הפרק של היום

omer landau

New member
הפרק של היום../images/Emo70.gif

שלום לכולללללללם חברי היקרים חחחחח עוד פרק של גאג איזה יופי למרות שלפי התקציר נראה לי שהפרק הזה היה כבר אבל אולי זה שונה צפייה נעימה לכוללללללללללללללללללללם
הערות תגובות ועניינים אחר כך

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifעומר בטח מתמוגג מאושר.../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

הוא הצליח לרשום ראשון את השרשור הזה....

פגית

New member
הוא איים שיזרוק עלי את הבובה שלו

אם אני אפתח ת'שרשור...........

Dark Storm

New member
מ'נשמע יובלי....

אני אנסה לרשום פה הודעות פשוט אני גם במפגש של סטארגייט באיזה אתר שעזרתי להקים פעם...

omer landau

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

סתם משהו נחמד שהכנתי בזה הרגע מתקיית התמונות של גאג במחשב חחחחחח הייתי צריך להוריד את גאני ועוד כמה תמונות כדי שהתמונה תעלה לפורום בגלל הגודל לא רציתי להקטין את האיכות כי גם ככה היא לא משהו כולה תמונה חחחחח יש להגדיל

omer landau

New member
זהו שאי אפשר

לפחות נחכה מה יקרה באמת בפרק כי בעקרון יש רשתות בטחון

omer landau

New member
איזהההההה יופי

יש עכשיו את השיר שגורם לי להצדיע חחחח אבל איזה פרק יפה הולך להיות חשבתי שהיה כבר לפי התקציר כי כבר הייתה כאילו התאבדות על נומט אבל זה נראה פרק ממש יפה הידד חחחח על נושאת מטוסים

מה זה? היה פה שרשור שנעלם?../images/Emo12.gif

של זו ששאלה על הפרק של היום נכון?(לא שזה היה שרשור מענין אבל מה האדמה התחילה לבלוע שרשורים?) ד"א היה עכשיו פרק מהמם בסטאר ואני לא רואה את הפרק בערוץ 3 כי אפשר מהאמצע אז אני מקליטה ואני אראה אותו לפני השינה. איזה כיף פעמיים ג'אג ביום!

פגית

New member
זה קרה גם לפני כמה ימים עם השרשור

של עומר ו"מלחמת המים"בבצפר שלו..........

omer landau

New member
כנראה אלעד מחק או משהו

כי האדון ההוא ביקש מקורות להורדה של פרקים

omer landau

New member
חחחחחח ואיי תודה

באמת אני צריך מגהץ את הישן שלי זרקתי על רכב חולף

omer landau

New member
מה נשמע אלעד????? ו.......

מי המנהל הנוסף של הפורום אני במתחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח גל(אבל עוד לא בת שש עשרה) נעמה סוזי או תרי נראה לי שבחרת אחת מהן

shipper heart

New member
לא גל אתה יכול למחוק אותי מהרשימה

חח אני עוד לא בת 15...מה עם גיל? חח *לה לה לה שונאת את מאק לה לה לה*

למעלה