הפרק של היום!

shipper heart

New member
בואי נסכם את זה ב-

אם אני אשאל זה יהיה הפדיחות של החיים שלי ואני ארצה להעלם ואם אני אעלם אני לא אראה את הארם ומאק ביחד ואנחנו לא רוצים שזה יקרה..חחח

Nushi G

New member
בהחלט לא! מה אני אעשה בלעדייך

אם תעלמי!?

הרמוני

New member
אתם חייבים לעזור לי!!!!!

אוקיי רגע אחד אני רואה ג'אג, סוף הפרק בון נכנס למשרד של הארם בלה בלה בלה, הארם שואל "אז מה יקרה עכשיו אדמירל?" לשנייה, נשבעת שלשנייה העברתי לחברים, החזרתי לערוץ שלוש והארם עומד שם בפרצוף המום והפרק נגמר! מה הוא אמר לו שגרם לו להראות ככה?! HELP PLEASE

cjharm

New member
הוא "התפטר"

והוא אמר להארם שעכשיו זה הזמן שלו

omer landau

New member
ואיי זה היה פרק יפה

בדרך כלל אני אוהב יותר פרקים עם אקשן וכאלה אבל זה היה ממש מעניין ויפה השיא היה העדות של דרקס או איך שלא קוראים לו זה הצחיק אותי איך הארם והשנייה חח עיצבנו את השופט נכון שזה שולי לפרק אבל לא הבנתי המה היה הקטע בהתחלה עם המזלט זה היה ניסוי או משהו או שיגור של מזלט ממממממ

Sweet SuGaR

New member
גרררר

גוד פרק גוד!! היה ממש פרק יפה והארייט
מסכנה... פ'כל מקרה... אין מטוסים כבר הרבה זמן!!!! רוצה מטוסים! רוצה רוצה רוצה!!!

cjharm

New member
הקשר בין ג'אג לחברים

ג'אג התחיל - יופי ! חברים מתחיל - אמא קוראת לי "הפרק עם הצלחות של מוניקה!" (גרמתי לה להיות מכורה) אני עומדת של ליד הטלוויזה ומדקלמת שורות אמא "אוקי לכי את מעצבנת... 10 דקות אחר כך (בערך) הארייט מספרת להארם איך היא לא זכתה להחזיק את שרה, אני בדמעות, ופתאום אני שומעת שעגות של צוחק מהסלון! זה היה הכי מעצבן בעולם!!!!

Nushi G

New member
באמת מעצבן!!!

ותסלחו לי- איך אפשר להשוות את חברים לג'אג?!!? אני באמת אוהבת את חברים, אבל לוותר על ג'אג בשביל זה!? בחיים לא!

Dark Storm

New member
הגעתי... ../images/Emo13.gif

אני לא ראוה את השידורים של ג'אג בשבת - כבר ראיתי בסטארוורלד, אני מעדיף לראות חברים (בניגוד לרוב העם אני לא הורדתי את הפרקים של חברים מהאינטרנט כי זה לא חוקי - רק פרקים של אנג'ל באפי וסטארגייט זה חוקי
) לפי מה שהבנתי היה פרק משעמם... בלי אקשן

cjharm

New member
קודם כל

לא הורדתי (כיאלו כן הורדתי אבל אחרי שראתי בNBC) והיה פרק יפה!!!!!!!!!! גם אתה מהאנשים עם תפיסה סלקטיבית?

Dark Storm

New member
אין לי בעיה עם...

הפרקים ללא אקשן של ג'אג אבל אני לא מתכוון לראות אותם כמה פעמים כשיש משהו שאני אוהב ולא ראיתי עדיין באותו זמן...

למעלה