הציעו לי לרכוש מגרש עם מבנה

jackie111

Well-known member
בכפר על החוף בקפריסין. המבנה ישן יש בו כ120 מר בנוי.
המגרש בגודל של כ1.5 דונם.

דורשים רק 250 אלף דולר.

אני מתלבט.

שחר 676

Well-known member
מבין אותך ילד.
המציאות לא נעימה לך.
המציאות דווקא נהדרת.

חיזבאללה על ברכיו , נסראללה מת , חמאס מתכנס לתוך עצמו , סינוואר מת , סוריה של אסד קרסה , איראן הובסה , מערכת המשפט המושחתת שלנו מעורערת , מערכת היחסים עם ארה"ב טובה מאי פעם.....רוחות שלום נושבות באיזור.

תפיסת המציאות הדיכאונית שלכם מגחיכה אתכם.

אתם שרויים בדיכאון מג'ורי מסוג "רקלאביבי" :) ולי אין כח וחשק לסייע לכם לצאת ממנו.

1ספי11

Well-known member
המציאות דווקא נהדרת.

חיזבאללה על ברכיו , נסראללה מת , חמאס מתכנס לתוך עצמו , סינוואר מת , סוריה של אסד קרסה , איראן הובסה , מערכת המשפט המושחתת שלנו מעורערת , מערכת היחסים עם ארה"ב טובה מאי פעם.....רוחות שלום נושבות באיזור.

אתם שרויים בדיכאון מג'ורי מסוג "רקלאביבי" :) ולי אין כח וחשק לסייע לכם לצאת ממנו.
ובמציאות כזאת נהדרת אתם עדיין שומרים חטופים לטובת המשך המלחמה .

שחר 676

Well-known member
ובמציאות כזאת נהדרת אתם עדיין שומרים חטופים לטובת המשך המלחמה .
בינתיים הוחזרו למעלה משמונים אחוזים מן החטופים.

אנו ברגעי הכרעה בעזה ואתם רוצים הסכם שישאיר את חמאס בשלטון על עזה בכדי שלאחר מכן תוכלו לטעון שנתניהו הפסיד לחמאס. (כמו שעוללתם לנתניהו עם גלעד שליט כשתמכתם בכל כוחכם בעסקת שחרור למעלה מ 1000 מחבלים תמורתו ואחר כך התכחשתם לתמיכתכם וטענתם כי נתניהו פגע בבטחון ישראל לאחר שביצע עסקה שאתם תמכתם בה....כמה שגוש השמאל חלאתי , נורא , פשוט נורא.)

בכל מקרה , כולנו יודעים שגורל החטופים לא מזיז לשמאלן המצוי את האשך - אתם בסה"כ משתמשים בהם בכדי לנגח את נתניהו.

תבין שמאלן : למעלה מ880 חיילי צה"ל לא מסרו את חייהם בכדי שחמאס ימשיך לשלוט על עזה לאחר השואה שביצע בנו ואין שום מצב שזה יקרה. שום מצב שזה יקרה. במלחמה אזרחים וחיילים מתים - עובדת חיים. נעשים מאמצים עילאיים להחזירם בחיים אך לא בכל מחיר !

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
נתוני אמת לא ישכנעו אף רל"בניק להודות בכך שממשלת ישראל והעומד בראשה עושים כל שביכולתם כדי להחזיר את החטופים הביתה. הנרטיב השקרי שהם מריצים בעניין גובר אצלם והאמת לא מעניינת. כאילו, אתה חייב להודות, מה זה כבר 80% לעומת ה20 שנותרו לצערנו עדיין. אם אפשר לכתוב על המסך או לצווח במחלף קפלן שלממשלה לא אכפת ושהיא לא עושה כלום, מצוות היום היא לעשות כן ולעזאזל האמת. מציאות דורנו :-(.

1ספי11

Well-known member

אנו ברגעי הכרעה בעזה ואתם רוצים הסכם שישאיר את חמאס בשלטון על עזה בכדי שלאחר מכן תוכלו לטעון שנתניהו הפסיד לחמאס. (כמו שעוללתם לנתניהו עם גלעד שליט כשתמכתם בכל כוחכם בעסקת שחרור למעלה מ 1000 מחבלים תמורתו ואחר כך התכחשתם לתמיכתכם וטענתם כי נתניהו פגע בבטחון ישראל לאחר שביצע עסקה שאתם תמכתם בה....כמה שגוש השמאל חלאתי , נורא , פשוט נורא.)

בכל מקרה , כולנו יודעים שגורל החטופים לא מזיז לשמאלן המצוי את האשך - אתם בסה"כ משתמשים בהם בכדי לנגח את נתניהו.

תבין שמאלן : למעלה מ880 חיילי צה"ל לא מסרו את חייהם בכדי שחמאס ימשיך לשלוט על עזה לאחר השואה שביצע בנו ואין שום מצב שזה יקרה. שום מצב שזה יקרה. במלחמה אזרחים וחיילים מתים - עובדת חיים. נעשים מאמצים עילאיים להחזירם בחיים אך לא בכל מחיר !
הוחזרו בהסכם והרבה יותר מדי מאוחר כשידוע שחלקם נרצח .
הכולנו יודעים זאת אמירה מטומטמת ברמות שמתאימות לך.
נתניהו פגע בביטחון ישראל כשחיזק את החמאס ולא בגלל שיחרור האסירים.
יש לך את החוצפה לקבוע עבור מה נהרגו החיילים.
ברור שאלה שנהרגים עכשיו לא מקרבים במאומה את ביטחון המדינה אלא את הצרכים הפוליטים של ראש הממשלה.

שחר 676

Well-known member
הוחזרו בהסכם והרבה יותר מדי מאוחר כשידוע שחלקם נרצח .
היו חוזרים אם היינו מסכימים לוותר על מינימום ההרתעה שעוד נותרה לנו - מה שהיה עולה לנו באינספור נרצחים נוספים. הרי אתם רציתם הסכם חטופים כולל כשסינוואר עדיין בחיים וחמאס עוצמתי בעזה , כשנסארללה בחיים וחיזבאללה במלוא כוחו על הגבולות.

אתם מייללים "כניעה" ומזל שנתניהו לא נכנע לתבוסתנות שלכם.
הכולנו יודעים זאת אמירה מטומטמת ברמות שמתאימות לך.
אנו לא פרייארים - אנו יודעים היטב עד כמה אתם מניפולטיבים ואין לנו מינימום ספק שאתם שונאים את נתניהו יותר מאשר חמאס או במילים אחרות אתם מוכנים שישראל תפסיד במלחמה רק מפני שאתם מייחלים להפסד של נתניהו בבחירות הקרובות. גורל החטופים מעניינים אתכם כשלג דאשתקד.
נתניהו פגע בביטחון ישראל כשחיזק את החמאס ולא בגלל שיחרור האסירים.
בשביעי לאוקטובר חמאס הביס את צה"ל עם נשק קל , פגיונות , קילשונים וכפכפים וזו עובדה.

כסף הכיס (30 מיליון דולר לחודש) שמערכת הבטחון הקונספטאלית והשמאלנית המליצו לנתניהו להעביר לעזה בכדי לשמר את שלטון חמאס על ידי תשלום משכורות לפעילי חמאס/תרופות ומינימום סניטריה למניעת מגפות לא הייתה סיבה לתבוסה - הסיבה לתבוסה הייתה הקונספציה השמאלנית במטכ"ל צה"ל והדיפ סטייט השמאלני שלא דיווח לממונים עליו בזמן אמת על המתרחש על הגבולות.

מאז התבוסה שהתרחשה בשל ההיבריס של מערכת הבטחון השמאלנית נתניהו לקח את המושכות לידיים ומאז אנו הולכים מנצחון לנצחון ועובדה זו מכניסה אתכם לדכאון.
יש לך את החוצפה לקבוע עבור מה נהרגו החיילים.
ברור שאלה שנהרגים עכשיו לא מקרבים במאומה את ביטחון המדינה אלא את הצרכים הפוליטים של ראש הממשלה.
מה לא הצלחת להבין ?

880 חיילי צה"ל לא מסרו את חייהם בכדי שחמאס ימשיך לשלוט בעזה לאחר השואה שהוא ביצע ב 1300 מאזרחינו !

מה בשם אלוהים המוח המעוות שלך לא מצליח להבין ?

תקשיב טוב שמאלן תבוסתן שכמותך - חמאס לא ימשיך לשלוט בעזה לאחר מה שעולל בנו - אם היינו תחת שלטון שמאל זה היה סופו של החלום הציוני כולו....מזל שנתניהו ראש ממשלת ישראל בצוק העיתים הזה.

1ספי11

Well-known member
היו חוזרים אם היינו מסכימים לוותר על מינימום ההרתעה שעוד נותרה לנו - מה שהיה עולה לנו באינספור נרצחים נוספים. הרי אתם רציתם הסכם חטופים כולל כשסינוואר עדיין בחיים וחמאס עוצמתי בעזה , כשנסארללה בחיים וחיזבאללה במלוא כוחו על הגבולות.

אתם מייללים "כניעה" ומזל שנתניהו לא נכנע לתבוסתנות שלכם.

אנו לא פרייארים - אנו יודעים היטב עד כמה אתם מניפולטיבים ואין לנו מינימום ספק שאתם שונאים את נתניהו יותר מאשר חמאס או במילים אחרות אתם מוכנים שישראל תפסיד במלחמה רק מפני שאתם מייחלים להפסד של נתניהו בבחירות הקרובות. גורל החטופים מעניינים אתכם כשלג דאשתקד.

בשביעי לאוקטובר חמאס הביס את צה"ל עם נשק קל , פגיונות , קילשונים וכפכפים וזו עובדה.

כסף הכיס (30 מיליון דולר לחודש) שמערכת הבטחון הקונספטאלית והשמאלנית המליצו לנתניהו להעביר לעזה בכדי לשמר את שלטון חמאס על ידי תשלום משכורות לפעילי חמאס/תרופות ומינימום סניטריה למניעת מגפות לא הייתה סיבה לתבוסה - הסיבה לתבוסה הייתה הקונספציה השמאלנית במטכ"ל צה"ל והדיפ סטייט השמאלני שלא דיווח לממונים עליו בזמן אמת על המתרחש על הגבולות.

מאז התבוסה שהתרחשה בשל ההיבריס של מערכת הבטחון השמאלנית נתניהו לקח את המושכות לידיים ומאז אנו הולכים מנצחון לנצחון ועובדה זו מכניסה אתכם לדכאון.

מה לא הצלחת להבין ?

880 חיילי צה"ל לא מסרו את חייהם בכדי שחמאס ימשיך לשלוט בעזה לאחר השואה שהוא ביצע ב 1300 מאזרחינו !

מה בשם אלוהים המוח המעוות שלך לא מצליח להבין ?

תקשיב טוב שמאלן תבוסתן שכמותך - חמאס לא ימשיך לשלוט בעזה לאחר מה שעולל בנו - אם היינו תחת שלטון שמאל זה היה סופו של החלום הציוני כולו....מזל שנתניהו ראש ממשלת ישראל בצוק העיתים הזה.
עוד פעם אתה עושה עוול לחיילים שחלקם נהרג לטובת אינטרסים פוליטים של ראש הממשלה.
וכמובן, השקר הניבזי והגדול ביותר. מה שהביא לאסון הייתה מדיניות נתניהו ב15 שנים האחרונות.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתם עדיין שומרים חטופים לטובת המשך המלחמה .
כמעט נפלט לי בן של איזו מישהו עם מקצוע עתיק לקריאת המשפט הזה. כלומר, הוא נפלט לי למען האמת, אבל ברוך ה' בבית בשקט (כלומר בקול רם, אבל יחסית בשקט :)) מול המחשב ומבלי שאיש כאן שמע. אז לא אחזור עליו כאן מפאת כבוד האכסניה. אציין רק שצריך להיות חתיכת נבלה סרוחה שלא מהעולם הזה כדי לכתוב דבר נבזי ובזוי כזה על יהודים אחרים. רק חנ"ש מוכרז ייטה לעשות כן, גם מקרב השקרנים הקבועים שמוכנים לכתוב כל דבר כדי להשמיץ את שנואיהם הפוליטיים.

אל תטרח להגיב אגב. בכל אופן לא עבורי. יש גבול כמה רעל אני מוכן לספוג משונאי ישראל בערב שבת. אחרים שייתכן ויש להם בעיה עם התנסחותי, תתמודדו ואל נא תפנו אלי בעניין, לא מעל גלי האתר ולא מאחוריהם. לא אם דברי הבלע הנלוזים דלעיל נשארים לעמוד בכל אופן. תודה מראש ושבת שלום לכל עם ישראל.

1ספי11

Well-known member
כמעט נפלט לי בן של איזו מישהו עם מקצוע עתיק לקריאת המשפט הזה. כלומר, הוא נפלט לי למען האמת, אבל ברוך ה' בבית בשקט (כלומר בקול רם, אבל יחסית בשקט :)) מול המחשב ומבלי שאיש כאן שמע. אז לא אחזור עליו כאן מפאת כבוד האכסניה. אציין רק שצריך להיות חתיכת נבלה סרוחה שלא מהעולם הזה כדי לכתוב דבר נבזי ובזוי כזה על יהודים אחרים. רק חנ"ש מוכרז ייטה לעשות כן, גם מקרב השקרנים הקבועים שמוכנים לכתוב כל דבר כדי להשמיץ את שנואיהם הפוליטיים.

אל תטרח להגיב אגב. בכל אופן לא עבורי. יש גבול כמה רעל אני מוכן לספוג משונאי ישראל בערב שבת. אחרים שייתכן ויש להם בעיה עם התנסחותי, תתמודדו ואל נא תפנו אלי בעניין, לא מעל גלי האתר ולא מאחוריהם. לא אם דברי הבלע הנלוזים דלעיל נשארים לעמוד בכל אופן. תודה מראש ושבת שלום לכל עם ישראל.
אני לא דואג לך. ערימות רעל מטונף יש לך עבור אלה שאתה קורא להם רל"בים.
וכשאתה מדבר על שונאי ישראל אתה מסתכל מן הסתם בראי.

שחר 676

Well-known member
אני לא דואג לך. ערימות רעל מטונף יש לך עבור אלה שאתה קורא להם רל"בים.
וכשאתה מדבר על שונאי ישראל אתה מסתכל מן הסתם בראי.
אין ולי שמץ של ספק שאתה וג'קי שונאי ישראל.

ולא רק אתם כמובן.

xyxy210

Well-known member
פואטיקה לשמה. ואללה ח.נ. ביאליק ילד לידך.
עוד חירטוט להיכל התהילה ע"ש מיציתי.

Harrington

Well-known member
מנהל
פואטיקה לשמה. ואללה ח.נ. ביאליק ילד לידך.

עוד חירטוט להיכל התהילה ע"ש מיציתי.
נו, אז נדחפת לדיון לא לך והנפקת את תגובתך (שאין כאן ולו קורא/ת אחד שלא ידע לחזות מראש מה יופיע בה). עשה לך טוב? זה העיקר :). משהו ענייני, כצפוי וכאמור ידוע מראש לכל בר דעת, לא הופיע בה. ס"ה פוסט לשחרור לחצים פנימיים. מה אומר ומה אצטדק, יכול רק לקוות עבורך שזה עשה את העבודה המיוחלת.

בריאות, מיצינו.

חנן44

Well-known member
המציאות דווקא נהדרת.

אתה רואה מציאות ורודה מידי
היזבאללה עדיין חי, החמאס עוד לא הוכרע, בסוריה מתפתח שלטון שלא יודע מה טיבו, אירן נוצחה בנקודות, לא הובסה. בינתיים יש עוד חטופים, מאות אלפים עדיין לא חזרו לביתם החרדים עדיין לא התגייסו בעוד שאנשים קורסים תחת עומס המילואים, כל יום נרצח חייל בעזה, המשטרה הפכה למיליציה. הדבר היחיד שעוד נשאר פה זה בית המשפט העליון שאני מקווה שלא יוכרע על ידכם.

שחר 676

Well-known member
אתה רואה מציאות ורודה מידי
היזבאללה עדיין חי
חיזבאללה לא ירה ולו טיל אחד קטנטן במשך כל התקופה בה תקפנו את איראן - וזה אומר שחיזבאללה הורד על ברכיו. מה לא הבנת ?
החמאס עוד לא הוכרע,
עדיין לא הוכרע....מצבו קשה ואם נשמע לשמאלנים מסוגך הוא באמת לא יוכרע.
בסוריה מתפתח שלטון שלא יודע מה טיבו,
נכון מאד....מצב זה טומן בחובו הזדמנויות גדולות עבור תהליכי השלום במזרח התיכון.
סוריה של אסד הוכרעה מפני שחיזבאללה בלבנון הורד על ברכיו.
אירן נוצחה בנקודות, לא הובסה.
כל מה שרצינו זה להרחיק אותם מנשק גרעיני ואת זה בהחלט הצלחנו ובענק - אם המשא ומתן לניטרול איראן מנשק גרעיני עתידי לא יוכתר בהצלחה אז האופציה הצבאית תמיד פתוחה.
מאות אלפים עדיין לא חזרו לביתם
יחזרו כפרה וזה ונוכח התוצאות זה קרוב מאי פעם.
החרדים עדיין לא התגייסו בעוד שאנשים קורסים תחת עומס המילואים
פתרון לנושא גיוס החרדים לא יושג בעיצומה של מלחמה וגם אם תגייס אותם כעת זה לא יעזור לנו במלחמה הנוכחית הקרובה לידי סיום אז מספיק לזרוע דמורליזציה באמצע מלחמה
כל יום נרצח חייל בעזה,
בכל מלחמה יש הרוגים - זה לא ימשך לנצח.
המשטרה הפכה למיליציה.
משטרת ישראל לא מאפשרת לכם יותר להפוך את נתיבי איילון למדרחוב - יש כאן חוק ואתם תלמדו לכבד אותו.
בית המשפט העליון שאני מקווה שלא יוכרע על ידכם
הדיקטטורה המשפטית שלכם תחת מתקפה ואמון הציבור בה הולך ומתערער - זה טוב לדמוקרטיה.

למעלה