הפרק של היוםםםםםםם()

omer landau

New member
הפרק של היוםםםםםםם()

כדי שלא יהיו 101 שרשורים אז הנה אני פותח אחד ראשון

הרמוני

New member
איזה פרק יפה....

החיילת הזאת הייתה ממש חמודה, ואיך שהארם קטל את רנה, כמעט ריחמתי עליה.....

Nushi G

New member
אבל רק כמעט נכון?? היא כזו נעל..

איי ג'יי הרג אותי עם ההערה שלו בהתחלה על מאק, רנה ובובי שהדבר היחיד שהן יכולות לדבר עליו זה הארם.. חחחחח ד"א- ראיתם איזה יפה מאק במדים הייצוגיים של המארינס?????

Bubbles Rider

New member
אוקיי, עכשיו שאלה:

זה רק אני או שהגבות של רנה מגיעות לה לקו השיער??? יש לה ברווח בין העיניים לגבות מנחת מסוקים קטן........

Sweet SuGaR

New member
פרק חביב+++

רנה הזאת!!! היא קוראת לפלומה על המצח שלה גבות!?
בעעעע היא כזאת מגעילה!!! איך הארמי נוגע בה?!?! ויש לי שאלה- עוד כמה פרקים נותרו עד סוף העונה ה5??

הרמוני

New member
חחח...קטעים עם אבא שלי...

הוא מכיר ג'אג אבל הוא לא רואה כי זה משעמם אותו (גרררר....) היום במקרה הוא ראה איתי והיינו כזה בשקט, מרוכזים בפרק ופתאום הוא מתפרץ בעצבים: מה זה זמן זולו?!?! נראה לי שצחקתי איזה שעה והוא לא הבין מה כוכך מצחיק ולא יכולתי לענות לו מרוב צחוק....

omer landau

New member
חוק חדשחח אסור לדבר על זה

אני רוצה שהפרק האחרון של העונה החמישית יבוא לי בהפתעה כי זה מבאס שכבר נגמר מה נעשה אז בדיוק מה שגאגית דיברה עליו

omer landau

New member
הפיירק

החיילת הנאשמת הייתה ממש חמודה
חבל שלא ראו מה פסק הדין נכון שהיא אשמה קצת אבל לא מגיע לה עונש כבד לדעתי אולי איזה כמה ימים במעצר עונש משמעתי קטן והעברה למקום אחר בצי אני לא אגיד טוב לדעת אבל- ממממ לאדמירל יש בעיונת קטנטונת חחחחחחחחחח חבל שהם לא צילמו את הארם על נושאת מטוסים לתשדיר הזה ובטעות הוא היה נוחת על רנה הוא היה מעיף אותה קיבינימט לים והיא הייתה כבר לא בחיים אבל לפחות לכרישים היה מה לאכול היה פרק ממש ממש יפה אבל זה באמת בעיה של סבתא שלה שהיא לא קראה את המסמכים והיא לא הייתה צריכה להאמין לזה שהיא תיהיה פקחית טיסה ואם היא באמת הייתה רוצה היא הייתה יכולה לבקש העברה למקום דומה אבל הפרק כבר צולם חחחחחחחח

טוף....

היה נחמד. מאוד. מאוד מאוד. איך ששרה הכניסה לו.... הביאה את רנה כעדת תביעה כך שהארם יהיה חייב להפגיז אותה. U GO GIRL! זו הדרך! אבל...העימות בינהם... לגבי "אם הייתי מזמן את בגעעעעמבי....." והיא: "כמה מהר הוא יהיה כאן
...." WELL! אפשר להפסיק להיות כיתה א'?!?!?! ופשוט להסתער אחד על השני? אפשר.??? PPPPPPLEASE????? וזהו... והגמדה הזאתי....
.... יבוא יום אני עוד אתפוס אותה.

omer landau

New member
חחחחחחחח הפרק היה נחמד כי זה

מקרה קלאסי כזה של פרקילטות צבאית לא רק עריקות אבל דברים בסגנון

סוזי אני חולה עלייך! :)))

תחח.. דוגרי כיתה א'... למה שלא תמשוך לה בצמות וזהו!? המסר יעבור יותר מהר מאיך שאתם מתנהגים עכשיו!!!

../images/Emo88.gif לפחות ברגגעמבי לא היה ממש על

המסך היום...אחרת זה היה מעלה את סף הסיבולת שלי למקס'. בוקס+פרחה בלונדינית+ סוס על סטרואידים= לא טוף אצל סוזי. ממש לא טוף.

אההההההה איזה כיף~~

פרק ++ המוווווון הארמי~~~ כיף כיף כיף... תחח אתם צריכים לראות אותי עכשיו.. מרוח לי כ-ז-ה חיוך ענק על הפרצוף.. נורא נהנתי מהפרק!! אני חולה על אייג'יי!!! אני רוצה להקים לו מועדון מעריצים!!! תחח... כשבובי ליית'האם, רנה ומאק הסתכלו על הארמי וצחקקו..- " if im not mistaken... the only thing those three women have in common... is YOU!" אההה נקרעתי מצחוק!! כ"כ נכון... ועוד דבר ענק- הפרצוף של הארם שהוא היה צריך לקום לחקור את רנה....החיוך שלו צעק" אויש כמה שאני הולך לחטוף על מה שהולך להיות כאן עכשיו..." תחח.. ושהיא ירדה מהדוכן.. היה לה פרצוף כזה שאמר "well talk about this at home young man!!" אויש.. אולי זה סתם הפירושים שלי.. אבל אותי זה קרע מצחוק... אויש והיא כזו סתומה... באמת שאני לא מבינה מה הארמי רואה בה... היא לא יפה אפילו!

למעלה