הפרק השבועי

Hieros Gamos

New member
אבל ווס יותר!

למרות שספייק זה סוג של מיני שלמות
הוא כזה שרוט

../images/Emo2.gif אני לא מאמינה

שמישהו יודע על מה אני מדברת
לגבי ספייק, עם איך שהשיער שלו נראה תיארתי לעצמי לפני שראיתי אותו בסדרה (לא ראיתי אף פעם באפי, רק אנג'ל) שהוא בטח מאוד מאוד מתלהב מעצמו וחושב שהוא מגניב וכו'. אחרי חמש דקות מהעונה החמישית מה שהיה לי להגיד זה "ווי, הוא באמת מתלהב מעצמו, אבל מי יכול להאשים אותו? הוא כל כך מגניב!!" מבחינת המבטא ספייק לוקח בגדול, אבל ווס (ווינדאם-פרייס *הזלת ריר*) הוא אהובי האמיתי. אהבתי אותו מהפרק הראשון שראיתי (איזה פרק אידיוטי לחלוטין בעונה השלישית שלא הבנתי ממנו כלום) וזה אף פעם לא פחת, כשהוא חטף את קונור, כשהוא היה עם לילה, כשחתכו לו את הגרון, כשהוא נעל את הבחורה בארון לחודשים (
) כשהוא היה עם פרד לחמש דקות ואז הגיעה אילירייה... בקיצור, אין לי חיים. כן, זאת כנראה המסקנה המתבקשת. חוץ מהם אני גם מאוד אוהבת את פרד ואת לורן
(זה או זה או
). ודרוגין עושה לי את זה. למה אתם לא מסתימים אותי, למה? עפתי לישון.

randomguy

New member
שינו קצת אבל השינוי היה מהותי לרעה

בשיר הפתיחה של העונה הראשונה המנגינה היתה יותר מרגשת היא הגיעה בנקודה מסויימת לשיא כזה שאין בשיר החדש...אני ממש מבואס מהשינוי הזה...למה בכלל הם שינו?

רינת4

New member
שינו את המוזיקה בגלל זכויות יוצרים.

הלהקה שהשיר teardrops שלה, ששכחתי כרגע את שמה, לא מסכימה שמחוץ לארה"ב ינגנו את המוזיקה שלהם (שהרי מוזיקת הפתיחה היא ההתחלה של השיר, יש לה הרי מילים). אז נאלצו להלחין מוזיקה נוספת לפתיח, שמנוגנת אך ורק מחוץ לארה"ב.

randomguy

New member
מנגינת הפתיחה שונתה רק מחוץ לארה"ב?

לאמריקאים יש את המנגינה שהיתה בארץ רק בעונה הראשונה?

כן ../images/Emo29.gif

אגב, משהו ששמתי לב אליו - המנגינה הזאת (ההתחלה של teardrop) מנוגנת בתוכנית "החטא ועונשו" (משודרת בשידורים חוזרים בביפ בימי שבת), בקטע האחרון, כששואלים את השאלות.

randomguy

New member
אין לי ערוץ ביפ ../images/Emo4.gif איזה באסה שהם

לא מרשים לשדר את המנגינה היפה. תוכנית טלוויזיה טובה חייבת מנגינה טובה.

randomguy

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אחרי שבוע שלם של בעיקר וויכוחים פה בפורום (שהיו נחמדים לרוב), אני שמח שהיום בעיקר מסכימים איתי לשם שינוי
תודה על הפידבקים החיוביים נעמה
אולי תקראי גם מה כתבתי על הפרק ("האוס מכור ללקיחת סיכונים") ורציתי לשמוע מה דעתך (גם אם את לא מסכימה איתי).

רינת4

New member
תגידו-כתוביות לעונה1 החל מפקר 12-

מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג? כי מצאתי רק עד פרק 11 כולל ובעיקרון אין לי בעיה עם כתוביות באנגלית אבל בגלל כל המונחים הרפואיים אני בטוחה שרק כאב ראש ייצא לי מזה.. תודה :)

yaeloolik

New member
פרק גאוני../images/Emo2.gif

היי אבל אף אחד לא הזכיר בהתחלה שהאישה הזאת התחילה לפרכס על הריצפה ואז האוס הסתכל עליה וניסה להתעלם ואחרי כמה שניות הוא שאל אם יש רופא בחדר
.

randomguy

New member
האוס מכור ללקיחת סיכונים ../images/Emo70.gif

הפרק גילה הרבה על האוס, למה הוא מתנהג כפי שהוא מתנהג. מסתבר שלא רק בעבודה ובחיים האישיים (כמו עם סטייסי) הוא לוקח סיכונים אלא אפילו בתור תחביב (הימורים). זה ההסבר לכך שהוא הולך עם האינטואיציה שלו, לוקח סיכון וממשיך עד הסוף בכל תחום. במקרה של העבודה שלו, זה הימור על החיים של החולים אבל למזלם להאוס יש לא רק שכל אלא גם מזל. העלילה הבליטה את הניגוד בין הגישה של האוס (לקיחת צ'אנס) לבין הגישה של פורמן (הימנעות מסיכון). האוס היה גדול בפרק הזה, דווקא בגלל שפורמן היה הבוס שלו והוא עשה את העבודה שהוא בדרך כלל מטיל על פורמן והאחרים. זה היה כר פורה לקטעים מצחיקים רבים. היה פרק מעולה

למעלה