הפרק של היום

omer landau

New member
אבל אם כל שנייה תשימו קטעים כאלה

אז זה יהיה ממש: לאאאא אני לא יכול לתאר את זה אפילו אני לא יודע איך אבל אני יודע שזה לא יהיה אותו דבר את חייבת להבין אותי

shipper heart

New member
צכים לשים את זה כסטורליין משני כזה

כאילו שיהיה את כל האקשן שיש אבל במקום כל מיני שטויות כמו להראות את האדמירל הולך לקנות אוטו או את הביגמיסט או פוליגמיסט או מי שזה היה האידיוט הזה...כאילו זה לא היה איזה משו כל כך חשוב סתם כדי להכניס את מאק לפרק באופן עקרוני אז יהיה הרבה יותר נחמד אם יכניסו אותה לפרק בתור הדייט של הארם!!

omer landau

New member
מה???????.

קודם כל תמיד יש עוד קטע משני את המקרה המפשטי הראשי ועוד אחד או איזה משהו שקורא במשרד והוא קנה אותו בדיוק חמישים שניות זה היה קטע כל כך מצחיק לדעתי הסדרה מצויינת כמו שהיא אז הם לא מתנשקים כל פרק או נועצים מבט אבל זה טוב כמו שזה בנתיים אף אחד לא אמר שהם צריכים להיות ביחד תני לזמן לעשות את שלו חח זה בסדר שיש קטעים כאלה אבל לא כל הזמן ולא הרבה מידי זה לא אישי גל חחחח

shipper heart

New member
אני ידועת שזה לא אישי אז אל תעלב אם

אני תוקפת טיפה חח הם צכים להתנשק ולנעוץ מבט כל פרק ואין דבר כזה הרבה מדי ויותר מדי כשזה נוגע למשו כזה!!! שיעשו כמו שהיה עם מונדלר! שיסתירו את הרומן זה יהיה הדבר הכי מצחיק שיכול להיות...חח תארו לכם אנחנו פתאום מגלים שהם בכלל ביחד כבר כמה זמן והם פשוט הסתירו את זה?! איזה קטעים זה יכול להיות!

omer landau

New member
אשליות חחחחחחחח

זה נשמע לי אבל ממש מפגר להפוך את זה לסדרה רומנטית שכזאת זאת הסיבה שאני לא רואה את כל הטלנובלות האלה גאג סדרה מעולה והקטעים השיפריים חלק בלתי נפרד מהמצויינות הזאת אבל במינון הנכון שהוא לא יותר מידי כי בכל זאת הסדרה עוסקת בחוק הצבאי בתור נושא ראשי אולי אהבה הוא בדרגה שלישית או רביעית חחחחחחח
נסכם את הדיון בבלה בלה בלה אהה גל????? בנתיים התסריט במינון שאני אוהב אותו חחחחח אבל את ראית עונות חדשות בטח את יודעת דברים שאני לא יודע אל תגלייייייייייייייייייייייייייי עכשיו אני מבין למה את כל כך להוטה לקטעים האלה בעונות הישנות יותר עכשיו הבנתי

shipper heart

New member
חחחח אני שמחה שאתה מבין....גררר

אבל עונה 8 טובה...עד קטע מסוים אינעל ספורט עם הסינגר המפגרת הזאת.... צכים יותר קטעים שיפריים... ואני לא רוצה לראות את הפרק המסריח הזה!! אבל אני לויכולה לדלג!! לא מסוגלת!!! חולה בראש אבל לא מסוגת... איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס מאק המגעילה הזאת שונאת אותה איכס איכס איכס איכס איכס אני נשבעת לכם שאני בוכה עכשיו מגועל ועצבים

Nushi G

New member
היי!!! לא מרשה לך לדבר עליה ככה!!!!

את יכולה לכעוס עליה-by all means..... אבל יש גבול!!!! והוא פה!!!

shipper heart

New member
נעמה תקראי את זה ואז תגיבי ../images/Emo58.gif

היא שכבה עם ווב!! המגעילה שכבה עם ווב!!1 איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס אם היא תיכנס להריון אני שוברת את המסך שלי *לא אני לא* אני לוידעת מה אני אעשה!! איכס איכס איכס סתומה מפגרת איכסססססססססססססס

Nushi G

New member
היא מההההההההההה!?!?!?!?!?../images/Emo58.gif

לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא.... לא יכול להיות.. מופרך.. אין מצב.. לא נכון... בלתי אפשרי.. ל-ח-ל-ו-ט-י-ן!!!! היא לא... לא הגיוני.... SHE DIDN'T!!!!!! she couldn't...SHE IS IN L-O-V-E WITH HARM!!!!! היא לא הייתה עושה לו ולעצמה את זה... את עובדת עליי... אני לא מאמינה... ווב?!!??!?! stupid stupid stupid stupid slimeball Webb!?!??!?! לא נכון....איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

את חושבת שסתם הייתי אומרת את זה?! אני הייתי אומרת דבר מעוות כזה סתם?! כן ווב...וזה בטוח זה מביקורות של אמריקקים שראו את זה אתמול... איכס אלוהים

harmless

New member
../images/Emo58.gif

נעמה זה נכון. אני ממש שונאת אותה עכשיו. נראה לי שאני ישמור את הארם לעצמי-לא מגיע לה. יש לה את אליל השלמות בהישג יד-והיא הולכת עם וואב שבכלל לא שם בשבילה. אני לא סולחת ולא שוכחת. מאק איכזבה אותי קשות-באד מאק!

Nushi G

New member
../images/Emo58.gifאולי זה עוד מכשול... עוד

דרך של המנייאקים האלה (ואתם יודעים למי אני מתכוונת) לגרום לנו להאמין שמאק והארם לא יהיו אף פעם ביחד, ככה שכשהם יהיו זו תהיה הפתעה... אני פשוט לא מוכנה לקבל את העובדה שזה סוף הסיפור... פשוט לא. נקודה.

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי שזה סוף הסיפור זה לא משנה את העובדה שאני פשוט כועסת עליה והיא מגעילה אותי כרגע... אני לוידעת איך אני אוכל לחשוב מחשבות שיפריות היום לפני שאני הולכת לישון *כן כן אני נרדמת עם FF שאני ממציאה ומדמיינת אז?!*

Nushi G

New member
אני פשוט אקרא FFים עד עילפון חושים

אחרת אני לא אצליח להירדם...

Nushi G

New member
אני דווקא כן. קוראת עכשיו אחד מורט

עצבים.. לטובץ הכותב/ת שייגמר טוב אחרת אני מתאבדת....

Nushi G

New member
tangled up in you- וסיימתי אותו....

ועכשיו אני בדמעות גם ממנו... אבל דמעות טובות... מישהו צריך לכתוב לו המשך...

Nushi G

New member
הוא כן, אבל בצורה שאפשר לכתוב לה

המשך שיפרי ביותר שיספק אותו לעולמי עולמים...

למעלה