הפרק של היוםםםםםםם()

harmless

New member
חופשי

אני אפילו הולכת להרשם למשפטים-אם יקבלו אותי... אבל זה לא ממש קשור אליו

Nushi G

New member
../images/Emo32.gifד"א- אני מתכוונת כבר הרבה זמן

לשאול אותך מה פירוש השם שלך.....? *לא הכינוי*

Nushi G

New member
לאאאא.. ממש לא. פשוט את כותבת את

זה בעברית תרי, ואני ברוב טיפשותי לא עשיתי את החיבור תרי=terri... אני סתומה מה לעשות...

harmless

New member
זה בסדר

להורים שלי פשוט הייתה שגיאת כתיב:) חוץ מזה ככה זה יותר מיוחד כי רק לי קוראים ככה:)

Nushi G

New member
שזה טוב מאוד! ../images/Emo98.gif

לא יודעת למה, אבל למרות שנעמה זה שם די קונבציונאלי, אני לא נתקלת בהרבה עם אותו שם.. *חוץ מקטע מגניב שיש מישהי שנקראת על שמי!!!*

Nushi G

New member
טוב, אז ככה:

לחברים טובים מילדות של ההורים שלי נולדה בת שנה אחרי. הם לא ידעו איך לקרוא לה, ומתוקף העובדה שאני מאוד מצאתי חן בעיניהם כנראה *מסמיקה* הם קראו לה נעמה בזכותי... חחחחחח

הרמוני

New member
נחמד

אבל חשבתי יהיה לך סיפור יותר מגניב כמו שאת ילדת את התינוקת לבד באיזו מעלית תקועה או משהו חחחחחחחחחחחחחחחחחח

harmless

New member
אהבתי גם שהוא אומר לרנה

שזה לא שהוא לא שמח לראות אותה- אבל באותו זמן העייניים שלו אומרות -אולי תעופי כבר יה קרציה נדבקת. הספיק לי להיות איתך במטוס עכשיו גם במשפט??? וחוץ מזה אני קצת נבוך מזה שיש לי חברה מכוערת ופוסטמה!

harmless

New member
וזה רע?

אני לא סובלת מהעניין. השם שלי דווקא די מתאים לי

ממש, ממש ממש לא רע. כי קלטי את זה:

אנו שמחים להזמינכם לחתונתינו שתארך ב 1.1.06 . באהבה, דיויד וסוזי אליוט. עכשיו, זה היה נשמע טוב אם היו קוראים לי למשל ...האממ... שיפרה? דיויד ושיפרה??? לא לא לא מותק....ההורים שלי חשבן על הכל מבעוד מועד. נ.ב 1.1.06...תרשמו ביומן...חחחח...

Nushi G

New member
רק בעיה אחת- תצטרכי למצוא חתן אחר

כי אני ודיוויד מתחתנים שניה קודם- ב-31.12.2005 ככה שהנשיקה שלנו תהיה בחצות.. *so romantic!* חחחחחחחחחח

יואווווו! אני בחיים לא הייתי עושה

לך כזה דבר! אני מניחה שכשזה מגיע לדיויד ...מורידים כפפות הא???? אזתשמעי.... נעמה ודיויד לא מסתדר כ"כ טוף...וחוצמזה...לילה לפני...אני מרשה לו לעשות במסיבת הרווקים שלו מה שבא לו....כי אח"כ כל החיים הדבר הזה שלללללללי.... חיחיחיחיחיחיחי.... חיחיחיחיחיחי שתינו יכולות להמשיך לחלום...אולי בחלום שתחלמי ב31.12.05 הוא יבוא...ואצלי בחלום של 1.1.06 הוא יבוא....

Nushi G

New member
חחחחחח אכן אשליות...

אבל נחמד להזות מדי פעם לא? במיוחד כשזה כולל את דיוויד.. במיוחד במצב מסויים... if you know what I mean...

harmless

New member
על דייויד אפשר לסמוך

אבל על הארם לא. זה לא מה שברמבי אמר לרנה ב-LL? צריך להזהר ממנו. אלוהים יודע מה הוא יכול לעשות במסיבת רווקים או אירוסים. חייבים להרחיק אותו ממאק. למרות שאם היה לו אותי הוא בכלל לא היה מסתכל עליה. כל השיחות האלה גורמות לי להרגיש כאילו חזרתי לקטנוניות ולילדותיות של כיתה א. שזה לא כל כך רע-דווקא התגעגעתי וכן בקשר לדייויד זה כל בחורה לעצמה!

harmless

New member
כן עכשיו כשאת אומרת את זה

גם david and terri נשמע טוב! וכשנעבור לארה"ב אפילו לא נצטרך לשנות את השם. מעולה. ואם כבר תתחתני אז שזה יהיה ב-31/12 כי את יודעת אסור לראות את הבעל יום לפני החתונה. ואין כמו לחגוג את השנה החדשה עם בעל חדש ומדהים:)

למעלה