הפרק של היוםםםםםםם()

Nushi G

New member
אופס... כנראה עשיתי היום קפיץ ידיים

אחד יותר מדי... חחחחחחח

כן...ועוד היום היה לי מצברוח טוב

והוא לא ידע לנצל אותו!הבטיח ולא קיים. ואני עוד יותר מקווה בשבילו שהוא לא נרדם באמצע ג'אג. מחר אני שוף יקום על רגל שמאל...והוא יתגעגע להיום.
חכוחכו.

Nushi G

New member
אל תהיו רעות.. יש לו נסיבות מקלות..

ד"א- אני היום על תקן משכינת השלום העולמית... חחחח

:))

טוב הפעם ברצינות- אני מכריזה על עצמי כשיפרית S\G- סוזי וגיל! :)) אני פותחת מועדון מעריצים... מי רוצה להצטרף??? הרווח הוא בתקווה שאולי סוזי לא תראה את זה... :)) wishfull thinking...

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:-

ראיתי!!!!!!!!!!!

harmless

New member
מה לעזאזל הוא

עושה עם רנה. אוקיי היא מכוערת-אז הוא לא איתה בגלל היופי. אבל גם אין לה אופי! אז מה לעזאזל הוא מוצא בה. הוא יכול להשיג בחורות על רמה-אז למה להוריד ככה את הרף??? היא כזאת סתומה ובלונדינית! אבל כמה שהייתי רוצה להתחלף איתה בסצינה על הספה.... העולם לא פייר! ונראה לי שמאק מנסה לסכסך בין הארם ורנה-ובגלל זה היא הזמינה אותה להעיד. תחמנית!!! ובקשר לסרט פרסומת-היה גורם אפילו לי להתגייס! ואני כבר אחרי שירות ולא הייתי רוצה לחזור! חבל שהיא לא באמת נפרדה ממנו-יכול למנוע מאיתנו הרבה ייסורים בעתיד!!

נכון?!?! תארי לעצמך שהיה לנו אחד

כזה שמגייס? כבר לא היו שחרורים בפרופיל 21 , היו הרבה יותר טייסות ובכלל עורכי דין! שלא נדבר!. אפילו אני הייתי חוזרת . ואתמול.

למעלה