הפרק של היום

shipper heart

New member
אני חייבת מי שלא אוהב כשמקללים את

מאק שלא יקרא-
עלול להימצא בשטח...הוזהרתם.. * ** *** איכססססססססססססססססססססססססס מגעילה היא מזוהמת!! איך איך איך היא יכלה לעשות את זה?! איך היא יכלה לעשות את זה להארם ולעצמה?! היא תתחיל לנצל את ווב כמו שהיא עשתה עם מיק! איכססססס מאקקקקקק מה עשית?! למה הפכת!!! אני משתגעת...אני לא מאמינה!! You're a creep just like in the song!! you don't belong here!! אבל אני עדיין חושבת שאת צכה להיות עם הארם...לוידעת עד כמה מגיע לך כבר...הוא יותר מדי טוב..אולי אני אקח אותו לעצמי... לא לא לא לא להגיד את זה... היא עדיין צכה להיות איתו...רק שתתאפס על עצמה...איכס אלוהים אני מתה אם הוא יפתח את זה יותר אני לוידעת מה אני אעשה!

Nushi G

New member
עכשיו אני בוכה... איך היא עשתה לנו

את זה...? את בטוחה במה שאת אומרת...? אני בדיכאון של החיים עכשיו...

shipper heart

New member
אלא אם כן האמריקקים משקרים ולא נראה

לי....וגמני בדיכאון של החיים....

Nushi G

New member
אני מרגישה כאילו מישהו הוציא לי את

כל השמחה שהייתה בי היום... אני פשוט בדמעות...

shipper heart

New member
ספרי לי על זה...הייתי כל כך מאושרת

היום באופן כללי וגם חשבתי שאולי היא תזרוק את האידיוט היום...אבל זה נהיה יותר גרוע אני לא מאמינה...

Nushi G

New member
יש למישהו טישו....?../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;

Nushi G

New member
פרק ענק.. אבל אני חייבת להסיט לרגע

את תשומת ליבכם למשהו לא קשור לחלוטין אבל פשוט ענק בטירוף!!! נכון יש את כל הבלאגן עכשיו עם התלמידים שמשביתים את הבתי ספר כי ביטלו להם טיולים שנתיים????? אז תראו מה השכבה הפצצתית שלי עושה מחר בבית ספר-כנסו ללינק ותקראו טת הקטעים על אורט השומרון...וגם כנסו ללינק של המודעות אבל..אתם כבר תבינו!!!

omer landau

New member
עלקקקקקקקק

איזה מאגניבבבבב מודעת אבלללל לי היה כבר טיול וגדנע בתחילת השנה חחח למרות שהשביתות האלה נמאסו עליי מישהו צריך לעשות סדר במדינה הלא תרבותית והמושחטת הזאת נמאסססס לי ובאמת צריך לשבות אבל לא בגלל שאין לימודים כי נמאס מהשטויות של כולם למרות שצריך להיות לי סיור מאוד מעניין בכלכלה וכנראה שלא יהיה בגלל השביתה וחבללללללל

Nushi G

New member
כן,יש כמה אנשים יצירתיים שגם מזיזים

דברים אצלנו בשכבה... הולך להיות בלאגן מחר!!!! איזה כיף!!!!!

omer landau

New member
אתם בטח לא תלמדו מחר חחחחח

כי אתם שיא הבלאגן אבל זה תיכון את יודעת הם יתחילו לאיים בכל מקום ואז כולם כמו עז קטנה ישבו בשקט כי מעבר לשעה ראשונה זאת לא שביתה מוגדרת נעמה יש לך איי סי קיו??? הרבה זמן לא דיברנו נטשתי את המסנגר כי בקושי יש מישהו ברשימה אני בתחילת השנה אמרתי לכמה שצריך לשבות וכולם אמרו לי מה בלההההה לא הקשיבו חח לדעתי המורים צריכים לא לקבל את הבונוס בשכר על סיורים וכאלה כל עוד הם שובתים כי הם מקבלים את זה מראש נראה לי

Nushi G

New member
לא אין לי איי סי, ואתה לא מעריך

מספיק את השכבה שלי.. רואים שאתה לא מכיר אותנו.. מאז היסודי יש לנו שם של השכבה של ה-truble makers.... כל הזמן מורים מתפטרים ומופטרים בגללנו.. כל שנה.. אין אפס... תאמין לי שאנחנו נשבות וכל היום עד שהם ייכנעו או שאנחנו נרד לאילת לבד.. ככה!!!

omer landau

New member
לא יותר פשוט לקחת את הכסף

לערוק מבית ספר לשלושה ימים ולנסוע לאילת בכסף הזה אפילו ישאר קצת לבזבוזים חחחחח אני באמת לא מכיר את השכבה שלך וחבל חחח נשמעת כמו אחלה שכבה יש מלא דברים שהייתי רוצה להגיד למורים בבית ספר שלי לא קללות כמו כל המפגרים האלה אלא דברים בעלי הומור גבוהה חחחחח אבל הם יתנקמו בי אחר כך בציוני מגן וכאלה מזה אני מפחד

Nushi G

New member
אצלנו הם לא מעיזים..חחח

אנחנו שכבה של מאפיונרים...אבל במובן החיובי של העניין... ולגבי העריקה לשלושה ימים- זה הצעד הבא, אבל זה לא יהיה לפחות מארבעה..חחחח כבר התחלנו לארגן את העניין...

למעלה