הפרק של היום

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gifמישהו מבין מה קרה בהופעה של

פיל
היא נראתה מצונזרת וחתוכה ע"י ערוץ סטאר. מה זה היה?! הם אפילו לא קטעו את זה טוב

Fairywitch

New member
וגם-../images/Emo58.gif

ההופעה שלו הייתה הכי טובה הערב לדעתי- וזה בתור אחת שלא הבינה איך הוא עבר ל-24, כך שאני אובייקטיבית.

14מתן

New member
אני גם שמתי לב

ישר אחרי המשפט הראשון וגם נראה לי כמה משפטים אחרי

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

זה בסדר,חתכו את הקטע הפחות טוב
האמת שבבוקר גם היו להם מעין בעיות קליטה שגרמו להופעה של פיל להיות די קופצנית ובחלקה עם מסך שחור. לפחות הם לא חתכו אותו לגמרי כמו את כריס בטופ 12 שנה שעברה...

MoGanC

New member
כן,ניחשתי שזו בעית לווין או משהו

אבל הם יכולים להיות נחמדים ולשים איזו הודעה למעלה במסך,לא חייבים לגרום לחשוב שהיה לך בלאקאאוט או משהו @.@

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

לאחר הפרק של היום בחרו בVOTE FOR THE WORST את סאנדנס וקוראים להצביע לו. היום הם יבחרו את הבת. למי שלא זוכר בעונות הקודמות נבחרו סקוט (עונה 4),קלי פיקלר (עונה 5) ואז טיילור כשהיא עפה.

Veganiny J

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo58.gif

הוא קרא לו סוויטהארט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@$#@!$!@$!@$ ואיזה חמוד שהוא נראה נעלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב יאאאאאאאאאאא *הופכת לשלולית ומתה*

Veganiny J

New member
../images/Emo58.gif*מגרדת את עצמה מהרצפה*

כל עונה המתח בין שניהם רק הולך וגדל
מעניין אם זה כבר התפוצץ ואם לא אני מקווה שזה יתפוצץ און קמרה
סיימון ממש נעלב
, והעקיצות ההדדיות.. אחח!!!!! הייתי נותנת כליה בשביל לראות מה קרה אחרי התכנית. ולפני שיעיפו אותי מהפורום
היו גם מתמודדים. וכולם היו די משעממים. נראה לי שכצפוי זו תהיה עונה של בנות בעיקר, במקרה הטוב. במקרה הרע זה יהיה כמו עונה 4

Veganiny J

New member
../images/Emo58.gif*לא נרגעת*

R: Why are the students singing? S: Who's asking you? R: I'm asking you! S: No no no, you do the links sweetheart, I'll.. I'll do the judging R: Ahh..! Don't call me sweetheart! whoa whoa whoa, don't, don't, don't call me sweetheart! We're not in that kind of a relationship, I don't want that kind of relationship! S: I don't want that kind of relationship! R: Exactly! S: Good! R: We'll just work together, that's fine with me S: Right R: Thank you S: Even working together is a struggle
שככה יהיה לי טוב
אם זה לא טקסט-בוק מתח מיני, אני לא יודעת מה כן
*ממשיכה את יומה תוך כדי התנגשות בעצמים דוממים*

Veganiny J

New member
../images/Emo58.gif*לא נרגעת*

R: Why are the students singing? S: Who's asking you? R: I'm asking you! S: No no no, you do the links sweetheart, I'll.. I'll do the judging R: Ahh..! Don't call me sweetheart! whoa whoa whoa, don't, don't, don't call me sweetheart! We're not in that kind of a relationship, I don't want that kind of relationship! S: I don't want that kind of relationship! R: Exactly! S: Good! R: We'll just work together, that's fine with me S: Right R: Thank you S: Even working together is a struggle
שככה יהיה לי טוב
אם זה לא טקסט-בוק מתח מיני, אני לא יודעת מה כן
*ממשיכה את יומה תוך כדי התנגשות בעצמים דוממים*

ר ו ח ל י

New member
המתח בין סיימון לפאולה יותר מעניין.

יאללה תדביק לה איזה בוסה....כזה דורשש שזה כבר יקרה.. העונה הם קצת התרחקו..

blaahh

New member
טוב אז הנה מה שני חשבתי(אם זה מעניי

ן מישהו.חחח)
ערב עם נקודות אור מאוד מועטות. זה הולך להיות קצת ארוך אבל תקראו. פליז?
רודי-חשבתי שהיה נחמד, לא מדהים אבל חביב וכיפי והוא דווקא נשמע מאוד טוב לדעתי. סאנדנס-מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הוא עושה שם?! ברצינות! אז היה לו אודישן אחד טוב ומאז הוא נשמע כמו חתול דרוס. ארגגגגגגגגג פול קים וברנדון רוג'רס-ZZZZZZZ כל מה שאני זוכרת זה את ה"ריקודי פקצות" של ברנדון, הוא נראה קצת כאילו הוא מנסה להיות סקסי וזה יצא לו ממש נשי. חי חי.שניהם נשמעו רע והרדימו אותי. כריס ריצ'רדסון-נוראי! הוא נראה טוב, אבל חוץ מזה- נוראי. אני חושבת על לתבוע אותו על גרימת נדק בלתי הפיך לאזניים שלי. הקול שלו נשמע קצת כמו כשחורקים עם ציפורניים על הלוח... או כמו ילד ונצואלי עם שחפת שמנסה להוציא כדור פרווה מהגרון...בקיצור- נוראי! ומשהו אחר שקצת מציק לי- הבנאדם מעריץ ענקי של אליטו(מעונה בשעברה) או משהו? כי הוא כבר שר 2 שירים שלו, ולא רק שהוא שר אותם אלא שהוא שר אותם בדיוק באותה צורה כמו שאליטו שר אותם(מינוס הקול, כמובן). כאילו- אליטו עשה סידור מיוחד ושינה את הקצב והכל ואז הוא שר את זה בגרסה של אליטו. ועוד אומרים לו שהוא מביע את עצמו ובלה בלה בלה. ניק פדרו- אהממ...יש לו גבות יפות, זה בערך כל מה שיש לי להגיד. כנראה שנרדמתי או משהו. בלייק-
הפייבוריט שלי
פשוט..שלמות. הופעה מיוחדת, באמת בחר שיר לא צפוי וכל כך כל כך הצליח איתו, חמוד, אנרגטי אפילו בשיר שקט...פשוט- שלמות. וזה לא מציק שהוא יפה בטירו ויש לו אישיות ממש חמודה.. דרך אגב- רנדי התלונן שהוא לא עשה ביטבוקסינג, מי רוצה להתערב שאם הוא היה עושה ביטבוקסינג אז רנדי היה אומר שזו תחרות שירה ובלה בלה בלה. סנג'יה- לא כועב לו בלסת? ברצינות, החיוכים האלה כל-כך מצמררים(ורנדומליים). הוא גם מחייך בצורה ממש מוגזמת, כאילו יש לו עצירות או משהו. בכל מקרה, נעבור להופעה- אין לי מה להוסיך על מה שרנדי וסיימון אמרו. כריס סליי-יועץ שיווק?! לזה לא ציפיתי. OH WELL, נעבור להופעה- הייתה הופעה ממש נחמדה, נהניתי, אפילו מאוד. כל ההופעה הייתה נחמדה מאוד אבל את ההתחלה ממש ממש ממש אהבתי. וההערה שלו לסיימון הייתה אדירה! גו כריס!(באמת נראה כאילו הוא קצת פגע בו..חח) וסיימון: "יוב מייד דיס ורי אנקמפטרבל ריאן"(אני עצלנית מדי להחליף לאנגלית) קרע אותי!!!! בכל מקרה-אני אוהבת אותו(כריס). ג'רד- היום קטעים טובים, היו גם קטעים נוראיים מאוד- 99% מהשיר היה מהסוג השני. AJ -הוא וברנדון כנראה התאמנו על הריקודים שלהם ביחד... ונעבור לשירה- היה די בסדר, הוא פישל אבל לא הרבה כמו רוב הבנים, אבל זה פשוט היה שיר לא מתאים לתחרות ומאוד נשכח. כמו רוב השירים שבחרו הערב. פיל - זה רק אני או שלמישהו אחר יש את ההרגשה שהולכים לסרסר אותו העונה, ובגדול? חבל, כי יש לו פוטנציאל להגיע רחוק בתחרות הזאת גם בלי זה, וזה רק יגרום לאנשים לשנוא אותו(כמו שקרה עם כריס בעונה שעברה). נעבור להופעה: ההתחלה הייתה מזעזעת. ההמשך היה מאוד טוב, לא מדהים, וחבל כי זה שיר שאפשר ממש להדהים איתו והוא בזבז את זה. היה מאוד טוב, פשוט לא מדהים כמו הפוטנציאל שיש לשיר הזה. והוא היה ממש חמוד כשהשופטים ביקרו אותו. חמדמד. אבל אני כנראה הולכת די לשנוא אותו בהמשך, כי אני פשוט בטוחה שהוא הולך להיות ה GOLDEN BOY שיסרסרו לנו השנה. אה והוא צריך לחזור ללבוש כובעים כי הוא נראה כמו זחל בלי כובע...לא מתאים לו. הערות שלא ממש קשורות- *פולה נראתה ממש יפה. *לסיימון יש סנטר חלב כמו קטיפה? כי אם לא, אז מישהו יכול להסביר לי למה הוא כל הזמן מלטף אותו ללא הפסקה? *זה ממש נראה כאילו ראין מנסה להתחיל ריב עם סיימון כל הערב, הוא כל הזמן עודד מתחרים להשיב על ההערות שלו.חחח. מתח מיני מישהו? חח סתם. *ריאן צריך לקנות חולצות במידה שלו.

מרי לי

New member
איזה עונה משעממת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איכס, הבנים היו סבל לא שזה מפתיע אותי.......... זהו, אין לי יותר מה להגיד...........

מרי לי

New member
יש לי מה להגיד

חשבתי שהיום הבנים ומחר הבנות אז פספסתי וראיתי רק את האחרונה לקישה היא הכי טובה, ופתאום חשבתי שאני רואה VH-1 DIVAS ולא איידול מדהים
את השאר אני אראה מחר

Juliann

New member
ראיתי עכשיו בערוץ 3.... סיכום מהיר

רודי- זמר טוב, הרס לעצמו עם האובר דרמתיות והוא פשוט לא עובר מסך שזאת עוד בעיה שיש לו... ברנדון- נאה, נעים, קטיפתי שכזה... אבל לא הרשים אותי במיוחד. פול- איך הוא הגיע לטופ 24 בכלל? סאנדנס-נורא ואיום ואני חושבת שהוא הסקוט החדש שלנו. גבירותיי ורבותיי תתכוננו כי יהיה מאוד קשה להעיף אותו. כריס ריצ'רדסון- הדעה שלי בהתחלה היתה כמו של רוב האנשים פה, עוד יללן סטייל ג'סטין טימברלייק והוא נראה טוב אבל לא הטעם האישי שלי... והיום הוא פשוט הפציץ בענק לא האמנתי שהוא יביא אותה בסגנון כזה.. ממש ממש אהבתי! נכנס לפייבוריטים שלי! בלייק- וואוו ווואווו ווואוווווווווווווו ההפתעה של הערב כמו שכבר אמרו פה. לא סבלתי את הקול שלו באודישן הראשון... חשבתי שהביטבוקס או איך שלא קוראים לזה זה עוד סגנון ראפ- היפ הופ שאני אשנא והוא פשוט חירפן אותי היום ! היה מושלם! זה שיר שאני מאוד אוהבת גם ככה והוא נתן לזה כל כך הרבה רוך ועדינות וצמרר אותי פשוט! חוץ מזה שאני לא יודעת מה עשו לו אבל הוא נראה מדהים
... כרגע הוא המספר אחד שלי. ולפני התוכנית בכלל לא התייחסתי לקיומו. ניק- אמאלה איזה שעמוםם טוטאלי סנג'יה- אני לא יודעת למה השופטים ציפו- זה הסטייל שלו, הוא תמיד שר ככה! והם אהבו את זה אז מה קרה פתאום זה משעמם להם? בדיוק אותו סגנון כמו האודישן הראשון רק בשיר פחות מוכר. תכלס כע זה היה משעמם חחח אבל הם היו צבועים. ובלי שום קשר- באודישן הוא נראה כמו שלוח ואין לי מושג מה בדיוק עשו לסנג'יה אבל הוא נראה כמו דוגמן ... פשוט ילד יפהפה... השיער, העיניים... לא יודעת מה עוד בקיצור אחד היפים!
AJ- כל כך מיותר ג'ארד- חמוד ומקסים והשיר היה יפה אבל לא חידש לי כלום וראינו מאות כמוהו. כריס סליי- חחחח הוא קורע אותי!!! אבל הוא כל כך דפק את עצמו! הופעה מעניינת ! לא כישרון היסטרי אבל כיף לראות! פיל- בהתחלה חשבתי שהוא יהיה איום ונורא אבל איך שהשיר התקדם הוא היה אדירררר! לסיכום- הבנים היו לא רעים בכלל! קצת הגזימו השופטים האלה... פייבוריטים: בלייק
, כריס ריצ'- שניהם בעיקר...סנג'יה פשוט חמוד... לא מדהים אבל יש פוטנציאל... כריס סליי קורע... פיל מוכשר אבל יהיה לו קשה מבחינת מעריצים. הוא הכי לא הפופ סטאר הטיפוסי... באמצע: ברנדון, ג'ארד לא אכפת לי: סאנדנס, פול, AJ, ניק, רודי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif בע.

דווקא את כריס סליי הפסדתי. אז ככה. פיל ובלייק היו חביבים. חוץ מזה, אין שום יחודיות, אין כלום. כריס ריצ'ארדסון נראה כמו בלון, זז מוזר ושר כמו חקיין לא מוכשר של ג'סטין, אחרי ששאף הליום. ג'ראד פשוט קריפי, חש כוסון, ומזכיר לי שילוב נוראי בין המורה הפרטי שהיה לי פעם לחבר שלי לשעבר. וזה לא טוב. והשיר שהוא שר פשוט מטומטם. ניק שר לא בקצב הנכון. סאנדנס שר שיר שאני ממש אוהבת, אבל לא עשה את זה ממש טוב. רודי צורח, איי.ג'יי שר נחמד אבל הקטע של התקבל אחרי חמש עונות של אודישנים מעלה בי צמרמורות נוראיות של עונה סטייל "כוכב נולד 3". ומי עוד יש שם? כי אני באמת לא זוכרת.

למעלה