הפרק של היום!

shipper heart

New member
בוא נראה...פרקים של חברים, מכושפות,

אי.אר. באפי אממ...סרטים ואהמ עוד סידרה שאני מכורה אליה אהמ ואני לא אגיד את שמה זה חוקי....חחח כל עוד לא מדברים על זה...חחח
ואני ראיתי את העונה הזאת של חברים 7 פעמים בערך...חחח אבל אנ'לא יודעת מה אני אעשה בפרק 921...זה הפרק הכי עצוב שיש וגם הכי מרגש ואני אשתגע...סביר להניח שאני אראה ג'אג אבל בכל זאת...חח

shipper heart

New member
חברים כן? ואת לא רוצה לדעת....בכיתי

בכל ה1591843 פעם שראיתי אותו...ולא משמחה...

shipper heart

New member
לא מסוגלת....בקשי מקשת...אני פשוט

אתחיל לבכות שוף וזה יהרוס לי ת'היי

cjharm

New member
אין כניסה לאוהבי חברים עם לב חלש...

אנחנו מגלים למה מוניקה לא בהריון.....כי גם לה וגם לצאן צאן יש בעיות פריות.... זה כל כך עצוב כשהיא - העישה שרצתה להיות אמא מגיל חמש בערך - מגלה שהיא לא תוכל

shipper heart

New member
לא קוראת לא קוראת לא קוראת לא קוראת

*עוצמת את העיניים חזק חזק חזק...*

cjharm

New member
אני לא מאמינה שכתבתי את זה!

עישה = אישה ! עכשיו לישון ! עכשיו!!!!

shipper heart

New member
ליל"ט קשת ../images/Emo9.gif מישו נשאר איתי פה?!

או שאני אפנה לתחליף? *AKA FANFIC*

shipper heart

New member
אוקיי אני מציינת שאני מתחילה לכתוב

ב22:45...חחח עם פאנפיקים באמצע...חח אהההההההההההההההההההההההה אני פשוט מ-א-ו-ש-ר-ת!!1 הארם ובוני הצליחו להעביר לי את התסכול שבומרנג יצר!!!
האמת גם ווב עזר הוא היה ממש חמוד בפרק הזה!!
אוקיי אז ככה- סינגר ממש ממש לא עצבנה אותי בפרק הזה...היא עשתה אחלה עבודה והיא גם לא הייתה כל כך מרשעת...חחחחחחח הארם היה כ-ל כ-ך יפה!!
כהרגלו חחחחחח ... אני לוידעת מה זה...אני מעדיפה אותו עם מדים אבל אני פשוט נשפכת כל פעם שאני רואה אותו בסיוויז....כאילו בבגדים אזרחים...אולי אני פשוט רגילה כבר למדים חחח.... גאד דמט!! מאק עצבנה אותי כל כך בפרק הזה!! ובהתחלה שלו בכלל כל הזמן קיללתי את כל העולם ואחותו הצולעת חחח....עצבנו אותי עם מה שהם אמרו על בוני הזונ*ת האלה!! כאילו WTF?! בוני רוקס!! חחח אני פשוט חולה על הדמות שלו!! חוצמזה שהוא ממש אוהב את הארם הוא גם טייס, הוא היה חבר של האמר, הוא מצחיק רצח והוא עקשן! וזה כיף שבניאדם הם עקשנים כי זה עושה את הכל הרבה יותר מעניין...כמו עם ריוורס...חחח וגם יש לו עיניים יפות!! אני פשוט מתה על זה שעושים קלוזאפ על אנשים עם עיניים כאלה!! *אהמ בעיקר על דיוויד אהמ*...זה לא רק כחול *כי רק כחול יש גם לטום...אחשלי* זה מן כחול עם לוידעת עוד כל מיני צבעים מסביב...כמו שלדיוויד יש גם ירוק וכחול אקווה ואפור...לוידעת זה פשוט סוג עיניים מדהימות!! ידעתי שהוא חפמפשע!! ידעתי מההתחלה!! כל השאר חארות מטומטמים שהאשימו אותו סתם!! נורא אהבתי את ההתחלה כשהם פסלו את כל האדמירלים חחח....זה היה ממש מצחיק...וגם כשהארם אמר כזה-סטיוארט?-יס- יור אן אידיוט....הא הא הא חחח וכל פעם כשהתנגדות של מאק נדחתה עשיתי לה הא הא הא מגיע לך!! כי היא ממש עיצבנה אותי בהתחלה עם מה שהיא הציעה וזה שהיא אמרה שהיא מאמינה שהוא אשם!! היא פשוט נוטרת לו טינה עוד מאז קרוסינג דה ליין בעונה 2....באד היה כזה חמוד והארייט הייתה כזאת מסכנה...ראיתם את הפרצוף של הארם כשהיא התחילה לדבר איתו?! מה שמזכיר לי- כשהארם אמר ....but I know what it feels like to loos the woman you love- למי הוא התכוון?! לדיאן או לזה שהוא איבד את מאק בשביל באגמי?! אני אלך על מאק אבל אני לא אובייקטיבית בדברים האלה....אתם יודעים...חח ווב היה כזה חמוד איך שהוא הביא לו את הארי דרייקס הזה ואז הלך...חחח אבל אני נשבעת לכם שהקול שלו עושה לי סיוטים בלילה...לוידעת יש לו משו מוזר בהגייה של המילים חחח...וחוצמזה שיש לי סיוטים שהוא לוקח להארמיפו את מאק....בעע..... בכולופן...בוני זכאי בוני זכאי נה נה נה נה נה!!
!!!!! אני כל כך מאושרת....אני בהיי נשבעת לכם!! איזה כיף שהואיכול להימשך היום עד מאוחר חחחח....ווווייייייייייייי בוני רוקס בוני רוקס בוני רוקס...למישו יש מושג אם הוא מופיע שוף לפני AYF?! כי נדמה לי שהוא חוזר מתישו לצי ואז פורש עוד פעם ממש לפני AYF....כי הוא אמר להארם שהפעם הוא לא חוזר....ואז הארם אמר לו we'll see about that....גאד אין לי חיים...חחח *and I damn proud of it* חח איזה חמוד הוא היה...גם כשהוא הביא להארם קפה, גם כשכולם הצדיעו לו על הספינה וגם כשהוא אמר להארם שהוא פורש...חח איזה מבט היה להארם על הפנים...כאילו שהבנאדם שהוא הכי מעריך בעולם וכזה שהיה מנטור שלו או משו כזה עזב אותו.... או שזה בגלל שהוא מרגיש שהקשר האחרון החזק בין אבא שלו עוזב את הצי וזה כאילו מרחיק אותו ממנו עוד יותר...בואנה אני מעלה ספקולציות...אניוויסססס אני מתה על הפרצופים שלו!! הוא פשוט יצור לא נורמלי...חחח
שכחתי- איך אהבתי את הגנרל מההתחלה...חחח והזומי האידיוט הזה עצבן אותי!! STFU כאילו מה הקטע שלך?! נתנו לך כסף יופי מה אתה הורס לבנאדם טוב את החיים?! אתה אפילו לוידע ת'אמת!! ואת מה שאתה כן יודע אתה סתם מעוות....me don't like zummies!! squids rulz!!!! חחחח בוני רוקס בוני רוקס ובוני רוקס שוף.... אה שכחתי שוף....הסקנב מ-נ-י-א-ק!! הארם רוצה להגן על בוני! והוא לויכול להבטיח כלום חוצמזה שהוא יעשה הכל בשביל הלקוח שלו...בעיקר עם זה מישו שהוא מעריך כל כך ובנאדם שחשוב לו כל כך.... ולסיכום- בוני רוקס!!!!!!!!!!!!

Dark Storm

New member
וואי גל...

קראתי יותר דברים בפורום מההודעות שלך מאשר בכל השנים שלי בבי"ס ובקורס שוטרים ! (למען האמת, לא ממש קראתי בבי"ס וזאת הסיבה שבסוף הגעתי לקורס שוטרים
)

shipper heart

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני שמחה שאני תורמת להשכלה שלך
אבל כשזה מעניין קוראים...לכן בבצפר לא קוראים

למעלה