלי וכל בית שם נמכר בבין מינימום של 3.5 מיליון למקסימום של 5 מיליון, כאשר בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי לדוגמה 7, הבתים האלו היו נמכרים ב-6 מיליון שקל עד 9 מיליון שקל. וכן, לא כל-כך מזמן ביקרנו כל המשפחה באחד הבתים החדשים פה מטר וחצי מאיתנו ב-5 מיליון שקל לאחד (9 מיליון בראשון לציון לדוגמה) בחושבנו לקנות אותו, ולבסוף החלטנו שלא. וכן, כל זה-זה רק דיבורי וענייני הנדל"ן, אני עוד לא מדבר על שאר הדברים.

כן. כן. הכול כן. ואנחנו לא מתביישים. וזכותנו. וסבא ועוד קרובי משפחה היו צריכים לעבוד מאוד קשה בשביל הכסף הזה. ואת לעולם לא תראי עושר ושגשוג בחייך עם כל צרות העין הזאת והקנאה הזאת וכל השקרים שאת מספרת עלינו מתוך צרות עין וקנאה אלו, כמו לדוגמה שאנחנו גרים באזור של ערבים, שהערבים השתלטו על העיר, שיש פה פשע, שיש פה סמים. כנ"ל בנוגע לאתיופי ולנאצי. במקום לקנא, תעשו, ואז גם לכם יהיה. מה נראה לכם שסבא שלי עשה בדיוק, ישב על התחת, הסתכל על אנשים כמוני וקינא?
מרוב טיפשותך, הצגת לכולם את העוני שלך, יש המון שרשורים בנושא.
כאשר הצגת תמונות של דירתך, זוהי עובדה מוגמרת של העוני שלך, לכן שקריך האינסופיים לא יעזרו לך.
היחיד שמאמין לך זה הסיני השני (גם הוא לאחרונה התחיל לפקפק) ואולי זה שמתחרה נגדך על התואר אינפנטיל הפורומים?

היחיד שמאמין לך זה הסיני השני (גם הוא לאחרונה התחיל לפקפק)
אני לא מפקפק שיש לו הרבה כסף מההורים אמרתי שיחסית למשפחה שיש לה טריליונים יש לו 2 אגורות

אבל הוא משתחצן כאילו תפס את אלוהים בביצים.

אני לא מפקפק שיש לו הרבה כסף מההורים אמרתי שיחסית למשפחה שיש לה טריליונים יש לו 2 אגורות

אבל הוא משתחצן כאילו תפס את אלוהים בביצים.
אתה לא הסיני השני ולתהייתך, אין לו גם את ה-2 אגורות.
כפי שנכתב, משפחתו כה ענייה שהם לא יכולים להרשות להם בית אף לא בעיר הפשע והסמים ונאלצים לגור בשכירות בדירה מוזנחת.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מרוב טיפשותך, הצגת לכולם את העוני שלך, יש המון שרשורים בנושא.
כאשר הצגת תמונות של דירתך, זוהי עובדה מוגמרת של העוני שלך, לכן שקריך האינסופיים לא יעזרו לך.
היחיד שמאמין לך זה הסיני השני (גם הוא לאחרונה התחיל לפקפק) ואולי זה שמתחרה נגדך על התואר אינפנטיל הפורומים?
מעולם, אבל מעולם, לא עשיתי שום ניסיון לא להציג לא עושר, לא עוני ולא כלום.

הבעיה היא שבגלל שמשפחתי עשירה, ומכיוון שכולנו בני-אדם וזה טבעי לשתף פה ושם על החיים האישיים או להעלות תמונות, אז ככה קרה ויצא שכאשר דיברתי על חיי או העליתי תמונות מסוימות אז זה היווה אינדיקציה למעמדי הכלכלי הגבוה, וככה יצא שמה שקרה זה שבטעות הצגתי לכולם את העושר שלי, מה שגרם להרבה מאוד קינאה אצל העניים, במיוחד אחד מהם, החבר העני ביותר בפורומים, שלקח על עצמו כמשימה להמציא אוסף שקרים הזוי עליי, על הבית שלי ועל העוני המדומיין שלי, כאשר הוא מתיימר להתבסס על אותן התמונות עצמן שהעליתי ושבטעות לא שמתי לב שמוכיחות את עושרי, כאשר יש רק בעיה אחת, לא רואים באף אחת מהתמונות האלו שום דבר ממה שהוא כתב, כפי מה שהעירו לו אני, המומחה, וכפי מה שהיו מעירים לו נוספים, אילו רק עוד אנשים היו שמים לב אל השטויות שלו. ואלו השרשורים שאליהם את מתייחסת.

בפועל, ומה שהוא באמת הראה לכולם, זה את סממני העושר שלי שהוא ראה ראשון ושהכעיסו אותו כל-כך וגרמו לו להתפוצץ ולהמציא אוסף שקרים הזוי עליי ועל ביתי, בין הסממנים האלו, בין היתר אבל לא רק, זוג נעליים באלפי שקלים, ארוחות בוקר ב-80 שקל מידי יום ביומו, ומוצרי חשמל וטכנולוגיה באלפי שקלים לאחד, כך שלבסוף יצא, שלמרות שמעולם לא עניין אותי להוכיח את העושר שלי לאף-אחד, ולמרות שמעולם לא עשיתי זאת במכוון, הוא ולא אחר, שהראה לכולם את התמונות האלו שוב ושוב, הוא זה שהוכיח והראה שוב ושוב לכל תפוז כמה משפחתי עשירה.

כאשר החברים הסתכלו על התמונות אליהן הפנה שוב ושוב, לא רק שלא ראו שום דבר ממה שכתב שרואים בתמונות מכיוון שהכול ההמצאות שלו מתוך קנאתו, והוא עצמו הפריך את כל דברי עצמו, מצרף את ההפרכות לדבריו לצד דבריו, אלא יותר מכך, ראו נעליים ב-3,000 שקל, ארוחות בוקר ב-80 שקל ומוצרי חשמל וטכנולוגיה באלפי שקלים לאחד, ביניהם המחשב שלי ב-10,000 שקל. למרות ששוב, ממש לא מעניין אותי ולא ניסיתי להוכיח שום דבר לאף-אחד. ובסוף הוא זה שהולך ועושה את זה, מראה את התמונות האלו לכולם, וטוען שדווקא-דווקא התמונות האלו, התמונות שמוכיחות את עושרי, התמונות שלמרות שקריו אפילו הוא עצמו יודע שמוכיחות את עושרי, אחרת לא היה מתפוצץ עד השמיים מרוב כאב, כעס וקנאה במשך חודש שלם לאחר שהתמונות עלו עד שנאלצתי לדווח עליו לבסוף, דווקא התמונות האלו, זה מה שמוכיח שאני עני, כך לטענתו. לא לשווא הוא נחשב לגולש הטיפש ביותר בפורומים של תפוז, היחיד שיותר טיפש מהמומחה.

רק לצורך הדוגמה, ורק לא ממזמן, המומחה בטיפשותו חשב שהוא נמצא בעמדה לבקר את ההורות של ההורים שלי ולטעון שלא צריך לפנק ילדים, לפחות לא בשלבים הראשונים של החיים, אז הסברתי לו שאין לו מושג על מה הוא מדבר, ושבגלל מה שקוראים אותה "התקופה הקריטית" בפסיכולוגיה (הילדות), כאשר מגיעים ממשפחה אמידה, כמו שלי, זה חשוב, טוב ונכון לתת לילד את הכי טוב שאפשר כבר מן ההתחלה, ואז הסברתי קצת מתוך כל הטוב הזה שצריך לעשות בשביל הילד בשביל לגדל ילד מוצלח ואם האמצעים רק מאפשרים, כאשר אני למעשה מדבר על החיים והילדות של עצמי, והכי לא בקטע שחצני או בקטע של להוכיח שום דבר לאף-אחד, אלא רק כי זה הסגנון שלי לצרף תמונות, שוב פעם צירפתי, הפעם כמות קטנה, מתוך סך כל התמונות שכל-כך הכאיבו לחבר מאתיופיה ושגרמו לו להמציא עליי את אוסף השקרים ההזוי מתוך קנאה שהוא המציא עליי:

"כולם יזכו לזכויות שוות על ירושתו – אך רק לאחר הגיעם לגיל 30" | תפוז פורומים
אתה לא הסיני השני ולתהייתך, אין לו גם את ה-2 אגורות.
רק הדולצ'ה וגבאנה הנוכחיות שלי עלו 6,000 שקל אחרי שהקודמות עלו 3,000 😂

למרות שנמאס מדולצ'ה וגבאנה, כפי מה שכתבתי לא מזמן, פעם הבאה אני לוקח פיליפ פליין :p
כפי שנכתב, משפחתו כה ענייה שהם לא יכולים להרשות להם בית אף לא בעיר הפשע והסמים ונאלצים לגור בשכירות בדירה מוזנחת.
כפי שהוראה, גם אם שלא במכוון, אנחנו טחונים. זה בשעה שאתם עניים, וזה למה אתם מתפוצצים. את חוזרת על שקריו של אדם שמוצאו מאחת המדינות העניות ביותר בעולם כולו, ושמה שקרה, זה שהוא ראה שאני עשיר, למרות שלא התכוונתי, התפוצץ, והמציא אוסף שקרים הזוי. רק לשם ההבהרה, גם נפרט-לא משפחה ענייה, משפחה עשירה; גרים בבית דו-קומתי ב-2 מיליון שקל בבעלותנו בעיר בדירוג סוציו-אקונומוי 4 בתנופה מטאורית, כאשר בעיר עם דירוג 7 הבית היה שווה 3.5 מיליון שקל, כל הקומה השנייה שייכת לי, כולל החדר הכי גדול בבית, שירותים משל עצמי, מקלחת משל עצמי, ומרפסת משל עצמי, הרבה פעמים אוהב לצאת לשם אחרי המקלחת במקלחת הפרטית שלי בחדר השירותים הפרטי שלי, הרבה פעמים עדיין מבלי שהתלבשתי, החלוק של ורסצ'ה עדיין עליי, ולאכול עוגת שוקולד ב-60 שקל שאת התפלאת פעם למשמע מחירה מרוב העוני שלך; לא עיר פשע, לא עיר סמים, ולא דירה מוזנחת.

והקטע הכי עצוב, הוא שכל מה שאמרתי לך בתגובתי הקודמת אלייך, עבר לך לחלוטין מעל הראש.

לא להיות עם קנאה וצרות עין כי עם כאלו קנאה וצרות עין אלוהים לעולם לא ייתן לך שיהיה לך שום דבר, לעבוד קשה במקום לקנא ואז גם לך יהיה, וכאילו לא דיברתי.

והדבר הכי עלוב ודוחה פה בכל הסיפור הזה, הוא הצורה הכל-כך מגעילה ועלובה שבה פעם אחרי פעם אנשים עניים שהם פי שתיים ופי שלוש ממני בגיל גוררים אותי ממש מהרגליים לאותן השיחות האלו, שוב ושוב, כי כואב להם הכסף של המשפחה שלי, כאשר הנושא הכספי, לפחות מבחינתי ובעבורי, מעניין את התחת.

כמה קנאה, צרות עין, התפוצצויות וגידופים ספגתי ואני ממשיך לספוג עד עצם היום הזה מהחברים העניים של תפוז בגלל קנאתם בי על עושרי, מאז שיצאתי מהארון הפיננסי, בהמלצתו של ai27, שאמר שצריך לשתף סיפורים אישיים :rolleyes:

השם שלי הוא מאור פז, והחלטתי לצאת מהארון | תפוז פורומים

"צריך לשתף סיפורים אישיים" ai27 אמר 🤦‍♂️

"זה מוסיף עוד נופך, עוד עומק" ai27 אמר 🤦‍♂️

אז לסיום, האם היציאה מהארון הפיננסי הייתה טעות? אני עוד לא בטוח לחלוטין בכל מאת האחוזים, אבל מאוד יכול להיות שכן וכך זה מרגיש 🤷‍♂️

כי בסוף, במה זה תרם? החברים העניים התפוצצו ומתפוצצים, וחבל על הכאב שלהם. אני עצמי חוטף מטחי קללות, שקרים והמצאות עליי, על ביתי, על מקום מגוריי ועל מעמדי הכלכלי, ואולי אני עשוי מפלדה ושום דבר מכל זה לעולם לא חודר אותי, אבל זה עדיין לא הופך את זה לבסדר.

אבל גם אם לא הייתי יוצא מהארון הפיננסי, האם לא הייתם שמים לב בכל מקרה דרך כל התמונות והדיבורים עם הסממנים לעושרי שלא שמתי לב אליהם ו/או לא ייחסתי להם תשומת לב מיוחדת? לפחות דרך השרשור ההוא הזדמן לי להכין את הקרקע, ועובדת כספה של משפחתי לא נפלה עליכם ב"בום", כאשר ככל שעברו השנים, כך יותר ויותר אינדיקציות עלו וצפו מבלי שהתכוונתי או ניסיתי.

למרות שבעצם וכשאני חושב על זה, אתם באמת טיפשים לא קטנים, ובאמת היו דברים שלאחר שאמרתי אותם או העליתי אותם כתמונות הבנתי שמעידים על עושרי, אבל מעולם לא שמתם לב אליהם, כמו לדוגמה שאני חופף את ראשי ליטרלי עם קוויאר, כפי מה שסופר והוראה מספר פעמים, לדוגמה באחד השרשורים שצורפו במעלה הודעה זאת, לפרוטוקול נצרף עוד פעם:

או הפעם ההיא שפתחתי שרשור שרק בדיעבד קלטתי שרואים בתמונה שצירפתי אליו שאני גר בחדר משלי ובקומה משלי בדופלקס שלי, כי רואים את החלון, ורואים את הברזלים בחוץ בשביל שאני לא אפול מהמרפסת שלי של הבית הדו-קומתי שלי ב-2 מיליון שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 4, איפה שבעיר עם דירוג 7 הוא היה עולה 3.5 מיליון, כולל שכבת הברזלים הנוספת שאמא שלי הוסיפה מעל זאת הראשונה בעוד 15,000 שקל, ואני אפילו לא מדבר על קופסת נעלי הדולצ'ה וגבאנה שמציצה מתוך הארון (לפרוטוקול, זאת הקופסה של הנעליים של הדולצ'ה הישנות ב-3,000 שקל, לא של הדולצ'ה החדשות ב-6,000):

מכיוון שלא נשאר לו עוד הרבה זמן, ומכיוון שהכהונה שלה ממילא תימשך לא יותר מכמה חודשים שלאחריהם הספר כבר לא יהיה רלוונטי, אינני יכול לדחות עוד את קריאת | תפוז פורומים

ועובדה שעד היום לא שמתם לב. למרות שבעצם, אני לא קצת הורס את זה עכשיו כי הנה אני מפנה את תשומת ליבכם? :unsure:

לללעעע...דיברתי כבר באריכות ואתם כל-כך טיפשים שלא תקראו שום מילה :p

אז כן, כן. הרבה דברים דווקא לא שמתם לב. אפילו לא אמרתי את הכול. אבל הרבה דברים דווקא כן שמתם לב, אז כנראה כן הייתם מבינים בסוף, ולכן אולי כן היה טוב, חשוב ונכון להכין את הקרקע.

ועכשיו, ואם נוכל לסיים את השיח הזה לפני שהחבר העני ביותר בפורומים, זה שהמציא עליי מתוך קנאתו בי את כל השקרים שאת מתייחסת אליהם כתורה מסיני למרות שהם נעדרי גיבוי, לא רק נעדרי גיבוי, אלא גם הופרכו ואף הוכח ההפך, לא רק הופרכו ואף הוכח ההפך, הוא עצמו הפריך אותם ואף הוכיח ההפך בד בבד עם אמירתו את הדברים, אם נוכל לסיים את השיח הזה לפני שהוא יראה את כל זה ויצטרף לחגיגת השקרים וההמצאות על העוני המדומיין שלי, בשעה שרק הספרייה שלי עלתה כבר עוד מעט קרוב לרבע מיליון שקל, אז אני אשמח, כי הקנאה שלכם בי על הכסף של המשפחה שלי ממש לא מעניינת אותי, אני ממש לא מעוניין בכל מה שקורה פה עכשיו, ואני ממש לא בקטע, אז תודה, אבל לא תודה.

נערך לאחרונה ב:
מעולם, אבל מעולם, לא עשיתי שום ניסיון לא להציג לא עושר, לא עוני ולא כלום.

.
.
.

כפי שהוראה, גם אם שלא במכוון, אנחנו טחונים. זה בשעה שאתם עניים, וזה למה אתם מתפוצצים. את חוזרת על שקריו של אדם שמוצאו מאחת המדינות העניות ביותר בעולם כולו, ושמה שקרה, זה שהוא ראה שאני עשיר, למרות שלא התכוונתי, התפוצץ, והמציא אוסף שקרים הזוי. רק לשם ההבהרה, גם נפרט-לא משפחה ענייה, משפחה עשירה; גרים בבית דו-קומתי ב-2 מיליון שקל בבעלותנו בעיר בדירוג סוציו-אקונומוי 4 בתנופה מטאורית, כאשר בעיר עם דירוג 7 הבית היה שווה 3.5 מיליון שקל, כל הקומה השנייה שייכת לי, כולל החדר הכי גדול בבית, שירותים משל עצמי, מקלחת משל עצמי, ומרפסת משל עצמי, הרבה פעמים אוהב לצאת לשם אחרי המקלחת במקלחת הפרטית שלי בחדר השירותים הפרטי שלי, הרבה פעמים עדיין מבלי שהתלבשתי, החלוק של ורסצ'ה עדיין עליי, ולאכול עוגת שוקולד ב-60 שקל שאת התפלאת פעם למשמע מחירה מרוב העוני שלך; לא עיר פשע, לא עיר סמים, ולא דירה מוזנחת.

והקטע הכי עצוב, הוא שכל מה שאמרתי לך בתגובתי הקודמת אלייך, עבר לך לחלוטין מעל הראש.

לא להיות עם קנאה וצרות עין כי עם כאלו קנאה וצרות עין אלוהים לעולם לא ייתן לך שיהיה לך שום דבר, לעבוד קשה במקום לקנא ואז גם לך יהיה, וכאילו לא דיברתי.

והדבר הכי עלוב ודוחה פה בכל הסיפור הזה, הוא הצורה הכל-כך מגעילה ועלובה שבה פעם אחרי פעם אנשים עניים שהם פי שתיים ופי שלוש ממני בגיל גוררים אותי ממש מהרגליים לאותן השיחות האלו, שוב ושוב, כי כואב להם הכסף של המשפחה שלי, כאשר הנושא הכספי, לפחות מבחינתי ובעבורי, מעניין את התחת.

כמה קנאה, צרות עין, התפוצצויות וגידופים ספגתי ואני ממשיך לספוג עד עצם היום הזה מהחברים העניים של תפוז בגלל קנאתם בי על עושרי, מאז שיצאתי מהארון הפיננסי, בהמלצתו של ai27, שאמר שצריך לשתף סיפורים אישיים :rolleyes:

השם שלי הוא מאור פז, והחלטתי לצאת מהארון | תפוז פורומים

"צריך לשתף סיפורים אישיים" ai27 אמר 🤦‍♂️

"זה מוסיף עוד נופך, עוד עומק" ai27 אמר 🤦‍♂️

אז לסיום, האם היציאה מהארון הפיננסי הייתה טעות? אני עוד לא בטוח לחלוטין בכל מאת האחוזים, אבל מאוד יכול להיות שכן וכך זה מרגיש 🤷‍♂️

כי בסוף, במה זה תרם? החברים העניים התפוצצו ומתפוצצים, וחבל על הכאב שלהם. אני עצמי חוטף מטחי קללות, שקרים והמצאות עליי, על ביתי, על מקום מגוריי ועל מעמדי הכלכלי, ואולי אני עשוי מפלדה ושום דבר מכל זה לעולם לא חודר אותי, אבל זה עדיין לא הופך את זה לבסדר.

אבל גם אם לא הייתי יוצא מהארון הפיננסי, האם לא הייתם שמים לב בכל מקרה דרך כל התמונות והדיבורים עם הסממנים לעושרי שלא שמתי לב אליהם ו/או לא ייחסתי להם תשומת לב מיוחדת? לפחות דרך השרשור ההוא הזדמן לי להכין את הקרקע, ועובדת כספה של משפחתי לא נפלה עליכם ב"בום", כאשר ככל שעברו השנים, כך יותר ויותר אינדיקציות עלו וצפו מבלי שהתכוונתי או ניסיתי.

למרות שבעצם וכשאני חושב על זה, אתם באמת טיפשים לא קטנים, ובאמת היו דברים שלאחר שאמרתי אותם או העליתי אותם כתמונות הבנתי שמעידים על עושרי, אבל מעולם לא שמתם לב אליהם, כמו לדוגמה שאני חופף את ראשי ליטרלי עם קוויאר, כפי מה שסופר והוראה מספר פעמים, לדוגמה באחד השרשורים שצורפו במעלה הודעה זאת, לפרוטוקול נצרף עוד פעם:

או הפעם ההיא שפתחתי שרשור שרק בדיעבד קלטתי שרואים בתמונה שצירפתי אליו שאני גר בחדר משלי ובקומה משלי בדופלקס שלי, כי רואים את החלון, ורואים את הברזלים בחוץ בשביל שאני לא אפול מהמרפסת שלי של הבית הדו-קומתי שלי ב-2 מיליון שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 4, איפה שבעיר עם דירוג 7 הוא היה עולה 3.5 מיליון, כולל שכבת הברזלים הנוספת שאמא שלי הוסיפה מעל זאת הראשונה בעוד 15,000 שקל, ואני אפילו לא מדבר על קופסת נעלי הדולצ'ה וגבאנה שמציצה מתוך הארון (לפרוטוקול, זאת הקופסה של הנעליים של הדולצ'ה הישנות ב-3,000 שקל, לא של הדולצ'ה החדשות ב-6,000):

מכיוון שלא נשאר לו עוד הרבה זמן, ומכיוון שהכהונה שלה ממילא תימשך לא יותר מכמה חודשים שלאחריהם הספר כבר לא יהיה רלוונטי, אינני יכול לדחות עוד את קריאת | תפוז פורומים

ועובדה שעד היום לא שמתם לב. למרות שבעצם, אני לא קצת הורס את זה עכשיו כי הנה אני מפנה את תשומת ליבכם? :unsure:

לללעעע...דיברתי כבר באריכות ואתם כל-כך טיפשים שלא תקראו שום מילה :p

אז כן, כן. הרבה דברים דווקא לא שמתם לב. אפילו לא אמרתי את הכול. אבל הרבה דברים דווקא כן שמתם לב, אז כנראה כן הייתם מבינים בסוף, ולכן אולי כן היה טוב, חשוב ונכון להכין את הקרקע.

ועכשיו, ואם נוכל לסיים את השיח הזה לפני שהחבר העני ביותר בפורומים, זה שהמציא עליי מתוך קנאתו בי את כל השקרים שאת מתייחסת אליהם כתורה מסיני למרות שהם נעדרי גיבוי, לא רק נעדרי גיבוי, אלא גם הופרכו ואף הוכח ההפך, לא רק הופרכו ואף הוכח ההפך, הוא עצמו הפריך אותם ואף הוכיח ההפך בד בבד עם אמירתו את הדברים, אם נוכל לסיים את השיח הזה לפני שהוא יראה את כל זה ויצטרף לחגיגת השקרים וההמצאות על העוני המדומיין שלי, בשעה שרק הספרייה שלי עלתה כבר עוד מעט קרוב לרבע מיליון שקל, אז אני אשמח, כי הקנאה שלכם בי על הכסף של המשפחה שלי ממש לא מעניינת אותי, אני ממש לא מעוניין בכל מה שקורה פה עכשיו, ואני ממש לא בקטע, אז תודה, אבל לא תודה.
סלח לי שלא טרחתי לקרוא את תגובתך,
אתה מוזמן לספר ספורים לסבתא שלך, אולי היא תאמין לך
והואיל ואני יכולה לנחש מה קשקשת וכשכשת בזנבך,
אעדביק לכאן את תגובתי הקודמת שהגבת אליה בתגובתך זאת ואדגיש לך בכדי שגם אינפנטיל כמוך, אולי, יוכל להבין, שמרוב טיפשותך, הצגת לכולם את העוני שלך, יש המון שרשורים בנושא.

אינפנטיל כבר כתבתי :)

על הכיסא הזה הרגיש פתאום בכוח
גבר עם ביצים אבל בלי מוח

האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...

נערך לאחרונה ב:
למעלה