הפרק של היום

omrimayo

New member
טופ 12 גברים - הפרק. ספויילרים.

טוב, אין לי ממש ממש מה לומר למען האמת... חלש, ממש חלש. 3 שהיו טובים היו בלייק, כריס ריצ'רדסון ופיל... עם דגש על האחרון לטעמי השאר... פאקינג זוועה. עצוב לי קצת.

SHTRUDIDI

New member
הפרק של היום

שרשרו לכאן כל מה שקשור לתוכנית של היום. בבקשה לשים לב שאין ספוילרים בכותרת ולסמן כל הודעה ב
. צפייה מהנה!

קפיטו

New member
../images/Emo58.gifעוד 20 דקות אבל..

הורדתי את הביצוע של בלייק לואיס לSomewhere Only We Know ונדבקתי אליו. לא שהוא שר מי יודע מה.. אבל זה שיר שאני נורא אוהבת. בפורומים אומרים שכל הבנים היו גרועים
לא שזה מפתיע אבל נחכה ונראה..

MaiEgan

New member
ווע ווע |ספויילר|

רודי - משעמם הזמר המלווה ששכחתי את שמו - משעמם! סאנדאנס - ווי זמיר הנמכתי את הווליום מהזיופים

MaiEgan

New member
המשך

פול קים התחלה גרועה אמצע סבבה ובסוף התחיל לזעזע! רנדי אמר שהוא מרגיש שיש פוטנציאל. הקטע עם הרגליים היחפות מעפן! כריס ריצ'רדסון. אשכרה ג'סטין נשמע בול! אחלה הופעה וכרגיל סיימון היה אנטי. ניק פדרו - אני לא אוהבת בכלל את הקול שלו. הופעה מאוד ממוצעת בלייק ביטבוקסר - הופעה חמודה לאללה! הוא גם יפיוף P:

MaiEgan

New member
המשךךךך

סאנג'ייה - איזה בונבון הוא ! איך ארך לו השיער! שיר משעמם רצח אבל אני מתה על איך שהוא שר אני באמת מאמינה שיש מקום לשיפור אבל יש הרבה פוטנציאל כריס המצחיק - סבבה ממוצע נראה לי ג'רד - איזה חתייייייייייייייייךךךךךךךךךךךך P: אהבתי דווקא איך שהוא שר... איג'י - חמוד לא משהו מיוחד

MaiEgan

New member
אחרון חביב

והכי טוב בכל התוכנית - היה פשוט מקסים! פיל !

קפיטו

New member
../images/Emo58.gifבינתיים

ניק היה טוב מאוד לדעתי. משעמם, אבל שר טוב. רודי משעמם? בכלל לא. מאוד נהניתי מההופעה שלו. את סאנדאנס לא ראיתי אבל שמעתי, הוא איכזב, הסכמתי עם סיימון. את פול פיספסתי, ואחרי הפרסומות בלייק.

קפיטו

New member
ובלייק..../images/Emo58.gif

שיחק אותה לדעתי. לא ווקליות מרשימה או משהו, אבל אהבתי מאוד את ההופעה, ובכלל בהשוואה לאחרים הוא היה מעולה. ושכחתי מכריס ריצ'רדסון שגם היה טוב, ובטח שעובר מסך..

קפיטו

New member
סאנג'יה..

סיימון צדק מאה אחוז.. ההופעה הייתה משעממת ושכחתי אותה אחרי 5 שניות. אבל אהבתי את התגובה שלו.. הוא חמוד והשיער שלו יפה. לדעתי הקהל יאהב אותו וישאיר אותו עוד קצת. עכשיו כריס סליי ושמעתי שהוא שר Trouble!

ששוניקו

New member
לא מסכים... ../images/Emo58.gif

ממש לא מסכים עם התגובה לסאנג'ייה. השופטים הגזימו מאוד, ההופעה היתה שקטה וזה התאים לא. ומאוד הזכירה לי את האודישן הראשון שלו.אני אישית אהבתי את ההופעה.

קפיטו

New member
../images/Emo58.gif

לא שהוא לא שר טוב. הוא היה בסדר גמור, אבל משעמם. אני אפילו לא זוכרת מה הוא שר..

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אני זוכר רק בגלל שאליוט שר את זה שנה שעברה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gifטמיקה,איאן,מישהו?;[../images/Emo58.gif

אלוהים ישמור איזה שעמום טוטאלי איזה אכזבה אני רוצה אליוט בחזרה! איך מיכל אמדורסקי אומרת? זה המדריך איך לגרום למוטי להיות מאוכזב שעתיים שלמות היו כאלה שהצילו את המצב קצת אבל לא ראיתי אליוט,לא ראיתי כריס,לא ראיתי טיילור,אפילו לא ראיתי באקי! נו נתחיל לפי סדר ההופעות רודי-יבש לי.לא אהבתי בכלל.יותר מדי אוחצ'תי.בחירת שיר גרועה. והיה מצחיק שהוא אמר 'לא אכפת לי מה סיימון חושב עליי' ובסוף:'אני רוצה שהוא ישנה ת'דעה שלו' ממש ממש אבל ממש חלש רודיל'ה ברנדון- נקודה לברנדון על קול טוב!אני ממש אוהב את הקול שלו! הוא מקסים והוא כובש לדעתי ההופעה בהחלט הייתה חביבה סאנדאנס- הבחור ממש לא יודע מה לעשות עם עצמו כרגע וראו את זה
פול קים-הוא לקח סיכון,אין מה להגיד. דעתי לא ממש מגובשת עליו. כריס ריצ'רדסון אני יכול להגיד: 'אנייי מאוהההבבבבתתתת?!$#@$#@' לא סתם אבל הוא היה ממש ממש חמוד רק שיפסיק להשוות את עצמו לג'סטין אהבתי! [ועוד ממש שנאתי אותו באודישן הראשון] ניק- ZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZ להוסיף משו? בלייק- ההפתעה של הערב! לא נדהמתי,אבל הוא בהחלט הפתיע אותי לטובה. ומסכים עם סיימון שלא צריך תמיד את הביטבוקסינג! סנג'יה- כ"כ יבש! הוא חמוד והכל אבל באותו זמן גם עולה על העצבים הדיבור החלש,החיוך המעצבן,הביישנות יתר...די! כאב לי עליו האמת אבל אני חושב שיש לו פוטנציאל כריס סליי- אוווווווווווווווווווווווווץ' סיימון! זה היה ממש מביך xDD זה היה בסדר+ ג'רד- האם אני יכול להגיד 'תעשה אותי?!%$#%#@@#$#@' והפעם לא סתם P: ממש ממש אהבתי אותו הייתה לי תחושה שהוא יפתיע ויבוא לי בטוב ההופעה הייתה סבבה כזאת אייג'יי- הוא די מזכיר לי את רודי גם בהופעה גם בהתנהגות לא יודע פשוט -לא- יודע P: פיל סטייסי- האם אני יכול להגיד 'תעשהההה אותיי בלופייים כי אני מאוהבבבבבתתת?!%#@$@ ושים כובע בבקשה:)'
והפעם ממש לא בצחוק אני חושב שהוא מסוגל להרבה הרבה יותר אבל הוא פשוט מדהים ומקסים ההופעה ללא ספק הייתה הכי טובה הערב זה התחיל לא טוב אבל כשהוא השתחרר והרגיש את הבמה הוא היה טוב מאוד+++ ואני אוהב אותו. מישהו מוכן להסביר לי למה פאולה עברה מקום מרנדי?o_O ולמה ריאן לא אמר תודה לסיימון?xXXDD ואוו כשהראו את כריס וג'רד בסוף עומדים אחד ליד השני זה באמת לא היה מצחיק כולי בייצתי איזה סקסיים!#@$@$ נו,תרשו לי להיות שטחי מדי פעם
אם מישהו קרא,הוא מלך

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif עוד משו ../images/Emo58.gif

אני לא מבין איך חשבנו שיהיה טוב כשאייג'יי שניסה להתקבל 5 פעמים הצליח דווקא לעונה הזאת?!
בכ"א בוטם 3: רודי,אייג'יי,ניק. טופ 3: פיל
,ג'רד וכריס ריצ'רדסון [איזו הפתעה בשבילי] והטופ 6 שלי לטופ 12 על סמך הערב: פיל,ג'רד,כריס,כריס,ברנדון ובלייק

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

כיף לקרוא את ההערות שלך... מסכימה לגביי כריס ריצ'רדסון, גם אני לא אהבתי באודישן הראשון ועכשיו מאוד הופתעתי. וגם מסכימה לגביי הכובע של פיל. דחוף!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif

גם אני מאוד אוהב ונהנה לקרוא את שלך :] אולי נפתח בלוג לאיידול?

SHTRUDIDI

New member
היה נחמד../images/Emo58.gif

בהתחלה זה החל כערב-השירים-שאף-אחד-לא-מכיר אבל זה השתפר מאחד לאחד. רודי-אוי,כמה חבל. אהבתי אותו מאוד עוד מרגע האודישן אבל ההופעה הזאת הייתה פשוט לא מרשימה. השיר לא מוכר במיוחד, הצעדים היו מוגזמים מרוב התרגשות ולא שמעו איזה קול יפה יש לו. ברנדון-שיר צפוי,קול טוב אבל זה לא בלט שם. לפחות הריקוד היה מצוין.והוא בחור פשוט יפיפה. סאנדאנס-הפעם הוא לא היה גרוע כמו בהוליווד,אבל השיר הזה היה נשמע עליו כל כך זקן וכבד. למרות שלדעתי הוא היה בסדר יחסית. פול-עוד פייבוריט שלי שאהבתי הערב. הוא נשמע לא משהו בהתחלה אבל בהמשך הוא היה מצוין לדעתי. בחירת השיר לא מדהימה. כריס ריצ'רדסון- וואי,איזה הפתעה! לא הבנתי מההתחלה מה ההתלהבות ממנו חוץ מזה שחשבתי שהוא יהיה האייס\קונס העונתי כי הוא נראה כמו שהוא נראה. אבל איזה בחירה מצוינת בשבילו, והביצוע גם היה נפלא. רק שהחליפה לא ממש מתאימה לשיר ולהופעה הזאת לדעתי. ניק-וואי,משעמם לאללה. ידעתי שהוא בטח יבחר בלדה אבל יש כאלה שלא משעממות. בלייק-עוד פייבוריט שלי שהגיע ובהחלט הוכיח שוב שהוא מיוחד. בחירת השיר הייתה מקורית בהחלט, הוא נראה מצוין והשיר התאים לו מאוד. כל זה פיצה על העובדה שפה ושם הוא לא היה בקצב. אבל אני אהבתי מאוד את ההופעה הזאת. כל הכבוד לו. סנג'איה-מרדים. הקול שלו לא היה מדהים, והשיר הזה לא היה משהו. יש לסטיבי וונדר גם שירים עם קצב. כריס סליי-הוא תמיד היה מיוחד ומקורי וגם הבחירה הזאת הייתה מפתיעה אבל בהחלט התאימה לו. הקול שלו נשמע מצוין והוא גם הופיע יופי, רק שאני לא אהבתי את התגובה לסיימון. היה סתם חצוף ומיותר לדעתי. ג'רד-האמת שאם היו מראים לנו את האודישן שלו בתוכניות האודישנים, לא הייתי מבינה איך הוא עבר. לא הרשים אותי לא שם ולא בהוליווד. היום הוא היה ממש טוב לדעתי, קול עדין ומיוחד וגם ההופעה הייתה חביבה מאוד. איי ג'יי-לא רע, לא מדהים, פושר כזה. השיר היה צפוי למדיי והוא מרים את הידיים יותר מידי. פיל-וואי,איזה קול יפה היה לו מהפזמון והלאה. ההתחלה לא הדהימה אבל בהמשך השיר היה פשוט הוא! כל הכבוד לו. סיימון היה פשוט אנטי הכל לדעתי. אבל יופי שהוא הזכיר את כריס
. סיכום- אכזבות-רודי
. הכי אהבתי-פיל ובלייק
. הבוטום 3 שלי:סאנג'יה, ניק וקשה לי מידי למצוא שלישי.

למעלה