hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
בדיוק כפי שחזיתי.סלח לי שלא טרחתי לקרוא את תגובתך,
יותר טוב שלא קראת.אתה מוזמן לספר ספורים לסבתא שלך, אולי היא תאמין לך והואיל ואני יכולה לנחש מה קשקשת וכשכשת בזנבך,
אעדביק לכאן את תגובתי הקודמת שהגבת אליה בתגובתך זאת ואדגיש לך בכדי שגם אינפנטיל כמוך, אולי, יוכל להבין, שמרוב טיפשותך, הצגת לכולם את העוני שלך, יש המון שרשורים בנושא.
כאשר הצגת תמונות של דירתך, זוהי עובדה מוגמרת של העוני שלך, לכן שקריך האינסופיים לא יעזרו לך.
היחיד שמאמין לך זה הסיני השני (גם הוא לאחרונה התחיל לפקפק) ואולי זה שמתחרה נגדך על התואר אינפנטיל הפורומים?
מה שלא יודעים, ולא רואים, לא כואב.
לא שאמרתי את הדברים וצירפתי את השרשורים שצורפו על כל תמונותיהם בשביל להוכיח שום דבר, כן?
זה פשוט היה נושא השיחה אז זרמתי, דיברתי על הנושא וצירפתי שרשורים ותמונות רלוונטיים.
עצם זה שגם לא נתת תגובה עניינית אלא חזרת על אותם שקרים וסיפורים שזה עתה הופרכו בתגובה שעליה הגבת, פוטרת אותי מן הצורך להגיב תגובה של ממש ולהתייחס ברצינות גם אני, מכיוון שכבר עניתי על הדברים בתגובתי הקודמת.
ועכשיו, אחזור על הקטע הבאמת חשוב ומעניין של תגובתי האחרונה אלייך, כי כל השאר, ההסברים והשרשורים והתמונות זה באמת שטויות וזה באמת לא מעניין, ומכיוון שאמרתי את הדברים גם בהודעתי הראשונה, זאת היא למעשה הפעם השלישית שאני אומר אותם, אז הפעם אשמח שתשימי לב ותיקחי לתשומת ליבך.
מתוך תגובה 32 שלי:
"הקטע הכי עצוב, הוא שכל מה שאמרתי לך בתגובתי הקודמת אלייך, עבר לך לחלוטין מעל הראש.
לא להיות עם קנאה וצרות עין כי עם כאלו קנאה וצרות עין אלוהים לעולם לא ייתן לך שיהיה לך שום דבר, לעבוד קשה במקום לקנא ואז גם לך יהיה".
לסיום, וכפי מה שהייתי צריך להגיד רק אתמול גם לנאצי וגם למלאכת מחשבת, טבעי שמי שאין להם, יקנאו באלו שיש להם. אני לא שופט אותך על שקרייך הרבים עליי, על ביתי, על מקום מגוריי ועל מעמדי הכלכלי.
ברשותך, נסיים פה.
את מתכוונת שאינפנטיל כבר שיקרתאינפנטיל כבר כתבתי![]()
תגובה המותאמת לרמתךעל הכיסא הזה הרגיש פתאום בכוח
גבר עם ביצים אבל בלי מוח
האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...