תקנה ולך לגור שם.בכפר על החוף בקפריסין. המבנה ישן יש בו כ120 מר בנוי.
המגרש בגודל של כ1.5 דונם.
דורשים רק 250 אלף דולר.
אני מתלבט.
מה לך ולעם היהודי?תקנה ולך לגור שם.
כך ייטב לך וייטב גם לעם היהודי.
אני מוצא את עצמי כותב פחות ופחות בפורום זה.....מסיבות מובנות.מה לך ולעם היהודי?
מבין אותך ילד.אני מוצא את עצמי כותב פחות ופחות בפורום זה.....מסיבות מובנות.
המציאות דווקא נהדרת.מבין אותך ילד.
המציאות לא נעימה לך.
ובמציאות כזאת נהדרת אתם עדיין שומרים חטופים לטובת המשך המלחמה .המציאות דווקא נהדרת.
חיזבאללה על ברכיו , נסראללה מת , חמאס מתכנס לתוך עצמו , סינוואר מת , סוריה של אסד קרסה , איראן הובסה , מערכת המשפט המושחתת שלנו מעורערת , מערכת היחסים עם ארה"ב טובה מאי פעם.....רוחות שלום נושבות באיזור.
תפיסת המציאות הדיכאונית שלכם מגחיכה אתכם.
אתם שרויים בדיכאון מג'ורי מסוג "רקלאביבי"ולי אין כח וחשק לסייע לכם לצאת ממנו.
בינתיים הוחזרו למעלה משמונים אחוזים מן החטופים.ובמציאות כזאת נהדרת אתם עדיין שומרים חטופים לטובת המשך המלחמה .
נתוני אמת לא ישכנעו אף רל"בניק להודות בכך שממשלת ישראל והעומד בראשה עושים כל שביכולתם כדי להחזיר את החטופים הביתה. הנרטיב השקרי שהם מריצים בעניין גובר אצלם והאמת לא מעניינת. כאילו, אתה חייב להודות, מה זה כבר 80% לעומת ה20 שנותרו לצערנו עדיין. אם אפשר לכתוב על המסך או לצווח במחלף קפלן שלממשלה לא אכפת ושהיא לא עושה כלום, מצוות היום היא לעשות כן ולעזאזל האמת. מציאות דורנובינתיים הוחזרו למעלה משמונים אחוזים מן החטופים.
הוחזרו בהסכם והרבה יותר מדי מאוחר כשידוע שחלקם נרצח .בינתיים הוחזרו למעלה משמונים אחוזים מן החטופים.
אנו ברגעי הכרעה בעזה ואתם רוצים הסכם שישאיר את חמאס בשלטון על עזה בכדי שלאחר מכן תוכלו לטעון שנתניהו הפסיד לחמאס. (כמו שעוללתם לנתניהו עם גלעד שליט כשתמכתם בכל כוחכם בעסקת שחרור למעלה מ 1000 מחבלים תמורתו ואחר כך התכחשתם לתמיכתכם וטענתם כי נתניהו פגע בבטחון ישראל לאחר שביצע עסקה שאתם תמכתם בה....כמה שגוש השמאל חלאתי , נורא , פשוט נורא.)
בכל מקרה , כולנו יודעים שגורל החטופים לא מזיז לשמאלן המצוי את האשך - אתם בסה"כ משתמשים בהם בכדי לנגח את נתניהו.
תבין שמאלן : למעלה מ880 חיילי צה"ל לא מסרו את חייהם בכדי שחמאס ימשיך לשלוט על עזה לאחר השואה שביצע בנו ואין שום מצב שזה יקרה. שום מצב שזה יקרה. במלחמה אזרחים וחיילים מתים - עובדת חיים. נעשים מאמצים עילאיים להחזירם בחיים אך לא בכל מחיר !
היו חוזרים אם היינו מסכימים לוותר על מינימום ההרתעה שעוד נותרה לנו - מה שהיה עולה לנו באינספור נרצחים נוספים. הרי אתם רציתם הסכם חטופים כולל כשסינוואר עדיין בחיים וחמאס עוצמתי בעזה , כשנסארללה בחיים וחיזבאללה במלוא כוחו על הגבולות.הוחזרו בהסכם והרבה יותר מדי מאוחר כשידוע שחלקם נרצח .
אנו לא פרייארים - אנו יודעים היטב עד כמה אתם מניפולטיבים ואין לנו מינימום ספק שאתם שונאים את נתניהו יותר מאשר חמאס או במילים אחרות אתם מוכנים שישראל תפסיד במלחמה רק מפני שאתם מייחלים להפסד של נתניהו בבחירות הקרובות. גורל החטופים מעניינים אתכם כשלג דאשתקד.הכולנו יודעים זאת אמירה מטומטמת ברמות שמתאימות לך.
בשביעי לאוקטובר חמאס הביס את צה"ל עם נשק קל , פגיונות , קילשונים וכפכפים וזו עובדה.נתניהו פגע בביטחון ישראל כשחיזק את החמאס ולא בגלל שיחרור האסירים.
מה לא הצלחת להבין ?יש לך את החוצפה לקבוע עבור מה נהרגו החיילים.
ברור שאלה שנהרגים עכשיו לא מקרבים במאומה את ביטחון המדינה אלא את הצרכים הפוליטים של ראש הממשלה.
עוד פעם אתה עושה עוול לחיילים שחלקם נהרג לטובת אינטרסים פוליטים של ראש הממשלה.היו חוזרים אם היינו מסכימים לוותר על מינימום ההרתעה שעוד נותרה לנו - מה שהיה עולה לנו באינספור נרצחים נוספים. הרי אתם רציתם הסכם חטופים כולל כשסינוואר עדיין בחיים וחמאס עוצמתי בעזה , כשנסארללה בחיים וחיזבאללה במלוא כוחו על הגבולות.
אתם מייללים "כניעה" ומזל שנתניהו לא נכנע לתבוסתנות שלכם.
אנו לא פרייארים - אנו יודעים היטב עד כמה אתם מניפולטיבים ואין לנו מינימום ספק שאתם שונאים את נתניהו יותר מאשר חמאס או במילים אחרות אתם מוכנים שישראל תפסיד במלחמה רק מפני שאתם מייחלים להפסד של נתניהו בבחירות הקרובות. גורל החטופים מעניינים אתכם כשלג דאשתקד.
בשביעי לאוקטובר חמאס הביס את צה"ל עם נשק קל , פגיונות , קילשונים וכפכפים וזו עובדה.
כסף הכיס (30 מיליון דולר לחודש) שמערכת הבטחון הקונספטאלית והשמאלנית המליצו לנתניהו להעביר לעזה בכדי לשמר את שלטון חמאס על ידי תשלום משכורות לפעילי חמאס/תרופות ומינימום סניטריה למניעת מגפות לא הייתה סיבה לתבוסה - הסיבה לתבוסה הייתה הקונספציה השמאלנית במטכ"ל צה"ל והדיפ סטייט השמאלני שלא דיווח לממונים עליו בזמן אמת על המתרחש על הגבולות.
מאז התבוסה שהתרחשה בשל ההיבריס של מערכת הבטחון השמאלנית נתניהו לקח את המושכות לידיים ומאז אנו הולכים מנצחון לנצחון ועובדה זו מכניסה אתכם לדכאון.
מה לא הצלחת להבין ?
880 חיילי צה"ל לא מסרו את חייהם בכדי שחמאס ימשיך לשלוט בעזה לאחר השואה שהוא ביצע ב 1300 מאזרחינו !
מה בשם אלוהים המוח המעוות שלך לא מצליח להבין ?
תקשיב טוב שמאלן תבוסתן שכמותך - חמאס לא ימשיך לשלוט בעזה לאחר מה שעולל בנו - אם היינו תחת שלטון שמאל זה היה סופו של החלום הציוני כולו....מזל שנתניהו ראש ממשלת ישראל בצוק העיתים הזה.
כמעט נפלט לי בן של איזו מישהו עם מקצוע עתיק לקריאת המשפט הזה. כלומר, הוא נפלט לי למען האמת, אבל ברוך ה' בבית בשקט (כלומר בקול רם, אבל יחסית בשקטאתם עדיין שומרים חטופים לטובת המשך המלחמה .
אני לא דואג לך. ערימות רעל מטונף יש לך עבור אלה שאתה קורא להם רל"בים.כמעט נפלט לי בן של איזו מישהו עם מקצוע עתיק לקריאת המשפט הזה. כלומר, הוא נפלט לי למען האמת, אבל ברוך ה' בבית בשקט (כלומר בקול רם, אבל יחסית בשקט) מול המחשב ומבלי שאיש כאן שמע. אז לא אחזור עליו כאן מפאת כבוד האכסניה. אציין רק שצריך להיות חתיכת נבלה סרוחה שלא מהעולם הזה כדי לכתוב דבר נבזי ובזוי כזה על יהודים אחרים. רק חנ"ש מוכרז ייטה לעשות כן, גם מקרב השקרנים הקבועים שמוכנים לכתוב כל דבר כדי להשמיץ את שנואיהם הפוליטיים.
אל תטרח להגיב אגב. בכל אופן לא עבורי. יש גבול כמה רעל אני מוכן לספוג משונאי ישראל בערב שבת. אחרים שייתכן ויש להם בעיה עם התנסחותי, תתמודדו ואל נא תפנו אלי בעניין, לא מעל גלי האתר ולא מאחוריהם. לא אם דברי הבלע הנלוזים דלעיל נשארים לעמוד בכל אופן. תודה מראש ושבת שלום לכל עם ישראל.
אין ולי שמץ של ספק שאתה וג'קי שונאי ישראל.אני לא דואג לך. ערימות רעל מטונף יש לך עבור אלה שאתה קורא להם רל"בים.
וכשאתה מדבר על שונאי ישראל אתה מסתכל מן הסתם בראי.
אין לי ספק שאתה ודומיך לא רק שונאי ישראל אלא מובילים אידאולוגיה פשיסטית סמי נאצית.אין ולי שמץ של ספק שאתה וג'קי שונאי ישראל.
ולא רק אתם כמובן.
פואטיקה לשמה. ואללה ח.נ. ביאליק ילד לידך.כמעט נפלט לי בן של איזו מישהו עם מקצוע עתיק לקריאת המשפט הזה. כלומר, הוא נפלט לי למען האמת, אבל ברוך ה' בבית בשקט (כלומר בקול רם, אבל יחסית בשקט) מול המחשב ומבלי שאיש כאן שמע. אז לא אחזור עליו כאן מפאת כבוד האכסניה. אציין רק שצריך להיות חתיכת נבלה סרוחה שלא מהעולם הזה כדי לכתוב דבר נבזי ובזוי כזה על יהודים אחרים. רק חנ"ש מוכרז ייטה לעשות כן, גם מקרב השקרנים הקבועים שמוכנים לכתוב כל דבר כדי להשמיץ את שנואיהם הפוליטיים.
עוד חירטוט להיכל התהילה ע"ש מיציתי.אל תטרח להגיב אגב. בכל אופן לא עבורי. יש גבול כמה רעל אני מוכן לספוג משונאי ישראל בערב שבת. אחרים שייתכן ויש להם בעיה עם התנסחותי, תתמודדו ואל נא תפנו אלי בעניין, לא מעל גלי האתר ולא מאחוריהם. לא אם דברי הבלע הנלוזים דלעיל נשארים לעמוד בכל אופן. תודה מראש ושבת שלום לכל עם ישראל.
נו, אז נדחפת לדיון לא לך והנפקת את תגובתך (שאין כאן ולו קורא/ת אחד שלא ידע לחזות מראש מה יופיע בה). עשה לך טוב? זה העיקרפואטיקה לשמה. ואללה ח.נ. ביאליק ילד לידך.
עוד חירטוט להיכל התהילה ע"ש מיציתי.
אתה רואה מציאות ורודה מידיהמציאות דווקא נהדרת.
חיזבאללה על ברכיו , נסראללה מת , חמאס מתכנס לתוך עצמו , סינוואר מת , סוריה של אסד קרסה , איראן הובסה , מערכת המשפט המושחתת שלנו מעורערת , מערכת היחסים עם ארה"ב טובה מאי פעם.....רוחות שלום נושבות באיזור.
תפיסת המציאות הדיכאונית שלכם מגחיכה אתכם.
אתם שרויים בדיכאון מג'ורי מסוג "רקלאביבי"ולי אין כח וחשק לסייע לכם לצאת ממנו.
חיזבאללה לא ירה ולו טיל אחד קטנטן במשך כל התקופה בה תקפנו את איראן - וזה אומר שחיזבאללה הורד על ברכיו. מה לא הבנת ?אתה רואה מציאות ורודה מידי
היזבאללה עדיין חי
עדיין לא הוכרע....מצבו קשה ואם נשמע לשמאלנים מסוגך הוא באמת לא יוכרע.החמאס עוד לא הוכרע,
נכון מאד....מצב זה טומן בחובו הזדמנויות גדולות עבור תהליכי השלום במזרח התיכון.בסוריה מתפתח שלטון שלא יודע מה טיבו,
כל מה שרצינו זה להרחיק אותם מנשק גרעיני ואת זה בהחלט הצלחנו ובענק - אם המשא ומתן לניטרול איראן מנשק גרעיני עתידי לא יוכתר בהצלחה אז האופציה הצבאית תמיד פתוחה.אירן נוצחה בנקודות, לא הובסה.
יחזרו כפרה וזה ונוכח התוצאות זה קרוב מאי פעם.מאות אלפים עדיין לא חזרו לביתם
פתרון לנושא גיוס החרדים לא יושג בעיצומה של מלחמה וגם אם תגייס אותם כעת זה לא יעזור לנו במלחמה הנוכחית הקרובה לידי סיום אז מספיק לזרוע דמורליזציה באמצע מלחמההחרדים עדיין לא התגייסו בעוד שאנשים קורסים תחת עומס המילואים
בכל מלחמה יש הרוגים - זה לא ימשך לנצח.כל יום נרצח חייל בעזה,
משטרת ישראל לא מאפשרת לכם יותר להפוך את נתיבי איילון למדרחוב - יש כאן חוק ואתם תלמדו לכבד אותו.המשטרה הפכה למיליציה.
הדיקטטורה המשפטית שלכם תחת מתקפה ואמון הציבור בה הולך ומתערער - זה טוב לדמוקרטיה.בית המשפט העליון שאני מקווה שלא יוכרע על ידכם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.