הפרק של היום!

shipper heart

New member
בעיקרון אני באותו מקום כמוה...חח

אבל כדורי מפרידים בין התיכון לחטיבה *למרות שזה באותו מקום רק בניין במרחק 100 מטר בערך חחח*

shipper heart

New member
זה לא שיש לי כמעט את כל השבוע חופשי

*כאילו השבוע כן...חח* אבל בעיקרון יש לי רק יומשישי חופשי *ושבת...מן הסתם* ובשאר הימים אני כן לומדת...יום שלישי אני לא ממש לומדת כי אין בו מתמטיקה, יש שעתיים אנגלית *שאני לא עושה בהם כלום כי אני איזה 20 עמודים קדימה משאר הכיתה...* יש של"ח שלא עושים כלום ותרבויות שלא עושים כלום ובלשון ומקרא לפעמים כן עושים משו...חחח אבל בכל שאר הימים אני לומדת...השבוע יש לנו ראשון שני חופשת סמסטר... שמעו איזה דפוק ביום השואה יש לי טיול שנתי *זה בכוונה על יום השואה ככה שנהיה בטקס ביד ושם* וזה יוצא על ראשון ואז יש לי טיול- ראשון שני שלישי, רביעי יום חופשי חמישי מבחן בהיסטוריה...בע....חח

shipper heart

New member
יאפ...בערך...ואז המורה שלי מנסה

לעודד אותנו עם- בתיכון זה יהיה הרבה יותר גרוע...חח בע בע בע...אני תכף אעלה סקרין קפטשורס של AGBF

Nushi G

New member
אני חייבים לעשות מפגש פורום!!!

לפחות בשביל הסיבה המאוד טובה שאני רוצה שתביאי לי דיסקים צרובים עם כל הפרקים של עונה 9... וגם את כל שאר הדברים המגניבים שיש לך..

shipper heart

New member
אין לי את כל הפרקים של עונה 9 יש לי

רק עד פרק 6 ואת הקטעים שאהבתי מפרק 8 ואת 912 כי רק ראיתי אותו ביום שישי פעם ראשונה ואין לי הרבה דברים מגניבים כי אין לי כסף...את כל מה שיש לי ההורים שלי לוקחים חחח ואבא שלי לא מרשה...עד שהצלחתי לשכנע את אמא שלי אבא שלי לא מרשה...

shipper heart

New member
אה סליחה זה פרק9 וזה קטעים שמסתכמים

ב5 דקות...מה אני אעשה שלא היה שם שומדבר שיפרי והמשפט לא עיניין אותי במיוחד?!חחח

shipper heart

New member
אני יודעת...לרוע המזל דפקא בפרקים

האלה *חוץ מהפרק הראשון והשני...וקצת השישי אין כמעט כלום כי הארם בCIA ומאק בג'אג...לפרקים שבאו אחרי זה פשוט כבר נגמרו לי הדיסקים חחח...והמקום במחשב אז לא שמרתי אותם חחח...חוצמזה שרק בשלושה פרקים האחרונים יש משו "ראוי לשמו"...חח

Nushi G

New member
באסה רצינית... ../images/Emo10.gif

ואין לך שום דבר שיעודד אותי?? למשל LL על דיסק?!

shipper heart

New member
דווקא יש לי...חח אבל זה לא רק LL

יש שם גם חלקים מאדריפט 2 שחתכתי *בלי מיק וכמעט בלי רנה...טוב כמעט בלי באגמי* קליפ של סטינג מהופעה חיה ב11.9.01 בטוסקנה *frgile* ועוד שני קליפים של הארם חחח

שאני אפספס אותכם?? תגידו... שכחתם

שנרקומנים צריכים את מנת הסם היומית שלהם???? מה אני אעשה שנתקעתי עם סם שהוא אתם??!? לא יכולה להתאפק מכם ליום אחד!!! יצאתי קצת עם חברים , טיילנו בקניון , הלכנו לאכול אח"כ בנאפיס(פירקתי סטייק ע-נ-ק....חחח...) וזהו...הקלטתי גם את פסיכולוגית בגרוש וגם ג'אג (אמא נאמנה שלי....) ובזמן שהתכוננתי לצאת העפתי מבט לטלויזיה, מתי שהיה פסיכולוגית בגרוש...נכון שדיוד שם ה-כי יפה בעולם??? אמא'לה!!!!!! השיער שלו היה כ"כ יפה ..והפנים והגוף והגובה והכל.....גררר...אני רוצה סטייק בצורת דיויד!!!!! מה איתכן אחיות שלי? איך עברה השבת? באמת . אבל באמת שהתגעגעתי!

Nushi G

New member
הוא מדהים שם!!!

היו אצלי חברים אבל הטלויזיה הייתה דלוקה וכל רגע שהוא הופיע הם ידעו שהם צריכים להשתתק ולתת לי להתרכז!!! חחחחחחחח

נככככככון???? כי בג'אג לפעמים

השיער שלו קצוץ מדי וגם מעצבים לו אותו לפעמים על הפנים! כאילו לקחו לו בלטה והשטיחו לו על הראש! (לדוגמא...בגודבייס...כשהוא היה על הנומ"ט ...השיער שלו היה מהמם...כשהוא חזר לג'אג שוב בלטה!) ובפסיכולוגית בגרוש השיער שלו היה מעוצב מדהים. ל - א - כ - ו - ל !!!!!!!!!!

למעלה