הציעו לי לרכוש מגרש עם מבנה

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
סלח לי שלא טרחתי לקרוא את תגובתך,
בדיוק כפי שחזיתי.
אתה מוזמן לספר ספורים לסבתא שלך, אולי היא תאמין לך והואיל ואני יכולה לנחש מה קשקשת וכשכשת בזנבך,
אעדביק לכאן את תגובתי הקודמת שהגבת אליה בתגובתך זאת ואדגיש לך בכדי שגם אינפנטיל כמוך, אולי, יוכל להבין, שמרוב טיפשותך, הצגת לכולם את העוני שלך, יש המון שרשורים בנושא.
כאשר הצגת תמונות של דירתך, זוהי עובדה מוגמרת של העוני שלך, לכן שקריך האינסופיים לא יעזרו לך.
היחיד שמאמין לך זה הסיני השני (גם הוא לאחרונה התחיל לפקפק) ואולי זה שמתחרה נגדך על התואר אינפנטיל הפורומים?
יותר טוב שלא קראת.

מה שלא יודעים, ולא רואים, לא כואב.

לא שאמרתי את הדברים וצירפתי את השרשורים שצורפו על כל תמונותיהם בשביל להוכיח שום דבר, כן?

זה פשוט היה נושא השיחה אז זרמתי, דיברתי על הנושא וצירפתי שרשורים ותמונות רלוונטיים.

עצם זה שגם לא נתת תגובה עניינית אלא חזרת על אותם שקרים וסיפורים שזה עתה הופרכו בתגובה שעליה הגבת, פוטרת אותי מן הצורך להגיב תגובה של ממש ולהתייחס ברצינות גם אני, מכיוון שכבר עניתי על הדברים בתגובתי הקודמת.

ועכשיו, אחזור על הקטע הבאמת חשוב ומעניין של תגובתי האחרונה אלייך, כי כל השאר, ההסברים והשרשורים והתמונות זה באמת שטויות וזה באמת לא מעניין, ומכיוון שאמרתי את הדברים גם בהודעתי הראשונה, זאת היא למעשה הפעם השלישית שאני אומר אותם, אז הפעם אשמח שתשימי לב ותיקחי לתשומת ליבך.

מתוך תגובה 32 שלי:

"הקטע הכי עצוב, הוא שכל מה שאמרתי לך בתגובתי הקודמת אלייך, עבר לך לחלוטין מעל הראש.

לא להיות עם קנאה וצרות עין כי עם כאלו קנאה וצרות עין אלוהים לעולם לא ייתן לך שיהיה לך שום דבר, לעבוד קשה במקום לקנא ואז גם לך יהיה".

לסיום, וכפי מה שהייתי צריך להגיד רק אתמול גם לנאצי וגם למלאכת מחשבת, טבעי שמי שאין להם, יקנאו באלו שיש להם. אני לא שופט אותך על שקרייך הרבים עליי, על ביתי, על מקום מגוריי ועל מעמדי הכלכלי.

ברשותך, נסיים פה.
אינפנטיל כבר כתבתי :)
את מתכוונת שאינפנטיל כבר שיקרת :)
על הכיסא הזה הרגיש פתאום בכוח
גבר עם ביצים אבל בלי מוח

האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...
תגובה המותאמת לרמתך :)

בדיוק כפי שחזיתי.

יותר טוב שלא קראת.

מה שלא יודעים, ולא רואים, לא כואב.

לא שאמרתי את הדברים וצירפתי את השרשורים שצורפו על כל תמונותיהם בשביל להוכיח שום דבר, כן?

זה פשוט היה נושא השיחה אז זרמתי, דיברתי על הנושא וצירפתי שרשורים ותמונות רלוונטיים.

עצם זה שגם לא נתת תגובה עניינית אלא חזרת על אותם שקרים וסיפורים שזה עתה הופרכו בתגובה שעליה הגבת, פוטרת אותי מן הצורך להגיב תגובה של ממש ולהתייחס ברצינות גם אני, מכיוון שכבר עניתי על הדברים בתגובתי הקודמת.

ועכשיו, אחזור על הקטע הבאמת חשוב ומעניין של תגובתי האחרונה אלייך, כי כל השאר, ההסברים והשרשורים והתמונות זה באמת שטויות וזה באמת לא מעניין, ומכיוון שאמרתי את הדברים גם בהודעתי הראשונה, זאת היא למעשה הפעם השלישית שאני אומר אותם, אז הפעם אשמח שתשימי לב ותיקחי לתשומת ליבך.

מתוך תגובה 32 שלי:

"הקטע הכי עצוב, הוא שכל מה שאמרתי לך בתגובתי הקודמת אלייך, עבר לך לחלוטין מעל הראש.

לא להיות עם קנאה וצרות עין כי עם כאלו קנאה וצרות עין אלוהים לעולם לא ייתן לך שיהיה לך שום דבר, לעבוד קשה במקום לקנא ואז גם לך יהיה".

לסיום, וכפי מה שהייתי צריך להגיד רק אתמול גם לנאצי וגם למלאכת מחשבת, טבעי שמי שאין להם, יקנאו באלו שיש להם. אני לא שופט אותך על שקרייך הרבים עליי, על ביתי, על מקום מגוריי ועל מעמדי הכלכלי.

ברשותך, נסיים פה.

את מתכוונת שאינפנטיל כבר שיקרת :)

תגובה המותאמת לרמתך :)
אתה לוקה בעוני ובחולי בכל מובן המילה,
רחמנות עליך |סיוע|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אני לא מפקפק שיש לו הרבה כסף מההורים אמרתי שיחסית למשפחה שיש לה טריליונים יש לו 2 אגורות

אבל הוא משתחצן כאילו תפס את אלוהים בביצים.
אל תטרח, אל תנסה. לא צריך, אין טעם וגם אין סיבה. יש אנשים שכואב להם כל הגוף, מסרבים להאמין אפילו למראה עיניהם (לא שהוכחתי שום דבר בכוונה, זה פשוט קרה). תן להם להתבוסס בכאבם ובשקריהם. אם אפילו אני לא מצליח לעזור להם, וודאי שגם אתה לא תוכל. גם כל השיח הזה באמת לא נעים ובאמת חבל שזה דבר שחוזר על עצמו ואני גם לא מבין למה זה קורה לי כל פעם מחדש. העניים נופלים עליי כאילו אני העשיר היחיד בפורומים, זאת הזיה. בכל מקרה, אם לא אכפת לך, בוא נעצור פה.

jackie111

Well-known member
מפליא אותי כישראלי מותר לי לקנות נדלן בקפריסין. הרי אין
לי אזרחות קפריסאית. יהיה לי שם בית אוכל לגור שם.

ובארץ נערי גבעות שורפים בתים של ערבים שמתגוררים שם
עשרות שנים. ובארץ הצבא והממשלה מטילים צווי פינוי עם
אלפי משפחות במאספר יטא והרסה את בתיהם בלי פיצויים.

בתים שייכים למי שבנה אותם ולא למדינה.

Harrington

Well-known member
מנהל
עשרות שנים.
אהה, מעט מדויק יותר, נשרפו מספר רכבים ומחסן שאיש לא מתגורר בו. אם שאר הפרטים בכתבה נכונים אם לאו, לא ניתן לדעת בשלב זה.
ובארץ הצבא והממשלה מטילים צווי פינוי עם
לא לגמרי "בלי פיצויים", שכן הוצע לתושבים שם נכס כולל קרקע בחינם לחלוטין על חשבון המדינה (ללא כל הצדקה) והם אף חתמו על הסכמות בעניין. בהמשך הפרו את הסכמתם וחתימתם, עד שלבסוף למדינה לא הייתה ברירה אלא לפעול לפינוים מהמקום.
מתנצל אם הרסתי סיפור יפה עם עובדות. אשתדל שלא לעשות זאת יותר :).

jackie111

Well-known member
אהה, מעט מדויק יותר, נשרפו מספר רכבים ומחסן שאיש לא מתגורר בו. אם שאר הפרטים בכתבה נכונים אם לאו, לא ניתן לדעת בשלב זה.

לא לגמרי "בלי פיצויים", שכן הוצע לתושבים שם נכס כולל קרקע בחינם לחלוטין על חשבון המדינה (ללא כל הצדקה) והם אף חתמו על הסכמות בעניין. בהמשך הפרו את הסכמתם וחתימתם, עד שלבסוף למדינה לא הייתה ברירה אלא לפעול לפינוים מהמקום.

מתנצל אם הרסתי סיפור יפה עם עובדות. אשתדל שלא לעשות זאת יותר :).
אתה טועה. לא הוצע להם כלום. המפנים קבלו
פקודה: פנו את כל הערבים שגרים במסאפר יטא
הרסו את בתיהם כולל הרכוש שהיה שם.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה טועה. לא הוצע להם כלום. המפנים קבלו
פקודה: פנו את כל הערבים שגרים במסאפר יטא
הרסו את בתיהם כולל הרכוש שהיה שם.
ואללה יכול להיות שהתלבלתי עם אזור אחר (בדואים). אצטרך לבדוק כדי לדעת בוודאות, אבל לא אספיק לעשות זאת לפני שבת. אז בינתיים אקבל את דבריך בעניין.

דגלמנגל

Well-known member
אתה מדבר על התיישבות לא חוקית - בלי היתרי בניה וללא התחשבות בייעוד הקרקע.
הם כובשים את המדינה שלנו, ע"י קביעת עובדות בשטח ואתה עוד מצדיק אותם.
בחיי, אני לא מצליח להבין את הראש שלך.
בתים נבנים על אדמה, לא בשמיים, והאדמה כן שייכת למדינה.

חנן44

Well-known member
מפליא אותי כישראלי מותר לי לקנות נדלן בקפריסין. הרי אין
לי אזרחות קפריסאית. יהיה לי שם בית אוכל לגור שם.

בהרבה מדינות אזרח זר יכול לקנות נכס
ויש כאלה שמעניקות אזרחות או תושבות אם אתה קונה נכס מעל סכום מסוים
חוץ מזה למאות אלפי אזרחים יש אזרחות אירופאית ככה שמבחינתם אין בעיה.
לגבי השטחים הכבושים? שמה זה סדום ועמורה

ai27

Well-known member
שמעתי שיש מציאות בקולוני בבת ים
הרבה יותר טוב

למעלה