הפרק של היום!

Dark Storm

New member
אבל אם אני אשכיל עוד יותר...

אז יפטרו אותי מהמשטרה על אי התאמה....
יד לי עוד מליון כאלה... (ו עוד 2 מליון על מג"ב
)

Nushi G

New member
אם את שומעת סירנות עכשיו...

זה האמבולנס ששלחתי לקחת אותך מאברבאנל...
הזהרתי אותם שיכול להיות שהם יתקלו בהתנגדות עזה מצדך בעיקר בגלל העובדה שאת בהיי מהסם החזק בעולם (ג'אג אלא מה...)...
הם אמרו שהם רגילים לאשפז הרבה חולי ג'אג ושיש להם תרופת הרגעה מיוחדת בדיוק בשביל הסיטואציות האלה- פרקים של העונה ה-10 של ג'אג! (יש להם הסכם עם DPB וכמובן שקתרין חתמה לעוד עונה...)... חחחחחח *איזה פנטזיות יש לי הא? המצב הולך ומתדרדר!!!* סתם גל, חולה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shipper heart

New member
לא צכה פרק מעונה 10 צכה פרק עם הרבה

shipper moments שלא מוזכר בו בומרנג ושמאק לא עומדת להתחתן בו עם מישו אחר חוץ מהארם...מממ איזה פרק יפה יכול להיות אם יהיה כמו 722 של חברים על הארם ומאק?! יווווווווווו הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי...*אוי שיט אני שומעת סירנות אני אלך להתחבא מתחת למיטה חחח* *אני רק מקווה שאני אוכל להפסיק להגיד הלוואי...חחח*

Nushi G

New member
מה יש בפרק 722 של חברים שאת

כל כך רוצה שיהיה כמוהו בג'אג??

Nushi G

New member
אההה...עכשיו הבנתי...

אבל לא נראה לכם יותר מתאים שכשסוף כל סוף הם יהיו ביחד (ואל תתווכחו איתי כי זה מה שיקרה!) רצוי שזה יהיה פרק הרבה הרבה הרבה ושוב- הרבה יותר רומנטי שיפרי וג'אגי כזה?!?!?!

shipper heart

New member
זה עוד לפני החתונה...חתונה זה 723/4

זה הפרק שהם מנסים לכתוב את הנדרים שלהם ושניהם לא מצליחים וכולם מנסים לעזור להם *כאילו הבנים לצ'נדלר הבנות למוניקה* ואז יש להם מלא מלא מלא פלאשבקים כאילו מאז שהם נפגשו ואת כל הדרך שהם עשו ביחד עד שהם הגיעו לרגע של החתונה...זה בעצם פרק שמתמקד רק בהם בלי עוד סיפורים מהצד....כמו לייפליין רק יותר שמח...הרבה יותר שמח
*ציינתי שאין לי חיים?!*

Nushi G

New member
חחחח לא נורא שאין לך חיים..

לפחות את מתמקדת במשהו מהותי.. *אהמ* ג'אג *אהמ* הארם ומאק *אהמ*

Dark Storm

New member
טוב אנשים...

אני אזוזה - יש אודיסאה 5 (כן, יש מי שרואה את הסידרה הזאת...) ואחרי זה לישון - יש משמרת בוקר מ 6:00 מחר...
טוב בא ביי...

Nushi G

New member
לילה טוב!!! תהנה מאודיסאה.. 5 אמרת?

ולשמחתי אני יכולה לקום מחר ב-8 וחצי...!!! *מתחילה ללמוד מאוחר..*

shipper heart

New member
ביי גיל...ליל"ט..חח למזלי אני יכולה

לקום מחר ב12:30 ישר לפרק של ג'אג *לא מתחילה ללמוד מחר חחח*

cjharm

New member
גררררררררררררררררר!!!

נו פייר ! אני צריכה להיות על אוטבוס ב 7:25!!!!! לילה טוב!

Nushi G

New member
בדר"כ גם אני ... אבל מחר מתחילים

מאוחר ויש לי אוטו לביצפר! אז למה לקום מוקדם....?

shipper heart

New member
את הולכת קשת?!

ואני יודעת שזה לא פייר...*הא הא הא* והכי נחמד, זה שיש לי גם את יומשני חופשי ובשלישי אני לומדת שעה מקסימום שעתיים מתוך 6...ובשאר אני אמממ במקומות אחרים חח

Nushi G

New member
אני עדיין לא הבנתי למה כשאני הייתי

בחטיבת ביניים הייתי כמעט כל יום בביצפר *זה שלא נכנסתי לשיעורים זה כבר משהו אחר..* ולך יש כמעט את כל השבוע חופשי!?

cjharm

New member
היי! אני בתיכון!!

וכן גלו'ש (כזה יתחיל לעצבן - תגידי!) אני חייבת לנסות להרדם... אבל משהו אומר לי שאני אהיה פה עוד 30 דקות לפחות (אני קראת FF וקפצת באמצע) המיטה לא תסדר את עצמה - תאמינו לי, ניסיתי!

למעלה