טוב אז הנה מה שני חשבתי(אם זה מעניי
ן מישהו.חחח)
ערב עם נקודות אור מאוד מועטות. זה הולך להיות קצת ארוך אבל תקראו. פליז?
רודי-חשבתי שהיה נחמד, לא מדהים אבל חביב וכיפי והוא דווקא נשמע מאוד טוב לדעתי.
סאנדנס-מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הוא עושה שם?! ברצינות! אז היה לו אודישן אחד טוב ומאז הוא נשמע כמו חתול דרוס. ארגגגגגגגגג
פול קים וברנדון רוג'רס-ZZZZZZZ כל מה שאני זוכרת זה את ה"ריקודי פקצות" של ברנדון, הוא נראה קצת כאילו הוא מנסה להיות סקסי וזה יצא לו ממש נשי. חי חי.שניהם נשמעו רע והרדימו אותי.
כריס ריצ'רדסון-נוראי! הוא נראה טוב, אבל חוץ מזה- נוראי. אני חושבת על לתבוע אותו על גרימת נדק בלתי הפיך לאזניים שלי. הקול שלו נשמע קצת כמו כשחורקים עם ציפורניים על הלוח... או כמו ילד ונצואלי עם שחפת שמנסה להוציא כדור פרווה מהגרון...בקיצור- נוראי! ומשהו אחר שקצת מציק לי- הבנאדם מעריץ ענקי של אליטו(מעונה בשעברה) או משהו? כי הוא כבר שר 2 שירים שלו, ולא רק שהוא שר אותם אלא שהוא שר אותם
בדיוק באותה צורה כמו שאליטו שר אותם(מינוס הקול, כמובן). כאילו- אליטו עשה סידור מיוחד ושינה את הקצב והכל ואז הוא שר את זה בגרסה של אליטו. ועוד אומרים לו שהוא מביע את עצמו ובלה בלה בלה.
ניק פדרו- אהממ...יש לו גבות יפות, זה בערך כל מה שיש לי להגיד. כנראה שנרדמתי או משהו.
בלייק-
הפייבוריט שלי
פשוט..שלמות. הופעה מיוחדת, באמת בחר שיר לא צפוי וכל כך כל כך הצליח איתו, חמוד, אנרגטי אפילו בשיר שקט...פשוט- שלמות. וזה לא מציק שהוא יפה בטירו ויש לו אישיות ממש חמודה.. דרך אגב- רנדי התלונן שהוא לא עשה ביטבוקסינג, מי רוצה להתערב שאם הוא היה עושה ביטבוקסינג אז רנדי היה אומר שזו תחרות שירה ובלה בלה בלה.
סנג'יה- לא כועב לו בלסת? ברצינות, החיוכים האלה כל-כך מצמררים(ורנדומליים). הוא גם מחייך בצורה ממש מוגזמת, כאילו יש לו עצירות או משהו. בכל מקרה, נעבור להופעה- אין לי מה להוסיך על מה שרנדי וסיימון אמרו.
כריס סליי-יועץ שיווק?! לזה לא ציפיתי. OH WELL, נעבור להופעה- הייתה הופעה ממש נחמדה, נהניתי, אפילו מאוד. כל ההופעה הייתה נחמדה מאוד אבל את ההתחלה ממש ממש ממש אהבתי. וההערה שלו לסיימון הייתה אדירה! גו כריס!(באמת נראה כאילו הוא קצת פגע בו..חח) וסיימון: "יוב מייד דיס ורי אנקמפטרבל ריאן"(אני עצלנית מדי להחליף לאנגלית) קרע אותי!!!! בכל מקרה-אני אוהבת אותו(כריס).
ג'רד- היום קטעים טובים, היו גם קטעים נוראיים מאוד- 99% מהשיר היה מהסוג השני.
AJ -הוא וברנדון כנראה התאמנו על הריקודים שלהם ביחד... ונעבור לשירה- היה די בסדר, הוא פישל אבל לא הרבה כמו רוב הבנים, אבל זה פשוט היה שיר לא מתאים לתחרות ומאוד נשכח. כמו רוב השירים שבחרו הערב.
פיל - זה רק אני או שלמישהו אחר יש את ההרגשה שהולכים לסרסר אותו העונה, ובגדול? חבל, כי יש לו פוטנציאל להגיע רחוק בתחרות הזאת גם בלי זה, וזה רק יגרום לאנשים לשנוא אותו(כמו שקרה עם כריס בעונה שעברה). נעבור להופעה: ההתחלה הייתה מזעזעת. ההמשך היה מאוד טוב, לא מדהים, וחבל כי זה שיר שאפשר ממש להדהים איתו והוא בזבז את זה. היה מאוד טוב, פשוט לא מדהים כמו הפוטנציאל שיש לשיר הזה. והוא היה ממש חמוד כשהשופטים ביקרו אותו. חמדמד. אבל אני כנראה הולכת די לשנוא אותו בהמשך, כי אני פשוט בטוחה שהוא הולך להיות ה GOLDEN BOY שיסרסרו לנו השנה. אה והוא צריך לחזור ללבוש כובעים כי הוא נראה כמו זחל בלי כובע...לא מתאים לו.
הערות שלא ממש קשורות- *פולה נראתה ממש יפה. *לסיימון יש סנטר חלב כמו קטיפה? כי אם לא, אז מישהו יכול להסביר לי למה הוא כל הזמן מלטף אותו ללא הפסקה? *זה ממש נראה כאילו ראין מנסה להתחיל ריב עם סיימון כל הערב, הוא כל הזמן עודד מתחרים להשיב על ההערות שלו.חחח. מתח מיני מישהו? חח סתם. *ריאן צריך לקנות חולצות במידה שלו.