הפרק של היוםםםםםםם()

הרמוני

New member
אם כבר מדברים על חלומות

אני הולכת לישון!!!!! איזה כיף!! לא צריך לקום מחר לבי"ס, אני בטח התעורר בצהריים ככה. אני חייבת להשלים שעות שינה. טוב אני ארגע עכשיו, לילה טוב לכולם וחלומות מתוקים!!

מעניין אם הכל בסדר עם גל....../images/Emo12.gif

אני קצת מודאגת..... ונצל"ש קטנטן... אני גם עולה לישון...יום ארוך מחר ואני כבר עייפה.... מתה עליכן בנות שלי
. כיף לי איתכן כל לילה.

אני עוד כאן!

תחח נעמה מלמדים אותי אינדוקציית התחלקות בשיטה הרבה יותר פשוטה מאשר המורים המפגרים שלנו... שלי לפחות....

Nushi G

New member
חוצמזה, יש דברים יותר חשובים לעשות

בשתיים בלילה.. אינדוקצית התחלקות זה לא אחד מהם!!!!

YEY את עוד כאן!!

כן אני משערת שאת צודקת... אבל הוא סטודנט למתמטיקה והאט אף פעםפ לא מסכים לעזור לי.. והפעם הוא הסכים אז ניצלתי את ההזדמנות... :) מתמטיקה זה גועל... אם כבר מדברים על דברים לעשות ב2 בלילה... את עןושה עוד משהו מעניין חוץ מלהתסתובב בפורומינו החביב?

אוו רעיון טוב! התבטל לי ביצייפר מחר

אז אני יכולה להרשות לעצמי להישאר ערה ולראות תכניות בכיף! :)) פאן ובאלאגן~~ טוב אני רואה שהיום אני ואת סוגרות כאן את העיניינים... :)) נראה לי שאני אפרוש לטלויזיה... אין לי את המותרות של מחשב וטלויזיה באותו חדר.. :(( so somthings gotta give! :) לילה טוב בובה! (שמתי לב שאני משתמשת במילה הזו הרבה בזמן האחרון...הממ.. מילא) תהני מהפאנפיקים\ג'אג\הבית הלבן!!! :))

Nushi G

New member
חחחחחח תודה ו-

Good night everybody and sweet shippers' dreams!!!
*למרות שרק דניאל פה לקרוא את זה... חחחח

אווווף בננות נורא נורא סליחה שמקודם

לא הגבתי המון זמן... פשוט ידיד שלי לימד אותי משהו במתמטיקה והייתי צריכה נורא להתרכז כדי להבין.... אווווף נורא חבל לי.. ועכשיו כולם הלכו.... :(((((((((( מקווה שתישנו טוב! וחלומות פז מתוקים על הארמי!!!!!!!! וסוזי- את לא תראי את זה היום - אבל אולי נתראה בחוסר ידיעה מחר בהחלקרח... :)) לילה טוב מתוקות ומתוקים שאולי עוד כאן... למרות שלא נראה לי... : ((

Dark Storm

New member
תגובות להיום

לא רציתי לפתוח שרשור חדש..... קודם כל לא נרדמתי והייתה לי סיבה טובה לגבי למה לא הייתי, האמת רק עכשיו נכנסתי חזרה הביתה, אני לא רוצה לפרט יותר מדי כאן אבל אפשר להגיד שזה היה מקרה חרום שאפילו הפסדתי את הסוף של ג'אג בשבילו. סוזי מאמי, סליחה שנטשתי אבל כמו שאמרתי קודם - סיבה טובה, או כמו שאומרים בצבא - היה בלת"מ - בלתי מתוכנן. אני אפצה אותך בהקדם
לילה טוב לכולם....

למעלה