../images/Emo109.gifטמיקה,איאן,מישהו?;[../images/Emo58.gif
אלוהים ישמור איזה שעמום טוטאלי איזה אכזבה אני רוצה
אליוט בחזרה! איך מיכל אמדורסקי אומרת? זה המדריך איך לגרום למוטי להיות מאוכזב שעתיים שלמות היו כאלה שהצילו את המצב קצת אבל לא ראיתי אליוט,לא ראיתי כריס,לא ראיתי טיילור,אפילו לא ראיתי באקי! נו נתחיל לפי סדר ההופעות
רודי-יבש לי.לא אהבתי בכלל.יותר מדי אוחצ'תי.בחירת שיר גרועה. והיה מצחיק שהוא אמר 'לא אכפת לי מה סיימון חושב עליי' ובסוף:'אני רוצה שהוא ישנה ת'דעה שלו' ממש ממש אבל ממש חלש רודיל'ה
ברנדון- נקודה לברנדון על קול טוב!אני ממש אוהב את הקול שלו! הוא מקסים והוא כובש לדעתי ההופעה בהחלט הייתה חביבה
סאנדאנס- הבחור ממש לא יודע מה לעשות עם עצמו כרגע וראו את זה
פול קים-הוא לקח סיכון,אין מה להגיד. דעתי לא ממש מגובשת עליו.
כריס ריצ'רדסון אני יכול להגיד: 'אנייי מאוהההבבבבתתתת?!$#@$#@' לא סתם אבל הוא היה ממש ממש חמוד רק שיפסיק להשוות את עצמו לג'סטין אהבתי! [ועוד ממש שנאתי אותו באודישן הראשון]
ניק- ZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZ להוסיף משו?
בלייק- ההפתעה של הערב! לא נדהמתי,אבל הוא בהחלט הפתיע אותי לטובה. ומסכים עם סיימון שלא צריך תמיד את הביטבוקסינג!
סנג'יה- כ"כ יבש! הוא חמוד והכל אבל באותו זמן גם עולה על העצבים הדיבור החלש,החיוך המעצבן,הביישנות יתר...די! כאב לי עליו האמת אבל אני חושב שיש לו פוטנציאל
כריס סליי- אוווווווווווווווווווווווווץ' סיימון! זה היה ממש מביך xDD זה היה בסדר+
ג'רד- האם אני יכול להגיד 'תעשה אותי?!%$#%#@@#$#@' והפעם לא סתם P: ממש ממש אהבתי אותו הייתה לי תחושה שהוא יפתיע ויבוא לי בטוב ההופעה הייתה סבבה כזאת
אייג'יי- הוא די מזכיר לי את רודי גם בהופעה גם בהתנהגות לא יודע פשוט -לא- יודע P:
פיל סטייסי- האם אני יכול להגיד 'תעשהההה אותיי בלופייים כי אני מאוהבבבבבתתת?!%#@$@ ושים כובע בבקשה

'
והפעם ממש לא בצחוק אני חושב שהוא מסוגל להרבה הרבה יותר אבל הוא פשוט מדהים ומקסים ההופעה ללא ספק הייתה הכי טובה הערב זה התחיל לא טוב אבל כשהוא השתחרר והרגיש את הבמה הוא היה טוב מאוד+++ ואני אוהב אותו. מישהו מוכן להסביר לי למה פאולה עברה מקום מרנדי?

ולמה ריאן לא אמר תודה לסיימון?xXXDD ואוו כשהראו את כריס וג'רד בסוף עומדים אחד ליד השני זה באמת לא היה מצחיק כולי בייצתי איזה סקסיים!#@$@$ נו,תרשו לי להיות שטחי מדי פעם
אם מישהו קרא,הוא מלך