הפרק השבועי

Hieros Gamos

New member
אני יודעת, אבל יש כמה פרקים עם

בדיחות כאלה, בחיי! הכי מוזר זה שבאותו יום הייתה גם בדיחת שואה בהאוס וגם באיזה תוכנית של ג'יי לנו שראיתי...

randomguy

New member
גל זה לא קשור לשום גזע, זה היה

לטובת המין האנושי בכללותו. הוא רצה להוציא את הגנים של הטימטום ממאגר הגנים של המין האנושי. הפעם את טועה. ואני מקנא בך שיש לך ג'יי לנו, לי יש כבלים ומזמן כבר אין בכבלים את ג'יי לנו

Hieros Gamos

New member
בסדר, הפעם. באופן כללי, יש בדיחות

שואה בסידרה....
רק עברתי ליס...

בהחלט פרק מצויין...

כמעט כל הפרקים שראיתי בעונה הזאת היו משובחים ומהנים. האוס היה קצת מעצבן, כאשר הוא כל הזמן ניסה להוכיח שהוא צודק, כולל ההזרקה בסוף הפרק, שממש איכזבה מבחינת הרמה המקצועית של האוס בתור רופא.

Hieros Gamos

New member
אני לא מבינה איך הוא עוד מאכזב אנשי

ם שראו את כל העונה הראשונה. כאילו, לא הבנתם את זה או שאתם כל כך מאמינים בו? מה שנקרא- do you ever watch Gilligan's Island reruns and think that maybe THIS time they'll get off the island?!

Miri2101

New member
פרק השבוע הייה מדהים

פרק 10 לדעתי הייה בין החזקים מתחילת העונה החדשה. האוס מפרלטט בכדי להשיג מאחות במעבדה בדיקה שווה צפייה. האוס נכנס בלי הפסקה בפורמן ולבסוף צודק ...... רק מה שלא הבנתי זה איך פורמן יכל לחשוב ולו לרגע שהוא יכול להיות הבוס של האוס כאשר האוס הוא המוח....

randomguy

New member
הקטע של האוס עם האחות היה ענק ../images/Emo6.gif

דרך אגב זה היה פרק 9 לא פרק 10 של העונה...ואני מסכים שהוא היה אחד החזקים של העונה.

Hieros Gamos

New member
אנחנו יודעות שזה היה פרק 9, סביר

להניח יותר טוב מרוב האנשים בפורום. אנחנו דיברנו על הפרק של שבוע הבא

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

קרעת אותי עכשיו.. האוסילה קצת משוגע.. אבל הוא גאון!!!

sweet shir

New member
אני יודעת...חהחה

זה למה אמרתי האוסילה שלי..
[בכוונה לסידרה ולא לדמות..]

pink panther 8

New member
אחד מהאהובים עליי!!!

פרק מעולה אני ממש אהבתי את הקטע שקמרון עולה על אופנוע והאוס תלוקח לה את הידיים ושם אותם עליו איזה חיוך היא העלתה על הפנים פתאום שיואו!!
וגם בכלל הפרק הזה היה מעולה איך שקמרון התנהגה ממש כמו האוס שהיא הלכה וחיפשה את ההוכחות כדי להוכיח שהיא צודקת... והקטע אם האנטיביוטיקה היה דיי חכם מצדה והיא באמת צדקה...
בקיצור אחד הפרקים האהובים עליי בעונה הזו ובכלל!

randomguy

New member
../images/Emo45.gif אני מסכים עם כל מה שאמרת

וגם אהבתי את החיוך של קמרון על האופנוע אבל יותר אהבתי את החיוך שלה כשהגיעה שיחת טלפון לפורמן וקמרון ידעה בדיוק מה אומרים לו כי היא צדקה והניסוי שלה הצליח

אעא, מעולה.

פרק נהדר, עלילה גאונית. אני אראה שוב היום, לא הייתי מספיק מרוכזת. תגידו, זה ממש קריטי אם אני לא אראה את פרק שמונה? כאילו, אם הוא ממש חשוב ויפה אז אני אעשה את הדבר הזה שאסור לדבר עליו כאן, אבל זה קצת בעיה.

פרק מעולה!../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

הצחיק אותי הקטע הזה שהאוס נתן לכול החולות בקלינקה בדיקות חח והקטע שצילצל הטלפון ומשהו הרים את הטלפון העביר להאוס האוס העביר ל..משהו חח והמשהו הזה לפורמן חחח..פרק משעשע..
!

Vitamin Chick

New member
פרק מעולה. מה נסגר עם קמרון?

קודם כל פרק באמת מעולה, צחקתי הרבה, וילסון והאוס תותחים. פורמן קוץ. מה גורם לו לחשוב שהוא יהיה בוס על האוס? הוא לא משתווה לו מבחינת רמה בשום מצב. מה שמוזר לי זה שקמרון פתאום מתחילה להתנהג מאוד כמו האוס... ממה זה נובע????? יש לזה הסבר מסויים או שלכולם זה לא ברור?

למעלה