../images/Emo58.gif
מדהים ... לא היה ... אף אחד לא הפיל אותי מהכסא (אולי חוץ מפיל אבל גם שם לא יותר מדי) נקווה שאני לא אשכח כלום
רודי - משום מה אני מחבבת אותו אבל זה לא היה מרגש ... אפילו לא קרוב. ברנדון - אני לא זוכרת את ההופעה שלו .. לא לרעה ולא לטובה... פשוט לא זוכרת. סאנדנס - יש לו קול טוב... חבל כי ה היה זוועתי משהו. פול - אמ... גם אותו אני לא זוכרת מספיק כדי להגיב. הוא לא היה מזעזע .. ולא היה מדהים . כריסR - הוא היה חמוד ... ונתן הופעה טובה ... אבל לא נפלתי מהכיסא. ניק - זה לא היה מיוחד אבל לאורך כל השיר שלו חייכתי ... יש בו משהו שאני ממש אוהבת . בלייק - ממש הפתיע ! לטובה! אני לא מתה עליו אבל הוא היה בין היותר טובים הערב. סנג'יה - כמה שאני הסכמתי עם סיימון - שעמום ... אני חייבת להגיד שאני בכלל לא מתלהבת מסנג'יה וההופעה היום לא שינתה את דעתי כריסS - נהינתי מההופעה שלו , גם היא היית בין הטובות ולדעתי יש לו את אחד הקולות היותר טובים העונה (אצל הבנים לפחות). ההערה לסיימון ... לא יודעת משום מה היא נראתה לי ממש לא במקום , חלק מהתוכנית זה השיפוט ... שצריך לקבל ... יש מצב שזה רק אני אבל ההערה הזאת הרגישה לא במקום. ג'ראד - חמוווווד ... השיר היה יפה ... אני בקושי זוכרת אותו מהאודישנים אבל הוא שר ממש יפה ... אני ממש רוצה שהוא ישאר לשבוע הבא ! אי.ג'י - אני לא מתלהבת ממנו יותר מדי... הוא כזה בסדר ... לא יודעת הוא לא מרגש אותי או משהו. אני גם לא ממש זוכרת את ההופעה שלו ככה שאני לא ממש מתלהבת ממנו. פיל !!!! - פחדתי מאיך שהוא פתח את השיר , כי אני אוהבת אותו ! אבל בסוף השיר אפשר היה להגיד שהוא אחד הבנים היותר טובים (אם לא הבן הכי טוב... נכון לעכשיו). הוא היה פשוט מעולה ! סה'כ - לא היה מדהים ... אבל לא היה איום ונורא... נקווה שהבנות מחר יהיו יותר טובות.
מדהים ... לא היה ... אף אחד לא הפיל אותי מהכסא (אולי חוץ מפיל אבל גם שם לא יותר מדי) נקווה שאני לא אשכח כלום