הפרק של היום

omer landau

New member
עיניי רואות נכון??? שונאת את מאק???

אני חייב לזוז ביי ביי גל היה נחמד חחח לילה טוב לכולם ......מכפר סבא!!!!!(גל אלעד סוזי דניאל גיל תרי נעמה יובל תרי שקד שירה וכל מי ששכחתי )
זה עוד יותר מותח עכשיו מי יהיה אבל כנראה שזה מעניין רק אותי חחחחחח אלעד אם יש לך אורנג חדש אתה יכול לצפות מהטלפון חחח הטלפן הזמני הזה שיש לי אז אפשר אבל אפשר לכתוב רק באנגלית לא יודע למה

shipper heart

New member
כן אתה רואה נכון...אם את רוצה לראות

למה לך להודעות ספוילרים שלנו למטה בשירשור ותבין... ולילה טוב עומר

omer landau

New member
בפורום אחר: קטר ירד מהפסים

בכל מקרה זה מה ששמעתי עכשיו שקטר ירד עכשיו מהפסים מפחיד חחחחחחחח

omer landau

New member
לפני הסיכום שלי ולפני שאני אשכח

כמה קטעים מצחיקים חחחח *הקטע בסוף שבאד עבד על הארם כאילו הארם התייחס אליו כאל אידיוט כזה *הקטע בבית משפט שניסו להפעיל עליו לחץ עם המוזיקה זה היה מגניב *** הבדיחות של אייגיי מה העונש בביגמיה ??? 2 נשים חחחחח ואיך הוא עבד על המוכר מכוניות אז יש הנחה לאנשי צבא אהה??? כןןןן אז אני אקח את המכונית ההיא חחחח פשש איזה מכונית יפה הוא לקח בסוף נראית ממש רכב צבאי יפה כזה

shipper heart

New member
אוקה...חח

אנ'לא יודעת מתי או איך אבל ראיתי פעם את הפרק הזה! ואני לא זוכרת מתי וזה מעצבן אותי...גרר חחח הארם היה כל כך חמוד וחכם ויפה ומתוק...חחח שקסי
אבל לא היו בכלל קטעים שיפריים...היו טיזינג כאלה אבל זה היה בכמות מזערית ביותר...הם בקושי ראו אחד את השני...מטוני מכוער ואדמירל מוריס היה כזה מצחיק! היו לו כמה יציאות אדירות חחח... איי.ג'יי. גם היה ממש מצחיק..חחח איזה קורע עם המכונית...חחח חולה נפש. הדואל *LOL אימייל LOL* הזה היה ממש מטורף! המבט שלו מה זה הפחיד אותי!! גמור בשכל!! חח באד היה מצחיק והציג את זה ממש טוב חחח ואיך הוא עבד על הארם בסוף קרע אותי חחח.. טוב זה הסנט אנד אה ה(ל)ף שלי על הפרק... u2 people!

shipper heart

New member
לא נראה לי....לוידעת אולי ראיתי את

זה אבל איפשו...לוידעת...איכשו ואיפשו...

omer landau

New member
אוףףףףףףף לא הייתה רכבת היום

לא הייתה רכבת בפרק של היום דייי כבר חחחח אי אפשר לבקש כל פרק קטעים שיפריים נחמד שיש פה ושם אבל תני לסדרה עוד קטעים חחחחחח אני לא עצבני כזה אני סתם לא מבין למה אתן מחפשות יותר מידי קטעים כאלה הסדרה טובה מאוד עם כמות הקטרים האלה שיש גם ככה לא צריך עוד והיה פרק יפה מאוד מסכים עם כל מה שכתבת בהמשך חחחח
היה איזה ציטוט ממש ממש מצחיק שרציתי להפוך לחתימה שלי אבל שכחתי אותו חחחח וחשבתי לעצמי אם לרשום או לא לא רשמתי ושכחתי חחחח מישהו זוכר איזה משפט גאוני מצחיק כזה???? חחחח שאלה קשה אהה

פגית

New member
מה זה משנה לך...

אתה אוהב את הקטעים של התחבורה וכזה ,מה אכפת לך שיהיה גם את זה וגם שיפריות?????????????????.

omer landau

New member
../images/Emo26.gif

כי זה קצת יותר מידי לדרוש כל שנייה קטעים שיפריים שהם לא הסדרה אלא קטעים נחמדים אך גם כן משניים ואיפה את רואה תחבורה???? אני גם במקרה מאוד אוהב כלים צבאיים בעיקר נומטים שזה דבר מדהיים

omer landau

New member
נו זאת סדרה צבאית

אני אוהב דברים צבאיים זה מעניין אותי וכמו כן גם את עניין המשפטים

shipper heart

New member
אבל עומר-

היא תהיה יותר טובה עם קטעים שיפריים *מהנהנת בראש להסכמה חח*

Dark Storm

New member
זה לא משנה את העובדה

שהסדרה צריכה דחוף עליה בכמות האקשן והפעולות הצבאיות....

למעלה