הפרק של היום

2DH

New member
../images/Emo58.gif

מדהים ... לא היה ... אף אחד לא הפיל אותי מהכסא (אולי חוץ מפיל אבל גם שם לא יותר מדי) נקווה שאני לא אשכח כלום :) רודי - משום מה אני מחבבת אותו אבל זה לא היה מרגש ... אפילו לא קרוב. ברנדון - אני לא זוכרת את ההופעה שלו .. לא לרעה ולא לטובה... פשוט לא זוכרת. סאנדנס - יש לו קול טוב... חבל כי ה היה זוועתי משהו. פול - אמ... גם אותו אני לא זוכרת מספיק כדי להגיב. הוא לא היה מזעזע .. ולא היה מדהים . כריסR - הוא היה חמוד ... ונתן הופעה טובה ... אבל לא נפלתי מהכיסא. ניק - זה לא היה מיוחד אבל לאורך כל השיר שלו חייכתי ... יש בו משהו שאני ממש אוהבת . בלייק - ממש הפתיע ! לטובה! אני לא מתה עליו אבל הוא היה בין היותר טובים הערב. סנג'יה - כמה שאני הסכמתי עם סיימון - שעמום ... אני חייבת להגיד שאני בכלל לא מתלהבת מסנג'יה וההופעה היום לא שינתה את דעתי כריסS - נהינתי מההופעה שלו , גם היא היית בין הטובות ולדעתי יש לו את אחד הקולות היותר טובים העונה (אצל הבנים לפחות). ההערה לסיימון ... לא יודעת משום מה היא נראתה לי ממש לא במקום , חלק מהתוכנית זה השיפוט ... שצריך לקבל ... יש מצב שזה רק אני אבל ההערה הזאת הרגישה לא במקום. ג'ראד - חמוווווד ... השיר היה יפה ... אני בקושי זוכרת אותו מהאודישנים אבל הוא שר ממש יפה ... אני ממש רוצה שהוא ישאר לשבוע הבא ! אי.ג'י - אני לא מתלהבת ממנו יותר מדי... הוא כזה בסדר ... לא יודעת הוא לא מרגש אותי או משהו. אני גם לא ממש זוכרת את ההופעה שלו ככה שאני לא ממש מתלהבת ממנו. פיל !!!! - פחדתי מאיך שהוא פתח את השיר , כי אני אוהבת אותו ! אבל בסוף השיר אפשר היה להגיד שהוא אחד הבנים היותר טובים (אם לא הבן הכי טוב... נכון לעכשיו). הוא היה פשוט מעולה ! סה'כ - לא היה מדהים ... אבל לא היה איום ונורא... נקווה שהבנות מחר יהיו יותר טובות.

קפיטו

New member
../images/Emo58.gifלדעתי

הרוב לא הרשימו. בלייק, כריס סליי ופיל היו הטובים ביותר. מוטי בניגוד אליך אני בייצתי דווקא כשכריס עלה לבמה
איזה בחור מהמם, והרבה יותר שווה מג'סטין טימברלייק. גם הייתה לו הופעה טובה. רודי וניק נחמדים. סאנדאנס איכזב בענק. אחרי האודישן שלו סיימון אמר שהוא קרע את טיילור, אבל מאז אפילו טיילור יותר טוב
סאנג'יה חמוד, לא משהו מיוחד.. בקושי החזקתי את עצמי שלא להרדם.. פול חייב לעוף! איך הוא קלקל שיר כזה מדהים בדקה וחצי שאלוהים יעזור לי! בוטום 2: ברנדון (מי?) ופול.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

למה בניגוד אליי? כמו שאמרתי 'אני מאוההבבבבת' הוא היהי טוב לדעתי וגם לי הוא עושה את זה הרבה יותר מג'סטין אולי הסלידה שלי בהתחלה הייתה בגלל שהשוו אותו לג'סטין והיום כשראיתי משו שונה לגמרי,ממש ממש אהבתי

קפיטו

New member
../images/Emo58.gifאה..

הבנתי. אם גם אתה מאוהבתתת אז זה בסדר
אותו דבר אצלי בקשר לג'סטין טימברלייק. ג'סטין בכלל לא מושך בעייני, הם כמעט ולא דומים.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ז"א,הצלחתי להרויד משם רק

אודיו אפשר גם וידאו?

shavitlavi

New member
../images/Emo58.gif שאלה למי שראה כבר ת'פרק

מה אמר כריס לסיימון שכולכם אומרים שזה לא היה במקום?

whatever4

New member
../images/Emo58.gif

סיימון אמר לו שלדעתו הקול שלו לא היה טוב היום ואז כריס אמר- "לפחות אני לא שר כמו אל דיוו והטלטאביז". לדעתי זה דווקא היה במקום ודי מצחיק למען האמת....

shavitlavi

New member
זה היה לגמרי במקום-כל הכבוד לכריס!

הגיע הזמן שמישהו יכניס קצת לסיימון אחרי 6 עונות שהוא שחצן ונפוח מעצמו סוף סוף מישהו חשף את הצד הפגיע של סיימון-אז נשברה קצת התדמית של האיש שכלום לא מזיז לו ביג פאקינג דיל יש לי רק דבר אחד להגיד לסיימון If You Cant Stand The Heat Stay Out Of The Kitchen

זה היה בערך ככה:

אחרי עוד ביקורת קטלנית של סיימון שאל ראיין את כריס מה דעתו, והוא באדישות אמר שזה שהוא לא שר שירים של I5 או הטלטביז (שתי הפקות של סיימון) לא אומר שזה לא טוב. לראיין נמרח חיוך של ממטרה על הפנים וסיימון נראה כאילו מישהו דחף לו איגואנה לגרון. בכלל היתה תכנית טעונה - ראיין וסיימון נכנסו חזיתית אחד בשני ולרגע זה היה נראה אפילו חצי אמיתי ולא בשביל הרייטינג. אז אם אין כשרון לפחות יש דרמה. אכלנו אותה

whatever4

New member
../images/Emo58.gifהיה מהנה

אז ככה- קשה לי להסביר את זה אבל, למרות שרוב ההופעות היו ממש גרועות אני חייבת להודות ש-ממש נהנתי! התגעגעתי לשלב הזה וזה שיפור ענקי משלב האודישנים ושלבי הוליווד הדי משעממים. באשר להופעות- אז כמו שאמרתי- רוב ההופעות היו ממש מזוויעות, על גבול השערורייה. אבל, ככל שהתוכנית התקדמה המצב השתפר קצת. דווקא זהיתי פוטנציאל בבנים. אני חושבת שהרבה מזה נובע מהתרגשות של פעם ראשונה ויש לי הרגשה ששבוע הבא יהיה יותר טוב (או כך לפחות אני מקווה). עכשיו, אחרי פרשנות פולה- הגיע הזמן לפרשנות סיימון: רודי- אוי אלוהים מה זה היה?! לא הצלחתי להתרכז בשירה שלו מרוב כל ההתלהבות העצמית. וחבל, כי דווקא חיבבתי אותו. יש מצב רציני להעפה ולו רק בגלל שהוא היה ראשון. ברנדון (זה ששר קולות רקע)- יחסית לאחרים (אתם עוד תראו הרבה את הצירוף הזה פה) הוא היה סביר. ההתחלה הייתה טובה אבל אז הגיע קטע הקריוקי והרס את הכל. הקול שלו טוב והוא די 'לייקאבל' אבל לא עושה לי את זה. עוד יכול להפתיע בהמשך. סאנדנס- איך הוא במו ידיו הורס לעצמו. בהתחלה- היה לו אודישן מהאגדות. בחירת שיר טובה, ביצוע שונה והתלהבות היסטרית מהשופטים- כל המרכיבים להיות האיידול הבא. בשלב הוליווד כולנו ראינו מה נהיה ממנו, אבל פה היתה לו הזדמנות לתקן והוא כל-כך פישל. לא רק שהוא מאבד קולות בקצב רצחני, אני בטוחה שגם יהיו לו כמה שונאים בבית (העובדה שהוא עלה לתוכנית למרות שהוא היה גרוע בהוליווד חייבת לייצר אנטי מסויים). הופעה גרועה ביותר לטעמי. פול- דווקא אני מחבבת את הבחור אבל לא הייתה לו הופעה טובה. נראה היה שהוא מתאמץ מידי. כריס ריצ'רדסון- הרשו לי להוציא את הפאקצה בת ה-12 שבתוכי ולהגיד- איזה חתיך הוא
! עכשיו כשהוצאתי את זה החוצה אפשר להמשיך.... כפי שאמרו מעליי- הוא באמת הפתעה נעימה. ממש לא זכרתי את האודישן שלו לטובה אבל דווקא כשהראו את האודישן עוד הפעם- התרשמתי מאוד. אני לא חושבת שהשיר התאים לו אבל סך הכל הוא עשה עבודה טובה. בהחלט אחד הטובים היום (יחסית לאחרים). ניק- תזכירו לי מי זה בכלל?
בלייק- היום הוא ביסס את מעמדו כפייבוריט שלי להמשך. זה לא שיש לו את הקול הכי טוב, אבל הוא ייחודי, שונה, מגניב וכן, הוא גם חמוד לאללה. היום הייתה לו את אחת ההופעות הכי טובות מבלי להתאמץ בכלל. בחירת שיר טובה ולא אופיינית. אני חושבת שהוא עשה בחירה נכונה לא לעשות ביט בוקסינג. הוא צריך לשמור את זה לזמנים קשים. סאנג'יה- כשחשבתי שכבר הרע מאחוריי והתוכנית סוף סוף מתחילה להמריא- בא סנג'יה והרדים אותי לגמרי. מה שכן- הקול שלו לא היה כזה גרוע ולכן השופטים ובמיוחד סיימון, קצת הגזימו עם ההערות שלהם. במיוחד לא היה לי מובן איך סיימון ירד לגמרי על סנג'יה בעוד לניק, שהייתה לו הופעה פי כמה יותר משעממת הוא דווקא החמיא. כריס סליי- סך הכל- חביב ביותר אבל קצת איכזב אותי. ציפיתי ליותר. הקטע הוא שהוא באמת לא אחד הזמרים הכי טובים שם ולכן אין לו את ה"וואו פקטור". מצד שני- אני פשוט מתה על האישיות שלו. נראה שיש לנו מתחרה רציני לסיימון וכמו שאני מכירה את סיימון- הוא ממש לא יאהב את זה. יש לי הרגשה שהוא עוד ינקום בו בכך שהוא יעניק לו ביקורות גרועות מעתה ואילך. ורק לי היה נראה שסיימון נעלב באמת? ג'רד- לא יודעת למה אבל הוא פשוט מעצבן! התנועות ידיים, החיוכים, השירה שלו... not my cup of tea בלשון המעטה. איי ג'יי- בן-אדם, מה יש לך כל כך להתלהב מעצמך? במילא תעוף בשבועיים הקרובים. פיל סטייסי- את האודישן שלו לא אהבתי, בהוליווד הוא השתפר, אבל עכשיו הוא חזר לסורו- לא הבנתי מה ההתלהבות כל כך. קול חביב, שיר חביב, לא יותר מזה. מי שאני רוצה שיעוף: ג'רד ואיי ג'יי- מסתבר שיש סיבה למה לא הראו אותם לפני... מי שיעוף לדעתי: רודי (מקרה דומה לפטריק של שנה שעברה) ואיי ג'יי/ניק.

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gif

בינתיים צפוי ומשעמם. נהניתי רק מכריס הראשון עד עכשיו. הרג אותי שסיימון אמר לרודי שאין בו ייחודיות או משהו בולט- את כל הייחודיים העפתם בהוליווד, אידיוטים
איפה תמי? שון? אם רציתם ייחודיות- הייתם צריכים לחשוב על זה קודם

למעלה