הפרק השבועי

באמת ההתנהגות שלה דיי מוזרה,

אולי זה רמז מטרים להמשך [זה לא אני, זה הספרות שמשתלטת עלי...:-O]

היה המון קמרון../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וזה כבר מעלה לי חיוך ע-נ-ק-י על הפנים, ללא קשר לתוכן הפרק. חוץ מזה היה פרק משעשע ביותר..נהניתי
אני היום ב20:45 לא בבית, אבל אני הולכת להקליט את השידור החוזר
עד כדי כך נהניתי...

randomguy

New member
../images/Emo45.gif קמרון שיחקה אותה

והפרק בהחלט היה מאוד משעשע. היו המון שורות אדירות!

sweet shir

New member
הפרק היה חמודי כזה..../images/Emo3.gif

קמרון חשה בטירוף הפרק הזה....חחחחחח כושר מנהיגות עלאק! פורמן עצבן אותי..
צ'ייס היה מגעילולי לקמרון ..
מגיעה לה! אבל הוא כזה אומר "שכבנו" בלי שום רגש!!!
האוס היה מושלם כהרגלו..
חחחחח זה היה ממש מצחיק שהיא הכירה את האוס אבל לא ידעה מי זה פורמן! חה חה חה
לא היה כמעט ווילסון.. טו באד!
קאדי עצבנה אותי בהתחלה! מה זה היא מציעה לפורמן את התפקיד?! אפחד לא יכול להשתוות אל האסוי שלי!! הגאון..

gina007

New member
שאלה על הפרק של השבוע

השחקנית ששחקה את החולה - איפה היא שחקה פעם??

gina007

New member
ווא! איך לא חשבתי על זה...

וראיתי את כל הפרקים של זה כמה פעמים! תודה :)

רינת4

New member
נצל,ש- שאלה על מוזיקת הפתיחה

היי
רציתי לדעת האם למישהו יש את מוזיקת הפתיחה של עונה 2? כי אני מחפשת אותה בנרות אבל מוצאת רק את של העונה הראשונה. הבנתי שיש בעיות של זכויות יוצרים או משהו כזה ולכן יצרו מוזיקה מיוחדת או משהו עזה אבל אם למישהו במקרה יש את המוזיקת פתיחה של העונה השניה - לפי הפרקים שמשודרים בערוץ 3, אני אשמח את תיצרו איתי קשר. תודה :)

Hieros Gamos

New member
זאת אותה מוזיקה.

מה שאת מוצאת של עונה ראשונה כביכול זה השיר האמיתי כמו שמשודר בארה"ב- teardrop של massive attack. השיר שיש בשידורים בארץ מפחיד אותי. אני לא אוהבת אותו. טירדרופ רולז
אה ואין לי מושג איך קוראים לזה שבארץ, סורי

רינת4

New member
כן, אני יודעת ../images/Emo4.gif

ואני מודה שבפעמצים הראשונות ששמעתי את הפתיח החדש גם אני לא אהבתי אבל אחרי איזה שלוש פעמים (אני מודה - רק עכשיו התחלתי לראות את הסדרה. בארבעת הפרקים האחרונים) התחלתי ממש ממש לאהוב אותה. היא ממש מגניבה אבל אני לא מוצאת אותה :(

Hieros Gamos

New member
אני רגילה מדי ואוהבת יותר מדי את

טירדרופ כדי להתחיל לאהוב את המוזיקה הזאת. כל פעם שיש את המוזיקת פתיחה אני מזמזמת את טירדרופ ברקע... עצם העובדה שאני רואה את הפרקים האמריקקים הרבה יותר פעמים גם לא עוזרת לי לאהוב את המוזיקה שבארץ. היא ממש מטרידה אותי

אבל! ../images/Emo11.gif

גם בארץ זה היה teardrop בעונה הראשונה. ואז בעונה שינו את זה קצת, אבל ממש קצת. מוזר

Hieros Gamos

New member
אה וואלה? טוב לא ראיתי עונה ראשונה

בארץ
אז זה עוד יותר מוזר ששינו את זה
המוזיקה החדשה ממש מטרידה

randomguy

New member
המוזיקה (בארץ) בעונה הראשונה היתה

הרבה הרבה יותר טובה
בעונה השנייה המוזיקה הרבה פחות רגשית ובגלל שזה משודר אחרי "אנג'ל" שזה סדרה שאני לא רואה, אני תמיד מתחיל לראות מהסוף של אנג'ל כי אני אוהב את המוזיקה שלה בסוף ואימצתי אותה בתור פתיחה להאוס במקום המנגינה של העונה השנייה שהיא דפוקה.

הייתי ממליצה לך

לראות גם את הפרקים של אנג'ל ולא רק את מנגינת הסיום, כי זו סדרה טובה, אבל נשארו רק עוד שני פרקים עד סופה

randomguy

New member
תודה על ההמצלה אבל נראה לי שזה לא

כל כך הסגנון שלי. וזה נראה גם מפחיד...אני רוצה לחלום חלומות טובים בלילה...אם אפשר הייתי בבקשה רוצה להזמין חלומות על קמרון!

למעלה